رونمایی از اولین شهر زیرزمینی پهپاد ایران
🔹دو پایگاه موشکی و پهپادی نیروی هوافضای سپاه با حضور فرمانده کل سپاه رونمایی و وارد چرخه عملیاتی شد.
🔹پایگاههای تونلی که در دل کوههای مرتفع ساخته شده، محل نگهداری سامانههای موشکی زمینبهزمین با تجهیزات پیشرفته و نیز پهپادهای تهاجمی نفوذپذیر در شبکههای راداری و پدافندی دشمن است.
🔹اولین بار است که نیروی هوافضای سپاه از یک پایگاه زیرزمینی پهپادی رونمایی میکند.
🔸سردار حاجیزاده در این مراسم گفت: قدرت آتش موشکی و شلیکهای همزمان ما بیش از ۶ تا ۷ برابر شده است.
✋📡🖋
🇮🇷چرا ایران اوکراین نمیشود؟
🔺 ایران اوکراین نمیشود
چون عقلانیت دفاعی-امنیتی او مبتنی بر «بازدارندگی فعالانه» تعریف شده است.
این عقلانیت از چهار عنصر تشکیل شده است:
🔸 1. دستیابی به تجهیزات و خوداتکایی در ادوات استراتژیک:
از همان ابتدا ایران انقلابی تصمیم گرفت تا نیازهای خود را بسازد و خود اتکا شود. در دهه شصت موشکسازی را جدی گرفت. آسمان بیدفاع ایران را که جولانگاه هواپیماهای جنگی فرانسوی و موشکهای روسی و امریکایی شده بود را پس گرفت. بر فناوری ساخت پهپاد مسلط شد تا آنجا که پهپادهایش همین هفته از طریق حزبالله وارد سرزمینهای اشغالی شد و با مهمترین بازیگر ضدامنیتی ایران یعنی صهیونیستها درون قلعۀ خودشان رو در رو شد. ناوشکن جماران را ساخت و با ناوشکنهای مشابه مثل مکران و سهند توانست عمق عملیات خود را به آبهای آزاد و اقیانوسها برساند و بر آن مسلط شود. هنوز داستان اسکورت نفتکشها به ونزوئلا، داستان مقابله با دزدان دریایی سومالی و داستان نفتکش انگلیسی و نفتکش عربستانی از یادها نرفته است. اگر جهاد خودکفایی در نیروی هوایی نبود هیچگاه در دوران جنگ تامکتها نمیتوانستند آسمان را پس بگیرند و امروز هواپیمای جنگی کوثر ساخته شود.
🔸 2. شناسایی و تسلط بر نقاط ژئوپلیتیک:
تنگۀ هرمز با ایده قایقهای عاشورا بر ناوهای غولپیکر هواپیمابر پس گرفته شد. با همراهسازی ملتها و دولتهای مقاومت، انقلاب اسلامی به دشمن ذاتی خودش اسرائیل چنان نزدیک شده است که فاصله دفاعیاش به مرزهای اشغالی چسبیده شده است. امروز و عملا سرزمینهای اشغالی توسط ارتش سوریه، حزبالله لبنان و از درون هم مجاهدان فلسطینی محاصره شده است. اسرائیل وارد یک آرایش انفعالی قلعهای شده و مجبور است که از ماهیت اشغالگر خود درون قلعهاش دفاع کند و حالت تهاجمی سابقش به تدافعی تبدیل شده است.
از طرف دیگر با توسعه تفکر مقاومت مرزهای امنیتی ایران فراتر از سرزمینش کشیده شده است. ایران با داعش کیلومترها دورتر از شهرهایش جنگید. هم به امنیت مردم منطقه کمک کرد و هم مردمش را در آرامش نگه داشت.
🔸 3. کنش متقابل:
در زمانی واکنش ایران به تهدیدهای امریکا این بود که از هر نقطهای که حمله شود آن نقطه خاک امریکا خواهد بود و آن کشور پاسخ خواهد دید. امروز با تغییر توان ایران سطح پاسخ ایران هم تغییر کرده است. واکنش ایران در همان سطحیست که آمریکاییها انجام بدهند. آنها میدانند و تجربه کردهاند که وعدۀ ایران صادق است. پینگپنگ کشتیهای صهیونیستی و ایرانی روی آبها، ماجرای موشکباران بلندیهای جولان، ماجرای عینالاسد و پشتبند آن استراتژی سهمگین انتقام سخت که تبدیل به انرژی برای اخراج اشغالگران آمریکایی از منطقه شده است تجربیات نه خیلی دور امریکاییها از پاسخ به اقداماتشان است که کنش را برای آنها پرهزینه و یا حتی بیفایده و باضرر کرده است.
🔸 4. کنشگران مجاهد:
این مکتب رزمندگان دلاوری دارد که جان بر کف در میدان این راهبردها را پیاده میکنند. از آن کماندویی که در مقابل لولۀ تیربار ناو انگلیسی از هلیکوپتر به پایین میآید و نفتکش انگلیسی را در جهت دفاع از منافع مردم ضبط میکند تا آن شهیدی که در فرودگاه بغداد امریکاییها مظلومانه شهیدش میکنند.
🔻 در سایه این چهار عنصر است که امنیت برای مردم ایران یک نعمت دستیافتنی میشود و ایران اوکراین نمیشود.
📸🌸🇮🇷✊🌸🇮🇷✊🌸🇮🇷✊🌸شهر پهپادی زیرزمینی سپاه برای نخستین بار رونمایی شد
🔴 سردار حاجیزاده: قادر به شلیک همزمان ۶۰ پهپاد هستیم
🔹فرمانده نیروی هوافضای سپاه در رونمایی از دو پایگاه جدید موشکی و پهپادی: هم اکنون در این پایگاه در لحظه می توانیم ۶۰ فروند پهپاد را به پرواز درآوریم. به دلیل آنکه برد این پرندههای بدون سرنشین زیاد است و محدود نیست؛ محدودیت هدف نداریم و هر هدف متخاصمی را می توانیم مورد اصابت قرار دهیم.
🔹قدرت آتش موشکی وشلیکهای همزمان ما بیش از ۶ تا ۷ برابر شده است و زمان آمادگی ها و فاصله آمادگی برای شلیک هم بسیار کاهش پیدا کرده است.
🇮🇷🌱✊🇮🇷🌱✊🇮🇷🌱✊
حمله روسیه به اوکراین ثابت کرد که:
1️⃣ همه چی در دنیای امروز #سیاسیه
چه ورزش
چه هنر
چه حتی علم
مثلا دانشگاه ایتالیایی میخواد واحد درسی معرفی نویسندگان روسی مثل تولستوی و داسایوفسکی رو حذف کنه!! یا موزه هنر پاریس میخواد نمادهای روسی رو جمع کنه!!
2️⃣ #حقوق_بشر برای چشم آبی هاست نه ملتهای دیگه البته چشم آبی یهودی اوکراینی نه چشم آبی مسلمان بوسنیایی!
3️⃣ دنیای امروز، دنیای ٍموشک است.
اگه موشک نداشته باشی،
صلح و آرامشی هم با گفتگو بدست نمیاری در واقع بقول خود آمریکاییها: بهترین تضمین صلح، آمادگی برای جنگه
4️⃣ در جهان امروز قدرت #رسانه خیلی مهمه
رسانه همزمان میتونه کودک فلسطینی و یمنی رو تروریست ولی کودک اوکراینی رو مظلوم و ستمدیده جا بزنه!
5️⃣ سازمان های حقوق بشری دنیا
همه در خدمت #صهیونیست هستن
6️⃣ ایران مقاومترین ملتها رو داره که طولانی ترین جنگ و شدیدترین تحریمها رو به تنهایی تحمل کرد.
7️⃣ ایران #مستقل ترین سیاست رو داره
اونوقت که غربیها و کل دنیا به دروغ بلغور میکردن ورزش سیاسی نیست ایران از مبارزه با اشغالگر بچه کش سرباز میزد
8️⃣ وجود یه #رهبر فرزانه که از هیچ قدرتی جز خدا نمیترسه چقدر برای نجات یه ملت در جهان دروغگو و زورگوی امروز لازم و حیاتیه
چه قضایای مهم ثابت نشده ای رو اثبات کرد این جنگ!
🔴 نه شرقی نه غربی؛ انسانی
◀️ به بهانه رای ممتنع ایران به قطعنامه ضد روسی
🔸 حمله نظامی روسیه به اوکراین تحلیل ها و تفسیرهای گوناگون را موجب شده است و مفسران و تحلیلگران زیادی را برای اظهار نظر های متفاوت له یا علیه این رخداد به تکاپو انداخته است و به قول مولوی «هرکه از ظن خود شد یار من»
🔸اما عجیب است امروزه کسانی که ادعای حقوق بشر و تمدن داشته برای محکومیت قتل، تجاوز، ظلم، اشغالگری و مرگ کودکان گوی سبقت را از هم می ربایند و از همه ابزارهای اقتصادی، سیاسی،ورزشی و رسانهای برای این محکومیت بهره می گیرند برای آنها درناک است که چرا به قول مهمان برنامه بی بی سی« می بینند مردم اروپایی با موهای بلوند و چشمهای آبی دارند کشته می شوند»
🔸اما چهره زشت غرب و آنها که دل در گرو محبت آنها دارند با هوچی گری، ایجاد فضای احساسی در قبال اوکراین و پنهان سازی چهره غرب پشت نقاب رفتارهای به اصطلاح بشردوستانه پاک نخواهد شد.
🔸سالهاست که در برابر جنایت غرب و درد و رنجی که به ملت ها تحمیل کردهاند مانند رنج و آوارگی مردم فلسطین، بیست سال کشتار مردم عراق و افغانستان، هفت سال قتل عام کودکان یمنی سکوت شده است.
🇮🇷جمهوری اسلامی با آنکه عامل اصلی فتنه را آمریکا می داند ولی چون خود طعم ناخوش جنگ را چشیده است از آسیب مردم در جنگ خشنود نیست و به فرموده امام علی علیه السلام« آنچه را برای خود نمیپسندد برای دیگران نیز نمیپسندد» و وضعیت تاسف برانگیز امروز و دهه های گذشته دنیا را، محصول همین استبداد بلوکهای شرق و غرب و خود برتر بینی آنها دانسته و راه بازگشت را نه به استکبار وطاغوتها، نفی انواع گوناگون بی عدالتی و توجه به ارزش ها و کرامت انسانی می بیند که ریشه در تعالیم الهی دارد یا حداقل به فرموده امام حسین علیه السلام «آزادگی حتی اگر به دین اعتقاد نداشته باشید»
🌼بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ🌼
✍️امام علی علیه السلام: انسان شریف، به هر مقامی، هر چند بزرگ، برسد سرمست نمیشود؛ مانند کوهی که هیچ بادی آن را به لرزه در نمیآورد؛ اما فرومایه با دست یافتن به کمترین مقام، سرمست میشود؛ همانند بوته علفی که وزش نسیمی آن را میجنباند.
💢رحمانی فضلی وزیر کشور دولت روحانی حتی لامپ کاخ ۱۸۰۰ متریش رو هم با پول بیتالمال عوض میکرده!
🔹#جمهوری_کوخ_نشینان_و_مستضعفین
راز عجله غرب
برای سرهمبندی توافق -۱
خبرهای متناقضی درباره مذاکرات وین منتشر میشود. برخی دیپلماتهای غربی، مذاکرات را تمام شده و توافق را در دسترس میدانند. عجله، به وضوح در ادبیات برخی دیپلماتهای اروپایی دیده میشود که علت آن هم باید معلوم شود.
اما طرف ایرانی (وزیر و سخنگوی وزارت خارجه) میگویند «اخبار خوب زودرس جایگزین توافق خوب نمیشود. تا زمانی که همه مسائل مهم باقی مانده حل و فصل شود، هیچ کس نمیتواند بگوید توافق انجام شده است» و «هر زمان که طرفهای غربی خطوط قرمز باقیمانده ما را بپذیرند، به وین میروم. شتاب و عجله طرف غربی نمیتواند مانع رعایت خطوط قرمز ایران شود. لازمه توافق، رعایت کامل خطوط قرمز ایران و تضمین موثر اقتصادی است».
برخی منابع میگویند توافقاتی در حدود 28 صفحه حاصل شده است. گفته میشود به نسبت 10 ماه قبل (مذاکرات دولت قبل)، اشخاص و نهادهای ایرانی بیشتری از تحریمها مستثنا شدهاند.
در این میان، نشریه انگلیسی دیلیمیل ادعا کرده: «دولت بایدن در حال بررسی حذف سپاه پاسداران از فهرست تروریسم است تا تهران را برای بازگشت به توافق متقاعد کند».
همچنین علی واعظ «مسئول بخش ایران گروه بینالملل بحران» گفته: «دولت رئیسی امتیازهای بیشتری نسبت به دولت روحانی بهدست آورد. توافق کنونی برای ایران، بهتر از آن چیزی است که در تابستان گذشته روی میز مذاکرات وین بود».
اما این قبیل ادعاها و گمانهزنیهای کلی سیاسی، بدون انتشار متن نهایی هیچ اعتباری ندارد. آنچه توافق خوب و بد برای ایران را از هم متمایز میکند و جزو خطوط قرمز میباشد، چند نکته است:
نخست، لغو تحریمها به نحوی که خروجی آن، انتفاع اقتصادی پایدار ایران در حوزه تعاملات بانکی، فروش نفت و جذب سرمایهگذاری باشد.
دوم، راستیآزمایی لغو تحریمها در ظرف زمانی لازم چند ماهه.
سوم، تضمین معتبر درباره لغو تحریمها و عدم تکرار کلاهبرداری آمریکا ظرف شش سال گذشته.
چهارم، بسته شدن مسیر بهانهجویی نیابتی آمریکا و اسرائیل از طریق بازیچه قرار دادن آژانس.
به عبارت دیگر، توافق خوب توافقی است که پرونده فضا سازی هستهای علیه ایران را ببندد و مسیر برخورداری اقتصادی ایران بدون شل و سفت کردن تحریمها را تضمین کند. یا به عبارت سوم، روند خدعه و عهدشکنی غرب پس از اجرای برجام، تکرار پذیر نباشد. هر قدر که این معیارها کمتر رعایت شده باشد، احتمال بازگشت به چاه ویل و بیسر و ته برجام بیشتر خواهد بود خسارتهای گذشته قابل تکرار است.
اقدام دیروز دولت بایدن در تمدید وضعیت اضطراری علیه ایران، حاکی از تداوم ساختار تحریمهاست؛ همچنانکه ظاهرا تکلیف برخی تحریمها مانند کاتسا و آیسا و سیسادا و ویزا نیز ناروشن مانده است. بنابراین آمریکا بلافاصله پس از بازگشت غیر قابل لغو به برجام، انواع تحریمها با برچسبها و بهانههای دیگر (غیرهستهای) را ادامه خواهد داد که به معنای نقض اساسی امکان بهرهمندی ایران خواهد بود.
💢ادامه دارد💢
راز عجله غرب
برای سرهمبندی توافق - ۲
اکنون که قیمت نفت از مرز 117 دلار گذشته و گاز و بنزین هم رکوردهای کمرشکنی را تجربه میکنند، اورژانسی ترین نیاز اروپا و آمریکا، آرامش دادن به بازار از طریق اعلام بازگشت نفت ایران به بازار است که میتواند ترمز انفجار قیمتی ناشی از جنگ اوکراین را بکشد و مانع از صعود قیمت، به بالای 150 دلاری شود که محافل غربی پیشبینی میکنند.
در همین حال، رئیسجمهور آلمان تاکید کرده «جنگ اوکراین احتمالا مدت زیادی طول میکشد و طولانی خواهد شد». بورسهای اروپایی هم در حال تجربه ریزشهای قابل توجه هستند.
بنابراین آمریکا میخواهد از طریق توافق وین، دو امتیاز نقد و مهم را به دست آورد؛ «عضویت دوباره در برجام و دسترسی به مکانیسم تحریمی ماشه» و «کشیدن ترمز قیمت نفت». در مقابل، امتیازات ایران از توافق -در صورت عدم رعایت خطوط قرمز- میتواند موقتی و ناپایدار باشد.
از سوی دیگر، در حالی که گفته میشود «احتمالا نتیجه مذاکرات وین بعد از سفر گروسی به ایران و توافق با آژانس اعلام میشود» و «تا برجام اجرا نشود، ایران اطلاعات دوربینها را به آژانس نمی دهد»، مدیرکل آژانس میگوید: «پروندههای باقیمانده ایران در آژانس همچنان باز است و هرگز این پروندهها را به دلایل سیاسی نمیبندیم».
گشوده ماندن مسیر ادعاهای آژانس، میتواند بازی 18 ساله مار و پله با آژانس را که صرفا به عنوان گماشته بیاختیار غرب عمل میکند، باز هم احیا کند و ما را با همه اعتمادسازیها و هزینههای گزاف، به نقطه صفر بازی برگرداند.
اجمالا اینکه قالب حقوقی و سیاسی برجام، بر ضد منافع ایران تنظیم شده، و با حفظ نامعادلههایی مثل «تعهدات نقد/ نسیه»، «عدم توازن تعهدات» و «نا معلوم بودن تکلیف و تضمین تعهدات غرب در قبال تعهدات روشن و مصداقی و برگشت ناپذیر ایران»، همچنان بر ضد ایران عمل خواهد کرد. چاره کار این است که ایران با انگشت گذاشتن بر عبرتهای کلاهبرداری غرب، «لغو کامل و موثر تحریمها، راستی آزمایی چند ماهه، اخذ تضمین معتبر، تقدم انجام تعهدات غرب بر تعهدات ایران، و نگاه داشتن مواد غنی شده در داخل کشور، تحت نظارت آژانس (به جای خروج از کشور)» تاکید کند.
🔷بیانیه مشترک آژانس و سازمان انرژی اتمی ایران
در این زمینه، سازمان و آژانس درخصوص موارد زیر توافق کردند:
🔹سازمان حداکثر تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۰( ۲۰مارس ۲۰۲۲ )توضیحات کتبی مرتبط با آن دسته از سوالات مطرح شده توسط آژانس در خصوص موضوعات مربوط به سه مکان که ایران به آنها نپرداخته است را به همراه اسناد پشتیبان مربوطه به آژانس ارائه خواهد کرد.
🔹ظرف دو هفته پس از دریافت توضیحات کتبیِ سازمان و اسناد پشتیبان مرتبط با آن، آژانس این اطلاعات را مرور کرده و هر سئوالی در مورد این اطلاعات دریافت شده را به سازمان ارائه مینماید.
🔹ظرف یک هفته پس از ارائه اطلاعات به سازمان توسط آژانس در خصوص هر سئوال دیگر در مورد این اطلاعات، آژانس و سازمان برای بررسی سوالات در تهران تشکیل جلسه خواهند داد. برای هر مکان جلسات جداگانه ای برگزار خواهد شد.
🔹مدیرکل در نظر دارد با انجام فعالیتهای مندرج در بندهای ۱ تا ۳ بالا و به دنبال ارزیابی مربوطه توسط آژانس، نتیجهگیری خود را پیش از برگزاری شورای حکام در خرداد ۱۴۰۱( ژوئن ۲۰۲۲ )گزارش نماید.