🔰 انتقادات نسبت به عدم حضور زنان به عنوان نامزد ریاست جمهوری*
با توجه به موضع تمامی *نامزدها بر نقش و جایگاه زنان در جامعه* عده ای از کاربران توئیتر مدعی شدند تمامی نامزدها مرد بوده و برای زنان تصمیم گیری می کنند و *منزلت زنان و حق ریاست جمهوری از بانوان سلب شده* آن وقت درباره ضرورت رعایت حقوق شهروندی زنان میان نامزدها بحث و تبادل نظر می شود.
┄┅
🔰اهم محور نظرات کاربران #توئیتر و #اینستاگرام پیرامون اظهارات #زاکانی در سومین مناظره انتخاباتی*
*🟢 نظرات موافق*
🔹تحسین پاسخگویی زاکانی با بهکارگیری عبارت "نقطهزن"
🔸حمایت از پاسخ زاکانی به سوالمطرحشده در حوزه پوشش زنان و بازنشر بخشی از سخنان ایشان
🔹تمجید از انتقاد زاکانی نسبت به پزشکیان و پورمحمدی و خواستار پاسخگو شدن این نامزدها
*🔴نظرات مخالف*
🔹مورد پرسش قرار دادن عملکرد زاکانی در حوزه زنان در دوران مسئولیتهای گذشتهی ایشان
🔸تخریب چهره زاکانی با انتشار تصویری از حضور زنان آمر به معروف در متروی تهران در دوران شهرداریِ آقای زاکانی
🔹کنایه ی کاربران نسبت به استفاده از عبارت "شایستهسالاری" توسط زاکانی و طنزپردازی آنان پیرامون جایگاه علیرضا زاکانی در صورت برقرار بودن نظام شایستهسالاری
┄
🔰اهم محور اظهارات #پورمحمدی در بخش دوم از مناظره سوم تلویزیونی*
🔹️فضای مجازی دنیای فرصتها و تهدیدات است
🔹فضای مجازی دنیای هزاررنگ فرصتها و تهدیدهاست. یعنی همه فرصتها در آن است درکنار تهدیدهای بسیار زیاد. اول باید آن را شناخت و اهمیتش را درک کرد. و روی فرصتهایش دست گذاشت و تهدیدهایش را شناخت.
🔹بدون فضای مجازی دیگر زندگی امکان پذیر نیست. بچه های ما از ابتدای زندگی با موبایل و بازیهای کودکانه رشد کرده اند و دنیایشان با دنیای همه ما متفاوت است.
🔹برای مقابل با آسیبها که بسیار هم نگرانکننده است، نمی شود خود را از فرصتها محروم کنیم.
نمیشود فقط روی فیلترینگ مانور داد؛ البته تصمیمی بود که در یک مقطعی کار قابل دفاعی بود. ولی استمرارش نگران کننده و مشکل ساز.
🔹مافیای وی پی ان هم کیسه مردم را خالی می کند هم سرعت را محدود میکند و هم امنیت را تحت الشعاع قرار می دهد.
┄
🔰اهم محور اظهارات #قالیباف در بخش دوم از مناظره سوم تلویزیونی*
🔹بر این باورم که فضای مجازی فضای زندگی مردم است در همه ابعاد خودش. مثل فضای واقعی را در فضای مجازی داریم و در آن زندگی میکنیم.
🔹روشن بگویم که حتماً با موضوع فیلترینگ مخالفم چون خطرات زیادی و فساد زیادی به دنبال خواهد داشت.
🔹اینجا یعنی فضای مجازی فرصتی است برای ما. ما در شرایطی تصمیم میگیریم و تبدیل به تهدید میکنیم. البته در سال ۱۴۰۱ که تهدید امنیتی داشتیم، در همه جا امنیت اولویت است اما در همه شرایط نباید اینطور باشد.
قالیباف: حمکرانی فضای مجازی یک ضرورت است
🔹حکمرانی در فضای مجازی مثل زندگی معمولی خودمان یک ضرورت است.
🔹الان بخش عمده اقتصاد در فضای مجازی است که باید استفاده کنیم.
🔹مردم خودشان فرهنگ را تولید و خودشان مصرف می کنند؛ دولت ها باید آن را ناوبری و هدایت کنند.
🔹فرهنگ سه بخش است؛ یک بخش کالاها و تولیدات فرهنگی است؛ امروز پنجره طلایی جمعیتی را داریم در همین توان نیروهای متخصص و حرفه ای در فضای مجازی.
🔹الان بچه های ما در دنیا در حوزه گیم می توانند در تراز دنیا حرکت کنند. الان با این سرعت اینترنت و رفتار فیلترینگ... بعد از فیلترینگ به جای مصون سازی خطر را بیشتر کردیم. هم خسارت مالی دیدیم و هم خسارت اخلاقی.
┄┅┅
🔰 بیانیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد اظهارات دکتر مسعود پزشکیان، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ 1403/3/30
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان کاندیدای محترم انتخابات ریاست جمهوری؛
ضمن عرض سلام و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تمام خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی؛
اظهارات حضرتعالی در برنامه میزگرد فرهنگی مورخ 1403/3/30 حاوی نکاتی بود که دانشگاه علوم پزشکی تبریز را بر آن داشت که جهت روشنگری و رفع ابهامات، جوابیهای خدمت مردم شریف ایران ارائه نماید.
💠۱- حضرتعالی در سخنان خود از بکارگیری افراد تازه کار در مسئولیتها انتقاد نمودید و فرمودید مگر میشود یک نفر دانشیار را مسئول استاد قرار داد. بایستی بگوییم، در انتصابات روسای دانشگاهها، قوانین و مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی مراعات می شود و اگر مغایرتی باشد، انتصاب صورت نمی گیرد. گفتنی است وقتی در سال ۱۳۷۳ بر مسند ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شدید، یک استادیار ۴۰ ساله تازه کار بودید و حال آنکه در آن زمان، اعضای محترم هیات علمی، در سابقه و سن و رتبه علمی بالاتر از جنابعالی بودند و در انتصاب های جنابعالی در مسئولیت های سنگین و حساس نیز، سابقه، تجربه و صلاحیت علمی مهم نبودند
💠۲- حضرتعالی یکی از اعضای جذب هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بودید و می دانید که در این دانشگاه، در طی دولت شهید رییسی، نهایت دقت برای رعایت قانون در جذب هیات علمی شده است و حتی یک مورد جذب سلیقه ای اتفاق نیفتاده است.
شایان ذکر است در دوران تصدی ریاست دانشگاه توسط جنابعالی و
معاونت آموزش وقت دانشگاه، با گزینش سلیقهای، تعداد زیادی از قبول شدگان در آزمون دستیاری رد صلاحیت شدند و به جای آنها نفرات دیگر با نمرات بسیار پایین که همفکر جنابعالی بودند جایگزین شدند، که این افراد به « قبول شدگان با سهمیه پزشکیان » معروفند.
آیا این اقدام را در جهت اجرای عدالت انجام دادید؟ یکی از این قبول شدگان از هموطنان ارمنی بود که با وجود چند نوبت قبولی در آزمون دستیاری قربانی گزینش سلیقهای سیستم آموزشی جنابعالی شده و چند سال از ادامه تحصیل بازماند. (افراد مذکور و مستندات، حاضر و آماده ارائه هستند)
💠۳- فرمودید که رئیس و برخی معاونین دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند و اساتید زمان تحصیل جنابعالی از آمریکا و اروپا آمده بودند. از نظر شما تحصیل در آمریکا خوب است یا بد؟ نوسان های شدید و تندروی های غیرمنطقی در اعلام موضع جنابعالی جای تامل دارد چرا که در مواضع تان در دهه ۷۰ بسیاری از همین اساتید تحصیل کرده در آمریکا و اروپا را ضد انقلاب خطاب کرده و همین جریان افراطی منجر به فرار بخشی از نخبگان از کشور شد .
آیا منظور شما این است که هر کس در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل نموده حق انتصاب در مسئولیتی را ندارد و یا مشکلی از بابت صلاحیت علمی و یا اخلاقی دارد، در صورتی که دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحان علوم پایه و پرانترنی و آزمونهای تخصص و فوق تخصص را با دانشجویان دانشگاههای دولتی میگذرانند و تعدادی از آنها حائز رتبههای برتر در این آزمونها هستند و رئیس و معاونینی که شما از ایشان صحبت به میان آورده اید، فارغ التحصیلان پزشکی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و مدارج تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ خود را در بهترین دانشگاههای وزارت بهداشت سپری نموده اند، که مسئولین و اساتید دانشگاهها شاهد کیفیت تحصیلی و کاری شان می باشند.
آیا این موضوع که شما فارغ التحصیلی از کشورهای امریکا و اروپا را نشانه ارزش و باسوادی میدانید، نشان از خودتحقیری ندارد؟ چرا که بسیاری از متخصصین و اساتید دانشگاههای کشور عزیزمان ایران بویژه دانشگاه بزرگی همچون دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر دانش و رتبه علمی، بالاتر از فارغ التحصیلان کشورهای غربی میباشند و این شایستگی خود را در مجامع علمی بین المللی به اثبات رساندهاند. بی تردید کسی که میخواهد سکان دار نظام مدیرتی کشور شود، باید بیش از همه به استعدادها و بنیه علمی درون کشور اعتماد و اتکا داشته باشد.
در پایان، ضمن دعوت خود و همه به تقوای الهی و حق گویی و حق طلبی و تاسی عملی از سیره امیر مومنان حضرت علی (ع)؛ علو درجات روح امام راحل و شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم، سلامت و امنیت و بهترین روزها را برای ملت شریف ایران از خداوند متعال مسالت می نماییم.
🔴 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز - 1403/3/31
┄
🔰اهم محور اظهارات #پزشکیان در دور دوم مناظره سوم تلویزیونی*
🔹خیلی از شغلها را با فیلترینگ از دست دادیم و زندگیهای خیلیها به هم ریخته است.
🔹از اینور هم عدهای کاسب شدهاند و دارند فیلترشکن میفروشند. چه کسی اینها را میفروشد؟ چرا بررسی نمیشود؟
🔹وقتی اینطور صحبت میکنیم انگار مشکل جای دیگری است و همه ما اینجا مخالفیم!
🔹اگر از حقوق زنان دفاع میکردیم، وضع اینطور بود؟
🔹 با فیلترشکن دسترسی به فضای مستجهن راحتتر شده است
🔹اعتقاد دارم باید آزاد کنیم؛ توئیتر محل آموزش است و خیلی از علم را می شود آنجا یاد گرفت.
🔹اگر به ریاستجمهوری برسم درباره این ممنوعیتها که باعث عصبانیت شده و شغلهای مجازی تخریب شده، جلویش را خواهم گرفت.
🔹البته در بحرانهای خاص که لازم باشد باید مداخله کرد در اینترنت. در همه کشورها اینطور است. ولی الان چه لزومی دارد که اینترنت را فیلتر کنیم و عده ای هم فیلترشکن بخرند.
🔹تازه این فیلترشکنها را که می زنند خیلی راحت تر می توانند به آن فضاهای مستهجن دسترسی پیدا کنند.
🔹دولت اگر اینترنت را آزاد کند خیلی بهتر میتواند مدیریت کند و نگذارند به آن فضاها برخی بروند.
🔰اهم محور اظهارات #جلیلی در بخش دوم از مناظره سوم تلویزیونی*
🔹️کاربران فعال فضای مجازی را تحسین میکنم
🔹درود میفرستم به کاربرانی که در موضوع فضای مجازی منفعل برخورد نکردند؛ فعال برخورد کردند. سعی کردند سوار آن بشوند و حکمرانی کنند.
🔹پیامرسانهای بله و سروش و ایتا و روبیکا و نشان و بلد و اسنپ و تپسی و کافه بازار و بادصبا و... کار بزرگ انجام دادند یعنی برخورد فعالانه داشتند و نه منفعلانه.
🔹امروز سکوهای مجازی نقش مهمی در حکمرانی دارد؛ خیلی از قدرتها و دولتها به دنبال بین المللی کردن سکوهای خود هستند و یا قوانین سختگیرانه گذاشتن برای سکوهای دیگران.
🔹مثلا کاری که امریکا با تیک تاک کرد. اروپا هم قانون دوقلو تصویب کرد و برای آمریکا و کشورهای دیگر هم حتی محدودیتهایی قائل شد.
┄┅
تهران بزرگ
*🔰اهم محور اظهارات #قاضی_زاده_هاشمی در بخش دوم از مناظره سوم تلویزیونی*
🔹یکی از بهترین مشاغل زنانه، مشاغل اینترنتی هست.
🔹دولت هوشمند و اقتصاد دیجیتال بدون اینترنت ممکن است؛ نقد مسئولان و نظارت بر مسئولان هم بدون اینترنت امکان ندارد اتفاق بیفتد.
🔹شفافیت باید در بستر دولت هوشمند شکل بگیرد.
🔹باید اینترنت سریع و بی کیفیت و امن داشته باشیم.
🔹زیرساختهای کشور یک دهه در حوزه ارتباطات توسعه نیافته است.
🔹برخی محدودیتها هم فکر نشده و غیرحداقلی است.
🔹 متخصصان حوزه فضای مجازی قالبا مهاجرت میکنند
🔹نیروی مجرب و متخصص ما در این حوزه بعضاً مهاجرت میکنند چون در بیرون درامدهای شگرفی دارند و ما نتوانستهایم این نیروها را حفظ کنیم.
🔹رتبه ما از ۱۸۰، ۱۵۶ بود در اینترنت ثابت ولی پروژه فیبر نوری در دولت شهید رئیسی آغاز شده و سرعت اینترنت ثابت از ۹ به ۱۴ مگابیت بر ثانیه رسیده است.
🔹البته رشد سرعتها در ایران محسوس نیست بخاطر استفاده از فیلترشکن.
🔹البته محدودیتا موثر نبوده؛ تلگرام ۴۰ میلیون مشترک دارد و نشان میدهد که محدودیتهایی که گذاشتیم موثر نبوده است. یک جاهایی افراط کردهایم.
┄
🔰اهم محور اظهارات #زاکانی در دور دوم مناظره سوم تلویزیونی*
🔹هیچ ملت و دولتی نیست که سرزمین و افکار خود را بخواهد با درک درست در اختیار بیگانه قرار دهد.
🔹صیانت موضوعیت دارد ولی فیلترینگ با آن متفاوت است.
🔹برخی همین آقایان که درباره فیلترینگ صحبت می کنند ابتدا بی پروایی کردند وامکان ظهور و بروز پیامرسانها را برای ما جوری فراهم کردند که مبتنی بر ضوابط کشور ما نبود.
🔹بعد آمدند دکانی باز کردند درباره فیلترینگ! همینها که در ستاد برخی آقایان هستند.
🔹اگر سرور برخی از این پیامرسانها به ایران بیاید دیگر فیلترینگی وجود نخواهد داشت.
┄
🔰اهم محور اظهارات #پورمحمدی در بخش دوم از مناظره سوم تلویزیونی*
🔹️ برخی از نامزدها را نامزد جدی نمیدانم
🔹بحث جدی تر شد و مناظره باید همینطور باشد.
🔹همه مسائل و مشکلات را گفتیم؛ خب پس کی مسئول بوده؟ همه می گویند کی بود کی بود من نبودم!
🔹آقای قالیباف حرفهای قشنگی زدید ولی چهار سال مجلس بودید چرا پیگیری نشد؟ چرا داریم تعارف می کنیم؟
🔹داستان VPN جلوی چشم همه ما دارد اتفاق می افتد و گردش مالی اش 50 درصد کل گردش مالی فضای مجازی است! خب آقا دولت عزیز ما در دولت شهید رئیسی که من هم مدافعم سه سال وقت داشتید چه کردیم؟
🔹دولتهای یازدهم و دوازدهم و سیزدهم را در کم کاری در این عرصه مهم مجازی مقصر می دانم.
🔹نمیخواهم الان از کسی اسم ببرم چون برخی آقایان را نامزد جدی نمی دانم!
🔹 میگویند چرا خودتان نکردید و فلان!
🔹از چند پیام رسان تعریف میکنید ولی باید استراتژی روشن داشته باشیم. وقتی 6 پیامرسان بخواهیم درست کنیم کار درست نمی شود.
┄┅
🔰اهم محور اظهارات #قالیباف در بخش دوم از مناظره سوم تلویزیونی*
🔹در خودروسازی می بینیم که چندین کارخانه خودروسازی داریم ولی هرگز خودروساز نشدیم و با این سیاست فعلی هیچوقت خودروساز نمیشویم.
🔹در حوزه فضای مجازی هم دچار اشکال اینگونه شدیم.
🔹امروز همه سیاست های کلان برای جهش در این فناوری را مصوب کردهایم ولی در حوزه عملکرد و اجرا دچار مشکلیم.
🔹آقای پورمحمدی! در دولت یازدهم و دوازدهم ببینید در بحث شبکه ملی اطلاعات چه کردید؟ ۵۰ درصد هم پیشرفت نکرده است! در حالی که یک کار اساسی است و باید انجام می شد. ولی دولت سیزدهم این کار را کرد. امروز پیشرفت بالای ۷۰ درصد است و حتماً یک سال دیگر به آن دست می یابیم.
🔹 پیشرفت در حوزه فضای مجازی در دولت سیزدهم بالای ۷۵ درصد بوده است
🔹چرا پیامرسانها سرورها را داخل نمی آورند؟ چون نتوانستیم امنیت مادی و معنوی و حوزه شخصی افراد را تضمین کنیم. فکر میکنند اگر در خارج باشد سرورها بهتر از اینجاست.
🔹مقام معظم رهبری فتوا دادند که دسترسی به حوزه های شخصی در فضای مجازی حرام قطعی است.
🔹ما این باور را در مردم باید به وجود بیاوریم.
🔹عدالت و مبارزه با فساد در بستر فضای مجازی ممکن می شود. کوچک سازی دولت و کاهش هزینه با فضای مجازی ممکن است.
🔹در دولت چهاردهم مبنای کارمان شفاف سازی، هوشمندسازی، مردمیسازی در همه عرصهها و بخصوص در حوزه مسائل اقتصادی است.
┄