فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاده روی اربعین در سرزمین کفر سانفرانسیسکو . فقط گوش کنید به جمله آخر گزارشگر😂😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید غرب وحشی داره ارزش انسان را به چی تنزل میده 😳😳😳
😡حقارت و حیوانیت پسامدرنیسم تا کی ادامه خواهد داشت!!!
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
☑️تاکید سفیر جدید عربستان بر اهمیت تقویت روابط دو کشور
العنزی، سفیر عربستان در ایران:
🔸دستورات رهبری سعودی بر اهمیت تقویت روابط دو کشور ایران و عربستان تاکید دارد.
🔸عربستان و ایران دو کشور همسایه دارای مؤلفههای اقتصادی، منابع طبیعی و مزیتهای بسیارند که ارتقای جنبههای توسعه و رفاه، ثبات و امنیت در منطقه به نفع دو کشور است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انهدام تانک «شکستناپذیر» انگلیسی توسط روسیه
🔹تصاویر منتشرشده از منطقهٔ زاپوروژیا در اوکراین نشان میدهد یک تانک چلنجر ۲ ساخت انگلیس توسط تسلیحات نامشخص منهدم شده و در حال سوختن است.
🔹چلنجر ۲ از ارتش انگلیس لقب «شکستناپذیر» گرفته و انگلیس مدعی است این تانک که از سال ۱۹۹۴ در نبردهای مختلفی شرکت کرده پیش از این هیچ تلفاتی نداشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دستورالعملی برای جاماندگان از زیارت امام حسین (علیهالسلام) در روز اربعین
#آیت_الله_فاطمی_نیا
🛑دکتر رئیسی: دفعات آمدنم به استانها عدد ندارد
🔹چند باری که به خوزستان رفتم برخی عزیزان گفتند چند مرتبه دیگر میخواهید به سفرهای استانی بروید؟ تا زمانی به سفرهای استانی میروم که اطمینان یابم کارهای مورد نیاز در کشور تحقق پیدا کرده است.
🔴ابعاد مراقبت امام حسین و یارانش از حجاب بانوان درکربلا و روزهای اسارت
⏪بعد از خواندن این یادداشت تکلیف همه با لاک سیاه و دختران بیحجاب هیاتها مشخص میشود. بیحجابی و اهمیت ندادن به عفاف هیچ سنخیتی با فرهنگ عاشورا و سیره زندگی امام حسین و شهدای کربلا ندارد .
🔻 زمانی که کاروان در مدینه به راه افتاده امام دستور میدهد مردان دور شوند، حضرت زینب و امکلثوم، رویشان پوشیده و با کمک حضرت عباس به محمل سوار میشوند.
منبع:موسوعه کلمات امام حسین، تحقیقات باقر العلوم، قم: مؤسسه الهادی، چاپ اول، ص ۲۹۷-۲۹۸
🔻وقتی که حضرت زینب قصد پیاده شدن از کجاوه برای اتراق درکربلا داشتهاند، محارم مثل جنابان عباس وعلی اکبر ایشان را همراهی میکنند
🔻امام حسین (ع) دستوردادند خندق دور خیمههای بانوان را بکَنند که دشمن از آن طرف نتواند به خیمه حمله کند وحتی ریسمانهای خیام را به هم گره زدندکه دشمن نتواند نفوذکند.
منبع: ارشاد، ج2، ص 95-93
🔻حضرت عباس در شب عاشورا نگران وضعیت حضرت زینب در اسارت بوده وگریه کرده اند.
منبع :فاطمه زهرا شادمانی، دل پیامبر، ص ۸۶۲
🔻عصر عاشورا امام خطاب به زنان حرم میفرماید، موقع حمله دشمن چادرها را محکم به کمر گره بزنید که موقع فرار چادر از سرتان شل نشود
🔻امام حسین در عصر عاشورا به فرات میرسد و مشتی آب به دستش میگیرد،یکی ازحرامیان میگوید حسین چه میکنی که به خیمه زنان حمله کردهاند، امام تشنه آب را نمینوشد و به طرف خیمهها برمیگردد.
منبع:مناقب آل ابی طالب، ج ۴، ص ۵۸؛ علامه مجلسی، بحار الانوار، ج ۴۵، ص ۵۱
🔻جمله معروف امام که میفرمایند اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید، زمانیست که امام در آخرین لحظات عمر مبارکشان بوده اندو حرامیان به سمت خیمه بانوان حمله میکنند.
منبع:بحار، ج45، ص51
🔻 لحظات آخر زندگی امام، متوجه حمله دشمن به خیمهها میشوند عبارت دوم را میفرمایند: این منم که با شما میجنگم و شما هم با من مبارزه میکنید. زنان را گناهی نیست، پس متجاوزان و ستمگران و جاهلان خود را مادام که زندهام از خیمه گاه من باز میکنم.
منبع :خوارزمی، مقتل الحسین، همان، ج ۲، ص ۳۲؛ لهوف ابن طاووس، همان، ص ۱۱۹؛ بحارالانوار، همان، ج ۴۵، ص 🔻تنها جایی که امام درخواست کمک میکند برای مراقبت از اهل حرم است.میفرمایند:آیا رحمکنندهای هست که به خاندان پیامبر(ص) ترحم کند؟ آیا یاریکنندهای هستند که فرزندان پیامبر (ص) را یاری دهند؟ آیا کسی هست که به فریاد فرزندان زهرا بتول برسد؟ آیا دفاعکنندهای است که از خانواده رسول خدا (ص) دفاع کند».
منبع:حیاه الامام حسین (ع)، باقر شریف القرشی، دارالکتب العلمیه، قم، اول، ج ۳، ص ۲۷۴
🔻زمانی که امام به گودی قتلگاه می افتند وبانوان حرم سوی ایشان میآیند امام تذکر میدهند مراقب باشید که گردن هایتان را خراش ندهید
منبع: دانشنامه امام حسین (ع)، ج6، ص 57
🔻بعد از هجوم دشمن به خیمهها حضرت سکینه در اثر ضربه بیهوش میشوند،به هنگام بیداری اولین چیزی که شکایت میکنند باز شدن حجاب ایشان است
منبع:بحار، ج ۴۵، ص۶۰
🔻تنها درخواستی که بانوان حرم از عمر سعد کرده اند برگرداندن چادر و مقنعه بوده است.
منبع :ارشاد، ج2، ص112
🔻و تنها هدایا و نذوراتی که در طول اسارت از مردم قبول کرده اند لوازم حجاب بوده است.
منبع:بحار، ج45، ص108
🔻حضرت زینب در مجلس یزید بت آستین صورت خود را پوشانده بودند
خصائص زینبیه، ص ۱۵۶
🔻درخواست امام سجاد از ابن زیاد برای همراهی کاروان اسرا مرد پاکدامن بود.
منبع :تاریخ طبری، ج4، ص 350
🔻بانوان در مسیر اسارت برروی شتر، سرهایشان پایین بودو صورتشان را با لباس و آستین میپوشاندند تا هرکسی آنها را نبیند
منبع: أمالی الصدوق، ص166
🔻زمانی که کاروان اسرا به شام نزدیک شد، ام کلثوم از شمرخواست، آنها را از دری وارد شام کنند تا مردم کمتر آنها را ببینند.حضرت ام کلثوم خطاب شمر گفت: از بس ما را دیدند،خواریم.
منبع:بحار، ج ۴۵، ص۱۲۷
🔻حضرت سکینه در ورودی شام به سهل بن سعد شامی فرمود:«ای سهل! اگر ممکن است بگویم تا این سرها را از اطراف ما دور کنند تا مردم با تماشای این سرها کمتر به حرم خدا (ص) نگاه کنند
منبع :بحار، ۴۵، ص۱۲۷
🔻حضرت زینب در خطبه مجلس یزید به پوشیده بودن زنان وکنیزان یزیدو آوارگی اهل بیت پیامبر در مقابل نامحرمان اعتراض میکنند و میفرمایند:«آیا عدالت است که زنان و کنیزانت را در پس پرده مینهی و دختران پیامبر خدا (ص) را به ،پردهشان را دریده به اسارت میبرند، صورت هایشان را دور کرده، از این شهر به آن شهر میبرند، جلوی چشم اهالی آبادیها، ظاهر میشوند و...، در حالى که از مردانشان، سرپرستان آنها نیست و حمایتگرى ندارند؟!
منبع:دانشنامه امام حسین (ع)، ج ۸، ص۳۱۷)
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
ملیکا زارعی (خاله شادونه) تو مسیر پیاده روی اربعین
سلبریتی تراز یعنی این ☆
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
🔶 عدم خودنمایی در طراحی خانههای سنتی ایران
🔸در طراحی خانههای سنتی ایران، عدم خودنمایی به عنوان یکی از ویژگیهای مهم معماری سنتی ایرانی مطرح است. در این نوع معماری، تلاش برای جلوگیری از نمایش خود و دفاع از اصالت هنر و فرهنگ ملی وجود دارد.
🔸به عنوان مثال، در طراحی خانههای سنتی ایران، از رنگهای براق و اشکال پیچیده وافراطی پرهیز میشود. علاوه بر این، در آنها از مصالح و زیرساختهای محلی استفاده میشود که به نوعی نهادینه شده و با محیط اطراف سازگاری دارند و همچنین معماران بیشتر تلاش میکردند که فضای ساده و آرامش بخش طراحی کنند.
🔸 طراحی خانههای قدیمی ایران، بر اساس اصولی از جمله کاربردی بودن، سادگی و اقتصادی بودن، همخوانی با شرایط پیرامونی و نیازهای زندگی افراد صورت میگرفت و به خودنمایی و نمایش قدرت و ثروت توجه نمیشد.
🔸https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731