eitaa logo
این عماریون
377 دنبال‌کننده
236.7هزار عکس
64.1هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
نفوذ افراد ناشناس به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی 🔹رسانه‌های عبری خبر داده‌اند افراد ناشناس موفق شدند به پایگاه توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی در «النقب» واقع در جنوب‌شرق اراضی اشغالی نفوذ کنند. 🔹وبگاه «والا» نوشته در این نفوذ، یک موتور سیکلت و یک خودروی شاسی‌بلند گران‌قیمت که پلیس آن را در هفته‌های اخیر مصادره کرده بود، دزدیده شده‌ است. 🔹این عملیات «درست جلوی چشم» نظامیان رخ داده و نظامیان صهیونیست زمانی متوجه این نفوذ شده‌اند که شکافی بزرگ در حصار پایگاه کشف کرده‌اند. 🔹این اولین بار نیست که به این پایگاه نفوذ می‌شود. در سال‌های گذشته نیز در چند مورد از این پایگاه مهمات، اسلحه و تجهیزات نظامی دزدیده شده است.
🔴فؤاد حسین: نباید از خاک عراق به ایران حمله‌ای صورت بگیرد 🔹وزیر خارجه عراق با اشاره به فعالیت‌ گروهک‌های تجزیه‌طلب در منطقه کردستان عراق و اقدامات بغداد و اربیل برای جلوگیری از فعالیت این گروهک‌ها، تأکید کرد ایران نباید از خاک عراق هدف حمله قرار بگیرد. 🔹او گفت: ایران خواسته‌های خود را رسما اعلام کرده و گفته این را نمی‌پذیرد که گروه‌های سیاسی مستقر در کردستان عراق مسلح باشند و به ایران حمله کنند و از مرزها عبور کنند به داخل کشور بیایند. 🔹در حال حاضر کمیته‌ای عالی وجود دارد و منطقه کردستان نیز در آن مشارکت دارد. این، یک کمیته امنیتی و مذاکراتی بین طرفین است. ایران رسما اعلام کرده که این گروه‌ها، باید خلع سلاح شوند. ‌
😱درمان قطعی و کامل پوکی استخوان😱حتی حادترین نوع پوکی استخوان 🌸بیمار به مدت، سه ماه روزی نیم کیلو برگ چغندر میل کند،بعد از سه ماه،تست دهد،اگر پوکی استخوان کامل رفع نشده باشد،قطعا تا 70 در صد درمان شده است..با قطعیت و تضمین کامل عرض می کنم(از مصرف لبنیات و سردی ها(بلغم) و صفرا زاها پرهیز کند) ☑️همچنین برگ چغندر، ضد یبوست،مقوی معده و روده، خون ساز، صاف کننده خون ،مقوی قلب و کبد و کلیه و تقویت ریه ها و چشم و رافع خشکی مغز می باشد و برای بیماران اعصاب و روان بسیار مفید است.میتوان اینچنین گفت که این سبزی، برای تمام بیماری ها مناسب است.
🔺فیلمی از آموزش تجزیه طلب های کرد در عمده این افراد را از مناطق کرد نشین جذب کرده اند. از آنها دعوت کرده اند که ادامه تحصیل را فراموش کرده و با گروهک ها همراه شوند. از خودتان بپرسید چرا وقتی ایران مراکز نظامی تروریست ها را میزند اسامی را اعلام نمی کنند؟ پاسخ روشن است. عمده کشته ها، نوجوان‌هایی هستند که اینها را در فرآیند مغزشویی جذب کرده تجزیه طلبشان کرده و آنها را علیه ایران به کار گرفته اند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زنان ایتالیایی؛ اسباب‌بازی‌های جنسی برای فوتبالیست‌های برنده! تصاویر منتشر شده از سیلویو برلوسکونی نخست وزیر سابق ایتالیا و حامی مالی تیم فوتبال مونزا در جشن کریسمس این تیم، جنجال آفرین شد. او در این جشن خطاب به بازیکنان می‌گوید اگر بازی در برابر تیم رقیب را بردید بعنوان پاداش یک اتوبوس فاحشه به تیم خواهم داد. میگن زن زندگی آزادی اونجا به کرسی نشسته :)
🔴آشوب‌ها تمام شد؛ "بانیان آشوب" بپا خاستند / عوض شدن جای شهید و جلاد در اغتشاشات ۷۰ روزه 🔹عبدالله نوری، فعال چپ و از چهره‌های پر حاشیه جریان اصلاحات در ادامه تحرک معمّرین جریان چپ برای راهبری و موج‌سواری پیرامون اغتشاشات ۷۰ روزه؛ بیانیه‌ای صادر کرد. 🔹او در بخشی از بیانیه خود که کانال تلگرامی امتداد آنرا منتشر کرد، می‌نویسد: وضعیت اسفناک کنونی و برخوردهای به شدت خشونت‌آمیز و هتاکی‌ها و فحاشی‌های بی‌سابقه نسبت به معترضان، موجب گردید بسیاری که صادقانه و با نیّت و انگیزه‌های ملی در انقلاب ۵۷ و جنگ تحمیلی و روندهای پس از آن نقش داشته‌اند را بهت زده و پشیمان سازد چرا که در برابر انبوهی از پرسش‌ها که به ویژه از طرف جوانان با آن مواجه می شوند، پاسخی جز سکوت و یا اظهار تأسف و ندامت ندارند. 🔹نوری همچنین اظهار می‌کند: چرا حکومت به جای اصلاح شیوه حکمرانی و تن دادن به خواسته‌های اکثریت مردم، به خشونت با نسل جدید و جوانانی روی آورده که از انبوه مشکلات به ستوه و خشم آمده و از آینده روشن نا امیدند؟ این نوع رفتار، چه نسبتی با جلوه‌ی رحمانی پیامبر اسلام (ص) دارد؟ 🔹او ادامه می‌دهد: بسیاری شگفت زده‌اند که این سیاست‌ها جز ناامیدی و مشکلات شدید اقتصادی و فرهنگی، چه ثمره‌ای را برای مردم ایران به ارمغان آورده است که حکومت همچنان بر تداوم آن اصرار می‌ورزد و چرا با وجود مشکلات فوق‌العاده‌ای که در زمینه‌های گوناگون با آن روبرو شده و آینده تاریکی که در پیش دارد، به جای تعامل و همدلی، اعتراض و خشم این جوانان به ستوه آمده را با خشونتی بی حد و مرز چون گلوله و زندان و کشتار پاسخ می‌دهد. ✍این فرد همچنین بیانیه خود را با این بیت شعری به پایان برده است: "ز گوش پنبه برون آر داد خلق بده وگر تو می‌ندهی داد، روزِ دادی هست". ↩️آقای نوری اتهام خشونت و فحاشی نسبت به معترضان را درباره حکومتی بر زبان رانده است که در تمام طول اغتشاشات ۷۰ روزه هرگز دستور استفاده از سلاح گرم در مقابل اغتشاشگران کژمدار را نداد، کشتار وحشیانه جوانان بسیجی و حمله به روحانیون و زنان محجبه را دید اما مدارا کرد، از بام تا شام شعار "مرگ بر دیکتاتور" را در برخی خیابان‌ها و پنجره برخی خانه‌های بلندمرتبه شنید اما چیزی نگفت، دانشجویانی که رسما و در مقابل دوربین شعار رکیک جمعی دادند را قلع و قمع نکرد و برای مجرمان و محاربین هم دادگاه صالحه تشکیل داد. 🔹عبدالله نوری از چه ذهنی برخوردار است که در مقابل این منطق مسلم و رأفت اسلامی هلهله می‌کند و فریاد پشیمانی از انقلاب و نومیدی از آینده را سر داده است!؟ 🔹نوری مدعی ناامیدی از آینده و حکومت اسلامی است! نومیدی از حکومتی که فقر مطلق ۶ درصدی ابتدای انقلاب را به کمتر از چند دهم یک درصد در موقعیت کنونی رساند، ارزان‌ترین مالیات و سوخت جهان را به مردم خود ارائه می‌کند و پیوسته بر مدار رفع مشکلاتش قرار دارد!؟ 🔹آیا این عقلانیت است یا بهانه‌جویی به بهانه مشکلاتی که در همه کشورهای دیگر جهان نیز وجود دارد!؟ بگذریم از اینکه ما ظن جعل را نسبت به اظهارات عبدالله نوری بیان نمی‌کنیم که در حالی که فیلم فحاشی در دانشگاه شریف را دیده‌ایم اما این فرد مدعی فحاشی به معترضان شده است! آیا این عوض کردن جای شهید و جلّاد نیست؟ و آیا این کار جز از "بانیان آشوب" برمی‌آید!؟
✅خلاصه مطالب ارائه شده در نشست تحلیل علل روانشناختی علل حضور نوجوانان در اعتراضات 💢 مقدمه اتفاقات اخیر دل همه را به درد آورد. اما یکی از مهم ترین اخبار در این میان حضور نسبتا در خور توجه نوجوانان است. نکته مهم دیگر اینکه بخش جدی از پرخاشگری ها مربوط به این گروه سنی بوده است. اظهار نظر بسیاری از نخبگان متاسفانه با واقعیت ها سازگاری نداشته است. در این جلسه ما به دنبال عوامل حضور نوجوانان هستیم. پدیده های اجتماعی از عوامل متعددی پیروی می کند، ما بیشتر به عوامل روانشناختی توجه خواهیم داشت و علل را با نگاه روانشناختی تبیین خواهیم کرد. 🎖مطالب ارائه شده، نتیجه پژوهشی میدانی است: مصاحبه با ۳۰۰ نوجوان دستگیر شده در اغتشاشات در ۴ استان مصاحبه با ۱۰۰ نوجوانان همراه با خانواده هایشان ✅ نتایج به دست آمده از علل به شرح زیر است: 1️⃣ عوامل مرتبط به دین و مذهب 🔸شبهه ذهنی نسبت به خدا و مناسک دینی 🔹شبهات متعدد نسبت به تبعیض دین در جنسیت 🔸شبهات متعدد نسبت به حجاب و حجاب اجباری 🔹شبهات متعدد نسبت به نگاه دین به آزادی 🔸شبهات متعدد نسبت به نظام جمهوری اسلامی 🔹عدم تقید یا تقید پایین به مناسک دینی 🔸عدم تقید به حجاب و داشتن روابط با نامحرم 2️⃣ عوامل خانوادگی 🔹 روابط ضعیف درون خانواده (طلاق، اعتیاد، خیانت و عوامل مختلف ضد استحکام خانواده) 🔸 مشکلات بین فرزندان با والدین (گسست بین نسلی)، اختلافات شناختی به علت عدم گفتگو بین اعضای خانواده ، فاصله عاطفی 🔹 بهم ریختگی ساختار خانواده 🔸 سبک نامناسب فرزندپروری خانواده هایی با سبک: سخت گیر، سهل گیر، بی توجه سبک بی توجه: فرزندان یاغی و طغیانگر بار می آورند انتقال خشم از والدین به جامعه نکته: مسائل معیشتی در خانواده متغیر اثر گذاری نبوده است. ۳۰ درصد در خانواده های مرفه ۳۵ درصد در خانواده های معمولی ۲۵ درصد در خانواده های فقیر 3️⃣ عوامل اجتماعی 🔹عوامل انسانی همسلان: بحث نفوذ اجتماعی و همنوایی ضعف اعتماد به نفس و عزت نفس پایین باعث همنوایی معلمان: انتقال نگاه منفی در چهار پنج سال گذشته و ایجاد حس کمبود اعتماد به نفس و تشویق مهاجرت و بزرگ نمایی غرب و آتش بیاری در وقایع اخیر سلبریتی ها: تبدیل شدن شخصیت های مشهور به مراجع علمی و فرهنگی 🔸 حاکمیت سیاست های غلط برخوردهای بد اداری 🔹رسانه ها : القاء مطالب زیر ایران بدترین کشور عدم آزادی بیان دروغگویی حاکمیت احساس مظلوم بودن مطالبه گری پرخاشگرانه 🔸 احساس های عمومی وضعیت بد آزادی وضعیت بد اقتصادی تمایل به زندگی در خارج از کشور 4️⃣ عوامل فردی (روانشناختی) 🔸 عوامل فردی - هوش انتزاعی ضعیف (تجزیه و تحلیل پایین) -مرکز کنترل بیرونی (شخصیت پیرو + همنوایی بالا) و خودکنترلی پایین -حرمت خود پایین (دریافت احساس ارزشمندی از بیرون) -نیاز شدید به خود نمایی -هیجان پذیری شدید 🔹 بیماری های مشاهده شده: - رگه هایی از اختلال شخصیت ضد اجتماعی نمایشی مرزی اختلال دو قطبی 🔸 سایر عوامل فردی: - اعتیاد به بازی های رایانه ای (خشونت آمیز و هجومی علیه ایران) - حضور مستقیم در فضای مجازی و وابستگی به آن - ضعف و افت تحصیلی - اعتیاد دائم و موقت یا مصرف مواد و الکل 🔷 مشکلا هویتی: جنسیتی، دینی، ملی، خانوادگی، منشی (شخصیت)، اجتماعی اگر داده های این شش بعد مختل شد، چه می شود؟ بزرگ ترین ضعفی که در بین نوجوانان مشاهده شد: گمگشتگی هویت به خصوص: هویت دینی، ملی، منشی
قانون گذاری پست اول 🌵یکی از مهم ترین روش ها برای قانون مدار شدن متربی روبه روشدن متربی و فرزند با قانون از کودکی است. 🍂برخی والدین دوران کودکی را بدون هیچ قانونی می‌گذراند و وقتی فرزند به سنین نوجوانی رسید و نیاز به قانون مداری خود را نشان داد، متوجه می‌شوند فرزند آنان قانون مدار نیست و اینجاست که درگیری ها شروع می‌شود. 🌵از طرفی برخی نیز از سنین پایین قوانین متعدد وضع می‌کنند و کودک را قانون زده می‌نمایند. بنابراین راه درست رعایت اعتدال در قانون گذاری است. اما نکاتی در چگونگی وضع قوانین: 🍂قبل از ورود به بحث این نکته را باید بدانیم که بحث ما پیرامون قانون‌گذاری در کودکی و قبل از نوجوانی و بلوغ است، علت این انتخاب آن است که اگر در کودکی کودک به درستی با قوانین مواجه شود، در نوجوانی نیز کمتر در برابر قوانین مخالفت میکند.
قانون گذاری پست دوم اما چگونگی قانون گذاری: 🌵قوانینی که ما وضع میکنیم در تقسیمی ۲ گونه هستند، برخی با امیال کودک مخالف هستند و برخی مخالف نیستند. 🍂مثلا لزوم سلام کردن به در حالت عادی با امیال او مخالف نیست اما منع از خوردن نوشابه اینطور است. 🌵درباره‌ی قوانین دسته‌ی اول ما با سختی خاصی روبه رو نیستیم فلذا باید با توجه به سن کودک به کمیت و کیفیت این قوانین اضافه کنیم. 🍂حتی از سن دوسالگی نیز میتوان این کار را شروع کرد و با درخواست های مکرر و دوستانه، تشویق او، بازی و .. ... رفتارهایی را در کودک نهادینه کرد، در ادامه و با افزایش فهم کودک نیز باید به تعداد این قوانین افزود. 🌵اما اگر قوانین ما در برابر امیال کودک باشند باید به ۲ عامل دقت کنیم، اهمیت قانون و فهم کودک. 🍂مثلا فحش ندادن برای ما اهمیت دارد و از طرفی کودک‌ ما در سنی است که میداند این کار اشتباه است، در این مثال ما میتوانیم اینکار را به صورت قانون برای او منع کنیم.
قانون گذاری پست سوم 🌵برخی قوانین نیز برای ما مهم هستند اما کودک درکی‌از بدی یا خوبی کارش ندارد، مثلا کودک سه ساله ای داریم که بدی استفاده از گوشی یا خوردن نوشابه برای او قابل فهم نیست اما انجام نشدن این کار‌ها برای ما اهمیت دارد. 🍂در این دست موارد تا سنی که کودک متوجه بدی کارش نمی شود باید سعی کرد با کمترین ایجاد تنش او را از اینکار منع کرد. 🌵مهم ترین نکته در این دست قوانین آن است که این ممنوعیت از ابتدا برای کودک لحاظ شود، مثلا اگر قرار است از گوشی استفاده نکند همواره این ممنوعیت برای او باشد نه اینکه ما در زمان هایی به او اجازه دهیم و در زمان هایی او را منع کنیم. 🍂همان‌طور که گفتیم اصل این ممنوعیت برای کودک درک نمی‌شود حال ما با این کار خود و یک بام و دو هوا کردن، درک این قانون را برای او سخت میکنیم.