*💢 اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید، باید در انتخابات مشارکت کنید*
🔹 امام خمینی (ره):
از مسائلی که ما در پیش داریم الان قضیه #انتخابات رئیس جمهور است. من کار ندارم کی #رئیس_جمهور می شود، به من مربوط نیست، من خودم یک #رأی دارم به هر که دلم می خواهد می دهم، شما هم همین طور.
اما اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید که بگویید ما بعد از گذشتن چندین سال زنده هستیم، باید مشارکت کنید. اگر خدای نخواسته از عدم #مشارکت شما یک لطمه ای بر #جمهوری_اسلامی وارد بشود، بدانید که آحاد ما که این خلاف را کرده باشیم خدای نخواسته، مسؤول هستیم. مسؤول پیش خدا هستیم.
*مسأله، مسأله ریاست جمهور نیست، مسأله، مسأله اسلام است*، مسأله مسأله قواعد #اسلام است، مسأله، مسأله #حیثیت_اسلام است و مسأله ای است که باید ما همه به آن اهمیت بدهیم و بیشتر از هر وقت و بیشتر از هر سال و هر دوره باید انشاء الله شرکت بکنیم
#امام_خمینی
صحیفه نور؛ جلد ۱۹؛ صفحه ۱۹۵
مورخ: ۱۳۶۴/۰۵/۰۸
.
*💥 روزشمار دفاع مقدس*
*🗓 امروز 24 اردیبهشت ماه*
*🌹 عملیات محدود تک یا مهدی (عج) ؛*
*🌿 جبهه نبرد : شمال فکه ، پیچ انگیزه ، کانال بجیله ، شرهانی ، منطقه ابوقریب*
*🥀 سطح نبرد : حملات و تک دشمن*
*🗓 زمان : 1365/2/24 مصادف با پنجم ماه رمضان*
*🌷 رمز عملیات : یا مهدی(عج)*
*🌼 از سلسله عملیاتها و تکهای دفاع متحرک (فعال)*
*☘ هدف : جلوگیری از پیشروی و تهاجم دشمن در منطقه فکه ، بجیله ، شرهانی ، ابوقریب*
*🍁 دشمن در تاریخ 1365/2/18 با یک تیپ زرهی در محور فکه تظاهر به حمله کرد ، سپس در 1365/2/19 به تهاجم اصلی خود در بجلیه پرداخت ... عراق قصد داشت ضمن گرفتن جناح از نیروهای خودی در محور فکه ، عملیات اصلیاش را در محور "ربوت بجلیه" انجام دهد و با تصرف پلهای چمسری و چمهندی ، به حمله خود ادامه دهد ، سپس ضمن تصرف سهراهی شرهانی ، از سریق جاده نهر عنبر سلسله کوههای حمرین را دور زند و سرانجام به رودخانه میمه جناح دهد ...*
*🍂 دشمن با این حساب ، کلیه ارتفاعات سرکوب منطقه را که همگی بر جاده آسفالت "مهران دهلران" تسلط داشتند ، تصرف میکرد و تقریبا دو لشکر از نیروی زمینی ارتش در محاصره آنان قرار میگرفت ... در نتیجه ، تمام منطقهای که در عملیات محرم آزاد شده بود ، مجددا به اشغال دشمن در میآمد ...*
*🌾 با این اوصاف ، قبل از شروع دور تک نیروهای مهاجم ، بر اساس استنباطی که از ادامه حملات دشمن در منطقه عمومی فکه وجود داشت ، مقرر شد که غیور مردان دو یگان از سپاه به نام لشکر 17 علی بن ابی طالب(ع) استان قم و تیپ 10 سید الشهدا(ع) تهران به عنوان احتیاط و تقویت نیروهای پدافند کننده لشکر 16 قزوین در منطقه حضور داشته باشند ...*
*🌱 با آغاز تهاجم دشمن ، پس از شکسته شدن خطوط پدافندی ، دو یگان احتیاط منطقه ، از دو محور پل چمهندی و پل چمسری وارد کارزار شدند و به صفوف دشمن یورش بردند و در مناطقی آنها را بیش از 2 کیلومتر عقب راندند ...*
*🎋 سپس با ورود رزمندگان آماده و جان برکف لشکر 27 محمد رسول الله (ص) تهران ، لشکر 19 فجر استان فارس ، لشکر 7 ولیعصر (عج) خوزستان ، تیپ 18 الغدیر و گردانهای ادوات ، نیروهای خودی با استعدادی فراتر از 22 گردان وارد عمل شدند و سازمان دهی آفندی دشمن را با انهدام 15 تانک و نفربر و همچنین کشته یا مجروح کردن بیش از 4000 تن ، برهم زدند ...*
*🍃 بدین ترتیب برنامه ریزی ارتش عراق برای تصرف مناطق مهم یادشده به شکست انجامید ... رزمندگان اسلام سپس از طریق رودخانه دویرج ، قوای عراقی را دور زدند و از پیشروی بیشتر آنها جلوگیری کردند و دشمن را در تسخیر مجدد اهداف پیش بینی شده ، ناکام گذاردند ...*
*💐 دشمن با وجود اعزام یگانهای احتیاط ، کاری از پیش نبرد و بعد از تحمل تلفات و خسارات فراوان ، مناطقی را که متصرف شده بود ، رها کرد و به خط سابقش بازگشت ...*
*📚 منبع : اطلس راهنما 3 - کتاب ایلام در جنگ صفحه 78و79*
🔴 از "سیاستمداری" خاتمی و هاشمی تا "سیاستنداری" #احمدینژاد
🔹 #محمود_احمدی_نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان همچون مرحوم #هاشمی_رفسنجانی و جناب #سیدمحمد_خاتمی از پایگاه اجتماعی بالایی برخوردار است و نمیتوان منکر محبوبیت وی به سبب عملکردی که در دو دولت خود داشت، شویم.
🔸باز همچون مرحوم هاشمی و جناب خاتمی از #رای_منفی جدی و سخت برخوردار است. رای منفیهایی که بخشی از آنها روزگاری حامی وی بودند و بخشی هم از اول مخالفش!
🔹احمدینژاد در زندگی شخصیاش اعم فرزندان و برادران و خواهرانش از سلامت مالی برخوردار است و حقیقتاً قابل قیاس با جناب خاتمی که آن وضع برادرش بود و با مرحوم هاشمی با آن فساد و رانت برخی فرزندانش قابل قیاس نیست.
🔸احمدینژاد ویژگیهای مثبتی دارد که خیلیها ندارند. هوش رسانهای وی بسیار بالاست و از قدرت جریانسازی بسیار بالایی برخوردار است. هیچکدام از شخصیتهای سیاسی فعلی در همه جبههها حریفش نمیشوند. از مردمی بودنش که باز هیچکدام از شخصیتهای سیاسی به اندازه او بین مردم نبودند و نیستند. از بین مردم بودن او که حتی جناب رئیسی و جلیلی به پایش نمیرسند چه برسد به روحانی و خاتمی که کسی نمیداند کجایند و چه میکنند! شجاعت و جسارت و استقلال فکری و سیاسی ویژگی مثبت دیگرش است.
🔹ویژگیهای منفی دارد هم که در برخی شاید دیده نشوند. لجبازی و لجاجت، تکبر بخاطر پایگاه اجتماعی و حاشیهسازیهایش او را با مشکلات جدی مواجه کرده است.
🔸یک نقطه ضعف جدی وی، "عدم سیاستورزی صحیح و عقلانی و مدبرانه" برای پیشبرد اهدافش است. در سیاستورزی از مرحوم هاشمی و جناب خاتمی بسیار پایینتر است. هاشمی با آن سابقه شکست در 84 و 88 و ردصلاحیت در 92 اما چنان با قدرت و سیاست شطرنجبازی کرد که توانست خودش را هم در نظام نگه دارد هم حرفش را به کرسی بنشاند و اهدافش را پیاده کند!
🔹جناب خاتمی هم با اینکه در سال88 ضربه جدی به جریان اصلاحات وارد شد ولی در سایه حرکت کرد. سال90 با آنکه همه اصلاحطلبان انتخابات مجلس نهم را تحریم کردند هوشیارانه و سیاستورزانه در یک روستایی در دماوند حضور پیدا کرد و رایش را به صندوق انداخت و میوهاش را در 92 و 96 چید! او توانست با همان تک رای، جریان اصلاحات را از یک جریان مرده، در سال92 و 96 به جریان زنده تبدیل کند.
🔸هاشمی و خاتمی، هوشیارانه و سیاستورزانه، خود را فدای اهدافشان کردند(چه هدف خوب چه بد)، حتی هاشمی با آنکه میدانست در سال92 ردصلاحیت میشود به صحنه آمد. بعد از ردصلاحیت هم با صندوق رای قهر نکرد. هر دو مثل شطرنجبازان ماهر جریانشان را حفظ کردند.
🔹محمود احمدینژاد اما خیر! او در سال92 و 96 حاضر شد اصلاحطلبان رای بیاورند ولی خودش را هزینه هیچکسی نکند ولو افرادی که در دولتش بودند و با بخش زیادی از افکار و عملکردش موافق بودند!
🔸او حالا برای #انتخابات_1400 نامنویسی کرده! اما همچون سیاستمداران مبتدی، میگوید "اگر ردصلاحیت شدم انتخابات را تایید نمیکنم! از هیچ کسی هم حمایت نمیکنم!" خب در ادامه؟!
🔹به نظر حقیر احمدینژاد در هوش سیاسی و سیاستورزی بسیار عقبتر از مرحوم هاشمی و جناب خاتمی است. اینکه هدف هاشمی و خاتمی اشتباه بوده و خطاهای جدی داشتند بحث دیگری است. بحث من درباره اینکه یک سیاستمدار چگونه میتواند با عقلانیت و منطق مشی کند و خودش را فدای جریانش کند!
🔸احمدینژاد اگر در همان اول دولتش، امر رهبری که گفته بود: "انتصاب جناب آقای اسفندیار رحیم مشایی به معاونت رییس جمهور، بر خلاف مصلحت جنابعالی و دولت و موجب اختلاف و سرخوردگی میان علاقه مندان به شماست." اگر کمی سیاست میداشت و از هوش سیاسی برخوردار میبود مصلحت خود و دولت و حامیانش را متوجه میشد و آن بلاها را به سر دولت خود و جریان حزب الله که مهمترین حامیاش بودند، نمیآورد!
"خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر کن".
📆 امروز شنبه
☀️ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ هجرے شمسے
🌙 ۳ شوّال ۱۴۴۲ هجرے قمرے
🎄 ۱۵ می ۲۰۲۱ میلادے
┄┅═══✼✨✼═══┅┄
📿 ذکر امروز ۱۰۰ مرتبه:
🎗«یا رَبَّ الْعالَمین»🎗
🎗«ای پروردگار جهانیان»🎗
┄┅═══✼✨✼═══┅┄
💠 رویدادهای مهم امروز
🔸روز بزرگداشت استاد سخن و ادب فارسی "حکیم ابوالقاسم فردوسی طوسی"
🔹مهدی محی الدین الهی قمشهای استاد فلسفه دانشگاه و مفسّر معروف قرآن کریم درگذشت (1352ش)
🔸درگذشت مورخ و محدث بزرگ "حافظ ابرو" حافظ بزرگ قرآن کریم (834ق)
🔹درگذشت "والْتْ دیزنی" شخصیت برجسته و معروف سینمای کودکان (1966م)
🔸روز بینالمللی خانواده
این عماریون
⁉️احمدی نژاد ۱۴۰۰کیست؟!
🔻به نظر می رسد که رفتارشناسی می تواند یکی از شاخص های احراز صلاحیت برای کاندیداهای ریاست جمهوری واقع شود.
وقتی از لحظه ورود یک شخص به محل ثبت نام تا سبک تعاملش با طرفداران و شیوه تعاملش با ماموران قانون و همچنین مدل بیانیه خوانی اش در پلان نهایی، پیرنگ انتخاباتی اش را مطالعه می کنیم؛ به نکات ریز و قابل تاملی در تیپولوژی افراد پی می بریم که شبیه یک مطالعه بالینی جهت احراز صلاحیت یا عدم تایید صلاحیت فرد می تواند باشد.
اما احمدی نژاد در این ثبت نام انتخاباتی اش چه کرد که سوژه رسانه ها شد و چه فاکتورهایی از ابعاد شخصیتی اش را در حافظه رسانه ها به ثبت رسانید:
1⃣ پوپولیسم:شخصیتی که هشت سال سکان ریاست جمهوری کشور را در کارنامه خود دارد، در واکنش به عده ای از طرفداران خود که در محوطه بیرونی وزارت کشور تجمع کرده بودند، در حرکتی غیرمعمول و علی رغم تذکر اطرافیانش؛ بالای میله ها رفته و به آن ها دست تکان می دهد که بیشتر به یک شوعاف و تهییج احساسات قبل از انتحار شبیه بود تا رفتاری از جنس مردم و برای مردم.
2⃣ لمپنیسم:همین چهره وقتی وارد محوطه ثبت نام می شود، با پشت پا زدن به پروتکل های وزارت کشور و ستاد انتخاباتی؛ به زور و درگیری و قلدری تاسف باری که در فیلم های منتشر شده، مشت و لگدپرانی هم در آن هویداست، بادیگارد و اطرافیانش را هم علی رغم ممانعت مامورین ستاد، وارد اتاق ثبت نامزدها کرده و بدون اعلام تذکری به حامیان خود، مسئولین ستاد را متهم به بداخلاقی می کند.
3⃣ رادیکالیسم: اما کاراکتر احمدی نژاد وقتی جالب می شود که در بیانیه دیکته شده اش که از رو هم خوانده می شود، به طرز عجیبی به ساختارهای نظام از بالا به پایین حمله می کند و وضعیت کشور را سیاه خوانده و مردم را مقابل نظام و حکومت دانسته و یک دوقطبی رادیکال که بوی شورش می دهد را طراحی می کند. چنین رفتار و بیانیه تندی، حمله پیش دستانه ای است که دست هر قانون و مقام مسئولی را فارغ از گذشته طرف می بندد و اصرار بر ردصلاحیت دارد تا بعدا از پیش گویی های اعجازوار خود را سند رفتارهای رادیکالش قرار دهد.
4⃣ آنارشیسم:شخصیت نامتعادل احمدی نژاد از لحظه ورود تا ثبت نام و بیانیه خوانی، چیزی جز آنارشیسم و قانون ستیزی را نمی رساند همانجایی که ادعا می کند اگر من رد صلاحیت شوم، انتخابات را تایید نخواهم کرد و در انتخابات نیز شرکت نمی کنم. گویا که مشروعیت نظام و رای مردم به شخص شخیص ایشان گره خورده که باید گفت: شما هنوز دیپلم معقولیت و مشروعیت را هم نگرفته ای و همان مقبولیت نسبی را هم مدیون ساختاری هستی که الان علیه اش خروج کرده ای.
5⃣ دگماتیسم:این مدل زیرمیز زدن و نگاه صفر و صدی که می گوید: یا من یا هیچکس، چیزی جز دیکتاتوری در رفتار و دگماتیسم در اندیشه را به مخاطب القا نمی کند. وقتی طرف فقط خود را قبول داشته و قانون و نظام و دیگران را چنین بی محابا و بی ملاحظه زیر سوال می برد و به نوعی خود را محور خیر و صلاح و عدالت معرفی می کند، یعنی بلحاظ فکری نیز به یک بنیادگرایی افراطی رسیده که توان تحمل مخالف و حتی قانون علیه خودش را ندارد و ناخودآگاه به یک جزم اندیشی بدون اساس و خطای شناختی در مبانی مبتلاست.
این مدل پدیدارشناسی که از سکانس های رفتاری یک شخصیت در مهمترین لحظه های مواجهه اش با ساختار و جامعه صورت می گیرد، می تواند در تایید یا رد صلاحیت او موثر بوده و افکار عمومی باید بدانند که چنین تیپ های شخصیتی توان اداره کشور ۸۵ میلیونی را در چارچوب ثبات و امنیت و آرامش ندارند.
به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری متن بیانات رهبر انقلاب به شرح زیر است:
«بسماللهالرّحمنالرّحیم
الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاه و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدائهم اجمعین.
عن النّبیّ صلَّی اللَّه علیه و آله قال: لا یُؤَمَّرُ رَجُلٌ عَلی عَشَرَةٍ فَما فَوقَهُم اِلّا جِیءَ بِهِ یَومَ القیامَةِ مَغلولَةً یَدُهُ اِلی عُنُقِه فَاِن کانَ مُحسِناً فُکَّ عَنهُ وَ اِن کانَ مُسیئاً زیدَ غِلّاً اِلی غِلِّهِ.
لا یُؤَمَّرُ رَجُلٌ عَلی عَشَرَةٍ فَما فَوقَهُم اِلّا جِیءَ بِهِ یَومَ القیامَةِ مَغلولَةً یَدُهُ اِلی عُنُقِه
این حدیث درباره بنده و امثال بنده است؛ [رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله] فرمود که هیچ کس نیست که بر 10 نفر یا بیشتر ریاست و امارت داشته باشد ــ هر کسی که بر 10 نفر، نه حالا بر هشتاد میلیون نفر امارت و ریاست داشته باشد؛ ــ «اِلّا جیءَ بِهِ یَومَ القیامَةِ مَغلولَةً یَدُهُ اِلی عُنُقِه»، [مگر اینکه] این آدم رییس را که اینقدر در دنیا محترم است و رییس است و مدیر است، چنین آدمی را در روز قیامت وقتی که میآورند، دست او را به گردنش بستهاند؛ یعنی دستبسته او را وارد محشر می کنند، آن هم به این شکل که دستش به گردنش بسته است. نفْس این مسئولیت و آمریت و ریاست، یک تبعاتی دارد که ایجاب می کند این را.
در آن حوزه مأموریت که ما آنجا رئیسیم، مدیریم، یک کارهای هستیم، بعضی از کارها انجام می گیرد که ما می توانستیم مانع آن بشویم و نشدیم؛ حالا یا غفلت کردیم [وارد] نشدیم، یا از روی تنبلی وارد نشدیم؛ این کار خلاف، زیر نظر ما و در پست نگهبانی ما انجام گرفت ــ پُست نگهبانی ما است دیگر ــ یا بعضی از کارها باید انجام می گرفت در حوزه مأموریت ما که انجام نگرفت؛ یا بهخاطر اینکه ما نفهمیدیم، دقت نکردیم، تعقیب نکردیم، مشورت نکردیم، پرسوجو نکردیم و ندانستیم، یا نه، دانستیم، تنبلی کردیم، امروز و فردا کردیم، [گفتیم] حالا انشاءاللّه بعداً، فردا، و ضایع شد، فوت شد. اگر ماها عقل داشته باشیم، باید دنبال ریاست ندویم؛ واقعاً اینجوری است. باید دنبال ریاست نرویم؛ ریاست این تبعات را دارد. بعضی می دوند دنبال ریاست، نمی فهمند که نفْس این آمریّت و ریاست، این خطرات را دارد که روز قیامت وقتی او را بیاورند، مغلولاً میآورند؛ این چیز خیلی مهمی است. مغلولاً میآورند او را در پای محاسبه الهی.
فَاِن کانَ مُحسِناً فُکَّ عَنه
اگر چنانچه او آدم خوبی بود، درستکار بود، در آنچه انجام گرفته بود تقصیری و گناهی متوجه او نبود، اینجا رها می کنند او را. بالاخره شارع مقدس و پروردگار عالم موازینی دارد؛ یک جاهایی ممکن است که انسان مَعفوّ باشد به دلیلی؛ قصورش قصورِ عنتقصیرٍ نباشد ــ گاهی ما قاصریم، جاهلیم امّا جهلمان عنتقصیرٍ است، گاهی نه، واقعاً تلاش خودمان را کردهایم، زحمتمان را کشیدهایم، آخرش این [نتیجه] درآمده ــ این [قصور]، اینجا مورد عفو الهی است. پس اگر «محسن» باشد این آمر و این رئیس، فُکَّ عَنه.
وَ اِن کانَ مُسیئاً زیدَ غِلّاً اِلی غِلِّه
امّا اگر نه، انسان نیکوکاری نبوده است در دنیا، خودش هم آدم بدکار و بدعملی بوده است ــ هرجور بدعملی که فرض کنید ــ اینجا آن گرفتاری و آن غل و زنجیری که به او بسته شده است، افزایش پیدا می کند.
اینها را باید ما بفهمیم؛ اینها را باید بفهمیم. دنبال کرسیهای ریاست [بودن] ــ چه ریاست اجرائی، چه ریاست تقنینی؛ میبینید برای نمایندگی مجلس بعضی خودشان را می کُشند، اگر چنانچه راه پیدا نکنند به هر دلیلی یا مثلاً فرض کنید صلاحیتش را تأیید نکنند یا رأی نیاورد و غیره، خودش را به آب و آتش و در و دیوار می زند که چرا نشد ــ عقل نیست، تدبیر نیست. ملاحظه کردید؟ اگر چنانچه این ریاست، مایه یک چنین دغدغهای است، خب انسان رها کند؛ مگر اینکه واقعاً متوجه انسان بشود و واجب باشد برای انسان؛ آن [جا] بله [لازم است].
بنده دوره دوم ریاست جمهوری، قطعاً عازم بودم به اینکه نامزد ریاست جمهوری نشوم ــ حالا دوره اول که تحمیل شد بر ما، هیچ ــ دوره دوم دیگر یقیناً گفتم من قطعاً نامزد نمی شوم؛ امام به من فرمودند بر تو واجب عینی و تعیینی است ــ هر دو را گفتند ــ گفتند: هم واجب عینی است، هم واجب تعیینی است؛ خب بنده هم بر خلاف میل خودم قبول کردم و رفتم. درست این است که اگر چنانچه تکلیفی وجود ندارد، واجب بر انسان نیست، انسان نرود به سراغش و دنبال نکند آن را. بله، اگر چنانچه ناچار شد، ناگزیر شد، به گردن انسان گذاشته شد، آنجا «خُذها بِقُوَّة»؛ بایستی با قوّت انسان دنبال بکند.
🛑#مزاج #ميوه_جات:
✍ #سيب: گرم وخشك
✍ #گلابي: گرم و تر
✍ #انار: سرد و تر
✍ #به: گرم و تر
✍ #گيلاس: گرم و تر
✍ #آلبالو: سرد و تر
✍ #هلو: سرد و تر
✍ #زردآلو: سرد و تر
✍ #گوجه سبز: سرد و خشك
✍ #آلوبخارا: سرد و تر
✍#آلوسياه: سرد و تر
✍ #آلوزرد: سرد و خشك
✍ #ازگيل: سرد و خشك
✍ #زالزالك: سرد و خشك
✍ #انگور: گرم و تر
✍ #خرما: گرم وخشك
✍ #قيسي: گرم و تر
✍ #شفتالو: سرد و تر
✍ #زيتون: رسيده گرم و تر
✍ #زيتون كال: سرد و خشك
✍ #موز: گرم و تر
✍ #آناناس: گرم و تر
✍ #پاپايا(خربزه درختي): گرم و تر
✍ #انبه: گرم و تر
✍ #سنجد: سرد و خشك
✍ #كنار(ميوه درخت سدر): خنك
✍ #شليل: سرد و تر
✍ #ذغال اخته: سرد و تر
✍ ميوه جاتي كه ميتوان با پوست خورد توصيه ميشود كه بهمين شكل استفاده شود.
✍ هسته يا دانه همه ميوجات ضد انگل هستند.
✍ بهتر است كه هر ميوه اي را در همان فصل مصرف نمود.
✍ ميوه جات منبع عظيمي از ويتامينها و آنتي اكسيدانها عليه راديكالهاي آزاد ميباشد.
✍ ميوه جات و سبزيجات قويترين داروي انواع سرطانها ميباشند وبهترين وبا ارزشترين هداياي الهي هستند.
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
ویژگی های ظاهری بلغمی مزاج ها
دارای پوست سفید نرم و روشن
وجود لک و پیس
دندان و ناخن های سست و شکننده
خالهای سفید و گوشت
چشم سفید با پف زیر چشم
سفید شدن زودرس موها
پوست سرد و مرطوب
عرق سرد
کند بودن رشد مو
سرد بودن نوک دست و پاها
رقیق بودن آب بینی
خوابزیاد
زبان مرطوب و سفید
بزاق زیاد و چسبنده
عدم تشنگی
ترشی طعم دهان و معده ضعیف
تند خوردن غذا
با بیماریهای سرد ناسازگار است
در زمستان بدحال می شوند
از سرمای کولر فرار میکنند و به بخاری و لباسهای گرم علاقه مند می باشند و بسیار زود به زود مریض میشود
نقطه بروز بیماریهایی از قبیل سینوزیت تکرر ادرار سنگ کلیه و مثانه ورم پروستات در بلغمی مزاج ها شایع است.
🛑#مزاج_گوشتها
✍ #شتر: گرم و خشک
✍ #گاو: سرد و خشک
✍ #گوساله: سرد و تر
✍ #گوسفند: گرم و تر
✍ #بز: سرد و خشک
✍ #مرغ_محلی:معتدل رو به گرم و تر
✍ #مرغ_ماشینی: سرد و تر
✍ #خروس: گرم و خشک
✍ #جوجه مرغ: گرم وتر
✍ #ماهی: سرد و تر
✍ #میگو: گرم و تر
✍ #اردک: گرم و خشک
✍ #غاز: گرم و ترم
✍ #بوقلمون: گرم و تر
✍ #کبک: گرم و تر
✍ #بلدرچین: گرم و خشک
✍ #قرقاول: گرم وتر
✍ #سار: گرم و تر
✍ #گنجشک: گرم و خشک
✍ #کبوتر: گرم و خشک
✍ #آهو: گرم و خشک
✍ #سیرابی: سرد و خشک
✍ #قلوه: سرد و خشک
✍ گوشت سفيد و گوشتهاي قرمز كه از مزاج سردي برخوردار هستند براي بيماران مغزو اعصاب و بيماران آرترزي و آرتريدي مضر ميباشد.
✍ گوشتهاي قرمز كه از مزاج گرمي برخوردار هستند براي افراد مغز و اعصاب مفيدبوده و براي بيماران دردهاي استخواني حكم مسكن را دارد.
✍ گوشت گنجشك و سار و كبوتر براي كودكان صرعي و كودكاني كه دير زبان بازميكنند و يا دير راه ميروند مفيد است.
✍ گوشت شتر براي افرادي كه طبع سردي دارند و هميشه احساس سرما ميكنند مفيداست.
✍ پاچه گوسفند براي افرادي كه يبوست مزاج دارند سودمند است.
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
✅مواد غذایی برای #چاق_شدن_صورت ⇩
🔸مغز پسته،بادام، فندق و خرما
🔸نشاسته سیب زمینی
🔸شیره خرما وانگور
🔸گوجه فرنگی
🔸آب هویج و آب نارگیل
🔸کلم و کاهو و آب کلم
🌼🍒 #به_لیمو 🍃⇩
آرامش بخش، خواب آور ،تقویت کننده حافظه و معده و...
🔸وزن: 50g
🌼🍒 #اسطخودوس شامی 🍃⇩
آرامش بخش، تقویت کنندهی سلولهای مغز، مفرح و..
🔸وزن:100g
🌼🍒 #سیاهدانه 🍃⇩
پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوالهوسلم): هیچ بیماری نیست مگر شفای آن در سیاه دانه است جز مرگ
🔸وزن: 100g
🌼🍒 #زردچوبه نرم 🍃⇩
پاککنندهی کبد، کمک به درمان یرقان و ضد سرطان
🌈 @nashriat_siasi 25.2.0.pdf
325.1K
📰 اخبار و تحلیل های روزانه
🗓 چهار شنبه 22 اردیبهشت ماه
🔺فصل پاسخگویی است!
🔺صبح پیروزی نزدیک است
🔺تغییر معادله در سرزمینهای اشغالی
🔺بیانیهای برای ایجاد وحدت حول فلسطین و قبله اول مسلمانان
🔺حساسیتی که فقط به برنامه هستهای ایران دارند!
🔺دفاع نماینده کنگره آمریکا از ملت فلسطین!
🔺رشد ازدواج و کاهش طلاق در دوران کرونایی
🔺عملیات تروریستی در ایلام خنثی شد
🔺باج 5 میلیون دلاری برای خلاصی از کمبود بنزین
🔺«رئیسی بیا» ترند یک توییتر فارسی شد
🔺هشدار درباره ارزپاشی دولت در آستانه انتخابات
🔺لاریجانی هم آمد
🔴 عذرخواهی ذوالنوری به بد اخلاقی در منتشر فایل صوتی قدیمی که کاربران مجازی علیه دکتر #سعید_جلیلی آن را استفاده کردند
🔸فایل صوتی منتشر شده مربوط به چندین سال پیش و دوره ای است که جناب دکتر جلیلی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بوده اند و آن مطالب در یک جمع خصوصی چالشی چند نفره بوده، که فرد مغرضی بر خلاف رسم امانت و تقوی ضبط و اکنون منتشر کرده است. مطالب فایل مذکور، صرفا نقل قول بوده نه قضاوت اینجانب. در همان جمع محاسن و نقاط قوت فراوان ایشان را هم بیان کرده ام ولی فتنه گران مطالب را گزینشی منتشر کرده اند. جناب دکتر جلیلی را از ذخائر، سرمایه ها و افتخارات کشور میدانم و عمیقا به ایشان ارادت و اعتقاد قلبی دارم. وچنانچه بی تقوایی و شیطنت خناسان در ضبط و پخش مطالبی قدیمی، خدشه ای به چهره خدوم و مشعشع ایشان وارد ساخته است، از جنابشان پوزش میطلبم.
❇️ پ.ن: از عذرخواهی ایشون تشکر میکنیم ولی ضرباتی که امثالهم با این مدل حرفهای نادرست میزنند، نمیشود چشم پوشی کرد. ضرباتی که قدرت تخریبی دارند. نقل قول غلط و نابجا از افرادی که عملکرد و مواضع سیاسیشون روشنه بسیار عجیب است
💠 ۴۳۹ امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 اين همه تقلا براى تداركاتچى شدن؟!
🔹 ٢٤ سال چنيره بر دولتهاى هاشمى، خاتمى و روحاني؛ ٢٤ سال مسئوليت ناپذيرى و طلب كارى با ادعاى تداركاتچى بودن رئيس جمهور؛ و اينك زنبيل گذارى جلوتر از همه براى پادوشدن
🔻 روحانيجانى!
🔹 روحانى اصلى على لاريجانى است
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت
🌀 موضوع: #مشارکت_حداکثری
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: چه کسی لایق حکمرانی است؟!
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✅ تکرار یا تغییر؟ (۱۶)
🍃🌻🍃
🌀 بده_نستان؟!
🔻 تبعات دولت غیر انقلابی در حوزههای مختلف هم اکنون قابل لمس و درک است، عدم اهتمام جدی به ظرفیتهای داخلی، شرطی کردن اقتصاد به تحولات کشورهای خارجی، بی اعتنائی به شبکه ملی اطلاعات و ...، اما یکی از مهمترین تبعات مهم در دولت غیر انقلابی دیپلماسی انفعالی است که البته در منطقه غرب آسیا به همت شهدایی همچون حاج قاسم سلیمانی مانع شکل گیری آن شده است، اما در حوزههای بینالمللی خصوصاً در مواجهه با نظام سلطه این امر تبعات فراوانی داشته که نمونه ای از آن را در موضوع برجام مشاهده کردیم که نتیجه آن به جای بده_ بستان، بده_نستان شد.‼️
نشریه الکترونیکی هدایت-1.pdf
482.1K
🇮🇷🌸
🍀
🔰 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره (۱)
✅ موضوع: دومین صاحب اختیار ‼️
🇮🇷🌸
🍀
✅ پیام شهداء
🌀موضوع: توصیه انتخاباتی
🍃🌻🍃
🌺توصیه شهید «سید مهدی مشایخی» در مورد انتخابات: در #انتخابات شرکت کنید که تکلیف الهی است. رأی شما دفاع از اسلام و قرآن است و مواظب باشید به کسانی که برای شهرت و قدرت خود را مطرح ساخته اند رأی ندهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🎥 #موشن_گرافیک
🌀 موضوع: مشارکت حداکثری
🍃🌻🍃
🌺 #مقام_معظم_رهبری: #انتخابات پر شور برای کشور از همه جهت مهم است.
.
نامزد نماها؛ و خار در چشم مردم
♦️بازی با مهره های متعدد و شمار معتنابهی #نامزد_نما، نمی تواند ائتلاف اشرافی "اصلاحات و اعتدال" را از مسئولیت پاسخگویی در آستانه انتخاباتی مهمی برهاند.
🔹آنها توجیه و فرافکنی خواهند کرد و دوباره وعده خواهند داد؛ اما #کارنامه_مردودی ائتلاف اشرافیت، خار چشم و استخوان در گلوی مردم است