سخنگوی هفته بسیج در سپاه استان اصفهان خبر داد:
اجرای بیش از ۱۶۰۰ عنوان برنامه در هفته بسیج ۱۴۰۲ در استان اصفهان /
معاونت فرهنگی هنری سپاه حضرت صاحب الزمان (عج) استان اصفهان گفت: در هفته بسیج امسال با شعار بسیج امید ملت ایران، اجرای طرح های مردمی از افتتاح پروژه های محرومیت زدایی تا تجلیل از بسیجیان فعال انجام می شود.
سرهنگ علیرضا منصوری ضمن گرامی داشت میلاد اسوه صبر و ایثار حضرت زینب سلام الله علیها اظهار کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری مدظله العالی، بسیج موهبتی است الهی است که بر قلب نازنین حضرت امام ره نازل شد و در جایی دیگر فرمودند بسیج #از_مردم_با_مردم_و_برای_مردم است و ما باید به صورت هدفمند در مسیر خدمت به مردم گام های موثری و عملی برداریم.
وی با اشاره به برنامه های اولین روز هفته بسیج در روز دوشنبه ۲۹ آبان، با شعار محوری #بسیج_جهاد_خدمت_سازندگی ازبرنامه های شاخص در این روز، عنوان کردند:سوگواره سرود غزه با حضور ۴۵ گروه در شهرستان خمینی شهر از ویژه برنامه های این روز می باشد که نمایش ادبی از حمایت مردمی از فلسطین را به نمایش میگذارد.
معاونت فرهنگی هنری در سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) استان اصفهان خاطرنشان کرد: همایش ۹۰۰ نفری دختران آفتاب ویژه دختران نوجوان در شاهین شهر از برنامه های جذاب در حوزه خواهران می باشد که نظیر این برنامه ها در جذب جوانان به پایگاه های بسیج موثر خواهد بود.
وی با اشاره به برنامه های سازندگی بسیج خاطرنشان کرد: واکسیناسیون ضد انگل در شرق استان اصفهان و همچنین افتتاح نمایشگاه چتری برای همه شامل دستاوردهای بسیج در عرصه خانواده در شهرستان درچه از دیگر برنامه های شاخص به شمار می رود.
سرهنگ منصوری افزود: مشاوره حقوقی رایگان گروه های جهادی و وکلای بسیجی در مساجد از برنامه های تخصصی این روز است.
وی با اشاره به اجرای سه برنامه مهم محرومیت زدایی در پنج شهرستان گفت: افتتاح نمایشگاه کار آفرینی، مشاغل خانگی و اقتصاد مقاومتی در شهرستان های آران و بیدگل، اردستان و فریدن، افتتاح نمایشگاه دستاوردهای بسیج(اقتصاد مقاومتی)در مصلی نماز جمعه خوراسگان و همچنین افتتاح ۷ پروژه محرومیت زدایی در شهرستان تیران و کرون از دیگر برنامه های این روز است.
وی با بیان اینکه هفته بسیج امسال پربارتر از سال های گذشته اجرایی می شود، تصریح کرد: غرس ۱۱۹ نهال زیتون به نیابت ۱۱۹ شهید شهرستان خور و بیابانک، افتتاح نمایشگاه علمی و جشنواره ۳ روزه علمی در شهرستان دهاقان، همایش تجلیل از فرماندهان پایگاه ها، اقشار شهرستان فلاورجان، افتتاح نمایشگاه هفته بسیج شهرستان نجف آباد از برنامه های جذاب روز اول بسیج خواهد بود.
معاونت فرهنگی هنری در سپاه حضرت صاحب الزمان(عج) استان اصفهان در پایان خاطرنشان کرد: توزیع ۳۰ سری جهیزیه و ۲۰۰۰ بسته معیشتی شهرستان نایین ازبرنامه هایی در راستای تشویق جوانان به امر ازدواج است.https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
۱۰۰۰۰ یمنی آماده شده اند و درحال حرکت به سمت مرز عربستان برای حضور در سرزمین های اشغالی هستند، تخصصی در بحث مهدویت و ظهور ندارم اما انگار اتفاق بزرگی در حال رخ دادن است.
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸ویژه ولادت حضرت زینب
📹ببینید | عشق یعنی کلنا عباسک یا زینب(س)
🔺شعرخوانی درباره حضرت زینب(س) و مدافعان حرم در حضور رهبرانقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفتارجالب مقام معظم رهبری باکودکان👆
✅پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله:
هرکس (در هر مقام و موقعیت) وقتی که کودکی در نزد اوست، با او چون کودکان رفتار کند
📚منلایحضرهالفقیه،ج ۳،ص۴۸۴
🔹مهربانیباکودکان ازعادات پیامبرصبود
🔹ایشان به کوچک و بزرگ سلام میکردند
🌸رسول خدا ص هر روز صبح دست نوازش بر سر فرزندان و نوادگان خود میکشیدند، میبوسیدند و میفرمودند:
بچّههای خود را زیاد ببوسید؛ چراکه با هر بوسهای برای شما درجهای در بهشت عطا شود که بین هر درجه، پانصد سال راه است.
📚بحارالانوار، ج۱ ص۹۲
🌸در بهشت خانهای است که به آن گفته میشود: «خانۀ شادی» به هیچکس اجازه ورود به آن خانه داده نمیشود، مگر کسی که کودکان را شاد کرده باشد
📚کنزالعمال، ج۱،ص۱۷۰
📸 صبح امروز؛ تصویر جالبی از رهبر انقلاب در جریان بازدید از نمایشگاه دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه پاسداران
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
ساواک و اختلافافکنی در صف مبارزان
ساواک خرسند بود که در قیام 15 خرداد 1342، توانسته است اعضا و رهبران جبهه ملی دوم را از تأیید قیام روحانیون بر ضد حکومت و حمایت کردن از آنها دور نگه دارد. ساواک توانست بقایای جبهه ملی را طی تابستان 1342 منزوی کند و بین رهبران و اعضای جبهه ملی و طرفداران آن اختلافاتی حلناشدنی بهوجود آورد. روحانیون، علما و بسیاری از مخالفان سیاسی ـ مذهبی حکومت نیز نسبت به جبهه ملی بدبین و بیاعتماد شدند. ساواک در ماههای پایانی سال 1342، از بحرانی که سرانجام جبهه ملی دوم را به سقوط کشانیده بود، ابراز رضایت و خرسندی میکرد. گزارشهای ساواک نشان میدهد که برخی از اعضای پراکنده جبهه ملی قصد داشتند با نزدیک شدن به امام خمینی، در میان مخالفان سیاسی حکومت وجههای کسب کنند. در اردیبهشت 1343 ساواک از گسترش بیشتر اختلاف بین رهبران و اعضای برجسته جبهه ملی دوم سابق خبر میدهد. اعضای بهاصطلاح تندرو و افراطی جبهه ملی، گروه میانهرو را به دلیل نقشی که در اضمحلال جبهه داشتهاند، شماتت کرده و خواستار تجدید فعالیت جبهه ملی شده بودند. ساواک تلاش میکرد در قبال موضع گیری های گروه تندرو، از گروه میانهرو، که ارتباطاتی هم با ساواک داشتند، حمایت و درنهایت هر دو گروه متخاصم را تضعیف کند. از سوی دیگر، ساواک گروه تندرو را بدنام کرد و با نفوذ در میان آنان، تفرقه و اختلاف درونی آنان را شدت بخشید. ساواک تلاش میکرد روابط اعضای جبهه ملی را با دکتر مصدق، که در احمدآباد به سر میبرد، تیره و جوّی توأم با بیاعتمادی بین آنها ایجاد کند.
ساواک که در پی تضعیف نهضت مبارزه امام از سویی، و تضعیف روحانیت حوزوی از سویی دیگر بود، نقشههایی طراحی کرد تا بر اساس آن از طریق «تشدید اختلافات»، هم روحانیت حوزوی با محوریت آیتالله گلپایگانی و هم جریان روحانیت سیاسی مبارز با محوریت امام خمینی را به جان هم اندازد تا وقت و نیرویی را که باید صرف مبارزه با رژیم شاهنشاهی شود، مصروف و مشغول این کار کنند. اسفندماه 1349 مقدم، مدیرکل اداره سوم ساواک، طی نامهای به رئیس ساواک اصفهان مینویسد:
«اخیرا شخصی به نام شیخ نعمتالله نجفآبادی کتابی تحت عنوان شهید جاوید چاپ و منتشر ساخته که در آن مطالبی برخلاف عقاید شیعه و در ردّ علم غیب ائمه درج نموده و شیخ حسینعلی منتظری مقدمهای بر آن کتاب نوشته و این امر موجب ناراحتی طلاب و روحانیون قم را فراهم آورده است؛ به نحوی که اعلامیههایی علیه آنان چاپ و توزیع کردهاند. خواهشمند است دستور فرمایید با استفاده از جریان فوق و اشاعه آن نسبت به بهرهبرداری از این موضوع علیه منتظری اقدام و نتیجه را اعلام نمایند.»
مقدم در اردیبهشتماه ۱۳۵۰ نیز در نامهای مشابه به ساواک قم مینویسد: خواهشمند است دستور فرمایند در مورد تضعیف طرفین (طرفداران امام خمینی و آیتالله گلپایگانی) ترتیبی اتخاذ گردد که اختلاف موجود در این زمینه گسترش یافته و بهرهبرداریهای لازم از اختلاف مذکور را اعلام نمایند.
ساواک حتی تلاش میکرد مخالفان را با حکومت همراه سازد، اما این اتفاق رخ نداد. طرفداران امام خمینی با هرگونه مماشات با رژیم پهلوی پس از خرداد مخالف بودند؛ بنابراین در اقدامی دیگر، ساواک و محمدرضا پهلوی آنان را متعصبین و کهنهپرستان کشور و نیروهای ارتجاعی نامیدند. درواقع قصد داشت با بهرهگیری از واژههایی اینچنینی برای وصف مخالفان، پایگاه اجتماعی آنها را نزد ملت تضعیف کند؛ آنها را ستونهای پنجم مینامید تا مردم احساس کنند آنها در خدمت بیگانهاند؛ آنها را مارکسیسم اسلامی مینامید تا بدبینی نسبت به دین مخالفان رژیم بهوجود آید. او خود را مذهبی میدانست و با روایتی از مذهب، که به دنبال دخالت در سیاست نبود، دوستی میکرد تا پایگاه اجتماعی خود را در بین مردم از دست ندهد.
با نگاهی گذرا به فعالیتها و عملکرد بیستساله ساواک و موجودیت آن سازمان مشخص میشود که منافع ملی و کشور در اولویت کاری این سازمان قرار نداشت. عمده فعالیت این سازمان و رهبران آن، حفظ حکومت استبدادی محمدرضا پهلوی بود. از منظر ساواک، حفظ حکومت شاه برابر با حفظ امنیت کشور بود. از مهمترین ابزار مقابله ساواک با مخالفان، سیاست تفرقهافکنی بود. ساواک در برخی از موارد با برچسبزنی نظیر کمونیستی خواندن برخی مخالفان و جلوگیری از گسترش آن در ایران، به مقابله با آنها میپرداخت. در وهله دوم ساواک کوشید با ایجاد تفرقه میان نیروهای مختلف اسلامی، مانع از اتحاد آنان پیرامون انقلاب اسلامی شود که در نهایت ناکام ماند. در حقیقت آشکار بود که ساواک با توجه به روشهای غیرانسانی که پیشه خود ساخته است، از مشروعیت برخوردار نیست. این بیتدبیری ساواک را در چنان موقعیتی قرار داد که اساسا چیزی جز بدنامی برای آن در پی نداشت.
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢 تحلیلی بر بیانات مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم و فنون هوا فضای عاشورا ۲۸ آبان ۱۴۰۲
🟢 قسمت اول
🟢آقا در فرازی از این دیدار فرمودند:«....در این نمایشگاه هم نشانه های عزم و ایمان کاملا مشهود است.هر جا جوان های ما با عزم و ایمان وارد شده اند ،توانسته اند کارهای بزرگی انجام دهند.البته نباید به سطح کنونی موفقیت ها راضی بود زیرا بخش های مختلف نظامی و غیرنظامی در دنیا به صورت مستمر در حال حرکت و پیشرفت هستند و ما باید تلاش کنیم تا عقب نمانیم.ما در برخی بخش های کشور وضعمان خوب نیست و کمبود و نقص وجود دارد که در این بخش ها نیز باید با تشخیص صحیح نیازها ،به سمت برطرف کردن نقطه ی نیاز حرکت کرد.
☑️ تحلیلی بر این فراز از بیانات مقام معظم رهبری:
👈در این بازدید از توانمندیهای نیروی هوا فضای سپاه در جمع فرماندهان و مسئولان دانشگاه علوم و فنون هوا فضای عاشورا، رهبری معظم این نمایشگاه را شیرین و مطلوب توصیف فرمودند. و مهمترین ویژگی آن را نیازسنجی صحیح و تمرکز علمی و تحقیقاتی بر نیازها برشمردند.
👈معظم له این دستاوردها را ناشی از انگیزه متکی بر عزم و ایمان مطرح فرمودند.
👈 امام خامنه ای عزیز با تاکید بر عزم و ایمان قوی برای انجام کارها و فعالیت های ابتکاری و خلاقانه را بیان نموده و تشکیل این گونه نمایشگاه ها را از نشانه های عزم و ایمان و اراده قوی و منبعث از اقدام انقلابی و جهادی برشمردند
👈رهبر انقلاب نمایشگاه را ،ابتکاری و نوآورانه ارزیابی نمودند.و نباید به به موفقیت های کنونی راضی شد و قانع گردید.چرا که تحولات در این عرصه مستمر و مداوم در حال تنوع و گوناگونی و فراوانی است و لحظه ای توقف و قانع شدن و غره شدن به این سطح از پیشرفت ها ،آغاز طی کردن مسیر عقب گرد و زوال است.
👈لازمه ارتقای سطح پیشرفت ها این است که با قدرت مضاعف و اقتدار راه در پیش گرفته را مستمر و قاطع ادامه دهیم و نگاه به آینده ای باشد که نقش فراهم کننده مقدمات ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف را فراهم کنیم.
👈 ابراز رضایت رهبری معظم انقلاب از حرکت و پیشرفت در مجموعه های علمی نیروهای مسلح که آن را ، آنرا حرکت و اقدامی سریع و مطلوب معرفی فرمودند.و خواستار آن شدند که استمرار شتاب در این راستا را سرلوحه کار نیروهای مسلح قرار دهند.
👈اشاره آقا به اظهار رضایت در کسب موفقیتها در بخش هایی از عرصههای نظامی و غیرنظامی، و البته در بخش هایی هم کسب موفقیتها رضایت بخش نیست.
👈در بخش هایی که استاندارد ها و معیارهای موفقیت را کسب نکرده ایم ، باید تشخیص صحیح و ضرورت ها و برنامه های کوتاه و میان و دراز مدت را سرلوحه کار خود قرار داده و با تمام توان و ظرفیت به سمت تحقق و کسب معیارهای لازم باشتاب و بدون توجه به موانع با ویژگی های انقلابی و جهادی عمل کنیم تا ان شاءالله به قله برسیم که به حول قوه الهی نزدیک است.
🟢ادامه در قسمت دوم
✍ سهراب خلیلی
۲۹ آبان ۱۴۰۲
دست ما را هم بگیرید
که پا مان بدجور گیر است
در گِلِ این دنیای دست و پا گیر
نگاه شهدا همراهتان
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731