در دلم بـود كه آدم شوم؛
امّا نشدم 🍁
بی خبر از همه عالم شوم؛
امّا نشدم🍁
بــر درِ پیـرِ خـرابـات
نهم روى نیاز🍁
تا بــه این طایفه محرم شوم؛
امّا نشدم 🍁
هجرت از خویش كنم،
خانه به محبوب دهم 🍁
تا بـــه اسمـاء معلّم شوم؛
امّا نشدم🍁
از كف دوست بنوشم همه شب
باده عشق 🍁
رستـه از كوثر و زمزم شوم؛
امّا نشدم🍁
فــارغ از خـویشتن و
واله رخسار حبیب🍁
همچنـان روح مجسم شوم؛
امّا نشدم🍁
سر و پا گوش شوم،
پاى به سر هوش شوم 🍁
كــز دَم گرم تو مُلهَم شوم؛
امّا نشدم🍁
از صفـــا راه بیابــم
به ســـوى دار فنا🍁
در وفــا یــار مسلّم شوم؛
امّا نشدم🍁
خواستم بر كنم از كعبه دل،
هر چه بت است🍁
تـا بــرِ دوست مكرّم شوم؛
امّا نشدم 🍁
آرزوهـا همــه در گور شد
اى نفس خبیث🍁
در دلـم بـود كـه آدم شوم؛
امّا نشدم🍁
📚دیوان اشعار حضرت روح الله
🚨در وین چه خبر است/ تله آمریکا برای «تقسیمبندی تحریمها»
🔻چرا طرح دولت بایدن خلاف منافع ایران است؟
🔹عباس عراقچی مذاکره کننده کشورمان که به وین رفته تا خبر رفع تحریمها و اجرای تعهدات برجامی آمریکا را بیاورد در صحبتی عجیب گفته است: تفاهم جدیدی در حال شکل گیری است!
🔹وی با ذکر این نکته که اختلاف نظرهای جدی بین ایران و آمریکا وجود دارد گفته است: مذاکرات به جایی رسیده است که امکان کار کردن روی یک متن مشترک وجود دارد!
🔹این درحالی است که نوشته شدن توافقی جدید، در شرایطی که آمریکا به تعهدات پیشین خودش هم پایبند نبوده بر خلاف خطوط قرمز و منافع ملی است.
🚨یک منبع آگاه در تیم ایرانی اعلام کرده که آمریکا تحریمهای دوران ترامپ را به سه بخش «قابل رفع، قابل مذاکره و غیرقابل رفع» تقسیم کرده و این طرح را مبنای توافق جدید خود با ایران میداند.
🔹اما آنچه برای ایران اهمیت دارد بازگشت آمریکا به تعهدات، رفع کامل تحریمها و سپس راستی آزمایی ایران از این اقدامات است تا پس از آن محدودیتهای برجامی برای کشورمان از سرگرفته شود.
🔹 در کمال تعجب اما وزارت خارجه خبر از نوشتن متنی جدید میدهد که مشخص نیست چه تعهدات مازاد بر برجامی قرار است به ایران تحمیل شود و آمریکا دوباره با لطایف الحیلی از زیر رفع همه تحریمها شانه خالی کند.
🔹به نظر میرسد نزدیکی انتخابات ۱۴۰۰ باعث شده تا دولتمردان بار دیگر با راهبرد «هر توافقی بهتر از بیتوافقی است» منافع ملی را قربانی منافع جناحی خود کنند.
⛔️منطق تشنگان قدرت⛔️
🔻سید محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات با تعریض به شورای نگهبان:
مردم آگاه و رشید نیاز به قیم ندارند.
1️⃣خاتمی باید بداند با حمایت همهجانبهاش از روحانی، مسبب وضع موجود است. قطعا چنین شخصی حق ندارد بهجای پاسخگویی در برابر مردم، ژست منتقد به خود بگیرد.
2️⃣ظاهراً جناب خاتمی یادش رفته است که هم خود او و هم کاندید موردحمایتش (حسن فریدون) بهوسیله همین شورای نگهبان تأیید صلاحیت شدند و 16 سال تمام بر این مردم حکمرانی کردند.
3️⃣منطق آقایان این است که اگر ما را تأیید کردند، شورای نگهبان خوب عمل کرده است اما اگر ما و همفکرانمان تایید نشدیم، شورای نگهبان دیکتاتور است!!!
4️⃣از طرف دیگر آقای خاتمی باید پاسخ دهد، مگر در سال 96 مردم نیاز به قیم داشتند که او با تکرارهایش برای مردم تعیین تکلیف میکرد. مگر آن موقع مردم آگاه نبودند؟ مگر مردم رشید نبودند؟
5️⃣آیا برای اصلاحطلبان جای سؤال نیست چرا در هشت سال دولت بیتدبیر روحانی خبری از خاتمی نبود. جای سؤال نیست چرا همینکه نزدیک انتخابات میشود بهیکباره سر و کله او پیدا می شود؟
⁉️کاش خاتمی بهجای این سخنسرائیها یکبار به این دولت تذکر میداد که وضع اقتصادی مردم خوب نیست! کاش یکبار فقط یکبار، در تریبون عمومی از مشکلات اقتصادی مردم سخن میگفت و از دولت گلایه میکرد. اما هیچگاه هیچکس چنین سخنانی را از او نشنید.
✍#سید_امیر_حسینی
#آنتی_سکولار
#انتخابات
🔴 بیخبری مجلس از جزئیات مذاکرات وین!
♦️رئیس کمیسیون #امنیت_ملی مجلس: پیش از آغاز مذاکرات، #ظریف و #عراقچی به کمیسیون آمدند و کلیاتی را در این باره مطرح کردند اما این مربوط به دور اول #مذاکرات است.
♦️ما مطلقاً در جریان جزئیات مباحثی که میخواهند داشته باشند نیستیم و آنها قبل از مذاکرات هیچ چیز را با کمیسیون مطرح نکردند.
♦️آن چیزی هم که در مورد مذاکرات به ما گفته میشود باید مورد راستیآزمایی قرار گیرد؛ مذاکرات باید طبق این اصول انجام بگیرد و جلو برود.
سروش غیب:
🔴 *سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه: منظور از دولت جوان، نشاط و سرزندگی و پویایی و فعال بودن است نه سن شناسنامه ای*
🔸انتشار: خبرگزاری فارس، ۲۸ فروردین ۱۴۰۰
سردار جوانی معاون سیاسی سپاه تاکید کرد: مقام معظم رهبری برای اینکه اشتباه در برداشت به لحاظ مفهومی صورت نگیرد یکی دوبار ورود پیدا کردند و توضیح دادند و مثال زدند، پس ما می توانیم درک کنیم که مراد از جوان، نماد نشاط و سرزندگی و پویایی و فعال بودن است، دولتی که می تواند مشکل گشا باشد دولت پویا و بانشاط و وسط میدان با کار شبانه روزی است.
وی گفت: ممکن است یک نفر به لحاظ سن و سال به لحاظ طبقه بندی جوان نباشد، اما روحیه جوانی و نشاط در او موج بزند و ایشان مثال سردارسلیمانی را زدند که هم به لحاظ سنی و شناسنامهای بیش از ۶۰ سال سن داشتند، اما مثل یک جوان در وسط میدان بود و کار میکرد و تلاش میکرد و شبانه روز فعالیت می کرد.
معاون سیاسی سپاه افزود: اینکه مقام معظم رهبری شهید سلیمانی را مثال زدند برای این بود که ما دچار خطای محاسباتی و اشتباه نشویم که منظور از جوان، جوان تقویمی و شناسنامه ای نیست و مراد این است که آن کسی که می خواهد بیاید، باید مرد میدان عمل باشد و مسئولیت سنگین دولت را با این اختیارات و امکانات در اختیار بگیرد و وسط میدان پویا و بانشاط باشد و لحظه لحظه ها را برای کار کردن مغتنم بشمارید.
مطالبی در مورد تفکر احمدی نژاد
سایت اصولگرای مشرق نوشت:محمود احمدینژاد و حلقه نزدیکانش در ابتدای دولت نهم برخی اظهارات جنجال برانگیز و دوپهلو را در حوزه اندیشه و خطوط فکری خودشان مطرح میکردند؛ اما در دولت دهم و پس از پایان دوران ریاست جمهوری آقای احمدینژاد، نگرشهای التقاطی جریان انحراف با ملاحظات کمتر و صراحت بیشتری بیان میشد.
مهمترین خطاهای اندیشهای احمدینژاد و حلقه نزدیکان به وی شامل این موارد است:
نفی اساس حکومت دینی؛ احمدینژاد ادعا کرده که: «ما اصلاً حکومت دینی نداریم. این واژه های غلط و من درآوردی است. دین برای رهایی انسان آمده است، نه برای حاکمیت بر انسان. دین که نیامده خودش را غلبه دهد...ما حکومت دینی نداریم»
اصرار بر تز اسلام منهای روحانیت؛ احمدینژاد در مصاحبه ای علما را محکوم میکند و فهم اکثریت از دین و مفاهیم آن را معیار صحیح برای فهم متون دینی میخواند: «میگویند اکثر مردم نمیفهمند؛ آیا شما میفهمید؟ معیار اینکه شما فهمیدید چیست؟ معیار حق بودن یک مطلب یا یک رفتار چیست؟ یک معیار ملموس معیاری است که اکثریت قاطع جامعه پذیرای آن باشد، این معیار درست است.
تاکید بر ولایت در برابر ولایت فقیه؛ احمدینژاد در اولین همایش قوه مجریه در حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران که در تاریخ ۱۶ آذرماه ۱۳۹۱ برگزار شد، گفت: «تنها سندی که در اختیار ماست، قانون اساسی است. اگر میگوییم ولایت مطلقة فقیه، چون اینجا هست»در همین راستا رفیقدوست نیز از وزیر مسکن دولت نهم نقل میکند که «او مدام بحث میکرد و مدام میگفت آقا آقا! من به او گفتم بگو منظورت از آقا همان مقام معظم رهبری است که ایشان یک بار هم زیر بار نرفت.
قرائت ناسیونالیستی از اسلام و مکتب ایرانی؛ اسفندیار رحیممشایی ۱۳ مرداد ۸۹، در مراسم اختتامیه همایش ایرانیان مقیم خارج از کشور میگوید: «مکتب اسلام دریافتهای متنوعی از آن وجود دارد... دریافت ناب از حقیقت ایمان و وحقیقت توحید وحقیقت اسلام مکتب ایران است. باید از این پس ما مکتب ایران را به دنیا معرفی کنیم. دکتر محمود احمدینژاد در اجلاس رؤسای آموزش و پرورش با تأکید بر این نگاه گفت: یکی از ویژگیهای کسانی که وارد نظام آموزش و پرورش میشوند، عشق به ایران زمین است. برخی خیال نکنند که این حرف بنده مبنی بر ملیگرایی و ناسیونالیسم است چرا که امروز ایران یک جغرافیا، ملیت و قوم و قبیله نیست بلکه یک راه و مکتب است. [
تکثرگرایی دینی: احمدینژاد پلورایسم را نیز یک اندیشه خوب معرفی میکند: «جالب این است که وقتی با آقای مهندس [مشایی] درباره پلورالیسم یا تکثرگرایی صحبت میکردم، همین را گفتم که اگر هر اندیشهای خوب است و بهرهای از حقیقت دارد»احمدینژاد در مصاحبه خود با وبسایت ایندیپندنت فارسی در شرح نظراتش میگوید: «این دینی که در اختیار ملتها است دین پیروان پیامبران هست نه خود پیامبران.»
💢فکر میکنین این حرف و حدیث ها که مردم از دین زده شدن و مردم از اسلام مٲیوس شدن برای امروزه؟
نه؛ همین ها در زمان امام هم بود و اما پاسخ امام به این مهملات
🔹حضرت #امام_خمینی (ره):
هی ننشینید و بگویید که مردم دیگر مایوس شدند، مردم کذا شدند. نخیر، مردم از اسلام مایوس نمیشوند.