فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 غیرت مرد!!!
سخنران شهید کافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطالبه وعده صادق ۳
࿐჻ᭂ▪️🍃🌹🍃▪️჻ᭂ࿐
هر روز را بایاد شهدا آغاز کنیم
🌹 *سرباز شجاع و باغیرت ژاندارمری سابق شهید محمد رضا سبحانی*
🌹 *سن موقع شهادت ۲۰ سال*
😔🌹 *مقاومت و نحوه شهادت*
📌 *این شهید به تنهایی و با یک اسلحه معمولی مقابل ارتش بعثی دشمن ایستادگی و مقاومت میکند و سه روز نیروهای رژیم بعث عراق را پشت شهر سوسنگرد عقب نگه می دارد.*در نهایت بعد از سه روز مقاومت، نیروهای رِژیم بعث توانسته بودند وارد شهر شوند. *آنها این شهید را ابتدا به طرز فجیعی مجروح کرده و به درخت نخل بسته، سپس شکنجه داده و زنده زنده در آتش سوزانده بودند.*
💢رژیم اسرائیل خصومت خود را با اسلام ابراز میکند
🗣رهبر انصارالله یمن:
🔹رژيم صهیونیستی همراه با اعلامیه «آنروا» مبنی بر توقف ورود کمکهای غذایی ناچیز، از ورود غذا و دارو به آوارگان نیز جلوگیری میکند.
🔸رژیم اشغالگر صهیونیستی به همراه شهرک نشینانش انواع حملات را علیه مردم کرانه باختری انجام میدهند و به نقض مقدسات و حرمت مسجد الاقصی ادامه میدهند.
🔹رژیم صهیونیستی عمدا اقدام به منع پخش اذان در فلسطین اشغالی و ویرانی مساجد و آتش زدن و پاره کردن نسخههایی از قرآن کریم کرد.
🔸رژیم صهیونیستی خصومت خود را با مسلمانان و اسلام، با مشارکت و حمایت آمریکا، طرف دیگر صهیونیسم، ابراز میکند.
🔹تهدیدهای ترامپ مبنی بر تبدیل غزه به جهنم در صورت آزاد نشدن اسرای اسرائیلی، نشان دهنده بیتوجهی آمریکا به فلسطینیها است.
┄
💢شیخ نعیم قاسم: پیروز شدیم زیرا دشمن نتوانست اهدافش را محقق کند و این برای دشمن شکست محسوب میشود
🔹با توافق آتشبس موافقت کردیم در حالی که مردان خدا در میدان نبرد بودند.
🔸این توافق همان ساز و کار اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ است و مساله جدیدی نیست.
🔹دشمن خواست مقاومت را نابود کند اما مقاومت با عملیات «اولی الباس» با دشمن رو در رو شد.
🔸خدا را شکر میکنیم که ما را موفق گرداند و وعدهاش در زمینه پیروزی مومنین را محقق نمود.
🔹حضور و ثبات رزمندگان مقاومت یکی از عوامل اساسی پیروزی بود.
❌ تحلیلی راهبردی از جنگ پس از سقوط حما.....
وقتی تروریستها حملات خود را آغاز کردند، برخی هدف را قطع M5 میدانستند، با پیشروی، محاصره حلب تصور شد، سپس سقوط حلب.
▪️اکنون آنها به دروازههای حماه رسیدهاند. حماه پایگاه اصلی است و سقوط آن به معنای حرکت به سمت حمصی است که در شرایط عادی نیز به دلیل حضور عمیق تکفیریها، به سختی پایدار است.
▪️خطرناکتر از حرکت به حمص اما دور زدن حمص از چپ و راست به سمت مصیاف و کارخانجات راهبردی آن، تدمر و القصیر و حرکت به سمت دمشق است. اهدافی که مستقیما هر کدام شریانهای حیاتی حزب الله هستند.
▪️همزمان تحرکات ارتش ترکیه مشاهده شده، قسد با همکاری آمریکا به دنبال زدن شرق فرات است. شرایط جنوب نیز مانند همیشه ناپایدار بوده و هر آن امکان حرکت تروریستها و صهیونیستها در جنوب سوریه وجود دارد. البته تجمع مقاومت نیز در جنوب وجود دارد.
▪️موارد فوق نشان می دهد که ما با طرح آپدیت شده برای براندازی سوریه با ابزار تروریسم مواجه هستیم؛ اینبار محور غربی - عبری - ترکی پیشتاز و محور عربی نقش پلیس خوب را با پیشنهادات سخاوتمندانه! خود ایفا میکند.
❌️شیخ نعیم قاسم : ما سختترین مرحله را از زمان تأسیس حزب پشت سر گذاشتیم.
♦️ 3 عامل اساسی برای پیروزی خداوند در این نبرد وجود دارد که اولین آن حضور رزمندگان شهید مقاومت در میدان و استواری آنهاست.
🔻عامل دوم خون شهدا به رهبری حضرت سید نصرالله است که به مجاهدین انگیزه برای ادامه راه داد.
🔻عامل سوم بازسازی مقاومت و ساختار کنترلی است که به مدیریت متناسب نبرد "قدرتمندان" کمک کرد.
🔻دبیر کل جنبش حزب الله لبنان: ما در این جنگ تجربیات بسیاری کسب کردیم که از آنها برای تقویت بهتر حزب الله استفاده خواهیم کرد
🔻رژیم صهیونیستی تاکنون چندین بار آتش بس را نقض کرده و دولت لبنان فوراً باید این موضوع را بررسی کند.
🔴۶ فرودگاه نظامی و ۱ فرودگاه غیرنظامی سوریه در کنترل تروریست ها:
•مطار حلب الدولي (غیرنظامی)
•مطار تفتناز العسكري
•مطار حماة العسكري
•مطار كويرس العسكري
•مطار النيرب العسكري
•مطار منغ العسكري
•مطار أبو ظهور العسكري
🔴تجربه برجام کفایت میکند آقای ظریف!
🔹️آقای دکتر محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور روز گذشته مقالهای در رسانه شورای روابط خارجی ایالات متحده آمریکا (فارین افیرز) منتشر و مواضعی ایراد کرده که چند نکته درباره آن قابل تامل است.
🔹️1- آقای ظریف نوشته که دولت آقای پزشکیان آماده مدیریت تنشها با آمریکاست و امید دارد مذاکراتی از موضع برابر در مسائل هستهای و فراتر از آن با دولت ترامپ برگزار شود. این جمله، قلب مقاله آقای ظریف است و باقی مطالب را باید حاشیه دانست. نخستین پرسشی که دکتر ظریف باید بدان پاسخ دهد این است که چرا در میانه جنگ تمام عیار ارتش آمریکا علیه مقاومت، درخواست کتبی مذاکره به واشنگتن فرستاده است؟ آیا او از جانب شورای عالی امنیت ملی چنین ماموریتی داشته است؟ رهبر حکیم انقلاب اسلامی حتی در مورد وزارت امور خارجه -در زمانی که آقای طریف وزیر خارجه بودند- تصریح فرمودند که وزارت امور خارجه صرفا مجری مصوبات شورای عالی امنیت ملی است. آیا شورای عالی امنیت ملی، برای ارسال درخواست کتبی مذاکره با آمریکا در «مسائل هستهای و فراتر از آن»، به آقای ظریف ماموریتی داده است؟ دومین پرسشی که ایشان باید پاسخ دهند این است که منظورشان از «مدیریت تنش با آمریکا» چیست؟ مگر ایران تنشی ایجاد کرده که بخواهد با مذاکره با آمریکا آن تنش را مدیریت کند؟
🔹️شما با دولت آمریکا یک توافقی امضا کردید که به زودی تبدیل به یک تعهد یکجانبه از سوی تهران شد. آمریکا سردار بلندپایه شما را ترور کرد و رسما مسئولیت آن را بر عهده گرفت. آمریکا در غزه مرتکب نسل کشی و در لبنان و سوریه و دیگر کشورهای منطقه مرتکب جنایت شده و میشود. این تنشها را میخواهید با مذاکره مدیریت کنید؟ مشکل آمریکا در ارتکاب این جنایتها این بوده که استدلال جنابعالی را نشنیده و شما میخواهید با مذاکره، واشنگتن را قانع کنید که جنایت نکند؟
🔹️2- آقای ظریف بلافاصله پس از اعلام آمادگی برای مذاکره، نوشته است که «ایران تسلیم خواستههای غیرمنطقی نخواهد شد». معنی این جمله آن است که مذاکرهای که ایشان از آن سخن میگویند، اساسا ربطی به جبران بدعهدیهای آمریکا در برجام یا توقف جنایات آمریکا در منطقه ندارد. بلکه آمریکا یک سری خواسته دارد که ایران آماده مذاکره حول آنهاست! منتهی یک سری از این خواستهها منطقی است، یک سری غیرمنطقی است و ایران تسلیم خواستههای غیرمنطقی نخواهد شد! آقای ظریف باید بفرمایند خواستههای منطقی آمریکا دقیقا کدامند؟ مقاله ایشان از جانب آمریکا خطاب به ایران است یا از جانب ایران خطاب به آمریکا؟
🔹️3- آقای ظریف نوشتهاند که اگر غرب رویکرد همکاری با ایران را رها نمیکرد، تعداد سانتریفیوژهای ایران افزایش نمییافت و غنیسازی اورانیوم از 3.5 درصد به بالای 60 درصد نمیرسید. این سخن، حقیقتا حیرتانگیز است. آقای ظریف باید بفرمایند مگر بنا نبوده که 10 سال پس از قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل (یعنی سال 1404)، تمامی محدودیتهای هستهای ایران رفع شود؟ چگونه است که ایشان میگویند اگر غرب رویکرد همکاری با ایران را رها نمیکرد، برنامه صلح آمیز هستهای ایران متوقف شده بود؟
🔹️4- آقای ظریف نوشته اند: «توافق هستهای نمونهای منحصربهفرد است و غرب باید به احیای آن بپردازد. اما برای این کار، باید اقدامات مشخص و عملی—شامل اقدامات سیاسی، قانونی و سرمایهگذاریهای مشترک سودآور—انجام دهد تا اطمینان حاصل کند که همانطور که وعده داده شده است ایران میتواند بهطور اقتصادی از این توافق بهرهبرداری کند». سوال این است که آیا غرب منتظر نصیحت آقای ظریف بوده که تاکنون اجازه بهرهمندی ایران از برجام را نداده است؟ یا اینکه ایشان علاقه دارند یک وعده توخالی دیگر از غربیها بشنوند و تضمینی در حد امضای کری بگیرند و بار دیگر آنچه غربیها میخواهند، تقدیمشان کنند؟
🔹️5- مطلب آقای ظریف برای فارین افیرز، بسیار نگرانکننده است. نگران کننده است به این دلیل که معاون راهبردی رئیس جمهور، شناخت صحیحی از تحولات نظم جهانی ندارد. بجای اینکه در صدد مهندسی نظم جدید منطقهای باشد، همچنان در مقام برطرف کردن خواستههای هژمون نظم قدیم است.
🔹️او درک معتبری از ماهیت آمریکا ندارد و نمیخواهد یا نمیتواند ببینید که آنکه در غزه نسلکشی میکند، اسرائیل نیست، خود آمریکاست. ظریف یک نگاه آرمانگرایانه و عاطفی به مناسبات بینالمللی دارد و خیال میکند آنچه موجب تنش میان کشورها میشود، یک سری سوء تفاهم است که با گفت و گو و مذاکره قابل حل است.
اما منافع ملی را نمیتوان بر این دست تخیلات استوار کرد. تجربه برجام، کفایت میکند.
.