🔻قالیباف: مذاکره با آمریکا مطلقاً ممنوع است
👤رئیس مجلس:
🔹کشورهای غربی به ویژه آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی یکبار دیگر ماهیت غیرقابل اعتماد و خصمانه خود را به ملت ایران نشان دادند.
🔹به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی اجازه تخطی به آژانس از چارچوبهای قانونی داده نخواهد شد.
🔸ما معتقدیم که هر نوع مذاکره باید از موضع قدرت باشد و همچنین مذاکره با آمریکا مطلقاً ممنوع است؛ از سازمان انرژی اتمی و وزارت خارجه نیز میخواهیم اقدام لازم را در این راستا انجام دهند و گزارش خود را به مجلس ارائه دهند.
این عماریون
🇮🇷 آینه 31 ساله:
خط و مشی امام خمینی( قدس) مانند خط و مشی یک انسان عادی که در طول حیاتش کمترین دستاوردی را نداشت و دنیا را مثل بسیاری دیگر ترک کرد، نیست بلکه ایشان تفکر و انسانیتی از خود بر جای گذاشتند که الگویی برای نسلهای بعدی شده است تا با تأسی از آن، مسیر و سرنوشتشان را مشخص سازند.
"جوزف ادیسون" نویسنده انگلیسی- متوفقی در قرن هجدهم- میگوید: نمیتوان جنبش امام خمینی (ره) را جدا از عقل و تفکر دانست. انقلابها، مبارزات و جنگیدنها علیه ظلم و استبداد قبل از هر چیزی نیازمند تفکر و کلام است. تفکر و کلام به اعتقاد مطلق به آزادی منجر میشود و هنگامیکه انسان آزاده باشد شجاعت، قدرت و دیگر صفات مطلوب برای موفقیت در رویارویی با ظلم و برپا ساختن انقلابهای آزادیخواهانه را به دست میآورد.
در آینه 31 ساله بعد از رحلت امام خمینی ( ره) روایتها و بازتابهای بیشتری از میراث فکری، عقلی و انسانی ایشان که مبتنی بر عشق به آزادی و انسانیت و عمل است، وجود دارد.
در واقع، برجستهترین تصویری که در این آینه به وضوح دیده میشود اتحاد عقل، کلمه، آزادی، تفکر و انسانیت در شخصیت امام خمینی (قدس) است که اولین گام، تبدیل سفارت رژیم اشغالگر اسرائیل به سفارت فلسطین بود و بعد از آن، اعلام روز جهانی قدس بود. این دو گام نگاه کلی امام خمینی( ره) به مسائل و قضایای جهان اسلامی را آَشکارا نشان میدهد. اهمیت این دو گام نیز با فشارهای گسترده غرب علیه ایران، محاصره، تحریم و تحریک علیه این کشور اسلامی، مشخص است اما معروف است که آزاده نمیترسد؛ از اینرو ایران به حرکت خود در مسیر دفاع از فلسطین و حقوق ملت فلسطینی همچنان ادامه میدهد.
بازتاب این رویکرد، واضح و آشکار است. در واقع، ایران اصلیترین و نخستین مدافع قضیه فلسطین است و فلسطین نیز قطبنما، اساس و محور است.
از این انعکاس، انعکاسهای دیگر نیز بازتاب مییابد. با گسترش دایره ظلم که اصل آن به رژیم اشغالگر اسرائیل برمیگردد دایره تجارب مبتنی بر تفکر و ایدئولوژی امام خمینی (ره) و مکتب ایشان در آزادی، انسانیت، قدرت و ایمان نیز گسترش یافت از لبنان و عراق گرفته تا یمن و بسیاری از کشورهای جهان.
امت اسلام بعد از 31 سال از رحلت امام خمینی( ره) همچنان در معرض تحریکها، تحریمها و تهدیدها و تخریب وجهه قرار دارد. از ایران گرفته تا سوریه و عراق و یمن و نیز هر جریان و مجموعه و هر انسانی که متکی به مکتب ایشان است در این وضعیت قرار دارد. در این میان، کشوری که پایههای خود را با ایمان و مقاومت بنا کرده همچنان مقاوم میماند. ایران امروز قویتر است و قدرت آن تنها به دلیل قدرت مالی و نظامی نیست بلکه همچنین برگرفته از قدرت علمی، فکری و اجتماعی است که به بر حق بودن خود، آزادی، حاکمیت و استقلال رای ایمان دارد.
این عماریون
🔸 دشمن را خوب بشناسید، مبادا از شناسایی دشمن غفلت کنید، غریبههایی که خود را در لباس خودی در همه جا داخل می کنند، اینها را بشناسید، دستهای پنهان را ببینید، هیچ کس به خاطر غفلت ستایش نمیشود، هیچ کس به خاطر چشمها را بر هم گذاشتن مدح نمیشود. 1378/4/1
#امام_خامنه_ای
#دشمن_شناسی
این عماریون
🔴 #آمریکا_اروپا_سازمان_ملل | سه ضلع تنش مرکب با ایران‼️
🔻 از وقتی آمریکا از برجام خارج شد، بیش از دو سال میگذرد. در طول این مدت هر چند دیگر شرکای این توافق در کلام با آمریکا همراهی نکردند و علیه خروج آن از برجام و پیامدهای آن ابراز ناخرسندی کردند، اما عملا همراهی کرده و از لابلای مواضع و عملکرد تروییکای اروپا هویدا بود که تفاوتی ماهوی میان خواستههای آنها از ایران با شروط 12 گانه واشنگتن وجود ندارد و تنها تفاوت در شکل بیان و طرح مسائل است.
🔹 هر چه از خروج آمریکا از برجام بیشتر گذشت، اروپاییها به مواضع و شروط این کشور نزدیکتر شدند و در این میان، کاهش تعهدات هستهای از جانب ایران نیز تاثیری در مواضع شرکای اروپایی نداشت.
🔹 در این میان نزدیکی اروپا با آمریکا تا بدان جا پیش رفته است که چند وقتی است دیگر طرفهای اروپایی برجام حتی در مقام کلام نیز ملاحظات را کنار گذاشته، و در قول و عمل با طرف آمریکایی همسو شدهاند.
🔹 تالی این همسویی را میتوان در همراه کردن سازمان ملل با خود در تنش با ایران مشاهده کرد و سازمان ملل چه دبیر کلی آن چه آژانس بینالمللی انرژی اتمی به ضلع سوم این تنش مبدل شدهاند.
🔹 برآیند طبیعی این مساله نیز صرفا بازگرداندن پرونده ایران به سازمان ملل و دادن بعد جهانی و اجماعی به آن است؛ به گونهای که بحث خروج آمریکا از برجام دیگر فرع الفروع مباحث و مسائل هم قرار نگیرد و این دقیقا همان چیزی است که دونالد ترامپ از روز نخست ریاست جمهوری خود و پس از خروج از برجام به عنوان یک هدف دنبال میکرد.
این عماریون
🔴 روسای کمیسیون های مجلس مشخص شدند
🔻 اسامی روسای کمیسیونهای تخصصی مجلس به شرح زیر است:
🔹کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی: مجتبی ذوالنوری
🔹کمیسیون کشاورزی: سید جواد ساداتی نژاد
🔹کمیسیون اجتماعی: مهدی عیسیزاده
🔹کمیسیون انرژی: فریدون عباسی دوانی
🔹کمیسیون آموزش و تحقیقات: علیرضا منادی سفیدان
🔹کمیسیون بهداشت و درمان: حسینعلی شهریاری
🔹کمیسیون عمران: محمد رضا رضایی کوچی
🔹کمیسیون برنامه و بودجه: حمیدرضا حاجی بابایی
🔹کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها: محمد صالح جوکار
🔹کمیسیون اقتصادی: محمدرضا پورابراهیمی
🔹کمیسیون صنایع : عزتالله اکبری تالارپشتی
✅ روسای دو کمیسیون حقوقی و فرهنگی هنوز مشخص نشده اند.
این عماریون
🔴 افشاگری بولتون و آینده ترامپ
♦️ خلاصه کتاب خاطرات ۵۵۷ صفحه ای جان بولتون که اخیرا با عنوان " اتاق حوادث " روایتگر تجربیات مشاور سابق امنیت ملی آمریکا از همکاری با ترامپ منتشر شده ، به طرز عجیبی در حال اثر گذاری بر افکار عمومی است. این کتاب که قرار است از هفته آینده به بازار عرضه شود بی تردید تاثیری چشمگیر بر آینده سیاسی رئیس جمهور فعلی آمریکا می گذارد.
🔻بولتون در این کتاب مطالبی را در خصوص ترامپ مطرح کرده که نشان دهنده اوج کم اطلاعی و بی تجربه گی او از مسائل سیاسی و بین المللی ست:
🔹این کم اطلاعی تا حدی ست که ترامپ تا قبل از دیدار با نخست وزیر بریتانیا در سال ۲۰۱۸ نمیدانسته که این کشور به سلاح اتمی مجهز است.
🔹همچنین راوی در قسمت دیگری از این کتاب بیان میدارد : ترامپ قصد داشته محدودیت ۲ دوره ریاست جمهوری در آمریکا را مانند چین لغو کند.
گزاره ای که بی شک حساسیت افکار عمومی و نخبگان را در کشور لیبرال ها برخواهد انگیخت.
🔹نکته بعدی آشنا نبودن ترامپ با کشور فنلاند است که بر اساس تصور او فنلاند بخشی از روسیه است.
🔹از بی خبری ترامپ که بگذریم مشی رفتاری او نیز از گزند افشاگری های جان بولتون در امان نمانده و تلاش رئیس جمهور فعلی آمریکا برای دریافت کمک از چین در جهت پیروزی در انتخابات آبان ماه و ستایش اردوگاه های کار اجباری دولت توتالیتر و ضدلیبرال این کشور برای مسلمانان اویغور هم باعث ضربه شدید به وجهه شخصی ترامپ شده است.
🔻 اثر کار بولتون از آن جنبه اهمیت دارد که وی یک سفیدپوست جمهوری خواهِ راست گرای به شدت محافظه کارِ نزدیک به اسرائیل است و نه یک چپ دموکرات و اقلیت. در روزهای نزدیک به انتخابات باید دید آیا اعتماد به نفس و عدم تردیدی که در پس چهره ترامپ دیده می شود همچنان ادامه خواهد داشت یا او نیز جز معدود روسای جمهور یک دوره ای آمریکا خواهد شد؟
این عماریون