💢نگرانی دلالان از مالیات بر عایدی سرمایه
🔹اردیبهشت سال 1402 طرح مالیات بر عایدی سرمایه که مجلس شورای اسلامی آن را مالیات بر دلالی و سفتهبازی مینامید، در مجلس به تصویب رسید و در خرداد همان سال شورای نگهبان ایراداتی به این طرح گرفت و به مجلس برگرداند؛ ضمن اینکه مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در تطابق قوانین با سیاستهای کلی نظام ایراداتی به این طرح وارد کرد و به مجلس ارائه داد. حدود یک هفته قبل مجلس شورای اسلامی با اصلاحاتی ایرادات شورای نگهبان را با اصلاح موادی از این طرح پاسخ داد که البته همچنان این روند نهایی نشده است. در این اصلاحات مواردی شفاف شد و دوباره نقل محافل شد. اما چرا بر روی مالیات بر عایدی سرمایه اینقدر حساسیت وجود دارد؟
🔸1ـ از آنجا که بیشترین دلالی و سفتهبازی در چهار بازار مسکن، خودرو، طلا و ارز صورت میگیرد، قانون مالیات بر عایدی سرمایه قرار است دلالی بر این بازارها را تحت تأثیر قرار دهد. بر این اساس، خریداران این کالاها اگر بخواهند کالای خود را بفروشند، بسته به زمان فروش و پس از تعدیل تورم مشمول مالیات میشوند. بنابراین، خرید هر میزان خودرو، طلا و مسکن و با هر کیفیتی مشمول مالیات نخواهد شد.
🔹2ـ مالیات بر عایدی سرمایه مربوط به فعالان اقتصادی غیررسمی است که در بازار به دلالی و سفتهبازی مشغولند. بنابراین فروشندگان خودرو و طلا که به صورت رسمی فعالیت میکنند، کما فیالسابق مشمول مالیات بر عملکرد میشوند، نه مالیات بر عایدی سرمایه. بنابراین، اعتراض طلافروشان نشان میدهد، این قشر درآمدهای غیررسمی و فرار مالیاتی دارند که از تصویب این قانون اینقدر نگران میشوند. انتظار میرود مسئولان مربوطه تحت تأثیر جنجالهای آنها قرار نگیرند.
🔸3ـ مالیات بر عایدی سرمایه به دنبال درآمدزایی برای خزانه و دولت نیست، بلکه هدف اصلی آن خارج کردن سرمایه از بازارهای غیرمولد و هدایت آن به سمت بازارهای مولد است. این طرح اگر به درستی اجرا شود، میتواند نقش مهمی در جهش تولید و کنترل تورم ایفا کند.
🔹4ـ پیشنهاددهندگان این طرح برای رفع نگرانیهای مردم سه سال تنفس برای اجرای این طرح در نظر گرفتهاند. در این سه سال، مردم و دولت برای اجرای هرچه بهتر این طرح آمادگیهای لازم را به دست میآورند.
🔸سخن پایانی اینکه این قانون در برخی از کشورها حدود 100 سال است که اجرا میشود و از این طریق نقدینگی در جامعه را مدیریت میکنند و ما اولین کشور در اجرای این قانون نیستیم، لذا تصویب و اجرای آن نباید موجب نگرانی مردم شود و در شرایطی که دلالان و سفتهبازان سعی میکنند به اسم مردم و با عناوین گوناگون جامعه را نسبت به اجرای این طرح نگران کنند، نه تنها روشنگری لازم را انجام دهیم، بلکه مطالبهگری برای تسریع در نهاییسازی و اجراییشدن آن هم داشته باشیم.
✨شاهدی قابل تامل از «اصل حمایت» در رویکرد رهبر انقلاب به تصمیمات دولتها
سال 1379 دولت آقای خاتمی با توجیهاتی نظیر «اصلاح نظام اداری، کاهش تصدیهای غیر ضروری، ارتقای بهرهوری و کارایی نیروی انسانی و مدیریت دستگاههای اجرایی، حذف موازی کاریها و تجمع امور کشاورزی، دام، توسعه و عمران روستایی» لایحه ادغام دو وزارتخانه «جهاد سازندگی» و «کشاورزی» را تدوین و تقدیم مجلس ششم کرد که با تصویب مجلس، تبدیل به قانون شد.
شعارهای زیبایی است: حذف موازی کاری، ارتقای بهره وری، کاهش تصدیهای غیرضرور...
آن ایام، رهبر حکیم انقلاب اسلامی پیرو اطلاعی که از تصویب این لایحه در دولت یافتند، نامه تلخی به رئیس جمهور وقت نوشتند که بعدها منتشر شد:
«شنیدم در دولت با وجود دفاع و رأی موافق جنابعالی، نتیجه رأیگیری تأمینکننده حفظ و بقای ساختار انقلابی و کارآمد جهاد سازندگی نیست. این نگرانی هست که این تشکیلات مبارک، با آنهمه آثار و تجربههای موفق، در وزارت جدید حل و هضم شود، یقیناً این خسارت بزرگی برای کشور و نظام و انقلاب خواهد بود.
اگر آنچه پیش آمده تغییرناپذیر و نهایی است، مقتضی است در انتخاب مسئول برای تشکیلات جدید جلو این ضرر متراکم گرفته شود و اگر نهایی نیست در آن تجدید نظر شود».
به عبارات دقت کنید: ساختار انقلابی و کارآمد جهاد سازندگی، خسارت بزرگ ادغام، ضرر متراکم ادغام...
اما پس از آنکه مجلس شورای اسلامی لایحه دولت را تصویب کرد، رهبر حکیم انقلاب اسلامی به سیاق همیشگی، رویکرد حمایت از این تصمیم دستگاههای نظام را اتخاذ کردند:
«ادغام این دو وزارتخانه باید این امید را در دلها زیاد کند که جنبههای مثبت را تعمیم دهد؛ هم جهاد سازندگی که از اوّل انقلاب میداندار کارهای بسیار باارزش و مهم بود، و هم وزارت کشاورزىِ سابق که مجموعهای از تجربهها و امکانات فراوان در آن متراکم بود». (1380/10/12)
حال تصور بفرمائید که آن ایام، کسانی با تکیه بر اندیشه و مبانی فکری رهبر انقلاب، در فضای کارشناسی با ادغام این دو وزارتخانه مخالفت میکردند و موافقان ادغام، از موضع حمایتی رهبر انقلاب چماقی بر سر مخالفان میساختند... میگفتند با چیزی مخالفت کردید که رهبر انقلاب تعبیر امید را درباره آن به کار بردند!
در این ماجرا، درسهای بسیاری برای جریان انقلابی وجود دارد...
❌ تجمع اعتراضی نسبت به جهت گیری غلط فرهنگی دولت 📢
«حضور زن در ورزشگاه مردان»
«خلاف حکم رهبر و مراجع و بزرگان»
✍️ ورود بانوان به ورزشگاه آقایان، از ابتدا برخلاف نظر ولیفقیه و مراجع تقلید و در راستای اجرای سند ننگین ۲۰۳۰ (هدف پنجم توسعه پایدار، برابری جنسیتی) انجام یافته و با توجه به اتفاقات زشتی که اخیرا در بازیها صورت گرفته از بغل کردن نامحرم در زمین بازی تا فحشهای رکیک و اعمال زشت دیگری که شرم از ذکر آن داریم و موجب جریحهدار شدن قلوب مومنین و خانوادههای معظم شهدا گردیده است؛ لذا از همه دغدغهمندان میخواهیم که در تجمع اعتراضی روز چهارشنبه پاستور شرکت کرده و از رئیس جمهور محترم، عذرخواهی رسمی از امام و امت و همچنین لغو دائمی مجوز ورود زنان به ورزشگاه آقایان در سراسر کشور را مطالبه نمائیم.
▪️ زمان : چهاشنبه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۶
▪️ مکان : تهران، پاستور، بوستان پاستور، مقابل نهاد ریاست جمهوری
📌 امت حزب الله خواستار لغو مجوز دائمی ورود زنان به ورزشگاه مردان در سراسر کشور هستند.
📌همچنین روز پنجشنبه در قم مقدس جهت مطالبهگری حجاب و مدیریت فضای مجازی از رئیس جمهور حاضر خواهیم شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بابک قالاسی "قلعه بابک در بهار"
نمایی فوق العاده زیبا و دیدنی از قلعه تاریخی و حیرت انگیز بابک در هوای بارانی و مه آلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلعه ضحاک | آذربایجان شرقی (تبریز)؛
قدمت قلعه ضحاک هشترود به دوره ساسانیان و اشکانیان (پارتها) میرسد و در طول تاریخ با نامهایی چون دژ آژدهاک، قیز قلعه سی، رویی دژ، داش قلعه سی نیز یاد شده است و امروزه محلیها، به آن “نارین قالا” میگویند. این قلعه بر روی تپهای بلند در منطقهای کوهستانی قرار دارد کارکرد این قلعه به وضوح مشخص نیست اما از آنجایی که ساخت قلعه بر روی بلندیها و مناطق صعبالعبور حکایت از کاربرد نظامی آنها دارد، احتمال میرود قلعه ضحاک نیز در گذشته برای اهداف نظامی ساخته شده باشد. البته احتمال کاربری مذهبی از این قلعه و برگزاری مراسم و آیینهای مذهبی در آن هم وجود دارد. شاید برایتان جالب باشد بدانید نام این قلعه از نام ضحاک همان شخصیت اساطیری شاهنامه برگرفته شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا چالوس، روستای دلیر، منطقهای زیبا به نام لیلا
🔴 بوی فتنه به مشام میرسد
این همه اصرار برای حضور زنان در ورزشگاه مردان عادی بنظر نمیرسد. مسئله فراتر از اجرای سند ۲۰۳۰ یا دستورات فیفا میباشد. برای همه روشن شده است که محیط ورزشگاه مردان اصلا مساعد حضور زنان نیست ،اما مسئولان اصرار دارند که این رویه نامیمون ادامه داشته باشد.
فرض کنید در یکی از این ورزشگاه ها اتفاقی برای یک خانم بیفتد و در اثر یک حادثه خون از دماغ زنی بیرون بیاید ، چه خواهد شد؟
مشخص است ، دشمن شکست خورده در همه عرصه ها دقیقا منتظر همین اتفاق است تا فتنه ای شبیه سال ۱۴۰۱ در کشور ما راه بیندازد. این محیط بشدت مستعد ایجاد فتنه جدید است .
مسئولان امنیتی این تحرکات حول اصرار برای ورود زنان به ورزشگاه مردان را جدی بگیرند. یادمان نرفته که فتنه ۱۴۰۱ بعد از مجوز دولت محترم برای ورود زنان به ورزشگاه مردان رخ داد.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ #تمدن_نکبت از زنان و دختران غربی، سگ و خوک میسازه‼️
ته کرامت زن در فرهنگ غرب اینه
دوقطبی واقعی توی آمریکاست!!
درحالی که یه عده از مردم و دانشجویان و نسل Z آمریکا اومدن از فلسطین مظلوم حمایت میکنن، یه عده دیگه هم با شعار حقوق بشر و زن زندگی آزادی، خودشون رو حیوون میدونن و از اسرائیل حمایت میکنن
🔸تصویری از یک جنایت که بار دیگر سکوتها را نشانه رفت
჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻჻
🔶 روز گذشته تصاویری بهتآور و غمبار از رفح که در جنوب غزه قرار دارد و از سوی رژیم صهیونیستی بی رحمانه بمباران می شود منتشر شد، تصویری که از شهادت چند کودک بی گناه خبر می داد.
🔹کودکانی که گویا در زمانی که در حال سعی برای فرار از بمباران بودند زیر آوار می مانند و حتی وسیله ای نیست تا بتوان پیکر آن ها را از زیر آوار درآورد.
#طوفان_الاقصى #فلسطین
⏬⏬ ادامه مطلب ⏬⏬
⭕️ارسالی مخاطب؛
🔰سوال:
چرا ورود زنان به عنوان تماشاچی به ورزشگاه مردها با آن شکل مفتضحانه (انواع هیجانات و جیغ و دادها، کشف لباس، کشف حجاب، آرایش و تبرج، اختلاط و ...) رایج شد؟
حداقل ۵ مورد نام ببرید (با ذکر مثال)
پاسخ:
🔸وقتی زنان توانستند سالیان سال در انظار نامحرمان و دوربین رسانه ها #ورزش و فعالیت های بدنی بکنند
🔸وقتی زنان توانستند این امور خلاف شرع و حیا را با پوشش های چسبان و کوتاه و مردانه و #بدن_نما انجام دهند
🔸وقتی زنان توانستند این امور خلاف شرع و حیا با پوشش های منافی عفت را با انواع #نعره ها و هیجانات و #جیغ و دادها در حضور نامحرمان و رسانه ها انجام دهند
🔸وقتی مردها توانستند #مربی ورزشی زنان و دختران ورزشکار باشند
🔸وقتی برای مسابقات ورزشی و بدنی زنان، مشاور و پزشک و داوران مرد حضور یافتند
🔸وقتی زنان توانستند با #مایو اسلامی و #شورت ورزشی و #لچک (=مقنعه ورزشی غیر شرعی که بدن را نمی پوشاند)، انواع حرکات بدنی را در میادین داخلی و خارجی در حضور انبوهی از مردان و رسانه ها انجام دهند
🔸وقتی زنان توانستند در مسابقات ورزشی #مختلط با حضور مردان مسابقه بدهند
🔸وقتی زنان توانستند مثل مردها در ورزش های نامتاسب با جنسیت مثل #کشتی و #وزنه و #بوکس و مچ اندازی و ... حضور پیدا کنند
🔸وقتی برای زنان لباس های بدن نما و چسبان ویژه مسابقه در انظار نامحرمان طراحی کردند
🔸وقتی مردان توانستند تماشاچی ورزش های زنان باشند
🔸وقتی زنان توانستند #داور مسابقات ورزشی مردان باشند
🔸وقتی زنان توانستند در صدا و سیما مربی ورزشی مردان باشند (مثل برنامه #باشگاه_خونگی شبکه ورزش)
🔸وقتی نمایش #ورزش_بانوان در انبوهی از رسانه های داخلی به صورت مستند و سریال و اخبار از جمله صدا و سیما عادی و رایج شد
🔸وقتی چشمان مردم کم کم به دیدن #حرام های آشکار و فسق و فجورهای علنی عادت کرد
🔸وقتی #غیرت مردان این زنان ورزشکار به باد هوا رفت...
🔸وقتی همه این امور به اسم امام مسلمین و مدال آوری برای جمهوری اسلامی تمام شد و همه به این گناهان #افتخار می کردند
🔸وقتی علما و خطبا و نهادهای قضایی و نظارتی و فقاهتی سالیان سال روی این امور سرپوش گذاشتند و صدایشان به #اعتراض بلند نشد
♦️وقتی اینچنین حریم و مرز بین #محرم و #نامحرم آنهم به صورت رسمی توسط حاکمیت آنهم به اسم #اسلام و انقلاب، در هم شکست، آنگاه پاسخ سوال بالا داده شده است!
🔴 لیزر موهای بدن
♻️ یکی از دوستانم بعد از انجام چند جلسه لیزر برای از بین بردن موهای بدن، سیستم بدنش به هم ریخته بود و افتاده بود دنبال دارو و درمان.😔
🔹 متاسفانه خیلیها نمیدونن که مو و ناخن، فضولات و مواد زاید بدنه( مو و ناخن فضله هضم چهارمه، یعنی همون هضم بافتی) که هم باید از بدن خارج بشه و هم باید حداقل هر دو هفته یه بار تمام موهای بدن به غیر از سر و گردن زده بشه.
🔹 اگه با اشعه لیزر و از بین بردن ریشه مو، با بستن منافذ مانع خروج فضولات بدن بشیم، در طول زمان ضررهای جبران ناپذیری به بدن وارد میشه.
🔹 بهترین گزینه میتونه استفاده از نوره طبیعی باشه. اگه بعد نوره هم حنا به بدن ضماد بشه البته برای مدت کوتاه ده دقیقهای، خشکی نوره را رفع کرده و نرمی و لطافت خاصی به پوست میده، رنگ هم نمیگیره👌
اگر بدن دچار خشکی باشه، در این صورت ژیلت و ماشین هم گزینه مناسبیه😉
🔹 یادتان باشد که هر چیزی حکمتی دارد طبق آیه قرآن لا تبدیل لخلق الله.
14.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 دیروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، جمعی از آمرین به معروف قم ، خدمت آیة اللّٰه شب زنده دار (یکی دیگر از فقهای شورای نگهبان) رسیدند و سه موضوع را برای این مسئول مؤمن نظام اسلامی، توضیح دادند:
۱ _ از حدود و سن شرعی حجاب، شجاعانه محافظت شود.
۲_ بجای یک رقم ثابت، درصدی از درآمد سالانه ی هر فرد، بابت مجازات نقدی اخذ شود تا ترمز فاسقین با وضع مالی بالا هم به خوبی کشیده شود.
۳_ هرگز به دوربین ها اعتماد کامل نکنید بلکه در کنار دوربین، حتماً دست ضابطین برای دستگیری مستقیم هنجار شکنان باز باشد.
🔹در نهایت توضیحات این عضو محترم شورای نگهبان بیان شد که در اینجا می شنویم.
🔰 اخلاق در خانواده
آیت الله پهلوانی تهرانی :
از همسـرتـان تشـکـر کنید، هر چند
غـذایـی کـه پخـتـه شـور یـا بـد شـده
است. یکبـار من در جوانی در خانـه
با خانواده بد اخلاقی کردم در عالم
مـعنـا بـه مـن گفتـنـد: بیـست ســال
نالـه هـای تـو بـی اثـر شـد!
شخصی به مرحوم علامه طباطبایی گفت: یک ریـاضتـی بـرای پیـشرفــت مـعنـــوی بــه مـن بـفـرمـایـیـد. علامـه فرمودند: بهترین ریاضت برای شما، خوش اخلاقـی بـا خانـواده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آیت الله رئیسی: همه باید به قانون حجاب پایبند باشند.
🔹دشمن دنبال حیازدایی از جامعۀ ماست و مردم نمیگذارند دشمن به هدفش برسد. پایبندی زنان و دختران ما نسبت به حجاب ریشه در اعتقادات دارد.
🔹اگر جاهایی کمتوجهی شود باید افراد را آگاه کرد و توجه داد. افرادی اما با برنامهریزی دنبال بههمریختنِ فضای قانونمداریِ جامعه هستند و دستگاهها باید در برخورد با آنها طبق تکلیفشان عمل کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 پادکست
🔻بازخوانی جایگاه زن در محیط خانواده در معارف اسلامی به روایت امام خامنهای مدظله العالی
🔴 یک جمعبندی از رفح
● حمله محدود به رفح با هماهنگی و اطلاع رژیم صهیونیستی به آمریکا و مصر بوده است.
● در مرحله فعلی رژیم صهیونیستی در حال پیشبرد دو تاکتیک است:
۱. تصرف طرف فلسطینی گذرگاههای کرم ابوسالم، رفح و محور فیلادلفیا که شامل منطقه کشاورزی میان مرز تا شهر نیز میشود.
۲. بمباران مناطق شرقی رفح
● رژیم صهیونیستی با این دو اقدام در مرحله فعلی به دنبال تحقق چهار هدف است:
۱. فشار بر حماس برای #امتیازدهی در مذاکرات با از دست رفتن محور راهبردی فیلادلفیا و گذرگاه رفح و فشار بر مردم غیرنظامی
۲. ارائه #تصویر_پیروزی به نتانیاهو برای تسهیل پذیرش آتشبس توسط وی بدون سقوط دولت او.
● به عبارتی نتانیاهو در صورت پذیرش آتشبس میتواند ادعا کند که "به رفح حمله کرده(خواسته راست افراطی دولت او) و با تصرف گذرگاه رفح، حماس عقبنشینی کرده و توافق حاصل شده است."
● یکی از دلایل پذیرش آتشبس توسط حماس زودتر از اسرائیل همین مسئله بود.
۳. کنترل گذرگاه رفح به عنوان تنها مسیر تنفس زمینی غزه با بیرون و محور اصلی ورود کمکها به نوار، زمینهساز برنامههای روز بعد است.
● در همین خصوص سپردن کنترل
گذرگاه به یک #شرکت_امنیتی_آمریکایی و واگذاری آن به نیروهای#ماجد_فرج(اطلاعات تشکیلات خودگردان) و سپس زمینهسازی تشکیلات برای کنترل کمکها و بسط نفوذ در نوار غزه برای حذف حماس، از برنامههای روی میز دشمن است.
● در روزهای اخیر ماجد فرج مجددا در همین خصوص فعال شده است.
۴. زمینهسازی برای #مراحل_بعدی عملیات: یک سناریوی پیشبینی شده در محور مقاومت، اجرای عملیات مرحله به مرحله و تدریجی در رفح است تا در هر مرحله فشار افکار عمومی جهانی نیز کاهش یابد.
● البته استمرار زمانی عملیات به نفع مقاومت غزه است.
● همچنین یکی از جدیترین موانع رژیم برای آزادی عمل در رفح، #مصر است که نگرانی اصلی مصر نیز هجوم آوارگان فلسطینی به مرز و ورود به سینا است.
● بنابراین رژیم با حمله اولیه به محور فیلادلفیا، در واقع راه هجوم آوارگان به مصر را میبندد.
● دلیل بیواکنشی مصر به تصرف رفح نیز همین است.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
چهار لایه در روابط سیاسی_ اجتماعی:
۱ لایه اول دوست یا رفیق
۲لایه دوم شریک
۳لایه سوم حریف
۴لایه چهارم دشمن
در لایه اول؛ ما شاهد تطابق ایدئولوژی ها( گفتمان ها) و استراتژی ها( راهبردهای کلان آینده نگر) دو طرف یا دو جریان یا دو دولت هستیم.
در لایه دوم؛ ما شاهد تطبیق استراتژی ها و تاکتیک ها بر اساس نگاه به منافع فردی،جریانی و دولت ها هستیم. همچنین الزاما شاهد تطابق ایدئولوژی ها و گفتمان ها نمی باشیم. هرچند که تلاش برای نزدیکی نگاه ها برقرار است.
در لایه سوم؛ ما شاهد عدم تطابق استراتژی ها و ایدئولوژی ها از ناحیه دو فرد، دو جریان و یا دو دولت می باشیم. ولی شاهد قطعیت در حذف طرف مقابل هم نمی باشیم.
در لایه چهارم؛ علاوه بر ویژگی های لایه سوم، ما شاهد نگاه منازعه از نوع جنگ تمام عیار هستیم. نگاه ها حذفی می باشد و الزاما در این لایه یک سو باید حذف شود.
#در روابط سیاسی_ اجتماعی داخلی تمام تلاش حاکمیت تبدیل کردن لایه چهارم و سوم شهروندان به لایه دوم می باشد و در وضعیت آرمانی اقدام به گسترش کمی لایه اول نمود.
# در روابط سیاسی_ اجتماعی خارجی، تمام تلاش حاکمیت ها افزایش روابط در لایه دوم و کاهش از لایه سوم می باشد.همچنین مناسبات در لایه اول و چهارم بشدت جزمی بوده و بسختی می توان از کمیت و کیفیت رفقا و دشمنان کاست.
به وضوح مشاهده می گردد که عمده کنش گری ها و جابجایی ها عالم سیاست، در لایه دوم و سوم قابل تحقق است و بسختی می توان جزمیات و اتصالات در لایه اول و چهارم تعاملی را تغییر داد.
به عنوان مثال:
در تعاملات خارجی، حزب الله لبنان در لایه اول و رژیم صهیونیستی در لایه چهارم جای می گیرند. روسیه و چین و ترکیه در لایه دوم قرار گرفته و اتحادیه اروپا در لایه سوم قرار می گیرند.
در تعاملات داخلی، هسته سخت نظام یا همان انقلابییون در لایه اول تعاملی قرار گرفته و جریانات منافقین،توده ای ها، درآویش، سلطنت طلبان، طیف شیرازی ها در لایه چهارم جای می گیرند. همچنین عمده توده جامعه با گرایشات متنوع فکری، اقتصادی،فرهنگی در لایه دوم جای می گیرند و عمده احزاب لیبرال درون جمهوری اسلامی_ انجمن حجتیه_ منتقدین سیاسی حاکمیت_ طیف استاد و دانشجوی روشنفکران دانشگاهی_ روحانیت سنتی در لایه سوم جانمایی می گردند.
هنر جمهوری اسلامی در مناسبات اجتماعی_ سیاسی_ اجتماعی در کاستن از لایه سوم و افزایش بر لایه دوم می باشد. در گام نهایی و با پذیرش منطق عقلانیت انقلابی جمهوری اسلامی باید شاهد افزایش لایه اول یا همان هسته سخت باشیم.
راه مهندسی معکوس در داخل میان لایه سوم و دوم تلاش وافر نظام برای تحقق کارآمدی دین سیاسی، در مناسبات اجرایی کشور می باشد که می تواند منافع ملی را حداکثری تامین کند و در گام تکمیلی پس از ارائه تصویر کیفی در کارآمدی دین نسبت به مدیریت چالش ها و افزایش فرصت های ملی، می توان بر روی جذب حداکثری جامعه در لایه اول بر اساس نگاه ایدئولوژی محور خوش بین و موفق بود...
در نگاه ولی فقیه، جمهوری اسلامی بدلیل منطق حکمرانی جذب حداکثری و دفع حداقلی، نباید و نمی تواند نسخه های مربوط به سیاست خارجی را در سیاست های داخلی اعمال کند چرا که عمده ابزار اعمال قدرت ملی در مناسبات خارجی، قدرت پایه و بر اساس منطق بازدارندگی( سخت) پیش می رود و در مناسبات داخلی، اقناع پایه و بر اساس توسعه منطق گفتگو محور در اجتماع_ توسعه کارآمدی دین در مدیریت کشور و بر مبنای شبهه زدایی( نرم) می باشد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفاوت جمهوری اسلامی و پهلوی
____________________
یادش بخیر یه زمانی کارهای اساسی و مهم مملکت دست زنها بود.😉
#شاهکارهای_پهلوی_برای_زنان
_____________________________