✅ خدا چه نوع حکومتی را قبول دارد؟
🌷 سخن خدا در قرآن:
بر مسلمانان حرام است که به جای پذیرش حکومت مسلمانان، حکومت کافران بر خود را بپذیرند. هر کس حکومت کافران و اطاعت از آنها را بپذیرد، طبعاً دیگر تحت حکومت خدا نیست؛ مگر اینکه مجبور به تقیّه شوید تا از شرّ کافران در امان بمانید. بدینوسیله خدا به شما هشدار می دهد و شما را از پذیرش حکومت کافران و نافرمانی از دستورات خود بر حذر می دارد. ضمنا هشدار می دهم که بازگشت همه به سوی خداست و به دادگاهی که قاضیاش اوست. *
محمد! به مسلمانان بگو: «اگر پذیرش حکومت و ریاست کافران را که در ذهنتان است، مخفی یا علنی کنید، در هر صورت خدا آن را می داند. علاوه بر این، او تمام آنچه را در آسمانها و تمام آنچه را در زمین است، می داند و از طرفی قدرت انجام هر کاری را دارد؛ *
آن هم در روزی که هر کس هر واجب و حرامی که در دنیا انجام داده، گزارش مکتوبش را در پروندهاش حاضر و آماده می یابد و با دیدن پرونده ی پر از گناهش آرزو می کند که ای کاش بین او و پروندهاش فاصلهای دور و دراز بود. باز هم خدا به شما هشدار می دهد و شما را از پذیرش حکومت کافران و نافرمانی از دستورات واجب و حرام خود بر حذر می دارد. او دلسوز بندگانش هم هست؛ پس با پذیرش حکومت و حاکم منصوب از طرف او و اطاعت از دستوراتش دلسوزی او را پاس بدارید!»
📖 لا يَتَّخِذِ الْمُؤْمِنُونَ الْكافِرينَ أَوْلِياءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنينَ وَ مَنْ يَفْعَلْ ذلِكَ فَلَيْسَ مِنَ اللَّهِ في شَيْءٍ إِلاَّ أَنْ تَتَّقُوا مِنْهُمْ تُقاةً وَ يُحَذِّرُكُمُ اللَّهُ نَفْسَهُ وَ إِلَى اللَّهِ الْمَصيرُ * قُلْ إِنْ تُخْفُوا ما في صُدُورِكُمْ أَوْ تُبْدُوهُ يَعْلَمْهُ اللَّهُ وَ يَعْلَمُ ما فِي السَّماواتِ وَ ما فِي الْأَرْضِ وَ اللَّهُ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ * يَوْمَ تَجِدُ كُلُّ نَفْسٍ ما عَمِلَتْ مِنْ خَيْرٍ مُحْضَراً وَ ما عَمِلَتْ مِنْ سُوءٍ تَوَدُّ لَوْ أَنَّ بَيْنَها وَ بَيْنَهُ أَمَداً بَعيداً وَ يُحَذِّرُكُمُ اللَّهُ نَفْسَهُ وَ اللَّهُ رَؤُفٌ بِالْعِبادِ (آل عمران، 28 تا 30)
🌷 داستان کوتاه (127)
✅ زندان مؤمن و بهشت کافر
روزي امام حسن مجتبی (ع) پس از شستشو، لباسهاي نو و پاکیزه اي پوشید و عطر زد و در کمال عظمت و وقار از منزل خارج شد به طوري که سیماي جذابش هر بیننده را به خود متوجه می ساخت.
ایشان در حالی که گروهی از یاران آن حضرت در اطرافش بودند، از کوچه هاي مدینه می گذشت که با پیرمردی یهودي روبرو شد که فقر، او را از پا درآورده و پوست به استخوانش چسبیده و تابش خورشید چهره اش را سوزانده بود. او مشک آبی به دوش داشت و ناتوانی، اجازه راه رفتن به او نمی داد. جوری که فقر و نیازمندي، شربت مرگ را در گامش گوارا نموده بود و حالش هر بیننده ای را دگرگون می ساخت.
او امام حسن (ع) را در آن جلال و جمال که دید، گفت: خواهش می کنم لحظه اي بایست و سخنم را بشنو!
امام (ع) ایستاد. یهودي گفت: یابن رسول االله! انصاف بده!
امام (ع) فرمود: در چه چیز؟
یهودی گفت: جدت رسول خدا می فرماید: «دنیا زندان مؤمن و بهشت کافر است.» اما اکنون می بینم که دنیا براي شما که در ناز و نعمت به سر می بري، بهشت است و براي من که در عذاب و شکنجه زندگی می
کنم، جهنم است. و حال آنکه تو مؤمن و من کافر هستم.
امام حسن (ع) فرمود: اي پیرمرد! اگر پرده از مقابل چشمانت برداشته شود و ببینی که خداوند در بهشت چه نعمت هایی براي من و همه مؤمنان آفریده، می فهمی که دنیا با این همه خوشی و آسایش، براي من زندان است، و نیز اگر ببینی که خداوند چه عذاب و شکنجه هایی براي تو و براي تمام کافران مهیا کرده، تصدیق می کنی که دنیا با این همه فقر و پریشانی، برایت بهشت وسیع است.
✅ پرسش و پاسخ از آیت الله خوشوقت
🌷 عقل و جهل (21)
س: اگر بخواهيم به «نهي از ورود به كيفيت خدا» عمل كنيم، به بخشي از فلسفه اصلاً و مطلقاً نبايد وارد شويم؟
ج: فلسفه علم بشري است. علم وحياني نيست كه همه اش درست باشد. لذا بعضي از آن ها قبلي ها را رد كرده اند و چقدر به آن ها «ان قلت» مي زنند و چقدر رد مي كنند.
س: چرا خدا علوم بشري ديگر را نهي نكرده، اما اين را نهي كرده است؟
ج: آن ها قابل امتحان است. رياضيات علم بشري است، اما تجربه شده و درست است. دو ضرب در دو مي شود چهار. هيچ وقت پنج نمي شود. همه ی رياضيات همين است؛ اما فلسفه این جور نيست. اشتباه بزرگ فلاسفه آن بود كه وارد قرآن و دين شدند، در حالی که فلسفه در دين نيست. فلسفه، علم به احوال موجودات است علي ما هي عليها. آن ها دين را هم جزء موجودات انداخته اند. اين ها مسائل وحياني است و نمي شود درباره اش حاشيه زد. اينجا نبايد مي رفتند، اما رفتند و اسباب مشكل فراهم شد.
س: سؤال همين است که آن ها رفته اند؛ آیا ما هم اصلاً وارد نشويم يا آنکه بخوانيم تا بدانيم چه گفته اند؟
ج: بايد وارد شد و كتاب ها را بايد خواند و استاد موظف است غلط هايش را بگويد كه شاگرد منحرف نشود. بعد هم اگر خداي نكرده يك استاد غفلت كرد و نگفت، خود شما در اثر علم اطلاع از آيات، بايد بفهمي كه اين درست نيست؛ لذا فلسفه را بايد در اواخر خواند. بعد از رسائل و مكاسب خواند؛ جلوتر نه. تا آن وقت از قرآن اطلاع كافي دارد و مي تواند بفهمد خدا در قرآن درباره ی معاد چه گفته است. پس ديگر اشتباه نمي كند؛ و الّا اين حرفها هست.
س: آیا به همين اندازه وارد شدن، نافرمانی از نهي از ورود در كيفيات توحيد نیست؟
ج: شما بايد بخوانيد كه اين ها درباره ی کیفیتش چه گفته اند و بگوييد اين نيست. اينكه در نماز وارد شده بعد از نماز سه بار بايد «الله اكبر» بگوييد، به خاطر همين است. او حرف ها را زده، اما خدا بالاتر از اين حرف هاست. آن طور كه خدا هست، ما نفهميده ام. چيزي به اندازه ی خودمان گفته ایم؛ اما خدا بالاتر از اين حرف ها است. بايد بخوانيم و بگوييم خدا بالاتر از اين حرفهاست. اين آن آخري نيست. تو اين را گفتي و ما فهميدیم که اين نيست. خدا بالاتر از اينهاست. فهم ما محدود است. با فهم محدود نمي شود آن نامحدود را درك كرد. اين را بايد بگوييم و باور كنيم. اگر اين را گفتيم، عيبی ندارد و الّا اگر گفتي: «نه، مطلب همين است»، وارد كيفيت غلط شده ای.
س: آیا اگر فلسفه مي خواهد جواب گوي شبهات باشد، نبايد وارد اين چيزها شود؟
ج: نه؛ اگر شما فلسفه را درست بخواني، عقلت تقويت مي شود و خودت راهكارهاي رفع شبهه را یاد مي گیري. نتيجه اش تشحیذ ذهن است؛ و الّا همه اش وحياني نيست. دليلش هم اين است كه فیلسوف، همه ی قبلي ها را رد مي كند. بعضي او را رد مي كنند و بعضي هم آن یکی را رد مي كنند. عقل با همين ردکردن ها تكامل پيدا مي كند. عقل هنوز به نقطه ی پاياني نرسيده و اشتباه زياد دارد. شما اگر باور كني که حرف آخر است، غلط است. فعلاً بايد بگويي و غلط باشد تا بعد ان شاء الله. اما وحي نه. وحی، آن آخري را اول گفته است. اگر شما آن را داشته باشي، دیگر از اشتباه محفوظ هستی.
✅ برای باتقوا شدن چقدر بکوشیم؟
🌷 امام خامنه ای:
حدود شصت بار کلمه ی «اتّقوا» در قرآن هست؛ حدود شصت مرتبه خدای متعال به من و شما می گوید «اتّقوا»، لکن دو تا از این شصت مورد تکان دهنده است. یکی آنجایی که در سوره ی آلعمران می فرماید «اِتَّقُوا اللَهَ حَقَّ تُقاتِه»؛ #تقوا پیشه کنید، آن چنان که شایسته ی #تقوا است. این خیلی کار بزرگی است. یکی هم آنجایی که در سوره ی تغابن می فرماید «فَاتَّقُوا اللَهَ مَا استَطَعتُم»؛ این «مَا استَطَعتُم» را حمل بر این نکنید که حالا هر چه توانستید؛ نه، یعنی همه ی استطاعت خودتان را به کار ببرید، همه ی امکان خودتان را به کار ببرید برای #تقوا. (1401/5/12)
@jannatolmahdi313
درمیان صدقه هایي کـه مردم میدهند
هیچ صدقه اي ارزنده تر از یاد دادن علم و دانش نیست
پیامبر اکرم «صلی الله علیه و آله وسلم»
اي آینیه تمام نمای صداقت و محبت و ایثار
*هر روزت خجسته باد*
تبریک روز جهانی روز معلم
معلم گرامی از تـو تشکر می کنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ اولین بار چه کسی دلیل لغو بازی را تندیس سردار شهید اعلام کرد؟!
🔰 این تصویر جو استثنایی و خوفناک استادیوم نقش جهان در آستانه شروع مسابقه الاتحاد و سپاهان را به خوبی نشان میدهد. در آستانه شروع مسابقه، تیم الاتحاد از مسئولان برگزار کننده مسابقه و نمایندگان AFC درخواست کرده تا بازی با 30 دقیقه تاخیر برگزار شود. بر خلاف آنچه اعلام شده که دلیل لغو بازی، تندیس حاج قاسم سلیمانی بوده، الاتحاد در نامه ای به AFC دلیل ترک زمین را آتش بازی هواداران سپاهان عنوان کرد!
حال سؤال این است که اولین بار چه نهاد یا رسانهای دلیل لغو بازی را وجود تندیس سردار شهید اعلام کرد؟ هدف از اعلام این خبر چه بود؟
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ شبهه ۱۱۳۲
شما که میگید فرزند زیاد، خب اگر زیاد شدند، نمیتونیم تربیتشون بکنیم!
✅ پاسخ کوتاه و حکیمانه رهبر معظم انقلاب به این شبهه را بشنوید 👌
❤️🤍💚 ﷽ 🦋🦋🦋
🟡 اگر می خواهید سلامت جنسی خود را
حفظ کنید، شروع به مصرف مرتب زعفران کنید.
🔴 زعفران از مدتها قبل برای معالجه مشکلات جنسی مختلف مورد استفاده قرار میگرفت.
🟠 زعفران برای مردان،
منبع خوبی برای بهبود و تقویت باروری است.
🟣 براى بانوان هم ،
باعث كاهش سندرم پیش از قاعدگی و اسپاسم قاعدگی مى شود.
🟢 میتوانيد به چای سیاه کمی زعفران اضافه کنید يا مي توانيد دمنوش زعفران درست كنيد و نوش جان كنيد