تحریم، تنگناهای اقتصادی، ناتوانی در مدیریت ویروس کرونا و نارضایتی عمومی، نظام را بیش از همه چهار دهه گذشته در موقعیت متزلزلی قرار داده است.
همین موضوعات رهبری را بر آن داشته تا شخصا برای حفظ ساختار نظام وارد عمل شود. از این منظر، هشدار اخیر رهبری صرفا دفاع از حسن روحانی نبود، بلکه اتمام حجت با کسانی بود که کلیت نظام را به خطر بیندازند
16
حضرت اميرالمؤمنين(ع) در خطبه دوم نهج البلاغه در خصوص فتنه بحث ميكنند و ميفرمايند: فتنه چون شتری مست مردم را پی در پی پايمان ميكرد و ناخن در ايمان آنها ميزد. فتنه مسئلهاي است كه به ايمان افراد ناخنك ميزند و بعد اميرالمؤمنين(ع) فرمود: فتنه كه ميآيد چند چيز نيز به دنبال آن ميآيد
اول: ترديد يعني اينكه همه به شك ميافتند.
دوم: اختلاف
سوم: بی ثباتی و تزلزل در ايمان
چهارم: گم كردن دوست و دشمن و مخلوط شدن دوست و دشمن؛
حضرت امير(ع) فرمودند كه اينها از عوامل فتنه است.
20
اگر به دوره چند ساله ولايت و حاكميت اميرالمومنين نظري بيندازيم متوجه خواهيم شد كه از جهاتي به شرايط ما كمك خواهد كرد؛ دوراني كه حكومت به اميرالمومنين رسيد، به لحاظ زماني شبيه دوران ما است
ما تاريخ راميخوانيم تا تكليف خودمان معلوم شود. اينكه امروز من چه بايد كنم. آن وقت بايد خط و ربطهای آن زمان و امروز را بشناسيم و به اين شكل است كه ميتوانيم در فتنه و شبهه درست موضع بگيريم و بازی نخوریم
19
🔴 تحلیلی بر نفی دوگانه «مذاکره ـ مقاومت» در بیانات اخیر رهبر انقلاب
🔻 منظور از دوگانه مذاکره ـ مقاومت، القاء چنین برداشتی از عرصه تقابل ایران و آمریکا است که؛ «آمریکا میتواند با مجازاتهای اقتصادی و بدون رویارویی مستقیم نظامی، اقتصاد ایران به ویژه معیشت عمومی را با بحران جدی مواجه کرده و حتی ثبات سیاسی در کشور را به مخاطره بیاندازد، لذا برای اجتناب از این مجازاتها باید از برخی مواضع خود عقبنشینی کنیم.»
🔹جاسوس یا خیانتکار دانستن مذاکرهکنندگان ایرانی از یک سو و تصور عدم دسترسی ایرانیان به آب سالم در صورت عدم حصول توافق با آمریکا یا حتی مفهوم کدخدا، همگی از دل این تصویر خارج میشوند، تصویری که در مواضع رهبر معظم انقلاب به خصوص در سالهای اخیر بارها مورد نقد قرار گرفته است.
🔹 در این خصوص ، رهبر حکیم انقلاب در بیانات اخیرشان خواستار تمرکز بیشتر بر خنثیسازی تحریمها شده و در عین حال تلاش برای رفع تحریمها از طریق دیپلماسی را شایسته دانستند؛ مشروط به اینکه بتوان «با روش درست، عاقلانه، ایرانی ـ اسلامی و عزتمندانه» این سیاست را پیگیری کرد.
🔹معظم له در هر شرایطی، دیپلماسی را تنها به مثابه یک ابزار برای پیشبرد منافع مینگرد، نه مسیر سازش و عقبنشینی و نه یگانه راه برونرفت از وضعیت فعلی. دیپلماسی و مذاکره با غرب از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، تنها در شرایطی میتواند انتظارات ملت ایران را برآورده کند که از پشتوانهای قابل اتکا بهرهمند باشد.
🔹تمرکز قوای کشور بر خنثی سازی تحریمهای ناعادلانه در روزهای احتضار راهبرد فشار حداکثری ترامپ، در کنار حفظ وحدت داخلی و یکصدایی در برابر دشمن خارجی، پشتوانه های اصلی دیپلماسی کشور در برابر آمریکا و دیگر رقبای منطقهای و فرامنطقهای ایران به حساب میآید.
🖌 در این چارچوب فکری، اگر با توانمندسازی داخلی بتوان اثر تحریم را برطرف کرد، آنجاست که دشمن متوجه میشود که با ملتی قوی، آماده و مقاوم طرف است که تحریم اثری بر او ندارد و نمیتوان با فشار او را مجبور به مذاکره کرد.
🔹حسن روحانی: "قانون اساسی میتواند بازنگری شود؛ ۳۱ سال است که قانون اساسی تغییری نکرده/ موضوع رفراندوم در قانون پیچیده شده و اکنون بعد از ۴۰ سال میتواند اجرایی شود!"
پ ن: بنطر میرسد برآورد روحانی و تیمش این است که قبل از بررسی مجدد FATF در مجمع، فضا را مجدد رادیکال کند.
🔹 رمزگشايي از اتمام حجت رهبر انقلاب
🔹 سخنان هفته گذشته رهبر معظم انقلاب، حاوي نکات مهمي بود اما شايد بتوان گفت مهمترين جمله ايشان در اين سخنراني به لحاظ سياسي، آخرين جمله ايشان در اين سخنراني بود. جمله اي که کمتر در رسانه ها به آن توجه شد.
ايشان در پايان توصيه چهارم خود به دولتمردان در خصوص خنثي سازي تحريمها فرمودند: «من از مسئولين کشور حمايت میکنم [امّا] شرطش اين است که به اهداف ملّت پايبند باشند.»
1⃣ کساني که با ادبيات رهبر انقلاب در مواجهه با دولتها آشنا هستند میدانند حداقل طی سالهای اخير هيچگاه ايشان حمايت خود از دولتها را مشروط بيان نکرده بودند؛ تا جايي که اين براي دولتها و روسای جمهور به يک اصل تغييرناپذير تبديل شده که تا آخرين روز دولت، مورد حمايت رهبر انقلاب خواهند بود. بنابراين، راز اين حمايت مشروط چيست؟
🔹البته يک نکته کلی هميشه در بيانات رهبر انقلاب وجود داشته که وظيفه رهبری دخالت در جزئيات امور اجرائي نيست، رهبری وظيفه حفاظت از آرمانهای انقلاب را برعهده دارد و جايي که ببينند از اين آرمانها انحرافی به وجود میآيد ورود پيدا میکنند، اما صراحت در مشروط کردن حمايت از يک دولت به پايبندی به آرمانهای ملت، کمتر اتفاق افتاده و شايد هم بیسابقه باشد.
2⃣ از سوی ديگر باز هم با توجه به نوع ادبيات و سابقه مشی حکمت آميز رهبر انقلاب، از بيان اين جمله میتوان فهميد که احتمالا دولت قصد انجام کاری بر خلاف آرمانهای ملت را دارد و رهبر انقلاب پيشاپيش در حال تذکر دادن نسبت به آن هستند.
3⃣ اما اين کدام آرمان ملت است که اگر دولت روحاني به آن پایبند نباشد رهبر انقلاب حمايت خود را از اين دولت بر میدارند؟ به پنج دليل میتوان نتيجه گرفت، آرمانی که رهبر انقلاب از آن سخن گفتند، مساله مذاکره و ارتباط با شيطان بزرگ و متاسفانه گره زدن معيشت مردم به این موضوع یعنی مذاکره با آمريکاست.
الف) اين جمله در خلال توصيه چهارم ايشان مبنی بر اهميت خنثیسازي تحريمها به جای تلاش براي رفع تحريم بيان شده است. در اين توصيه ايشان دولت را از تمرکز بر روی لغو تحريمها با مذاکره کردن با آمريکا - که همواره مورد تاکيد رئيس جمهور است- بر حذر میدارند.
ب) در اوايل همين سخنراني ايشان، شجاعت و مقاومت در برابر دشمن را به عنوان نقطه مقابل انفعال، ترس و ضعف نشان دادن در برابر او از ارزشها و آرمانهای يک ايرانی توصيف میکنند و شهيد سليمانی را به خاطر داشتن همين خصلت، قهرمان مردم ايران معرفی میکنند.
ج) محور اصلي و اصطلاحا دالّ مرکزي سخنان ايشان در اين سخنرانی، مقاومت در برابر دشمن، عدم گره زدن حل مشکلات کشور به ارتباط با دشمن و اتکا به توان داخلی در برابر تحريمها بود. ايشان در بيان خصوصيات شهيد سليمانی هم او را قهرمان شکست استکبار ناميدند. در بحث انتقام خون اين شهيد هم از غلبه نرمافزاری بر هيمنه پوچ استکبار توسط جوانان سخن گفتند.
د) جو و اتمسفر سياسي حاکم بر کشور و تمرکز اصلي دولت که در سخنان رئيس جمهور متبلور است، بحث مذاکره و ارتباط با آمريکاست و اصرار بر گره زدن حل مشکلات معيشت و تحريمها به مذاکره با آمريکا از سوي دولت همچنان ادامه دارد.
هـ) برخی اخبار غيررسمي از تلاشهای دولتمردان و ديپلماتهای دولت روحاني برای مذاکره با آمريکا حکايت میکند.
4⃣ به نظر میرسد اين جمله رهبر انقلاب براي روحاني به نوعي تهديد محسوب میشود. روحاني بايد بداند حمايت رهبر انقلاب از او که حتی در برههای جلو استيضاح او توسط نمايندگان را هم گرفت، يک چک سفيد امضا نيست. همين هفته گذشته بود که اقرار تاريخي مرحوم هاشمی در مورد عقلانی و مستدل بودن اصرار رهبر انقلاب در نوع مواجهه با آمريکا، علنی شد.
🔹مذاکره در شرايط ضعف و بر سر مشکلات معيشتی و در شرايطی که طرف مقابل بارها اعلام کرده میخواهد مسائل مهمی مانند قدرت موشکي ما را مورد مذاکره قرار دهد، آن هم با تجربه تلخی که از برجام مقابل چشمانمان هست، حتما نتيجه اش خسارت بار و بر خلاف آرمانهاي ملت است و مرتکب چنين خبطی هم حتما با سيلی ملت و رهبری مواجه خواهد شد.
⭕️ جریان تحریف و اهداف آن
🔹جریان تحریف به دنبال آدرس غلط دادن برای حل مشکل تحریم است. به تازگی جریان تحریم در کشورمان تبلیغات و جولان تازه و گسترده ای پیدا کرده است که نمونه جدید آن تحریف بیانات رهبری در ۲۶ آذر ماه۹۹ است که این جریان فقط جملاتی از رهبری را بیان نمودند اما به دیگر بیانات رهبری در مورد تحریم اشاره نکردند، در صورتی که رهبری فرمودند اولویت با خنثی کردن تحریم است که دست خودمان است و رفع تحریم به دست دشمن است که خنثی کردن تحریم ها مقدم است و بایستی به این مقوله اندیشید اما متاسفانه جریان تحریف فقط به بیان رفع تحریم و مذاکره با آمریکا پرداختند .
🔸اهداف جریان تحریف؛ تحریف حقایق، اختلاف افکنی میان مسئولین و مردم ، شبهه سازی در تعیین اهداف و مصالح کشور و جریان سازی در مسیر تعیین آرمان ها و منافع خودشان می باشد، تا به مطامع و منافع خود برسند در صورتی که در این مواقع باید با داشتن بصیرت تمامی بیانات رهبری را در چارچوبی کامل و جامع در نظر گرفت و طبق آن راهبرد و تاکتیک نظام را مشخص نمود.
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سوء استفاده دولت از واکسن کرونا برای تصویب FATF و تاثیر بر انتخابات 1400!