eitaa logo
این عماریون
349 دنبال‌کننده
249.9هزار عکس
68.3هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا ارتفاعات رودبار درفک گیلان بهترین فصل برای رفتن به اینجا تابستون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبشار لاس پشت، گیلان آبشار لاس پشت یکی از زیباترین آبشارهای شفت در استان گیلان است که در روستای لپوندان شفت می باشد. لاس در گویش محلی به معنای سنگ و صخره می باشد و لاس پشت یعنی زیر صخره ... برای رسیدن به آبشار حدود چهل دقیقه جنگل نوردی در مسیری زیبا در کنار رودخانه لازم است.
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حوضچه فیروزه ای بندرخمیر هرمزگان
36.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸تنگه خیرود کنار در نزدیکی شهر نوشهر و در جوار روستای خیرود هست 🔸برای رسیدن به این تنگه ها حدود چهل دقیقه پیاده روی سبک و مفرح جنگلی داره 🔸مناسب برای سفرهای تابستونی و شنا و آبتنی هست 🔸جای کمپ زیاد داره
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️ کاروانسرای زین الدین، اقامتگاهی ۴۰۰ ساله در دل کویر یزد. 🔸️ کاروانسرای زین الدین از شاهکارهای معماری دوره صفویه و تنها بنای مدور ایرانی در مسیر جاده ابریشم، در بخش مرکزی مهریز و در فاصله ۵۰ کیلومتری شهر یزد واقع شده است. 🔹️ در بسیاری از کتب تاریخی آمده است که کاروانسرای زین الدین در یزد به مناسبت دیدار شاه عباس با زین الدین گنجعلی خان، حاکم استان کرمان در قرن ۱۰ قمری ساخته شد. معمار کاروانسرای زین الدین در مهریز شخصی به نام محمد سلطان یزدی نیز بود؛ وی یکی از بهترین معماران آن دوره بود و طراح و معمار مجموعه بی‌نظیر گنجعلی خان کرمان نیز همین فرد بوده است. نکته جالب توجه و متمایز کننده کاروانسرای زین الدین از دیگر کاروانسراها، پلان دایره‌ای آن است. 🔸️ یکی از کاربردهای کاروانسرای زین الدین در مهریز در قرن دهم قمری محلی جهت استقرار تفنگچیان و مستحفظان بوده است. امروزه هم تمامی مکان‌هایی که برای این منظور ساخته شده بوده نیز به همان شکل نگهداری شده به‌طوری که از آن به‌عنوان هتل برای اقامت گردشگران نیز بهره می‌برند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبشار شاهاندشت، بلندترین آبشار مازندران آبشار شاهاندشت مرتفع ترین آبشار استان مازندران است. این آبشار در ۹۶ کیلومتری تهران در جاده هراز، ۶۵ کیلومتری شهر آمل و در ارتفاعات روستای زیبا و باصفای شاهاندشت جا خوش کرده است. این منطقه دارای مجموعه ای از آبشارهاست که بلندترین و البته راحت ترین آبشار از نظر دسترسی، همین آبشار اصلی شاهاندشت می باشد. آبشار زیبای شاهاندشت دارای ارتفاع تقریبی ۶۲ متر است که از بلندای صخره ای باعظمت به سمت زمین جاری شده است.
12.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روستای زیبای خسرویه در ۲۶ کیلومتری شهرستان فاروج در خراسان شمالی قرار دارد. روستای خسرویه در دو طرف کوه‌های رشته کوه شاه جهان و در دره‌ای سرسبز و خرم واقع شده است.این روستا جز, روستاهای سرسبز و ییلاقی است. راه ارتباطی روستا آسفالت و از روستاه های سیاهدشت، سه گنبد، خیرآباد و مایوان عبور می‌کند. در این مسیر زیبا روستاهای مایوان و چوکانلو در غرب جاده هست که خانه‌های پلکانی آن ها بسیار دیدنی است.
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیلگر امنیتی عرب زبان 🔸تمام پول نفتی که عراق می‌فروشد در حساب‌هایی در آمریکا نگهداری می‌شود که پول یک میلیون بشکه از آن در روز سهم آمریکا است و دولت عراق بدون اجازه آمریکا اجازه برداشت مابقی را هم ندارد. 🔹عراق اختیار آسمان خودش را ندارد و پرواز جنگنده‌های عراقی در برخی از مناطق در عراق ممنوع است؛ این در حالی است که پهپادها و جنگنده‌های آمریکایی هیچ خط قرمزی در عراق ندارند و در هر منطقه‌ای که بخواهند پرواز می‌کنند. 🔸به نام مبارزه با داعش و ایجاد پدافند هوایی برای عراق با این کشور قرارداد امضاء کرده‌اند، اما نه تنها خود حامی داعش هستند، بلکه از آسمان عراق برای حمله به نیروهای حشدالشعبی استفاده می‌کنند و هنگام حمله اسرائیل به خاک عراق هم کوچکترین ممانعتی در برابر این حملات ایجاد نمی‌کنند و رادارها و سامانه‌های پدافندی را به طور کامل خاموش می‌کنند. 🔹از تمام اینها که بگذریم نه به عراق اجازه خرید سامانه‌های پدافندی از کشورهای دیگر را می‌دهند و نه با وجود مصوبه مجلس عراق حاضر به خروج از این کشور می‌شوند. این خلاصه‌ دمکراس آمریکا برای عراق است و برخی خواب همین نسخه را برای ایران می‌بینند.
💯 📸# اینفو_مهر/ چرا طوفان الاقصی؟ 🔺حماس سندی منتشر کرده با عنوان "روایت ما" که در آن سعی کرده چرایی شروع عملیات طوفان الاقصی را تبیین کند.