ظریف، دولت در سایه
یا دولت در دولت پزشکیان!؟
🔹روزنامه زنجیرهای هممیهن، از محمدجواد ظریف به عنوان «دیپلمات در سایه» یاد کرد و با کلیشهای خواندن موضع مقامات رسمی دولت درباره انتخابات آمریکا مدعی شد: موضعگیریهای ظریف پس از انتخاب ترامپ میتواند مبنای یک استراتژی در شرایط جدید باشد(!)
🔹هممیهن در یادداشتی با عنوان دیپلمات در سایه نوشت:
🔻"همهچیز دست به دست هم داده تا ظریف، نقشی متمایز در راستای منافع ملی ایفا کند. عموم مقامات رسمی با انتخاب مجدد ترامپ ترجیح دادهاند در قالب جمله کلیشهای «برای ما فرقی نمیکند که چه کسی رئیسجمهوری آمریکا باشد» از کنار این موضوع گذر کنند؛ که البته با توجه به حساسیت موجود، شاید بتوان به آنان حق داد.
🔻اما تنها کسی که در این میان واکنشی متفاوت از خود نشان داد، معاون راهبردی رئیسجمهور بود که خطاب به ترامپ گفت: «آقای ترامپ باید نشان بدهد سیاستهای غلط گذشته را دنبال نمیکند. حتماً متوجه شده که سیاست فشار حداکثری، باعث شد که ایران غنیسازیاش از 3/5 درصد به ۶۰درصد برسد و تعداد سانتریفیوژها نیز افزایش پیدا کند. ایشان اهل محاسبه است، باید چرتکه بیندازد، ببیند که آیا کماکان میخواهد آن سیاست زیانبار را ادامه بدهد یا عوض کند.
🔻این پالسهای ارسالی از سوی ظریف که نشان میدهد که ظریف با درک درست از جایگاه ویژه خود در این برهه حساس، به جای انفعال و سخنان کلیشهای، به دنبال زمینهسازی برای گرهگشایی و هزینهکرد از حیثیت خود است. اظهارات چند روز اخیر او پس از پیروزی ترامپ نیز نشاندهنده آن است که وی با همه مخاطرات و ناملایمات محتمل، آماده این نقشآفرینی و ایفای رسالت تاریخی خود است».
🔹کنایه روزنامه هممیهن به «مواضع کلیشهای»، در واقع تخطئه رئیسجمهور و وزیر امور خارجه و تلاش برای ایجاد دولت در دولت است؛ چه اینکه آقای پزشکیان تاکید کرد: «برای ما هرگز تفاوتی ندارد که چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز شده است، چرا که کشور و نظام ما به قدرت درونی خود با ملتی باعزت و عظمت متکی است».
🔹آقای عراقچی هم در گفتوگو با اشپیگل تاکید کرد: «انتخابات آمریکا برای ما اهمیتی ندارد. ما سیاستهای خودمان را دنبال میکنیم».
نوشابه باز کردن برای ظریف و تملقهای نچسب نسبت به وی در حالی است که در دوران وزارت ظریف، هم برجام به بدترین شکل ممکن تدوین شد که نتیجه آن واگذاری امتیازات نقد در مقابل وعدههای نسیه و نقض عهدهای فاحش دولت اوباما بود؛
🔹و هم ترامپ توانست بدون هیچ هزینهای از توافق خارج شود و نزدیک سه سال، دولت روحانی را به انجام یکطرفه تعهدات وادار کند و اگر قانون اقدام متقابل مجلس نبود، این بیگاری همچنان ادامه پیدا میکرد. در این دوره، شمار تحریمها در مقایسه یا پیش از برجام، بیش از دو برابر شده بود!
🔹از سوی دیگر، سخنان ظریف در فاکتور کردن غنیسازی 60درصدی، در حالی است که ظریف پیش از این به همراه روحانی، به قانون اقدام متقابل مجلس حمله کرده بود و غنیسازی 60درصدی یکی از الزامات همین قانون بازدارنده بود.
🔹در حالی که ترامپ، برجام را بههم زده و دولت بایدن هم حاضر به ارائه تضمین و لغو معتبر تحریمها نبود و مذاکرات احیای برجام نیز به همین علت به بنبست رسید، آقای ظریف در تبلیغات انتخاباتی ادعا کرد: «اگر قانون اقدام راهبردی مجلس نبود، میتوانستیم با بایدن توافق را احیا کنیم».
🔹این نکته هم شایان ذکر است که دولت ترامپ برای مذاکره با دولت روحانی و تیم ظریف، 13 شرط توهینآمیز گذاشته بود. هنگامی هم که ظریف چهار با اشپیگل مصاحبه کرد و تداعی درخواست مذاکره از آن گفتوگو شد، ترامپ پاسخ داد: نه مرسی!
🔹حالا بعد از چهار سال، روزنامه هممیهن، همان روند موهن و پرخسارت را به عنوان شاهکار دوره وزارت ظریف معرفی میکند و ضمناً پیشنهاد دور زدن پزشکیان و عراقچی توسط ظریف را میدهد!
💠 چرا ترامپ؟!
🔶 نتایج انتخابات ریاست جمهوری۲۰۲۴ آمریکا با پیروزی مجدد«دونالد ترامپ» همراه بود. برخلاف بیشتر نظرسنجیها هریس در این انتخابات با فاصله معناداری از ترامپ شکست خورد. در نظرسنجیهای متعددی که در چند ماه اخیر توسط مراکز نظرسنجی صورت گرفته بود همواره هریس از ترامپ جلوتر بود و حتی در هفت ایالت نوسانی نیز حکایت از پیشتازی هریس داشت. اما در انتخابات وضعیت در این ایالتهای نوسانی که به ایالتهای «میدان نبرد» نیز شهرت دارند تغییر کرد و ترامپ در بسیاری از این ایالتها پیروز شد.
🔷 قطعاً عامل اصلی رأی آوری ترامپ، نارضایتی گسترده مردم آمریکا از شرایط فعلی و تلاش برای تغییر سکاندار کاخ سفید در راستای عبور از وضعیت موجود میباشد.«لیندسی گراهام» سناتور جمهوریخواه در مورد نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا میگوید:«این نتایج نباید مثل یک معما باشد، وقتی ۷۰ درصد مردم معتقدند آمریکا در مسیر اشتباهی قرار دارد و نامزد دموکراتها معاون رئیس جمهوری هست که آمریکا را در مسیر اشتباه قرار می دهد، پس احتمالاً شما شکست می خورید. به زبان ساده چهار سال گذشته بدبختی زیادی برای آمریکاییها ایجاد کرده که به دلیل قیمتهای بالا و دستمزدهای راکد نمیتوانند از پس زندگی خودشان برآیند. جهان به معنای واقعی کلمه در آتش است. انتظار پیروزی برای دموکراتها در این شرایط هرگز قابل قبول نبود»
🔶 دولت بایدن دهها میلیارد دلار کمکهای نظامی و تسلیحاتی به اوکراین تخصیص داد و از ابتدای جنگ غزه با ارائه حدود ۱۹ میلیارد دلار کمکهای تسلیحاتی به اسرائیل به طور مستقیم مسئول تداوم و گسترش آتش این جنگ و نسل کشی فلسطینی ها توسط رژیم صهیونیستی بوده است. این رویکرد جنگطلبانه بایدن با مخالفت گسترده در داخل آمریکا مواجه شد و از قضا ترامپ هم براین موج سوار شده و در کارزار انتخاباتی ،اتمام جنگ اوکراین و غزه را وعده میداد.البته سوءقصد نافرجام علیه ترامپ نیز در رای آوردنش که او را به نماد استقامت تبدیل کرد،موثر بود. حمایت مالی میلیاردرهایی مثل «ایلان ماسک» و تزریق منابع مالی به کارزار انتخاباتی ترامپ، او را در مبارزه تبلیغاتی علیه دموکراتها تقویت کرد.انتقادات و سخنان تند ترامپ علیه مهاجران، موجب حمایت برخی گروههای خاص از جمله جوانان از وی شد که نشان از روحیه نژادپرستی در آمریکاست. بحران اقتصادی و معیشتی مردم آمریکا و شعارهای اقتصادی ترامپ نیز یکی از دلایل پیروزی او میباشد.
✅مجموع این عوامل داخلی و خارجی موجب ناامیدی بخش زیادی از جامعه آمریکا از دموکراتها شده و این مشکلات به پای هریس نامزد آنها و معاون بایدن هم نوشته شده شد. روی آوردن به ترامپ نامزد جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ به امید بهبود اوضاع و شرایط داخلی و خارجی آمریکا شد. نکته مهم آن است که پیروزی ترامپ به نوعی بازتاب اختلافات داخلی امریکاست؛ نه اینکه ترامپ فرد محبوبی در جامعه امریکاست.
اگر به دختر بدپوشش تذکر بدهی، میپرسد: زورتون به من رسیده؟ چرا جلوی #سبلریتیها با وضع بدتر را نمیگیرید؟سلبریتیهای بدپوشش و بیقیدی که همه ثروت و شهرتشان را از رسانههای ج. ا گرفته و الگوی جوانان هستند.
#قانون_حجاب_مجلس قانونی هوشمندانه است با تمرکز بر فسادآفرینهای فرهنگی.
#گشت_ارشاد_دانه_درشتها
یادش بخیر یه زمانی کارهای اساسی و مهم مملکت دست زنها بود.😉
#شاهکارهای_پهلوی_برای_زنان
__________________________
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهداشت جهانی در دوران پهلوی🙄
_________________
🔷در مزاحمت های خیابانی ،خانم ها مقصر هستند!
🔹در یکی از روزنامه های اطلاعات زمان #شاه مطلبی در مورد #آزار و اذیت دختران توسط پسران آمده است و علت رو به نوع #پوشش دخترها مرتبط دانسته است.
🔹نویسنده که خانم نیز می باشد در این مقاله مثالی ذکر می کنند که اگر کسی روی بدن خود شیره بمالد نمی تواند انتظار اذیت شدن توسط مگس ها و زنبورها رو نداشته باشد و چنین نتیجه گرفته است که نوع بدِ پوشش دختران، علت آزار و اذیت آنها میباشد.
📓روزنامه اطلاعات، ۳ اردیبهشت ۵۶
______________
🔰 زبان قدرت، زبان مواجهه
🔸 یکی از پرسشهایی که پس از پیروزی اخیر «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا ذهن بسیاری از تحلیلگران و البته افکار عمومی را به خود جلب کرده، این است که نحوه مواجهه ترامپ و تیم وی در دولت جدید با مسئله مقاومت و تحولات میدانی در غربآسیا و جمهوری اسلامی ایران چگونه خواهد بود؟ اینکه گفته میشود برای جمهوری اسلامی فرقی نمیکند چه کسی از کدام حزب در آمریکا سکان دولت را در دست بگیرد، آیا واقعاً نمیتوان تمایزی بین رویکردها و روشهای سیاستورزی دموکراتها و جمهوریخواهها قائل شد؟
🔸 در این باره سخن بسیار است و ادراک درست این موضوع به شناخت و تأمل ما در ساختارها و ایدههای حاکمیتی آمریکا و تا حدودی تاریخچه و درک مسئله لابیگری و میزان نفوذ متفاوت ادیان، مذاهب، قومیتها و ملیتهای گوناگون در هیئت حاکمه این کشور برمیگردد. ایده حکومتی در آمریکا مبتنی بر تلفیقی ناهمگن و فرصتطلبانه از مکاتب و نحلههای فکری لیبرالیسم، سکولاریسم و کاپیتالسیم با رویکرد امپریالیستی و استعماری شکل گرفته است.
🔸 بنابراین، تأمین منافع به هر قیمت برایشان اصل مسلمی است و در اصول و راهبردهای اساسی، همانند جنگ، صلح، امنیت ملی، تضمین اقتصاد بازار و بهرهگیری از ابزار قدرت برای بیشنیه کردن آن، که اساساً از سوی قوهی قاهرهای از تراستها و کارتلهای سرمایهداری و صهیونیستی مدیریت میشود، تفاوتی در میان رویکردها و عملکردهای دو جریان و حزب غالب و مشهور در آمریکا دیده نمیشود. بنابراین، اگر گفته میشود در مواجهه آنها با جمهوری اسلامی میان رؤسای جمهور مختلف از دموکرات و جمهوریخواه تمایزی نیست، ناظر به همین اصول اساسی است که هویت و موجودیت آمریکا را شکل داده است.
🔸 آمریکاییها سالهاست که نگاهشان به ایران اسلامی این است که ملت ایران با انقلاب اسلامیشان موج و زلزلهای در منطقه استراتژیک غرب آسیا و حتی جهان انداخته است که قاطبه ارزشهای هویتی و مؤلفههای موجودیتی و راهبردهای قدرت را در مواجهه با این کشور تغییر داده و ایران اسلامی تا زمانی که بر همین مدار سیر کند، در تقابل هویتی و موجودیتی با آمریکا و ارزشهای آن تعریف میشود؛ اما مسلماً به لحاظ روشی تمایزات ریزی در نحوه عملکرد ترامپ با رقیب دموکراتش میتوان یافت که یکی با چماق تهدید و دیگری با هویج تشویق و تدلیس مناسبات خود با ایران را تنظیم میکند.
🔸 در اینجا ضروری است کلام رهبر حکیم انقلاب سرلوحه رویکرد و عملکرد مسئولان و مردم قرار گیرد که همواره بر تقویت بنیههای قدرت و ساخت درونی قدرت معنوی و مادی ایران اسلامی تأکید میکنند.
📣 صدور هشدار زرد هواشناسی در استان
🔸آغاز فعالیت سامانه بارشی از روز چهارشنبه
اداره کل هواشناسی استان اصفهان درباره فعالیت سامانه بارشی در مناطق شمال، شرق و مرکز استان و کاهش ۵ تا ۸ درجهای در آخر هفته، هشدار سطح زرد صادر کرد.
🔸بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی اصفهان، فعالیت یک سامانه بارشی از روز چهارشنبه ۲۳ آبان مناطق شمال، شرق و مرکز استان را در برمیگیرد.
🔸فعالیت این سامانه که تا پیش از ظهر پنجشنبه در استان ادامه خواهد داشت به صورت رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در مناطق کوهستانی و سردسیر رگبار برف پیشبینی میشود ضمن اینکه دما در بیشتر مناطق کاهش نسبی بین پنج تا هشت درجه سلسیوس دارد.
🔸که سامانه بارشی به ویژه آران و بیدگل، اردستان، انارک، بادرود، چوپانان، خوانسار، برخوار (دولت آباد)، شاهین شهر و میمه، کاشان، کبوتر آباد، کوهپایه، گلپایگان، مبارکه، مهاباد، مورچه خورت، نائین، نجف آباد، نطنز، هرند، شهر اصفهان، لنجان (زرین شهر) و فرودگاه اصفهان را در برمیگیرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 جمالی نژاد، استاندار اصفهان: پروژه های آبی اصفهان متوقف نخواهد شد
🇺🇸آمریکا، تروریست بالذات
🔷نگاهی به شکل گیری تمدن آمریکا
🔹از تعابیر ماندگار حضرت امام، اصطلاحی است که در وصیت نامه خود در مورد ایالات متحده آمریکا بکار برده و این دولت را "ذاتا تروریست" دانسته اند. این عبارت فراتر از شعارهای ضد آمریکایی معمول دوران انقلاب بوده و بار فلسفی و محتوایی دارد. صرفنظر از احساسات اخیر که در مقابل اقدام این کشور در تروریست نامیدن سپاه پاسداران ابراز می شود، مطالعه ای در تاریخ تشکیل ایالات متحده ضروری است.
🔹قاره آمریکا اواخر قرن پانزدهم میلادی در سال 1492 توسط یک دریانورد اروپایی بنام کریستف کلمب کشف شد. امروز کشور کلمبیا به نام اوست. قبل از او هم جهانگردانی به این قاره پا گذاشته بودند ولی تحولات اساسی با ورود او شروع شد.
🔹ساکنان اصلی آمریکا، سرخپوستان بومی بودند که در مقابل استعمارگران اروپایی، ضعیف و به دور از پیشرفت های صنعتی و نظامی زمان بوده و در روستاها و شهرهای خود زندگی می کردند.
با کشف این سرزمین که دارای آب و هوای متنوع و خاک حاصلخیز و منابع طبیعی و معادن فراوان بود، هجوم اروپاییان و اشغال این سرزمین شروع شد. استعمارگران اروپایی از انگلستان و اسپانیا و فرانسه و پرتغال، به این سرزمین هجوم آوردند. آنان سرخپوستان بومی را که صاحبان اصلی این سرزمین بودند، به تدریج طی چند قرن، نابود و مضمحل کرده و آنجا را تصرف کرده و حاکم شدند. امروزه اکثریت جمعیت آمریکا سفید پوستان اروپایی تبار هستند. بخش اندکی نیز سیاه پوستانی هستند که اجداد آنان از آفریقا بعنوان برده به اسارت گرفته شده و برای کار توسط سفیدپوستان به وسیله کشتی به آمریکا آورده شدند و اقلیت اندک سرخپوست هم هنوز بعنوان یک خرده فرهنگ وجود دارند.
🔹کشتار سرخپوستان آمریکا از نسل کشی های معروف، و شاید بزرگترین جنایت و نسل کشی تاریخ است. جنایت پردامنه و طولانی مدتی که از قرن شانزدهم به منظور تصرف املاک و سرزمین سرخپوستان شروع شد و ادامه یافت. بعدها در نیمه دوم قرن نوزدهم، مهاجمین با کوچ دادن اجباری و جنگهایی که به دنبال آن صورت میگرفت نقش پررنگ تری در کشتار ایفا نمودند.
🔹جنگ های متعدد با بومیان سرخپوست و قتل و غارت و ویرانی شهرها، آتش زدن مزارع، به برده گرفتن آنان و فروختن آنها در کشورهای دیگر و شیوع دادن بیماری و جنگ میکروبی و عقیم کردن آنان از جمله سیاست های استعمارگران برای حذف این قوم بود. شکار سرخپوست! از طریق کار گذاشتن تله و سر بریدن و مثله کردن و جنایات هولناک دیگر از جمله تفریحات مهاجمین بوده است.
🔹آمار دقیق بومیان سرخپوست به قتل رسیده طی این دوران از معماهای تاریخ است. آمریکاییها - یعنی سفید پوستان مهاجم اروپایی که این سرزمین را غصب و تصاحب کردند - همیشه سعی در اندک نشان دادن آن داشته اند. کمترین آمار از چند میلیون شروع شده به دهها میلیون می رسد. امروزه محققین مستقل برآورد می کنند از ابتدای قرن 16 تا آخر قرن 19 حدود صد میلیون سرخپوست در کل قاره آمریکا به قتل رسیده باشند. با پاکسازی قومی و غصب این سرزمین، اروپاییان به آن مهاجرت کرده و امروزه اکثر جمعیت آمریکا را تشکیل می دهند.
🔹 آمریکا سرنوشتی مشابه اسرائیل دارد. یعنی یک قوم مهاجم به سرزمین دیگری تجاوز کرد و یک ملت را حذف و نابود کرده و سرزمینش را تصاحب کرد. با این تفاوت که فلسطین بعنوان پاره ای از پیکر جهان اسلام، به مصداق: (چو عضوی به درد آورد روزگار - دگر عضوها را نماند قرار) با حمایت سایر مسلمانان مواجه شد و از نابودی این ملت و تصرف کامل سرزمین جلوگیری شده است. ولی بومیان سرخپوست حامی دیگری در دنیا نداشتند و به جای دیگری متکی نبودند و مضمحل شدند. بسیاری از مسئولان آمریکایی تصریح کرده اند که داستان تشکیل آمریکا مشابه تشکیل اسراییل است. جیمز بولدن، نماینده کنگره آمریکا در قرن نوزدهم گفته بود: سرنوشت سرخ پوست ها در رویارویی با آنگلوساکسون ها - مهاجمین اروپایی - همان سرنوشت فلسطینی ها در مقابل اسرائیلی ها، یعنی مرگ است. قهرمانان ملی آمریکا مانند جرج واشنگتن از دید سرخپوستان، جنایتکاران بزرگ تاریخ هستند و روز کریستف کلمب که بعنوان سالروز ورود او به این قاره همه ساله جشن گرفته می شود، از نگاه بومیان بعنوان روز مصیبت و نکبت و شروع فاجعه است.
👈 تمدن آمریکا از ابتدا نامشروع بوده و بر پایه تجاوز و غصب و کشتار بنا شده و ذاتا تروریست و متجاوز است. مال غصبی بعد از گذشت سالها، حلال نمی شود و ماهیت نامشروع و شوم خود را از دست نخواهد داد.
✅و چه زیبا رهبر فرزانه انقلاب فرمودند:
همچنانکه شکوه و جلال کشتی معروف تایتانیک مانع از غرق شدن آن نشد، تلاش برای آرایش ظاهر آمریکا و شکوه و جلال آن نیز مانع از غرق شدنش نیست و آمریکا غرق خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺باز نشر سخنان چندی پیش سردار حاجی زاده: دشمن میخواهد مسئولین رو بترسونه در صورتیکه اگه حمله نظامی باشه اولین کسانی که باید جواب بدن ما هستیم و ما هیچ ترسی از این نداریم بلکه ما تنها نگرانیمون آقا زاده ها و خواهر زاده ها برادر زاده هایی هستن که روی رأی تصمیم گیران اثر گذار هستن
📌قابل توجه کسانی که میگویند مطالبه گری از مسئولان برای #وعده_صادق_۳ در حالی که فرمانده کل قوا رهبری هستند، یک نوع تندروی محسوب میشود.
اتفاقا مطالبه گری ماها برای این است که این آقازاده ها نتوانند روی رای سیاسی پدرانشان تاثیر بگذارند!
وقتی شریانهای اقتصادی و فرهنگی دست دولت و مجلس است چگونه میشود بدون همراهی آنها به تجاوز صهیونیست ها پاسخ دردناک داد!
♦️لذا در آستانه شمارش معکوس برای فرود آمدن رگبار سجّیل های آتشین بر پیکره منحوس رژیم صهیونیستی، باید مراقب منادیان اسلام سازش و تسلیم در بدنه دولت باشیم. همانهایی که در وعده صادق یک و دو، بسیار دم از خویشتنداری زدند و اکنون نیز در آستانه طنین صلح #وعده_صادق_۳، با حربه بسیار فانتزی «نیفتادن در تله جنگ»، میخواهند شمشیر پاسخ قاطع ایران را در غلافی فرو بکنند که سالها جنگ و خونریزی ارمغان آن برای ایران باشد!
🚨اگر ماها مطالبه گری نکنیم، شک نکنید که اشعث های داخلی! مالک اشتر ها را از چند قدمی رسیدن به خیمه دشمن برمیگردانند!
در جنگ صفین، فرمانده کل قوا امام علی علیه السلام بودند و شمشیر مالک ها بسیار برّان، ولی عدم همراهی بدنه مردم و جولان اشعث ها، عاقبت جبهه حق را در اوج پیروزی مغلوب دشمنان کرد.