eitaa logo
این عماریون
376 دنبال‌کننده
237.8هزار عکس
64.5هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ موضوع: مناظره یا منازعه؟!‼️ 🍃🌻🍃 🔻مناظره‌های انتخاباتی همواره از پرچالش‌ترین برهه‌های تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان بوده است و همین مناظره‌های پینگ‌پنگی سبب جذابیت و تماشای آن به مدت 200 دقیقه می‌شود. این مناظره‌ها ضمن آنکه سواد کاندیداها را می‌سنجد، همچنین باعث افزایش سطح سواد و تحلیل سیاسی مخاطبان و رأی‌دهندگان می‌شود؛ اما در اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری 1400 شاهد تبدیل مناظره به منازعه کاندیداها بودیم. این سطح از منازعه به‌گونه‌ای اوقات مردم عزیزمان را ناخوش کرد و صفحه مجازی رهبر معظم انقلاب نیز در واکنش به این نزاع‌ها، بخشی از صحبت‌های اخیر ایشان را منتشر کرد و نوشت: «هر وقتی نامزدها در مناظرات تلویزیونی روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی ضرر کرد». 🌀 نکات تحلیلی: در مورد متن و حواشی اولین مناظره نکات ذیل حائز اهمیت است: 🔸۱ - یکی از چشم‌اندازهای جمهوری اسلامی در گام دوم رسیدن به تمدن نوین اسلامی است و مقام معظم رهبری بارها در اسناد بالادستی، افق این پیشرفت را نشان داده‌اند و حتی فرموده‌اند که خطّی که نظام اسلامی ترسیم می‌کند، خطّ رسیدن به تمدّن اسلامی است. اولین تحلیل از این مناظره و برخی از سخنان بیان‌شده نشان داد که برخی از نامزدها توان گام برداشتن در این مسیر را ندارند. 🔹 ۲ - نقش کنایه‌های انتخاباتی روحانی در انتخابات‌های گذشته که باعث پیشی گرفتن وی در لحظات آخر از سایر نامزدها شد، سبب شده که برخی از اساتید عملیات روانی همان تیکه‌ها و کنایه‌ها را نیز به برخی از نامزدها بدهند تا علیه نامزدهای دیگر بکار بگیرند. 🔸 ۳ - سؤالات طراحی شده مجری برنامه متناسب با نیازهای مردم و جامعه، برای عبور از مشکلات طراحی شده است و باعث می‌شود که مردم شناخت بیشتری از یک نامزد به دست بیاورند که البته برخی از افراد که اشراف کافی برای حل مسائل کشور نداشتند، به‌جای پاسخگویی به این سؤالات، خود سؤالات دیگری مطرح می‌کردند یا به ایراد اتهام علیه سایر نامزدها می‌پرداختند. 🔺نکته پایانی: در کشور ما امکانات و ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد امید و افزایش مشارکت مردم وجود دارد و خوب است که نامزدها همین ظرفیت‌ها و نحوه فعال کردن آن‌ها را برای مردم تشریح کنند و اگر نامزدها در این زمینه کوتاهی دارند، بر فعالان سیاسی، رسانه‌ها و حامیان نامزدها تکلیف است که به بیان این ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل کشور بپردازند. یک رئیس‌جمهور باکفایت می‌تواند مشکلات کشور را با تکیه بر این ظرفیت‌ها حل کند.
⭕️ مشارکت حداقلی، تحریم حداکثری 🔹 همانطوری که مشارکت و حضور پرشور در انتخابات می تواند دارای آثار مثبت و مفیدی در تغییر اوضاع و بهبود شرایط باشد، به همین میزان عدم شرکت در انتخابات نیز، دارای آثار و تبعات مختلف و بعضاً خطرناکی خواهد بود. از طرفی، براساس نظریات سیاسی، مهمترین سنجه تعیین مقبولیت و مشروعیت سیاسی یک نظام، مشارکت فعال و پرشور مردم در انتخابات می باشد. جالب است بدانید، دشمنان ایران اسلامی، به انتخابات بعنوان یک نقطه عطف، برای نشان دادن فاصله میان حاکمیت و مردم، نگاه می کنند و در این جهت، تلاش شبانه روزی صرف می نمایند. 🔸 در واقع، مشارکت حداقلی و یا به عبارت بهتر، عدم حضور حداکثری در پای صندوق رای، این پیام را به دشمن خواهد داد که تحریم‌های گسترده اقتصادی علیه ملت ایران، نتیجه بخش بوده است و مردم اعتمادشان را به نظام سیاسی که حاکم است از دست داده اند. بنابراین، دشمنان تحریم ها را بعنوان یک عامل موثر، افزون خواهند کرد و در نتیجه لازم است همه اقشار و آحاد جامعه به تبعات خطرناک رای ندادن دقت نمایند.
اهمیت برنامه محوری نامزدهای انتخاباتی یکی از مهمترین پیش نیازهای یک انتخابات پرشور و البته با نتایج مطلوب، برنامه محوری نامزدهای انتخاباتی است. متأسفانه در ادوار مختلف انتخابات ریاست جمهوری در ایران، رقابت های انتخاباتی حول محور دوگانه سازی های کاذب و جعلی، و در راستای پر کردن سبد رأی خود، حتی به بهای خیانت به منافع ملی به انجام رسیده است. نتیجه چنین انتخاباتی قطعاً با خسران عمومی همراه بوده و تنها به ایجاد شکاف های مختلف سیاسی در کشور شتاب بخشیده است. در نقطه مقابل، برنامه محوری نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری می تواند عیار آنها را برای کسب منصب ریاست قوه مجریه مشخص کند. با سنجش برنامه های گوناگون، انتخاب کنندگان می توانند اطلاعات و شواهد کافی درباره میزان توانایی و دانش نامزدها کسب نموده و انتخاب صحیحی را رقم بزنند. به نظر می رسد امروز و با گذشت 42 سال از نخستین انتخابات ریاست جمهوری در ایران، این مهم توسط برخی نامزدها مورد اهتمام واقع شده که البته باید گسترش و عمق بیشتری یابد.
🔴 روند فقیر شدن جامعه در دوره تیم مدیریتی روحانی را ببینید 🔹️ اگر دولت سوم روحانی تکرار شود با این روند تا سال ۱۴۰۴ بیش از ۷۶ درصد جامعه فقیر خواهد شد.
🔹رییس ستاد مرکزی آیت الله رئیسی استان اصفهان در نشست خبری با خبرنگاران: 🔸آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر دوشنبه ۲۴ خرداد ماه میهمان مردم اصفهان است.
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مفتی اعظم اهل سنت در آمریکای لاتین: الله خامنه ای یک سروگردن از تمام سیاستمداران جهان بالاتر است! 💢"شیخ عمران حسین" مفتی اعظم حنفی ها در آمریکای لاتین و نویسنده معروف جهان اسلام در سخنانی به تعریف و تمجید رهبر ایران پرداخت و گفت: 🔺"ایران به دلیل داشتن چنین رهبری به درستی در برابر ظالمین جهان به سرکردگی آمریکا ایستاده است"
‼️ما گلــــــــهای خندانیم!! ▪️پیامک به دختران و فیلترینگ رو از همتی و مهرعلیزاده بگیرن باید تو مناظرات ما گل های خندانیم بخونن
⭕️ موقع تصویب ارز 4200، رئیسی تولیت آستان قدس بود، اونوقت همتی میگه تقصیر رئیسیه!!!
‼️‏‎جناب مهرعلیزاده به فکر آبروتون باشین! 🔸مهرعلیزاده گفته چرا فیلترینگ میکنین؟ * به دستور دولت تدبیر و امید؛ 11 اردیبهشت 97 تلگرام فیلترشد. * آیت الله ‎ ؛ 16 اسفند 97 به سمت رئیس قوه قضائیه منصوب شد. پ.ن: فیلترینگ و محدودسازی و قلع و قمع کار شما اصلاح طلباست! ما مدیریت میکنیم