گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 «بستن دهان» مجلس و منتقدان با اسم رمز «وفاق»!
🔸مدعیان اصلاحات اخیراً با فضاسازی علیه اختیارات مجلس- ذیل اسم رمز «وفاق»- نهتنها حق قانونی این نهاد مردمی را پایمال میکنند؛ بلکه به جنگ شعار وفاق رفته و با معنازدایی از این واژه در مسیر استحاله آن گام برداشتند. بدین معنا که وفاق و همگرایی دستاویزی و ابزاری برای «بستن دهان» منتقدان شده و مکانیسمی برای سلب آزادیهای فردی و اختیارات قانونی دستگاههای نظارتی است.
🔸دستگاه اجرائی، با ترفند قائم کردن شعار پرادوکسیکال و واژه برساخته وفاق بر سایر دستگاهها، درصدد قیدگذاری و تحدید اختیارات و ماموریت دستگاههای نظارتی است؛ بدین معنا که هرگونه نقد و تذکری را برخلاف روح وفاق تفسیر میکند.
🔸مجلس به عنوان یک نهاد نظارتی و برآمده از رأی مردم که مسلح به اختیاراتی چون «تذکر» و «استیضاح» است؛ با هدف استیفای حقوق ملت امکان استفاده از اختیارات قانونی خود را دارد. با این حال روزنامههایی زنجیرهای طی روزهای اخیر- با حمله گسترده به این نهاد مردمی- خواستار عقبنشینی مجلس از تصمیم قانونی خود هستند.
🔻دامنه و گستردگی حملات روزنامههای زنجیرهای به «مجلس» نه فقط در زمینه «استیضاح» بلکه در زمینه «فیلترینگ» و «قانون عفاف و حجاب» نیز تداوم دارد.
علیایحال این جراید با ایجاد هیاهوی سیاسی و سرپوشگذاری بر سوءمدیریت در حوزه اقتصاد- اتکای مجلس به اختیارات قانونیاش را- خلاف وفاق و تسویه حساب سیاسی جا انداخته و به مجلس تاختند.
🔸در همین ارتباط روزنامه «ایران» با تیتر «دنده لج»، روزنامه «هممیهن» با تیتر «استیضاح پشت استیضاح»، روزنامه «آرمان ملی» با تیتر «بهارستان و آزمون دشوار وفاق»، روزنامه «اعتماد» با تیتر «فشار تندروها»، روزنامه «شرق» با تیتر «قرعه تندروها برای کابینه»، روزنامه «مردم سالاری» با تیتر «استیضاح، برنامه جدید تندروها در مقابله با دولت» و روزنامه «ابتکار» با تیتر «خط و نشان مجلس به دولت» به سوی عقیمسازی مجلس گام برداشته و خواهان یک مجلس نمایشی- فرمایشی شدند.
🔸معالوصف، عدم توانمندی در مدیریت و سهلانگاری در حوزه کلانی چون اقتصاد با نقد اهالی رسانه مواجه خواهد شد. با این وجود مدعیان اصلاحات با تکیه بر شعار «وفاق» خواهان چشمپوشی نسب به ناکارآمدی افراد هستند. درحالی که وفاق به معنای عدم نقد و تبعیت بیچون و چرا از سیاستهای اجرائی نبوده و انتظار چنین رویکردی از مجلس نهتنها برخلاف قانون است بلکه نوعی «معنازدایی» از واژه وفاق به حساب میآید.
✅شلغم؛ يك داروخانه جالب
مزاج شلغم گرم و تر است و با توجه به طبیعت آن مصرفش برای مدت زمان طولانی در افراد سالم مشکلی ایجاد نمی کند.
شلغم پس از هضم، خون زیادی در بدن تولید می کند و برای افراد کم خون میتواند موثر باشد.
در سرما_خوردگی، زکام و گلو_درد از زمان های دور تاکنون شلغم مورد استفاده قرار می گیرد.
خوردن شلغم پخته برای رفع سرفه، تسکین و نرم کنندگی سینه بسیار موثر است و علاوه بر آن یک داروی ادرار_آور است که با افزایش میزان ادرار به دفع_فضولات بدن کمک می کند.
شلغم در بیماری های مفاصل و بخصوص نقرس هم کاربرد دارد، به این صورت که شلغم را کاملا پخته و به صورت خمیر روی موضع قرار داده شود.