قسمت (۱۲):حمله در لایه دوم یعنی "زیرساخت اطلاعات" نیز مثالهای فراوانی وجود دارد که برای نمونه میتوان به عملیات مشترک آمریکاییها و رژیم صهیونیستی موسوم «نیترو زئوس» (NITRO ZEUS) برای حمله به زیرساختهای ایران اشاره کرد که استاکسنت (Stuxnet) تنها بخش کوچکی از این عملیات گسترده بود. بر اساس نظر کارشناسان شرکت "سیمانتک" که اطلاعات تکمیلی و گستردهای را درباره استاکسنت منتشر کردند، هدف سازندگان این کرم رایانهای (استاکسنت)، خرابکاری در تأسیسات غنیسازی اورانیوم نطنز در ایران بوده است.
این عماریون
قسمت(۱۳):نمونه حمله در لایه سوم یعنی "بستر فیزیکی" نیز متعدد است و فقط در حوزه پرسنل میتوان به ترورهای بیولوژیکی نظیر شهید دکتر سعید کاظمی آشتیانی و یا ترورهای مسلحانه مانند شهدای هستهای اشاره کرد.
این عماریون
قسمت (۱۴):عملیات اطلاعاتی مفهوم وسیعی دارد و در سه لایه "تغییر ادراک رهبران"، "زیرساخت اطلاعات" و "بستر فیزیکی" صورت میپذیرد
عملیات اطلاعاتی از 5 عنصر عملیات روانی، عملیات فریب، جنگ الکترونیک، امنیت عملیاتی و عملیات شبکه کامپیوتری بهره میبرد. یکی از مهمترین آنها عملیات روانی است که به منظور انتقال اطلاعات و نشانهها به مخاطبان هدف (خارجی) طرحریزی میشود و بر روی احساسات، انگیزهها و قدرت تحلیل آنها و در نهایت رفتارهای دولتها، سازمانها، گروهها و افراد هدف (خارجی) تاثیر میگذارد
این عماریون
قسمت(۱۵):آمریکا با قدرت از وسایل ارتباط جمعی در زمینه عملیات روانی علیه ایران استفاده میکند که از مصداقهای آن میتوان از پرداختن دائم به دو مسئله "نفوذ منطقهای" و "برنامه موشکی" ایران در رسانههای اصلی خود نام برد.
این عماریون
قسمت (۱۶):آمریکا همچنین با ابزارهایی مانند راهاندازی شبکههای ماهوارهای، شبکههای اجتماعی بر بستر اینترنت و همچنین دیپلماسی عمومی، به مدیریت، اغوا و حتی اجبار افکار عمومی ایران در راستای منافع خود دست میزند؛ اوج این عملیات روانی را میتوان در ایجاد و ادامه فتنه سال 88 جستجو کرد.
این عماریون