eitaa logo
این عماریون
376 دنبال‌کننده
238.2هزار عکس
64.6هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🎥بکُشید ما را؛ ملت ما بیدارتر می‌شود 🚨امام خمینی: با ریختن خون عزیزان ما، تایید شد ما. بریزید خونها را؛ زندگی ما دوام پیدا می‌کند. بکُشید ما را؛ ملت ما بیدارتر می‌شود. ما از مرگ نمی‌ترسیم؛ و شما هم از مرگ ما صرفه ندارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تنوع اعدام میراث ترامپ برای آمریکا 🔹قانون اصلاح‌شده وزارت دادگستری آمریکا به ایالت‌ها اجازه می‌دهد برای اجرای حکم اعدام علاوه بر تزریق داروی کشنده از روش‌های دیگری از جمله استفاده از گاز سمی، اعدام با برق و تیرباران استفاده کنند. 🔸دولت ترامپ بعد از وقفه‌ای ۱۷ ساله در اجرای حکم اعدام فدرال، در سال جاری هشت نفر را اعدام کرده و ۵۶ محکوم دیگر نیز در صف اعدام قرار دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراف محقق اسرائیلی به تلاش آمریکا و اسرائیل برای کشتن "دانش" در ایران! ♦️ "رونن برگمن" محقق و نویسنده صهیونیست در گفتگو با BBC: "ژنرال هیدن" مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا به من گفت که "ترور دانشمندان هسته‌ای ایران کار اسرائیل بوده است." ♦️ او به اوباما گفته بود کاری که ایران در نطنز انجام می‌دهد تولید سلاح هسته‌ای نیست بلکه تولید دانش است و تنها یک راه برای کشتن دانش وجود دارد؛ ترور دانشمندان ایران!
ب امینی: 🔥فعلا با مرغ ها مذاکره کنید❗️ 🔻رئیس جمهور پس ۵ ساله اعلام کرد مذاکره با آمریکا و اجرای برجام به صورت تعهد در برابر تعهد خواهد بود. 🔻اما این راهبرد توسط رهبر انقلاب در ابتدای اجرای برجام ابلاغ شده بود تا منابع و دستاوردهای کشور در حوزه فناوری های علمی و داشته های هسته ای به تاراج نرود ولی متاسفانه آن روز مجریان به این سیاست عمل نکردند و با سرعت هیجان زدگی تعهدات طرف ایرانی به صورت یکطرفه انجام دادند. 🔻اکنون بایدن به دولت کنونی ایران، نگاه یک را دارد؛ اما دولت دوازدهم به شدت در حال ارسال پالس التماس و مذاکره است. 🔻این پالس مذاکره برای بایدن بی ارزش است مگر اینکه بتواند این التماس غربگرایان ایرانی را تبدیل به آتش اختلاف داخلی و تحمیل برجام موشکی کند و این اتفاق یعنی پایان بد دولت دوازدهم. 🔻امیدواریم دولتی های امروز به جای اینکه ۵ سال بعد حسرت بخورند که کاش همت و شجاعت به خرج می‌دادند و با تکیه به توان داخلی مشکلات را می‌کردند تا پایان خوبی داشته باشند؛ با تکیه بر التماس مذاکره با شیطان به نرسند. 🔻پ.ن: اگر پایان خوب هم نمی خواهند لااقل با مرغ ها مذاکره کنند تا اینقدر از دسترس مردم دور نشوند بعد به مذاکره با الاغ ها بیاندیشند.
بر شما، که هنوز دَم از میزنید...
🔴 آرام‌شان نگذارید، آرام‌تان نمی گذارند 💯امام خمینی: همه مسئولان و مردم باید بدانند، غرب و شرق تا شما را از هویت اسلامی تان بیرون نبرند آرام نخواهند نشست.همیشه با بصیرت و چشمانی باز به دشمن خیره شوید. اگر لحظه ای آنان را آرام گذارید، لحظه ای آرام تان نمی گذارند.