🗳برنامههای امروز تبلیغات تلویزیونی «نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری»
🔹برنامه «میزگرد سیاسی» قاضیزاده هاشمی ساعت ۱۴:۳۰ شبکه ۳
🔹«مستند اول» محمدباقر قالیباف ساعت ۱۶:۳۰ شبکه یک
🔹«مستند اول» علیرضا زاکانی ساعت ۱۷:۰۰ شبکه یک
🔹برنامه «میزگرد فرهنگی» مسعود پزشکیان ساعت ۱۹ شبکه ۲
🔹برنامه «بدون تعارف» قاضیزاده هاشمی، ساعت ۲۰:۴۵ شبکه ۲
🔹برنامه «گفتوگوی ویژه خبری»، سعید جلیلی ساعت ۲۲ شبکه خبر
🔹برنامه «میزگرد اقتصادی» مصطفی پورمحمدی ساعت ۲۲:۴۵ شبکه یک
🔰 پیشنهادیکارساز به آقای جبلی
✍حسین شریعتمداری
🔸برپائی میزگردها و مناظرههای انتخاباتی با حضور نامزدهای ریاست جمهوری چهاردهم را میتوان و باید از ابتکارات هوشمندانه سازمان صدا و سیما دانست که با هدف آگاهیبخشی به مردم برای شناخت بیشتر و دقیقتر نامزدها تدارک دیده شده و به اجرا درآمده است. تقسیم عادلانه وقت و زمان برنامهها نیز یکی دیگر از شاخصههای قابل تقدیر در این برنامهریزی است که در نوع خود بینظیر و تحسینبرانگیز است.
🔸اما، در این میان نقیصه و کمبودی دیده میشود که اگرچه شاید به صدا و سیما ارتباط چندانی نداشته باشد ولی این کمبود و کاستی میتواند شناخت مخاطبان از نامزدها را با اخلال جدی روبهرو کرده و به انتخاب گزینه مطلوب و شایسته از جانب آنها آسیب برساند.
🔸متاسفانه برخی از نامزدها و یا مشاوران آنها در جریان مناظرهها و میزگردها به دروغگویی و تحریف واقعیات پلشت و سیاه کارنامه خود روی آوردهاند تا آنجا که بسیاری از سوابق سیاه و خسارتبار خود را که تنها با واژه فاجعه قابل بیان است، نه فقط نفی و انکار میکنند بلکه با ردیف کردن دهها دروغ و ادعای خلاف واقع، از خسارتها، دستاورد میسازند!
🔸بدیهی است که اگر این ادعاهای خلاف واقع و دروغبافیها با پاسخ مستند روبهرو نشود، میتواند به شناخت مردم از هویت واقعی کاندیداها که هدف اصلی از ابتکار انتخاباتی صدا و سیماست، آسیب جدی برساند و به مردم برای انتخاب گزینه مطلوب و شایسته، آدرس غلط بدهد.
🔸با توجه به نکته فوق، از برادر عزیزمان جناب آقای جبلی انتظار میرود -و انتظاری منطقی و قانونی نیز هست- که در برپایي میزگردها از کارشناسان برجسته و آشنا به امور نیز دعوت به عمل آورند تا در صورت مشاهده اینگونه دروغگوییها و ادعاهای خلاف واقع، با ارائه اسناد و مدارک و شواهد غیرقابل انکار، دروغ بودن اینگونه ادعاها را برای مخاطبان بازگو کنند و به خلافگویان اجازه ندهند با معرفی «سراب» به جای «آب»، در شناخت واقعی مردم شریف کشورمان خلل ایجاد کرده و به آنها آدرس غلط بدهند.
🔰موانع دکتر پزشکیان برای فتح پاستور
✳️انتخابات زودهنگام ریاستجمهوری که در تاریخ ۸تیر برگزار خواهد شد، رفتهرفته به روزهای حساس و داغ خود نزدیکتر میشود؛ ترکیب کاندیداهای احراز صلاحیت شده نیز بر این حساسیت افزوده و جریانهای سیاسی مختلف را به تکاپو واداشته است؛ برخی جریانهای سیاسی که پدیده انتخابات در ایران را بیمعنا میدانستند و چند انتخابات اخیر را با ایده "تحریم خاموش" سپری کرده بودند، هماکنون ورودی فعال به عرصه انتخابات داشته و برای پیروزی کانديدای مدنظر خود دست به کار شدهاند؛ علیرغم ورود همه جانبه این جریان و همچنین حجم سنگین تبلیغات داخلی و خارجی که برای معرفی کانديدای آنان صورت میگیرد، چالشهایی نیز وجود دارد که پیروزی و کامیابی آنان را با تردید جدی روبرو کرده است؛ از جمله موانعی که پیش روی این جریان قرار دارد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1⃣نوع عملکرد دولت در دهه۹۰، این جریان را بر آن داشت که حساب نماینده فعلی خود را از نماینده پیشین جدا کرده و حتی خود را ادامهدهنده راه دولت شهید رئیسی معرفی کنند؛ با این وجود حمایت اکثر اعضای دولت اسبق از دکتر پزشکیان، این باور را تقویت میکند که دولت مدنظر ایشان چیزی شبیه دولت یازدهم و دوازدهم خواهد بود! شاید بتوان این همسانی را اساسیترین چالش دکتر پزشکیان در انتخابات پیشرو دانست؛ چرا که هنوز عموم مردم خاطرات دهه۹۰ را فراموش نکرده و حتی از تصور بازگشت به آن دوران وحشت دارند.
2⃣چالش دیگری که دکتر پزشکیان را تهدید میکند، فقدان گفتمان است؛ البته این اشکال متوجه شخص ایشان نبوده و ریشه در حوادث دهه۹۰ دارد؛ رئیسجمهوری که در دهه۹۰ بر سر کار آمد، همه شعارهای جذاب درباره مسائل اقتصادی، فرهنگی و سیاست خارجی را به طور یکجا خرج پیروزی خود کرده و در نهایت با همان شعارها کشور را به آن وضعیت رساند! هماکنون هر شعاری که توسط دکتر پزشکیان در حوزه سیاستخارجی و اقتصادی ارائه میشود، تداعی شعارهایی است که در سال ۹۲ توسط نامزد این جریان مطرح شده است! با این تفاوت که در حال حاضر، این شعارها کارکرد خود را از دست داده و حتی به ضدتبلیغ تبدیل شدهاند؛ لذا این جریان تاکنون نتوانسته است در انتخابات پیشرو، گفتمان جدیدی را که بتواند موج اجتماعی ایجاد کند، ارائه دهد؛ تکرار همان شعارهای دهه۹۰ نیز به منزله خودکشی انتخاباتی خواهد بود!
3⃣دیگر چالشی که میتوان به آن اشاره کرد، بیتوجهی به وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم و پرداختن به مسائلی نظیر فضای مجازی، حجاب و... میباشد؛ واقعیت آن است که دغدغه بخش بزرگی از مردم در انتخاب یک رئیسجمهور، بهبود وضعیت اقتصادی و حل مشکلات معیشتی است ولی این جریان همان ابتدای کار آب پاکی را روی دست مردم ریخته و برنامه اقتصادی را از اولویتهای خود خارج کردهاند؛ دکتر پزشکیان و مشاورانش باید بپذیرند که تجربه دهه۹۰ در مقابل چشمان مردم قرار دارد و لذا نمیتوان با همان دستفرمان، اعتماد مردم را جلب کرد؛ واکنش سرد مردم نسبت به حاشیهسازیها و مواضع تند ایشان، شاهدی روشن بر این ادعاست که سال ۱۴۰۳ با سال۱۳۹۲ متفاوت است؛ عدم توجه به این نکته توسط دکتر پزشکیان، مردم را به این جمعبندی رسانده است که باید در دولت ایشان، فکر بهبود وضعیت اقتصادی را از سر خود بیرون کرده و تنها به تماشای حاشیهپردازیها و افول وضعیت اقتصادی بنشینند؛ البته هسته سخت حامیان دکتر پزشکیان با این حقیقت که "قرار نیست در دولت ایشان وضعیت اقتصادی کشور بهتر شود!" کنار آمدهاند.
🔴 تنها راه پیروزی ما در انتخابات پیش رو ، فقط و فقط اجماع هست و بس
🔻 اول تخریب کاندیداهای انقلابی باید کنار گذاشته بشه
🔻 دوم باید متمرکز بشیم روی جذب رای قشر خاکستری
🔻 سوم باید مطالبه اجماع رو داشته باشیم
🔹 در این صورت قطعا پیروز انتخابات خواهیم بود. و الا به دولت سوم و چهارم روحانی از همین الان سلام کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روز شمار انتخابات
💢 ٩ روز تا انتخابات
✍آیتالله بهجت (ره) :
دلیل اثبات ولایت و حقانیت حضرت امیر علیهالسلام تنها حدیث مَنْ کنْتُ مَوْلاهُ... نیست تا اینکه سنی ها بگویند: حدیث غدیر در صحیح بخاری ذکر نشده است، پس ثابت نیست؛ اگرچه این حدیث در صحیح مسلم نقل شده است و برای اثبات ولایت کافی است ولی اگر خدا کسی را کورباطن کند، کسی نمیتواند او را بینا کند.
📚در محضر بهجت، ج ۳ ص ۱۳۴