🔹 امام خامنه ای(84/8/8):
ملتی که در شهر تهران ایستادند و تماشا کردند که مجتهد بزرگی مثل #شیخ_فضل_اللَّه_نوری را بالای دار بکِشند و دم نزدند؛ دیدند که او را با اینکه جزو بانیان و بنیانگذاران و رهبران #مشروطه بود، به جرم اینکه با جریان انگلیسی و غربگرای مشروطیت همراهی نکرد، ضد مشروطه قلمداد کردند - که هنوز هم یک عده قلمزنها و گویندهها و نویسندههای ما همین حرف دروغ بی مبنای بی منطق را نشخوار و تکرار می کنند - پنجاه سال بعد چوبش را خوردند: در همین شهر تهران مجلس مؤسسانی تشکیل شد و در آنجا انتقال سلطنت و حکومت به رضاشاه را تصویب کردند. آنها یک عده آدم خاص نبودند؛ این یک گناه ملی و عمومی بود.
💢 مهمترین چهره های روحانی نما و فراماسون در عصر مشروطه:
1️⃣ میرزا نصرالله بهشتی معروف به ملک المتکلمین
2️⃣ شیخ ابراهیم زنجانی
3️⃣ سیدحسن تقی زاده
4️⃣ ناظم الاسلام کرمانی
5️⃣ سید اسدالله خرقانی
واعظی: قوانینی که قبول نداریم ابلاغ نمیکنیم!!
🚨قوانینی که واعظی و دولت اصلاحات قبول ندارند کدام است؟!
1⃣قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر،
2⃣قانون رسیدگی به دارایی مقامات و مسئولان
3⃣قانون الزام دولت به پرداخت یارانه کالاهای اساسی
4⃣قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران
5⃣قانون برنامه پنجساله #توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی
6⃣ قانون الحاق یک ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حقالتدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی
7⃣ قانون اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجویان
5ـ تأکید بر برنامهریزی روستایی و منطقهای: عمده برنامههای اصلاحات اقتصادی چین از روستاها آغاز شد و پس از آن به شهرها رسید. این در حالی است که براساس نظریه اقتصاد متعارف (غربی)، اثرات اشاعهای اقتصاد از مرکز به سمت پیرامون صورت میگیرد. تأکید دولتمردان چینی بر ارتقای توان کشاورزان و روستاییان از طریق توسعه آموزش و پشتیبانیهای فنی، بازاریابی و... باعث شد تا اقتصاد روستایی این کشور به موتور اصلی برای توسعه آن تبدیل شود. این رویکرد موجب شد نه تنها به لحاظ تأمین غذا و پوشاک وضعیت چین به سرعت بهبود یابد، بلکه بعدها بخش عمده محصولات صنعتی صادراتی این کشور نیز از مبدأ روستا اتفاق بیفتد تا جایی که هم اکنون برخی تجهیزات پیشرفته نیز در روستاها (در قطعات منفصل و در خانههای کوچک) تولید و پس از مونتاژ صادر میشود.
6ـ فرهنگ خوب اقتصادی مردم چین: در کنار سیاستهای اقتصادی مناسب، نوع نگاه مردم چین به اقتصاد و عملکرد آنها مهمترین عامل پیشرفت اقتصادی این کشور بوده است. یکی از مشخصههای مردم چین، فرهنگ بالای کار و تلاش است. مردم این کشور تحت تأثیر فرهنگ کنفسیوسی مردمی اهل کار هستند. بر اساس همین فرهنگ، چینیها پذیرفتند سالها با درآمد کم کار کنند و اجازه دهند ثروتهای تولید شده آنها به سرمایه تبدیل شود.
در واقع، فرهنگ مصرف چینیها هم همراستا با برنامههای تقویت تولید ملی عمل میکند. مردم چین اهل صرفهجویی هستند و اسراف نمیکنند. حتی در سالهای اخیر که این مردم صاحب یکی از بزرگترین و پیشرفتهترین اقتصادهای جهان شدهاند، باز هم فرهنگ مصرف صحیح و عدم اسراف) را فراموش نکردهاند. مردم چین از وسایل زاید اطراف و منزل خود، کالاهای مفیدی تولید میکنند که میتواند بخشی از نیازهای آنها را تأمین کند. چینی ها در مصرف غذا هم بهینه عمل می کنند. نظام تغذیه چینیها عمدتاً مبتنی بر سنتهای این کشور است و با وجود تلاش غربیها، الگوی مصرف غذا در این کشور چندان تغییر نکرده است. برای نمونه، در این کشور حدود 300 رستوران مک دونالد وجود دارد، یعنی تقریباً به ازای هر 4 میلیون نفر یک رستوران. مردم چین عمدتاً به دنبال برند و مارکهای مشهور نیستند و به جز فروشگاههای بزرگ و ویژه، اثری از این محصولات و برندها در چین دیده نمیشود. در مورد لوازم الکترونیکی مانند موبایل هم نوع مصرف مردم چین آنقدر ساده است که گویی از فناوری روز این دستگاهها که خودشان آن را برای کل جهان تولید میکنند، بیخبرند.
*بصیرت و عمل انقلابی*:
۱-دوست شناسی و دشمن شناسی
۲-جریان شناسی احزاب سیاسی و گروه ها و *تأثیرناپذیری از آنها*
۳-شناخت انقلاب اسلامي و پاسداری از آن
۴-پاسداری و عمل انقلابی
🔸تصمیم برادرزاده ترامپ به تغییر نامخانوادگی خود
🔹️«مری ترامپ» برادرزاده «دونالد ترامپ» رئیسجمهور پیشین آمریکا، امروز (یکشنبه) در مصاحبهای اعلام کرد، قصد دارد نام خانوادگی خود را تغییر دهد.
🔹️مری ترامپ دلیل این تصمیم خود را نگرانی از پیامدهای احتمالی این نام برای خودش عنوان کرده است.
🔹️ او تاکنون بارها از رویکرد و اقدامات عموی خود انتقاد کرده و خواسته تا فاصله را با او حفظ کند.