فصل پریشان شدنم را ببین
بی سر و سامان شدنم را ببین
بی تو فرو ریخته ام در خودم
لحظه ویران شدنم را ببین
کوچه پر از رد قدم های توست
پشت همین پنجره می خوانمت
پس تو کجایی که نمی بینمت؟
پس تو کجایی که نمی دانمت؟
بی تو پر از داغ پریشانی ام
مهر جنون خورده به پیشانیَم
پس تو کجایی که نمی بینیَم؟
پس تو کجایی که نمی دانیَم؟
این منم، این ساکت بی هم صدا
این منم، این خسته بی همسفر
حسرت افتاده ترین سایه ام
غربت آواره ترین رهگذر
غربت آواره ترین رهگذر
بی تو پر از داغ پریشانی ام
مهر جنون خورده به پیشانیَم
پس تو کجایی که نمی بینیَم؟
پس تو کجایی که نمی دانیَم؟
فصل پریشان شدنم را ببین
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤🌏
#خرمآباد
یه آبشار پر آب و زیبا
بعدازظهر زیباتون بخیر همراهان همیشگی 🌺
🦋❤️🦋
مسابقه باخت.....!!!!
مطمئنا بی حجابی شرکت در مسابقه باخت است، اولاً قرار گرفتن در برابر دستور خداست همانگونه که خداوند گفته دزدی نکنید ، ربا نخورید در کل از حرام دوری کنید در خصوص حجاب نیز دستور داده است. دوم به فرض محال که امر خدا نیست ، هرروز عده ای با بی حجابی و آرایش وارد جامعه می شوند اول اینکه شما همیشه زیباترین نخواهی بود امروز یکی و فردا دیگری زیباتر می گردد ، دوم چه چشمهای ناپاکی و چه دام هایی در مسیر شما، زندگی شما و دیگران خواهند گشود که باعث نابودی زندگی های زیادی تا امروز شده است به بخش حوادث روزنامه ها و داستان های واقعی سری بزنید.
پس اگر زیباترین هم باشی بخود و دیگری ضربه خواهی زد و این یعنی باخت...!!!!
اما با نگاهی دیگر بررسی کنیم:👇
هر مسابقه باید هدف و انگیزه ای داشته باشد.
حالا مسابقه اگر دارای هدفی والا و متعالی باشد شرکت در آن برد برد خواهد بود.
اما اگر هدف مسابقه باعث دور شدن از کمال انسانی که خداوند متعال برای او ترسیم نموده شود و باعث خوشحالی شیطان گردد شرکت در آن یعنی باخت باخت.
متأسفانه امروزه شاهدیم در رأس شیطان و پیروان او یعنی دست نشانده هایش چه از دشمنان اسلام و بشریت چه از افراد هرزه و لذت جو همگی در تشویق زنان هستند در جهت عریان شدن به اسم آزادی......!؟
با خواندن قرآن و حتی ادیان آسمانی دیگر به وضوح قابل درک است فرمان خدا به داشتن حجاب نه خانمها بلکه حتی آقایان
اما وجود هر انسانی لبریز از شهوت می باشد که از طرف خدا در وجود انسان خلق شده و تنها او که خالق انسان است از فایده و ضرر آن بخوبی آگاه است، لذا با دادن دستورالعملهایی برای کنترل و استفاده آن ما را راهنمایی کرده است.
مطمئنا کسانی که غیر از فرامین خدا و گوش به هوی نفس خود غیر از فرامین خدا را دستور کار خود قرار داده اند در مسابقه باخت باخت و گوش بفرمان شیطان شرکت می کنند.
دختران امروز، مادران فردا....
.
🔸حجاب، پیوند تنگاتنگی با مقوله «عفت و حیاء» دارد.
چرا که با رعایت حجاب است که این گوهرهای اخلاقی به دست می آید.💎
ضرورت پافشاری بر عفاف در روایات ما ناشی از اهمیت آن برای نفس آدمی است.
➖حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) در تبیین این اهمیت می فرماید: «العَفافُ يَصونُ النَّفسَ و يُنَزِّهُها عَنِ الدَّنايا»(غرر الحكم و درر الكلم، ص ۱۱۰)؛ (عفاف نفس را ایمن نگه می دارد و آن را از پستی ها دور و پاک می کند).
✨ حتی از آن بالاتر عفاف را برترین عبادات معرفی می کنند: «افضَلُ العبادَةِ العِفافُ»(الکافی، ج ۲، ص ۷۹.)
و در جایی دیگر، این ویژگی نفسانی را به وصف «جوانمردی» می ستایند: «العِفَّةُ أفضَلُ الفُتُوَّةِ»(غرر الحكم و درر الكلم، همان، ص ۳۷)؛ (عفّت، برترين جوانمردى است).
#ادله_حجاب
#حجاب
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقــدیم به قلبهـــای مهـربونتون مرسی که هستین ♥️♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود به شرف این استاد گرامی❤️
.
[❓] سوال :
چرا اینقد به پوشش تاکید میشه، چطور یه روسری اینقدر برای امنیت جامعه مهمه؟!
💢 پاسخ:
°اولاً، تاکید بر حجاب و عفاف به عنوان یک مجموعه کامل سبک زندگی هست، نه فقط گذاشتن چیزی روی سر. محجبه بودن به معنای اینه که خانم ارزش وجودی خودش رو میشناسه و مراقبش هست.
°ثانیاً، اولین گام برای داشتن یک زیست عفیفانه و سالم، حجاب هست. بدون حجاب هیچ وقت عفاف شکل نمیگیره و حفظ نمیشه.
اگر حجاب بود، کم کم رفتار و گفتار عفیفانه هم بهش اضافه میشه و حجاب و کامل میکنه، اما اگه حجاب نبود نوبت به بقیه مظاهرعفاف نمیرسه.
°ثالثاً، رفتارهای غلط و تحریک کننده هم مورد نهی هست. همونطور که یه حداقلی از حجاب مورد تذکر و نهی از منکر واقع میشه رفتارهای منافی عفت هم مورد برخورد قانونی قرار میگیره و تفاوتی نداره. اما باز هم اگر حجاب رعایت میشد زمینه برای اعمال دور از عفت در گفتار و رفتار فراهم نمیشد.
″پس واقعا حجاب مهمه‼️″
⭕️ بخشی از خیانتهای حسن روحانی به ملت و کشور ایران:
مقام معظم رهبری در دیدار با مردم اصفهان اعلام کردند که: « دهه نود، دهه خوبی برای اقتصاد کشور نبوده است».
۱۴٠۱/۸/۲۸
❌ دولت روحانی تمام شاخص های اقتصادی را به #قمار_برجام باخت
و فرصتهای اقتصادی را سوزاند و عملاً هیچ پیشرفتی در کشور حاصل نشد.
❌ عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی ۱۵ آپارتمان به نمایندگان مجلس داد تا استیضاحش در مجلس رای نیاورد و بعد هم در بیانیه ای که برای استعفایش منتشر کرد، با افتخار اعلام کرد که حتی یک واحد مسکن نساخته است، کارنامه دولت روحانی در ایجاد #بحران_مسکن کاملا روشن است.
❌ #بحران_برق در دولت روحانی در کشور ایجاد شد و برق منازل مسکونی در ساعت های طولانی روز قطع میشد و دولت هیچ اقدامی برای حل مشکل انجام نداد.
❌ زنگنه وزیر نفت دولت روحانی تمام قراردادهای نفتی و گازی ایران با کشورهای همسایه را برهم زد و هیچ #پالایشگاهی تاسیس نکرد، تنها پالایشگاهی که در دوران دولت روحانی افتتاح شد، پالایشگاه ستاره خلیج فارس بود که ۸۵ درصد این پروژه در زمان دولت احمدی نژاد اجرا شده بود و در دولت روحانی در طول چهارسال تنها ۱۵ درصد این پروژه تکمیل شد، که همین کار هم جنبه تبلیغاتی داشت.
❌ روحانی دولت را با #کسری_بودجه ۵۴۰ هزار میلیارد تومانی به آیت الله رئیسی تحویل داد
در سال۱۴۰۰ ، هم زمان با انتقال دولت، در شش ماهه اول سال دولت اعتدال ۹۰ درصد بودجه را #پیشخور کرد و برای شش ماه دوم سال در زمان دولت آیت الله رئیسی فقط ۱۰ درصد بودجه باقی مانده بود.
✅ آیت الله رئیسی با هنرمندی توانست بودجه را تامین کرده و حقوق کارمندان را پرداخت کند.
❌ دولت روحانی بودجه کشور را با استقراض از بانک مرکزی و انتشار اوراق قرضه پیشخور کرد فقط باید ۱۸۰ هزار میلیارد تومان بدهی بابت تسویه اوراق قرضه پرداخت شود، این اوراق سررسید شده است و پولش را دولت روحانی خورده است و دولت آیت الله رئیسی باید این #بدهی را بپردازد.
❌ معادل ریالیِ دلارهای بلوکه شده ایران در خارج از کشور در دولت روحانی پیشخور شد این خیانت و ظلم بزرگ به دولتهای بعدی بود.
به طلب های ایران در خارج از کشور که در بانک های مختلف بلوکه شده است تبدیل به ریال شده و دولت قبل آن را پیشخور کرد.
دولت روحانی در هشت سال غیر از برجام نافرجام هیچ کاری انجام نداده است.
سخنگوی دولت روحانی، آقای ربیعی رسماً اعلام کرد که ما نمی توانیم واردات واکسن انجام دهیم زیرا به اف ای تی اف نپیوسته ایم، اما آقای روحانی ادعای بزرگی را در مورد واردات واکسن مطرح کرده است.
آقای ظریف مدتی التماس وزیر خارجه چین می کرد تا بتواند با وی دیدار داشته باشد اما به دلیل برخورد بدی که روحانی با رئیس جمهور چین کرده بود، وزیر خارجه چین، وزیر خارجه ایران را نپذیرفت.
همین امر موجب شد که در جلسه هیئت وزیران روحانی به ظریف گلایه کند که: «توانایی برقراری جلسه با وزیر خارجه چین را هم ندارید.»
❌دولت یازدهم و دوازدهم روابط ایران با چین را به شدت تخریب کرد،
و به همین دلیل واردات واکسن از چین امضا نشد.