🔴انتقاد از رويكرد مشكوك شبكه يك؛ از «بوي باران» تا «پايتخت ۶»
«كيهان» با اشاره به سوابق نويسنده سريال «پايتخت ۶» در توليد آثار غيراخلاقي نوشت: مشخص نيست كه چگونه نويسندگي فيلمنامه سريال «پايتخت۶» به چنين شخصي سپرده شده است؟! با توجه به سابقه شبكه اول سيما در توليد سريال مبتذل و پرحاشيه «بوي باران»، توليد سريالي چون «پايتخت۶» با اين همه مشكل محتوايي و حضور فردي معلومالحال و با گرايش فكري و سابقه كاملا آشكار و در تضاد با اهداف فرهنگي كشور، «مشكوك» نيست؟
(با اشاره به دستور اخير رييس صداوسيما به معاون سيما)؛ نه فقط قسمت آخر مجموعه پايتخت كه كل فيلمنامه و اكثر قسمتهاي پايتخت ۶ مورد اعتراض منتقدان قرار گرفت.
این عماریون
●●●یادداشت
✅✅سپاه پیشرو در اعتماد به جوانان
🔷 یکی از مهم ترین محورهایی که رهبر معظم انقلاب همواره مورد تاکید قرار داده اند، لزوم بها دادن به جوانان و تاکید بر این مساله حیاتی است که با وجود نسل جوانِ پرانگیزه، بانشاط، مومن و انقلابی ، شکست دشمن قطعی خواهد بود.
🔶یکی از ویژگیهای بارز بسیج در این چهل سال میدان دادن به جوانها و به تعبیری از رموز موفقیت آن تکیه بر جوانها بوده است، سرهنگ پاسدار علی #مقواساز یکی از چندین جوانی است که با ورود به بسیج مسیر پاسداری را برای خود برگزید و بعد از مسؤولیتهای متعدد در فرماندهی پایگاه، حوزه، ناحیه مقاومت بسیج امام صادق اصفهان و معاونت فرهنگی سپاه استان، امروز در مسؤولیت #جانشین سپاه #استان خدمت میکند.
🔷سرهنگ محمدجواد #فصیحی هم که به تازگی به عنوان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج #فلاورجان معرفی گردیده است یکی دیگر از این جوانان است.
🔶جوانی که بعد از سپری کردن مسئولیت های مختلف امروز فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان شهدای #خط_شکن را به عهده گرفته است.
این عماریون
بسم الله الرحمن الرحیم
آیا در منزل قرنطینه هستید ؟چند روز ؟ حوصله تان سر رفته ؟ تحملتان تمام شده ؟ خیلی خسته شدید؟
لطفا این متن را با دقت بخوانید
ببینید یک عده برای شرف
و عزت و ناموس
ودین ما چه کشیده اند .......
آن قدر اسارتش طولانی شده بود
که یک افسر عراقی گفته بود
تو به ایران باز نمی گردی
بیا همین جا تشکیل خانواده بده!
... همسر شهید لشگری می گفت
خدا حسین را فرستاد
تا سرمشقی برای همگان شود..
.او اولین کسی بودکه رفت
و آخرین نفری بود که برگشت....
اسیر که شد پسرش علی۴ ماهه بود
و دندان نداشت
و به هنگام آزادیش علی
پسرش دانشجوی دندانپزشکی بود.
..وقتی بازگشت از او پرسیدند
این همه سال انفرادی را
چگونه گذراندی و او می گفت:
برنامه ریزی کرده بودم
و هرروز یکی از خاطرات گذشته
خود را مرور می کردم
سالها در سلول های انفرادی بوده
و با کسی ارتباط نداشت
، قرآن راکامل حفظ کرده بود،
زبان انگلیسی می دانست
و برای ۲۶ سال نماز قضا خوانده بود
حسین می گفت:
از هیجده سال اسارتم
ده سالی که تو انفرادی بودم
سالها با یک "مارمولک"
هم صحبت می شدم.
بهترین عیدی که این ۱۸ سال
اسارت گرفتم،
یک نصفه لیوان آب یخ بود!
عید سال ۷۴ بود،
سرباز عراقی نگهبان
یک لیوان آب یخ می خورد
می خواست باقی مانده
آن را دور بریزد، نگاهش به من افتاد،
دلش سوخت و آن را به من داد،
من تا ساعت ها از این مساله
خوشحال بودم، این را بگویم
که من ۱۲ سال در حسرت دیدن
یک برگ سبز، یک منظره بودم،
حسرت ۵دقیقه آفتاب را داشتم...
کتاب خاطرات دردناک
ناصر کاوه
این عماریون
✅حکم حکومتی برای کرونا
نوشته اند رهبرانقلاب چرا مانع تصمیم رئیس جمهور با حکم حکومتی نمی شود؟
مقدمه سوال شان اینست: رهبری طی 5 ماه گذشته دو بار با حکم حکومتی در مسائل اجرایی کشور دخالت کرده ست یکی بنزین و دیگری بودجه 99. اینبار مهمترست...
اولا مقدمه غلط است. چرا؟
نویسنده درک درستی از حکم حکومتی ندارد. اینطور نیست که اگر رهبرانقلاب مخالف امری بود با حکم حکومتی مانع تصمیم می شود. این معنا از حکم حکومتی همان دیکتاتوری است. حکم حکومتی برای جلوگیری از گره هایی است که به روش عادی قابل حل نیست.
حالا؛
دو حکم حکومتی ذکر شده تکلیفش چیست؟ حکم حکومتی بنزین در اصل تذکر به یک رویه قانونی است. مجلس تصمیم داشت مصوبه سران قوا و شورای عالی امنیت ملی را که پیشتر جایگاه قانونی آنرا پذیرفته است تغییر دهد. مجلس می توانست درباره اصل وجودی شورای سران پیشتر اظهار نظر کند که نکرده است اما نمی تواند یک نهاد را بپذیرد ولی با یک مصوبه اش مخالفت کند. لذا رهبری تذکر دادند که تصمیم مجلس خلاف مصوبه سران وشورای عالی امنیت ملی نباشد.
حکم حکومتی بودجه چیست؟ لایحه بودجه رد شده بود. باید اصل 85 و در کمسیون بررسی می شد. اما شورای نگهبان معتقد بود بودجه را نمی توان اصل هشتاد و پنجی کرد. از طرفی کرونا مانع برگزاری جلسات کمسیون می شد لذا دخل و خرج سال اینده کشور غیرقانونی بود و لذا رهبری گره گشائی کرد.
روشن است که هیچکدام دخالت در امور اجرا نبود؛ یکی تذکر به قانون و دومی گره گشائی.
اما مهمتر؛
مقدمه که غلط است اما با همین مقدمه غلط نیز به نتیجه نمی رسیم چرا؟
اول اشکال منطقی: آیا هرکس به تصمیم دولت نقد داشت، حق دارد نقد خود را وحی منزل بداند و بعد رهبری را دعوت به حکم حکومتی کند؟ این روش نخ نمایی در رسانه است که استدلال خود را فرض و حجت مسلم بگیریم و مطالبه را از گام بعدی آغاز کنیم. (سواد رسانه)
دوم اشکال محتوائی: اساسا موضوع کرونا تک ساحتی نیست. کشور امروز بغیر کرونا در شرایط تحریم است. قطعا با توجه به تحریم و بی پولی دولت ، نمیتوان چرخه اقتصاد را تعطیل کرد. این استدلال جدای از نقدهای جدی به عملکرد دولت در حوزه کرونا است. اما نمی شود با یک توئیت و ساده سازی کشور را متهم کرد.
سوم اشکال ساختاری. اساسا اگر رهبری نظری داشته باشد نیازی به حکم حکومتی نیست. حکم حکومتی برای یک حادثه پیش بینی نشده است. رهبری بسادگی می تواند نظرش را به دولتمردان منتقل کند و نیازی نیست صبر کند تا تصمیمی اتخاذ شود بعد مانع آن شود. مگر بنا بر مچ گیری است؟
خلاصه مقدمه و موخره از بیخ غلط است.
این عماریون
🔴حماقت غربزدگی
۱۰ میلیون ماسک
۵۰۰ هزار کیت تشخیص کرونا
۳۰۰ هزار گان جراحی
۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دستکش
۳۵۰ ونتیلاتور
۵۰۰ اتاق پیشساخته بیمارستانی
ارزش موارد فوق بسیار کمتر از حضور سه پزشک، یک پرستار و دو مدیر تدارکات اروپایی به همراه ۱۰۰۰ ماسک اهدایی و ۲۵ تخت و یک چادر می باشد!!!
چرا؟
چون موارد فوق را چین به ایران اهدا کرده و این افراد را غرب به ایران اعزام کرده؟
چرا؟
چون در دوران دولت تدبیر و امید اصلاح طلبان و اعتدال گرایان زندگی می کنیم و ذلت و تسلیم در برابر غرب برای آنها عزت و افتخار است!
این عماریون