از چشم شبِ ایرانی تا نبرد با داعش
🔹 روایتی از فراز و نشیبهای یک شرکت #دانشبنیان
پروژه به حالت تعلیق در آمد. کارفرما با این کار خواست به زبانِ بیزبانی به ما بفهماند که اینکاره نیستیم! آخر، #لنز_اپتیکی که ماهها روی ساختنش وقت گذاشته بودیم، بهدردنخور از آب درآمده بود! کارفرما فکر میکرد عیب قطعه، از نابلدی ماست. برخورد او، آب سردی بود که بر آتش شوق #خودکفایی ما ریخته میشد!
🔻 از سال 1390، حضور گاهوبیگاه آمریکاییها در خلیجفارس زیاد شده بود. بنابراین، نیروهای نظامی ما به دیدهبانی قویتری در شب احتیاج داشتند؛ اما در تهیّهی دوربینهای حرارتی دید در شب به مشکل خورده بودند؛ چرا که مهمترین مادّهی لازم برای ساخت این دوربین، یعنی پودر سرامیکی مورد استفاده در لنز آن را فقط #آمریکا تولید میکرد و به دست صنایع ایرانی نمیرسید.
🔻 ما تصمیم گرفتیم این پودر را خودمان بسازیم. بعد از کلّی فعّالیت شبانهروزی و آزمونوخطاهای متعدّد، فرمول ساخت این پودر را بهدست آوردیم. برای ساخت این پودر، به مادّهای احتیاج داشتیم که باید از خارج کشور تهیّه میکردیم. بالأخره، با کلّی قرض و قوله، توانستیم آن را از طریق دلّالها بخریم. سپس، #پودر_سرامیکی را ساختیم و در لنز دوربین به کار بستیم؛ اما لنز بیکیفیّت از آب در آمد! و این، باعث بیاعتمادی کارفرما نسبت به ما و خوابیدن چندماههی کار شد.
اما ما پروژه را رها نکردیم. تمام مراحل کار را از اوّل در پیش گرفتیم، بازبینی فرمول، تنظیم دما و فشار، و ... . ایراد لنز را فهمیدیم. عیب از مادّهای بود که دلّالها به ما فروخته بودند. در واقع، قوطی و برند مادّه مثل همانی بود که از قبل داشتیم؛ ولی رنگ خود مادّه تفاوت داشت. مادّهی فروختهشده، آن چیزی نبود که باید میبود! پس، دست به کار شدیم، آن هم سه شیفت!
🔻بالأخره، توانستیم روشی ابداع کنیم که با آن، کیفیّت مواد وارداتی را بسیار بالا ببریم و به خلوص 99 درصد برسانیم! حالا دیگر میتوانستیم لنز اپتیکی دوربین دید در شب را برای نیروهای نظامیمان بسازیم و #خلیجفارس را برای همیشه، خانهی امنمان نگه داریم. در نمایشگاههای خارجی، همه شگفتزده شده بودند که چگونه ایرانِ تحریمشده، توانسته این محصولِ در انحصارِ آمریکا را تولید کند! ما با این کار توانستیم میلیونها دلار برای کشور صرفهجویی و البتّه، ارزآوری به ارمغان بیاوریم. دیگر از خوشحالی روی پایمان بند نبودیم! شادی ما وقتی بیشتر شد که فهمیدیم روی تانکها و پهپادهایی که به نبرد #داعش میروند، دوربینهای ما نصب میشود. حالا ما هم در جهاد #مدافعان_حرم شریک بودیم!
🔴سوء قصد به سیدحسن مدرس
7 آبان 1305
♦️سید حسن مدرس از یک سوء قصد جان سالم به در برد. در این حادثه گلوله ای به بازوی راست مدرس اصابت کرد و ضارب گریخت.
♦️بدون تردید سید حسن مدرس در میان مخالفان سیاسی رضاخان سردار سپه و پادشاه بعدی جایگاه نخست را دارد و به خاطر همین مخالفتخوانیهای صریح و بی پرده نیز بارها از سوی عوامل و مأموران رضاخان مورد تهدید، ضرب و شتم و نهایتا سوء قصد و ترور قرار گرفت و نهایتا نیز خشم و کین رضاشاه با شهادت سید حسن مدرس به دست مأموران شهربانی رضاشاه فرو نشست.
♦️سوء قصد نافرجام مأموران مخفی رضاخان در 7 آبان 1305 در حالی به وقوع پیوست که مجلس ششم تازه کار خود را آغاز کرده بود و سید حسن مدرس نیز با مخالفت با اعتبارنامه برخی از راه یافتگان به مجلس درباره دخالت نظامیان و شهربانی طرفدار رضاخان در انتخابات اظهارات صریح و آشکار می کرد آنچه بود صبح روز 7 آبان 1305 در حالی که سید حسن مدرس راهی مسجد سپهسالار بود از سوی چند تروریست مورد حمله قرار گرفت، اما مدرس با زیرکی خاصی «فوری رو به دیوار کرد و عبا را با دو دست به طرف سر خود بلند نمود و زانوان خود را خم کرد به طوری که بدن نحیفش در پایین عبا قرار گرفت و آنجایی را که قاتلین از پشت عبا محل قلب و سینه تصور میکردند جز دو بازوی مدرس و عبای خالی چیز دیگری نبود.
♦️نتیجه این عمل ماهرانه و عجیب این شد که از شلیک مفصل جانیان چندین تیر به ساعد و بازوان او اصابت نمود و یکی هم به کتفش خورد و هیچ یک خطرناک نشد. با انتقال مدرس به بیمارستان شهربانی، علیمالدوله مأموریت یافت با آمپول هوا مدرس را چنانکه خواسته رضاشاه بود به قتل رساند اما طرفداران مدرس که حاجی امام جمعه خویی نیز آنان را همراهی میکرد مدرس را از شر او رهایی بخشیده به بیمارستان احمدی در خیابان سپه منتقل کردند. رضاشاه که بر حسب نقشه قبلی در مازندران به سر میبرد در اقدامی نمایشی از طریق سرتیپ محمد درگاهی رئیس وقت شهربانی در بیمارستان جویای احوال مدرس شد، اما مدرس که از کل قضایا اطلاع داشت زیرکانه پاسخ داد: به کوری چشم دشمنان [مقصود رضاشاه است] نمرده ام و هنوز زنده هستم».
●➼┅═❧═┅┅───┄
#حرف_بند_تنبانی
در زمان امیر کبیر هرج و مرج
در بازار به حدی بود که هر کس در
مغازه اش از همه نوع جنسی میفروخت.
به دستور امیر کبیر هر کسی
ملزم به فروش اجناس هم نوع
با یکدیگر شد، مثلا پارچه فروش
فقط پارچه، کوزه گر فقط کوزه
و همه به همین شکل. پس از مدتی
به امیر کبیر خبر دادند شخصی
به همراه توتون و تنباکو، بند تنبان،
هم می فروشد، امیر کبیر دستور داد
او را حاضر کردند و از او دلیل کارش
را پرسیدند، آن شخص در جواب گفت:
کسی که تنباکو از من می خرد
ممکن است هنگام استعمال به سرفه
بیافتد و در اثر این سرفه بند تنبانش
پاره شود. لذا من بند تنبان را به همراه
تنباکو می فروشم.
از آن زمان هرکسی که حرف
چرت و پرت و بی ربط میزند میگویند
"حرفای بند تنبونی میزنه"
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
💢 انواع بلوغ لازم برای ازدواج ..
1⃣ بلوغ مالی :
داشتن شغل به همراه ذخیره مالی اولیه برای شروع زندگی یا بتواند برای زندگی امرار معاش کند(عقل معاش)
2⃣بلوغ شخصیتی :
رسیدن به استقلال شخصیتی و جدا شدن از وابستگی های خانواده
3⃣بلوغ عاطفی :
شناخت عواطف خود و طرف مقابل و تعادل در ابراز احساسات
4⃣ بلوغ معنوی :
از نظر دین داری (هرنوع دینی) به ثبات رسیدن
5⃣ بلوغ اجتماعی :
جایگاه فرد در بین مردم و اجتماع و کامل شدن مسائل مربوط به تحصیلات،سربازی و...
6⃣ بلوغ جنسی :
سواد جنسی که الزاما به داشتن تجربه جنسی مربوط نیست !
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
🛑دلالت آیه 105 سوره انبیاء بر حکومت جهانی امام زمان(عج)
🔻در سوره مبارکه انبیاء (آیات 105) مىخوانیم:
«وَلَقَدْ کَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ»
و البته ما بعد از تورات در زبور نوشتیم که همانا (مُلک و فرمانروایی)زمین را بندگان صالح من به ارث خواهند برد.
📍نکاتی مهم در مورد این آیه مبارکه:
➖«ارض» به مجموع کره زمین گفته مى شود و سراسر جهان را فرا مى گیرد.
➖«ارث» در لغت به معنى چیزى است که بدون معامله و داد و ستد به دست کسى مى افتد، ولى در بعضى موارد از قرآن کریم، ارث به تسلّط و پیروزى یک قوم صالح بر ناصالحان و در اختیار گرفتن مواهب و امکانات آنها گفته شده است.
➖«زبور» در اصل به معنى هرگونه کتاب و نوشته است ولى معمولا به کتاب «داوود» که در عهد قدیم از آن تعبیر به «مزامیر داوود» شده اطلاق مى گردد و آن كتاب نازل شده بر داوود نبیّ است که مجموعه اى از مناجاتها و نیایشها و اندرزها میباشد، این احتمال نیز وجود دارد که زبور تمام کتب آسمانى پیشین (قبل از قرآن) بوده باشد.
➖«ذکر» در اصل به معنى هر چیزى است که مایه تذکّر و یادآورى باشد ولى در آیه فوق به کتاب آسمانى موسى(ع) که همان تورات است تفسیر گردیده به قرینه این که قبل از زبور معرّفى شده است. و طبق تفسیر دیگرى «ذکر» اشاره به قرآن مجید است زیرا که در خود آیات قرآن این عنوان به قرآن گفته شده (إِنْ هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعالَمِينَ_آیه 27 سوره تکویر)
و بنابر این قول، آن وقت بعد از قرآن بودن زبور با اینکه قبل از آن نازل شده عیبی ندارد، چون مراد از بعدیت، بعدیّت رتبی است نه زمانی.(والله العالم)
➖«صالح» به معنى شایسته و صلاحیت دار است و هنگامى که بطور مطلق گفته شود صلاحیّت و شایستگى از تمام ابعاد کمالی را فرا مى گیرد، شایستگى علمى، شایستگى اخلاقى، شایستگى از نظر ایمان و تقوى و آگاهى و مدیریت.
♦️ذکر این موضوع در زبور (اگر به معنى همه کتب آسمانى پیشین باشد) دلیل بر آن است که این موضوع در همه کتابهاى آسمانى به عنوان یک اصل ثابت وجود داشته است.
و اگر هم منظور از آن کتاب داوود بوده باشد شاید به تناسب آن است که حضرت داوود حکومت وسیع و پهناورى داشت که در مسیر حقّ و عدالت و منافع انسانها بود، اگرچه جنبه منطقه اى داشت و فراگیر همه جهان نبود ولى در زبور به او بشارت داده شد که یک حکومت فراگیر جهانى بر پایه آزادى و امنیّت و عدالت در انتظار جهانیان خواهد بود. یعنى عاقبت بندگان صالح الهی(ذوات قدسیه معصومین)، وارث همه میراثها و مواهب زمین خواهند شد. هم وارث حکومت مادّى و هم حکومت معنوى.
♦️در پاره اى از روایات که در تفسیر آیه فوق آمده تعبیرات روشنتر و صریحترى در این زمینه دیده مى شود. از جمله در تفسیر معروف «مجمع البیان» در ذیل آیه فوق از امام باقر علیه السلام نقل است:
«هُمْ اَصْحابُ الْمَهْدىِّ فى آخِرِ الزَّمانِ»
ایشان همان یاران مهدى(علیه السلام) در آخر الزّمان میباشند.
همان مردان و زنان خود ساخته اى که وارث همه میراثهاى زمین خواهند شد و شایستگى این رسالت بزرگ را خواهند داشت.
♦️جالب توجّه اینکه، در کتاب «مزامیر داوود» که امروز جزء کتب عهد قدیم (تورات) است عین این موضوع به تعبیرات گوناگون دیده مى شود:
♦️از جمله در مزمور 37 مى خوانیم:
زیرا که شریران منقطع خواهند شد و اما متوکّلان به خداوند وارث زمین خواهند شد، هان بعد از اندک مدّتى شریر نخواهند بود... امّا حکیمان وارث زمین خواهند شد.
♦️در همان «مزمور 37» همین موضوع به تعبیرات دیگرى نیز آمده است:
«... زیرا متبرّکان خداوند وارث زمین خواهند شد، امّا ملعونان وى منقطع خواهند شد ـ صدیقان وارث زمین شده ابداً(همیشه) در آن ساکن خواهند شد»(*)
♦️همانگونه که ملاحظه مى کنید کلمه صالحون که در قرآن آمده کلمه جامعى است که هم «حکیمان» و هم «صدّیقان» و هم «متوکّلان» و هم «متبرکان» را در بر مى گیرد.
*جمله هاى فوق، از ترجمه توراتی است که در سال 1878 میلادى توسّط مجمع ترجمه کتب مقدّسه(واقع در لندن)، به فارسى برگردانده شده است.
🤲اَللّـهُمَّ اَرِنِی الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹⭐️🔹بخشی از توصیه های #رهبر_معظم_انقلاب به #سازمان_بسیج و #بسیجیان در دیدار احاد بسیج با ایشان
#بسیج
🌹
#بزرگداشت_هشتادوششمین_سالگرد
#شهادت_آیت_الله_مدرس
#روزمجلس
✅۱۰ آذر در جمهوری اسلامی برابر است با روز شهادت آیتالله سیدحسن مدرس (ره) و روز مجلس
✍️شهید آیتالله مدرس (ره):
🔹یک مجتهد مبرّز و فقیه برجسته بود.
🔸یک قهرمان، یک انسان، یک روحانی نمونه و یک نماینده تمامعیار بود.
🔹روحانی مبارزی در میدان دین و سیاست بود.
🔸ستارهای درخشان بود بر تارک کشوری که از ظلم و جور رضاشاهی تاریک مینمود.
🔹سه عنصر فقاهت صداقت و سیاست در او جمع بود.
🔸بزرگترین افتخارش خدمت به اسلام مردم و کشور بود.
🔹بزرگترین آرمانش حاکمیت نظام اسلامی در ایران بود.
🔸او زنده است تا تاریخ زنده است.
📆به مناسبت ۱۰ آذر و بزرگداشت هشتاد و ششمین سالگرد شهادت آیتالله مدرس(ره)
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
#شهیدسیدحسن_مُدَرّس
(۱۲۴۹ش-۱۳۱۶ش) فقیه و سیاستمدار شیعی بود. مدرس از علمای اصفهان در دوران مشروطه بود که به حمایت از مشروطهخواهان پرداخت. وی در دوره دوم مجلس، از طرف فقها بهعنوان یکی از مجتهدانی تعیین شد که طبق قانون اساسی مشروطه میبایست بر هماهنگی مصوبات مجلس با شرع اسلام نظارت داشته باشند. او از دوره سوم تا دوره ششم نیز برای چهار دوره نماینده مردم تهران در مجلس شورای ملی بود. در دوره جنگ جهانی اول، کمیته دفاع ملی را تشکیل داد و به قم مهاجرت کرد. سید حسن مدرس با اقدامات رضاخان مخالفت میکرد. رضاخان او را تبعید کرد و به شهادت رساند. ۱۰ آذر در جمهوری اسلامی ایران، به مناسبت شهادت او، به نام «روز مجلس» نامگذاری شده است.
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731