eitaa logo
این عماریون
376 دنبال‌کننده
238هزار عکس
64.5هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
💢صفحه اول روزنامه‌ های شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲
💢انتخابات ۲۵ میلیونی 🔹سرانجام انتظارها به سر رسید و انتخابات ۱۱ اسفند‌ماه در بی‌سابقه ترین کمپین تحریمی ۴۵ ساله برگزار شد. اطلاق لفظ حماسه برای این انتخابات کاملاً تصديق می‌کند. چرا نگوییم حماسه وقتی که زمین و زمان دست به دست هم دادند تا رخداد ۱۱ اسفند شکل نگیرد. تفاوت مهم انتخابات روز گذشته با همه انتخابات‌های پیشین به زمانه و زمینه آن بازمی‌گردد. 🔸توپخانه رسانه‌ای دشمن از سال گذشته تاکنون همه توان خود را به کار بست تا مردم از انتخابات روی برگردانند؛ اما این همه کوشش‌های آنان نبود؛ بلکه تلاش کردند با به راه انداختن اقدامات ناامن‌کننده و تداوم آن، مردم را از حضور در پایگاه‌های اخذ رأی منصرف کنند. کافی است به کشفیات نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشور در دوره اخیر نگاهی بیندازیم تا دریابیم برنامه و طراحی دشمنان با چه شدت و حدتی در دستور کار سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی قرار گرفته بود. دشمنان به خوبی معنای اتصال یک نظام سیاسی به ملت را می‌دانند. آنها انتخابات کم رونق را بستری برای باج‌خواهی و امتیازگیری‌های بیشتر خود می‌دانند؛ به همین دلیل از مدت‌ها پیش با طراحی و اجرای جنگ ترکیبی سیاست بی‌اعتبارسازی مجلس و بی‌فایده بودن شرکت در انتخابات را در پیش گرفتند. 🔹اما در این میان، نمی‌توان از نقش منفی و نفاق‌گونه بخش رادیکال جریان اصلاح‌طلب که از سال گذشته و همزمان با اغتشاشات ۱۴۰۱، به عنوان شبکه همکار جریان خارج از کشور عمل کردند، غافل شد. این طیف تندرو هر کاری از دستش برمی‌آمد، کرد تا پروژه «انتخابات ضعیف» رقم بخورد. فشارهای آنان بر عناصر مشارکت‌‌جوی اصلاحات با هدف وادار کردن آنها به انصراف از مشارکت، قابل کتمان نیست. طیف رادیکال این جریان، سیاست بی‌اعتبارسازی دولت و مجلس انقلابی را به شکلی در پیش گرفتند که (آن‌گونه که خود می‌گفتند) انتخابات زیر ۲۰ درصد تحقق یابد! 🔸تاریخ ۴۵ ساله انقلاب اسلامی این حجم از طراحی‌های امنیتی و خرابکارانه و کمپین سیاسی و رسانه‌ای علیه یک انتخابات را مانند انتخابات ۱۱ اسفند به یاد ندارد. بنابراين، نکته مهم آن است که طراحی‌های خارجی و گسترش ابعاد جنگ ترکیبی دشمن و نیز اقدامات منافقانه و تحریمی طیف رادیکال اصلاح‌طلب، سبب شده بود بسیاری از پیش‌بینی‌ها و نظرسنجی‌ها، از کاهش چشم‌گیر مشارکت مردم حکایت کند؛ اما مردم ایران سنگ تمام گذاشتند و ۲۵ میلیون رأی باارزش و پرمعنا را در چنین زمینه و زمانه حساس و سرنوشت‌سازی به صندوق‌ها ریختند و بار دیگر دشمنان نظام و انقلاب را مأیوس و ملول از تلاش‌ها و اقدامات مذبوحانه‌شان ساخته و شکست دادند.
💢شمارش آرای انتخابات مجلس تهران در ۱۵۰۰ شعبه به پایان رسید 🔹۳۰ نفر اول تا این لحظه ۱- سید محمود نبویان ۲- حمید رسایی ۳- امیرحسین ثابتی ۴. محمدباقر قالیباف ۵.سیدروح‌الله ایزدخواه ۶.سیدرضا تقی‌پور انواری ۷. منوچهر متکی ۸. مرتضی آقاتهرانی ۹.مهدی کوچک‌زاده ۱۰.اسماعیل کوثری ۱۱. سیدعلی یزدی‌خواه ۱۱- کامران غضنفری ۱۳. مالک شریعتی ۱۴. علی خضریان ۱۵. احمد نادری ۱۶. ابراهیم عزیزی ۱۷.سمیه رفیعی ۱۸. پیمان فلسفی ۱۹. محمد سراج ۲۰. ابوالقاسم جراره ۲۱. زینب قیصری ۲۲. ریحانه اخلاقی ۲۳. ابوالفضل ظهره‌وند ۲۴.حسین نجابت ۲۵. عبدالحسین روح الامینی ۲۶. صالح اسکندری ۲۷. سیدمرتضی محمودی ۲۸. زهره‌سادات لاجوردی ۲۹. علیرضا سلیمی ۳۰. زهره طبیب زاده نوری
شعر فارسی حک شده بر کاسه سنگ یشم سده‌های ۱۰ و ۱۱ هجری قمری بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی شمارۀ اثر: ۳۵۷۹ بلندی : ۴.۸ سانتی‌متر قطر دهانه: ۱۳ تصاویر: آرشیو موزه ملی ایران کاسه از جنس سنگ یشم( جید) سیاه، لبه صاف، بدنه کاملاً محدب، پایه کوتاه، کف مقعر سطوح ظرف با نقوش کندۀ گیاهی، انتزاعی، هندسی و کتیبه‌، که در داخل شامل یک دایره بدون نقش در مرکز ظرف، چهار نیم دایره در پیرامون آن که با گُل‌های ریز متراکم پُر شده و یک کتیبه به خط فارسی در چهار بیت نوشته شده: جهانت بکام و فلک یار باد جهان آفرینت نگه‌دار باد (سعدی) نگه‌دار بادت جهان آفرین بهر جا که باشد خداوند این (فردوسی) جهان.......... سعادت باد و دولت کارسازت سعادت باد و دولت باد نصرت باد و دولت باد در سطح بیرون زیر لبه در داخل کادر مدور یک ردیف گُل‌های چهار پَر و هشت پَر و چهار نیم ترنج که داخل هر یک با نقوش گیاهی، گل و بوته پًر شده، دیده می‌شود. نقش داخل ترنج‌ها به‌صورت قرینه با تفاوت کمی کنده شده. در فواصل ترنج‌ها چهار بیضی به‌چشم می‌خورد که داخل هر یک جمله کوتاه نوشته شده است.
ناپُلئون اول یکی از بزرگ ترین سرداران تاریخ، در مورد نبرد ایران و یونان چنین می گوید: ((در باب پیروزی هایی که یونانیان به خود نسبت می دهند و شکست هایی که برای لشکر عظیم خشایارشا قائل هستند نباید فراموش کرد که این گفته ها تماما از یونانی ها است و گزاف گویی و لاف زنی آن ها هم مسلم می باشد، از طرف پارسی ها نوشته هایی به دست نیامده تا بتوان این نوشته ها را با گفته های یونانی ها مقایسه کرد و نتیجه را اساس داوری قرار داد.