eitaa logo
این عماریون
376 دنبال‌کننده
238.2هزار عکس
64.6هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
قانون گذاری پست اول 🌵یکی از مهم ترین روش ها برای قانون مدار شدن متربی روبه روشدن متربی و فرزند با قانون از کودکی است. 🍂برخی والدین دوران کودکی را بدون هیچ قانونی می‌گذراند و وقتی فرزند به سنین نوجوانی رسید و نیاز به قانون مداری خود را نشان داد، متوجه می‌شوند فرزند آنان قانون مدار نیست و اینجاست که درگیری ها شروع می‌شود. 🌵از طرفی برخی نیز از سنین پایین قوانین متعدد وضع می‌کنند و کودک را قانون زده می‌نمایند. بنابراین راه درست رعایت اعتدال در قانون گذاری است. اما نکاتی در چگونگی وضع قوانین: 🍂قبل از ورود به بحث این نکته را باید بدانیم که بحث ما پیرامون قانون‌گذاری در کودکی و قبل از نوجوانی و بلوغ است، علت این انتخاب آن است که اگر در کودکی کودک به درستی با قوانین مواجه شود، در نوجوانی نیز کمتر در برابر قوانین مخالفت میکند.
قانون گذاری پست دوم اما چگونگی قانون گذاری: 🌵قوانینی که ما وضع میکنیم در تقسیمی ۲ گونه هستند، برخی با امیال کودک مخالف هستند و برخی مخالف نیستند. 🍂مثلا لزوم سلام کردن به در حالت عادی با امیال او مخالف نیست اما منع از خوردن نوشابه اینطور است. 🌵درباره‌ی قوانین دسته‌ی اول ما با سختی خاصی روبه رو نیستیم فلذا باید با توجه به سن کودک به کمیت و کیفیت این قوانین اضافه کنیم. 🍂حتی از سن دوسالگی نیز میتوان این کار را شروع کرد و با درخواست های مکرر و دوستانه، تشویق او، بازی و .. ... رفتارهایی را در کودک نهادینه کرد، در ادامه و با افزایش فهم کودک نیز باید به تعداد این قوانین افزود. 🌵اما اگر قوانین ما در برابر امیال کودک باشند باید به ۲ عامل دقت کنیم، اهمیت قانون و فهم کودک. 🍂مثلا فحش ندادن برای ما اهمیت دارد و از طرفی کودک‌ ما در سنی است که میداند این کار اشتباه است، در این مثال ما میتوانیم اینکار را به صورت قانون برای او منع کنیم.
قانون گذاری پست سوم 🌵برخی قوانین نیز برای ما مهم هستند اما کودک درکی‌از بدی یا خوبی کارش ندارد، مثلا کودک سه ساله ای داریم که بدی استفاده از گوشی یا خوردن نوشابه برای او قابل فهم نیست اما انجام نشدن این کار‌ها برای ما اهمیت دارد. 🍂در این دست موارد تا سنی که کودک متوجه بدی کارش نمی شود باید سعی کرد با کمترین ایجاد تنش او را از اینکار منع کرد. 🌵مهم ترین نکته در این دست قوانین آن است که این ممنوعیت از ابتدا برای کودک لحاظ شود، مثلا اگر قرار است از گوشی استفاده نکند همواره این ممنوعیت برای او باشد نه اینکه ما در زمان هایی به او اجازه دهیم و در زمان هایی او را منع کنیم. 🍂همان‌طور که گفتیم اصل این ممنوعیت برای کودک درک نمی‌شود حال ما با این کار خود و یک بام و دو هوا کردن، درک این قانون را برای او سخت میکنیم.
مادر هوای نفس کشیدن است... 💛✨💛
♥️ «محبت» تنها کلیدیست که بی هیچ بهانه ای، هر قفلی را باز می کند شیشه ها شکستنی ست زندگی گذشتنی ست این فقط محبـت است که همیشه ماندنیست ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‼️ بیلبوردی در آمریکا: همه مردان حق بارداری دارند! از آزادی تولید مثل حمایت کنید!!! 🫤 ⚠️ همه‌ی کوشش غرب برای حاملگیِ پسران و مردان در راستای رفع موانع است و هرآنچه تحت عنوان تلاش‌های پر زرق و برقِ به ظاهر علمی در جامعه پزشکیِ جهان برای این منظور انجام می‌شود، همان است که به اسم علم به مردم جهان تحمیل می‌شود!
رحمت الهی✨ 🌞وقتي زن و مرد در منظري متعالي به زندگي و به همديگر نگريستند زندگي بستر ريزش رحمت الهي خواهد شد، 👈 همان نگريستني که رسول خدا صَلّی اللَّهُ علیْهِ و آلِهِ و سلم مي فرمايند: «انّ الرّجل اذا نظر الی امراته و نظرت اليه نظر اللَّه تعالی اليهما نظر الرّحمة» 💛چون مردی به زنش و زنش به وی از روی مهر بنگرند، خداوند بزرگ آن دو را با ديده مهر بنگرد.
جدایی زن از زندگی ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ لنین میگوید یکی از اهداف کنترل جمعیت رهانیدن زن خانواده به سوی جامعه و اجتماع است. او میگوید کاهش مقدار جمعیت و موالید به عنوان راه حلی برای کاستن تضاد موجود میان نقش اقتصادی زن و نقش خانوادگی اوست. همۀ این نوع گفته ها نشانه آن است که یکی از اهداف اجتماعی کنترل جمعیت، محدود کردن ازدواج ها و کشاندن بی رویه زنان به صحنه اجتماع و فعالیتهای اقتصادی و در یک کلام نابود کردن بنیاد خانواده و ایجاد فساد اجتماعی است. 📒کتاب مثبت سه، ص ۱۱۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
◾پست چهارم آیا درمان بلوغ زودرس لازم است؟ 🌒هنگامی‌که بلوغ در سنین پایین شروع شود، رشد قدی کودکان بیشتر می‌شود و به نسبت کودکان همسن خود، قد بلندتری خواهند داشت، ولی پس از ۲ یا ۳ سال، رشد قدی متوقف می‌شود و آنها در نهایت بزرگسالان کوتاه قدی خواهند شد. 🌓از نظر شکل جسمی و ظاهری بدن نیز ممکن است مشکلاتی دیده ‌شود. به علاوه، از نظر روانی نیز این کودکان دچار مشکلات زیادی خواهند شد. 🌔رشد سینه‌ها یا ایجاد قاعدگی در دختران کم‌سن یا رویش‌ موهای صورت و کلفتی صدا در پسران کم‌سن در مقایسه با سایر همسالان خود، باعث بروز اضطراب شدید در این کودکان و والدین آنها می‌شود.بنابراین درمان باید بسیار زود شروع شود (قبل از سن استخوانی ۱۲ سال برای دختران و ۱۳ سال برای پسران)‌. 🌕در صورت موفقیت، پزشک درمان را تا رسیدن کودک به سن طبیعی بلوغ ادامه می‌دهد و سپس قطع می‌کند تا بلوغ به طور طبیعی پیش برود. 🌖در واقع، آگاهی والدین از نشانه‌‌ های بلوغ زودرس و مراجعه زود و به موقع، موفقیت درمان را به دنبال دارد. 🌗نکته مهم این است که هوش این کودکان طبیعی و حتی در مواردی بالاتر از کودکان همسن خودشان است، ولی به دلیل تغییرات ظاهری و نیز تاثیر هورمون‌ها، ممکن است دچار اختلالات رفتاری، حالت‌های تهاجمی و حتی افسردگی شوند در برخی موارد، روش‌ های جراحی برای درمان توده‌هایی که در مغز به صورت نابجا هورمون ترشح می‌کنند، استفاده می‌شود.
⚡️ فرهنگ‌سازی در زمینه جمعیت مهم‌ترین مأموریت نهادهای فرهنگی 🔹️دکتر بانکی‌پور در نشست دانش‌افزایی معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه کشور که با حضور مسئولان این معاونت برگزار شد، ضمن مرور روند تاریخی سیاست‌های جمعیتی کشور، آغاز توجه به گفتمان جمعیت را مقارن با سیاست‌های کلی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری دانستند و گفتند البته متأسفانه در این راستا مجلس نهم و دهم نتوانستند نسبت به تدوین قانون در این زمینه فعالیت کنند و مجلس یازدهم در مهرماه سال گذشته قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را به تصویب رساند که بواسطه گستردگی ابعاد قانون و ضمانت اجرا تجربه موفق و کم نظیری محسوب می‌شود. 🔸️عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ضمن اشاره به فرصت اندک باقی مانده تا رهایی از بحران جمعیت افزود؛ بایستی قانون به شکل کامل و موثری اجرا گردد اما در کنار حُسن اجرای قانون نباید از فرهنگ سازی غفلت نمود و امروز انتظار میرود نهادهای فرهنگی و آموزشی مانند حوزه‌های علمیه، مهم‌ترین رسالت خود را توجه به مقوله جمعیت بدانند و در این زمینه نیز به شکلی هم‌افزا عمل کنند