🗓 رویداد نگار پنجشنبه
☀️ 9 بهمن، ۱۳۹۹«شمسی»
🌙 14 جمادی الثانی، ۱۴۴۲«قمری»
🎄 28 ژانویه ۲۰۲۱ میلادی
┅❅❈❅🎀❅❈❅┅
✨ رویدادهای مهم این روز
- امضاي پيمان تحميلي سه جانبه بين انگلستان، شوروي و ايران در مجلس شوراي ملي (1320 ش)
- رحلت استاد بزرگ اخلاق و عارف كبير آيت اللَّه "ميرزا علي آقا قاضي طباطبايي" (1325 ش)
- بازگشايي فرودگاههاي كشور به دستور بختيار در نتيجه فشار مردم انقلابي (1357 ش)
- شهادت سردار رشيد اسلام، برادر "غلامحسين افشردي" معروف به "حسن باقري" (1361 ش)
- درگذشت سالک الی الله "حاج اسماعیل دولابی" (1381 ش)
- امام خمینی اعلام کردند: اگر ارتش کنار بکشد، آرامش تضمین می شود. محافظ من خدا است و حفظ امنیت با مردم است(1357ش)
- آغاز خلافت امين عباسي (سال 3 هجری قمری)
-رحلت "امام محمد غزالي طوسي" فيلسوف و دانشمند شهير مسلمان در طوس(505 ق)
- رحلت عالم رباني آيت اللَّه "ميراز احمد آشتياني" (1395 ق)
- روز جهاني كمك به جذاميان
┅❅❈❅🎀❅❈❅┅
✨ذکر روز: 💯 مرتبه
لا اله الا الله الملک الحق المبین (معبوی جز خدا نیست؛ پادشاه برحق آشکار)این عماریون
🌠🍁
🍁
❇️ رعایت اخلاق در #دولت_نقلابی(7)
💠موضوع: دوری از زرد نویسی سیاسی ‼️
🔸🌺🔹
🔻روزنامه نگاری زرد، اصطلاحی سیاسی و رسانهای است و هنگامی به کار میرود که برخی رسانه ها و با استفاده از تیترهای بسیار درشت و به دور از اخلاق حرفهای در صدد تحقق خواسته های پنهان خود بر می آیند.
🔹 تلخی این قصه وقتی بیشتر می شود که برخی مسئولان عالی رتبه کشوری وظیفه خوراک دهی این زرد نویسی رسانهها را به عهده می گیرند.
🔸تقلیل موضوع احضار وزیر محترم ارتباطات به افزایش پهنای باند و بیان رئیس جمهور محترم که "مرا محاکمه کنید نه وزیرم را" که تیتر اغلب رسانه های همسو با دولت شده، کسی آن را به پای فداکاری دولت و رئیس محترم آن نمی گذارد و نمی تواند افکار عمومی را فریب دهد.
🔺فداکاری برای ملت و استقلال کشور به آن است که همزمان هم امنیت و استقلال کشور را در شبکههای مجازی با ایجاد شبکه ملی اطلاعات محقق کنید و هم مردم را از گرانی های افسار گسیخته و رها شدگی بازار نجات دهید
🔴 دعوا و درگیری در اردوگاه اصلاحات؛ زد و خورد رسانهای خرازی و واعظی
🔹 با نزدیک شدن به ایام انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ گروههای اصلاحطلب سعی میکنند با اعلام برائت از دولت روحانی اعتبار از دست رفته خود را کمی احیا کنند تا بتوانند در انتخابات آتی با دستانی باز به میدان بیایند. درگیری لفظی صادق خرازی با محمود واعظی نمونهای از اختلافاتی است که در طول سالهای گذشته در درون اردوگاه اصلاحات وجود داشته و اکنون در ماههای پایانی عمر دولت این اختلافات به عرصه عمومی کشیده شده است.
🔸 ۲۶ دی ماه صادق خرازی دبیرکل حزب «ندای ایرانیان» در ششمین کنگره این حزب با انتقاد از اصلاحطلبان، بیان کرد: «اگر بخواهیم به صورت کامل نقش خود را تبیین کنیم و به بزرگان بگوییم ناصحانمان باشند و به جوانان بگوییم کاری نکنند که نمیشود. رئیسجمهور اجارهای دوای درد ما نیست. این مشکل را خودمان ایجاد کردیم. ما اشتباه کردیم. باید از رئیسجمهور اجارهای خودمان توبه کنیم».
✅ بعد از این صحبتهای خرازی، محمود واعظی رئیس دفتر رئیسجمهور در واکنش به «توبه از رئیسجمهور اجارهای»، گفت: «یکی از مسئولان ستاد انتخاباتی حسن روحانی در سال ۹۲ بودم، یادم میآید او [صادق خرازی] در هیچ جای ستاد نقشی نداشت. نخست بیاید اثبات کند برای روی کار آمدن رییسجمهوری چه کار کرده که چنین اظهاراتی داشته است.
🔹 آنها با نگاهی به گذشته ببینند قبل از این دولت چه شرایطی داشتند و فعالیتهای آنها در چه حدی بود. این دولت همفکران آنها را در استانداریها و سمت معاونت وزیر به کار گرفت و امروز به جای تشکر، طلبکار هم شدند و حرفهای بیربط میزنند و الان که زمان انتخابات شده در پی یک سری حرفهای بیپایه و اساس هستند».
🔸 این انتقادات تند و تیز درحالی بعد از هفت سال مطرح میشود که اصلاحطلبان در دوره اول ریاستجمهوری روحانی با چماق به استقبال منتقدان سیاستهای دولت میرفتند و بهقدری فضا سنگین شده بود که به محض نقد عملکرد دولت، بهخصوص در مذاکرات هستهای، باید منتظر تکفیر روزنامههای زنجیرهای اصلاحطلب میبودیم!
💢 حال که آش «رئیسجمهور اجارهای» آنقدر شور شده که هیچکس حاضر به دفاع از آن نیست، گروههای اصلاحطلب سعی میکنند با خطکشی میان خود و دولت روحانی، با کمترین هزینه از این دوران طاقتفرسا و فراموش نشدنی عبور کنند! استدلالهایی همچون بسته شدن دست جهانگیری در دولت یا غلبه نظرات نوبخت و واعظی بهعنوان نماینده طیف اعتدال در همین راستا از سوی رسانههای اصلاحطلب مطرح میشود. هر چند که دیگر حنای این جریان برای مردمی رنگی ندارد.
🔴 چرا دولتیها و اصلاحطلبان آشکارا به جان هم افتادهاند؟
🔹 داستان اصلاحطلبان و دولت به پایان رسیده است. در واپسین ماههای منتهی به انتخابات ریاست جمهوری اصلاحطلبان و دولت در حال پایین انداختن پرده اتحاد و دمیدن در شیپور جنگ هستند؛ اما داستان اعتدالیون و اصلاحطلبان از کجا آغاز شد؟
🔸 در دولت نخست روحانی از سالهای ۹۲-۹۶ جبهه اصلاحات تمام قد از اقدامات حسن روحانی حمایت کردند.
✅ رسانههای این جریان اعم از روزنامهها و وبسایتها و خبرگزاریها و چهرههای شاخص سیاسی و رسانهای همواره دولت را از خود دانسته و حمایت کردند.
🔸وحدت دولت و اصلاحطلبان در انتخابات مجلس سال ۱۳۹۴ نیز نمود داشت و آنان لیست امید را به صورت مشترک در تهران و شهرستانها ارائه دادند.
✅ سید محمد خاتمی لیدر اصلاحات نیز با انتشار ویدئو «تکرار میکنم» هواداران این جریان را به آمدن و رأی دادن به این لیست دعوت نمود. از قضا لیست امید تهران با حداکثر آراء نیز وارد مجلس شد.
🔹 اما سؤال این است که دولت و اصلاحطلبان چرا اکنون به این نقطه رسیدهاند؟
🔸 برای پاسخ به این سؤال باید به چرایی اتحاد این دو جریان پرداخت. در شرایط انتخابات ۹۲ هر دو طرف به هم نیاز داشتند روحانی به رسانهها و چهرههای اصلاح طلب نیازمند بود و اصلاحطلبان نیز به دلیل معرفی نکردن کاندیدای رأیآور و تحت تأثیر وقایع سال ۸۸ به چهره معتدلی چون روحانی نیاز داشتند تا بتوانند بخشی از قدرت را در اختیار بگیرند لذا خاتمی و دیگر بزرگان این جریان از عارف خواستند که به نفع روحانی کنار رود؛ اما از همان نخستین روزها فعالین اصلاحطلب دولت رو به عنوان «رحم اجارهای» برای پرورش یک نفطه نامیدند.
💢 اما چرا اکنون اعضای ارشد دولت به این نوع اظهارات اصلاحطلبان پاسخ میدهند؟ به نظر میرسد ائتلافی که بین دولت و اصلاحات بهحسب شرایط موجود به وجود آمده بود به انتهای راه رسیده است و هرکدام از دو طرف به دنبال راه جدیدی برای آینده سیاسی خود هستند؛ بنابراین دو طرف بعدازاین در کشمکشی عمیق در مورد عملکرد هشتساله دولت فرو خواهند رفت.