eitaa logo
این عماریون
369 دنبال‌کننده
239.9هزار عکس
65.1هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
اول با توهينهاي روحاني برخورد كنيد بعد با توهين كنندگان به روحاني 🔹حسينعلي حاجي دليگاني نماينده مردم شهرستانهاي شاهين شهر وميمه وبرخوار در مجلس در گفت و گو با درباره اتقاقات اخير در راهپيمايي اصفهان گفت: قطعا شعار مرگ بر هر مقام مسئول در كشور محكوم است و به هيچ وجه آن را تاييد نميكنيم اما جاي سوال از كساني است كه درباره اين موضوع تا حد شديدترين برخوردها پيگير هستند اما ده ها توهين آشكار اقاي روحاني به منتقدين و مردم را نديدند. 🔹نماينده مردم شاهين شهر گفت: اقاي روحاني تاكنون ٧ مصوبه مجلس كه شوراي نگهبان تاييد كرده را به راحتي اجرا نكرده است كه بر اساس قانون جرم محسوب ميشود و در حقيقت مصداق توهين عملي به نمايندگان مردم، شوراي نگهبان و همه مردم است. 🔹وي در پايان تاكيد كرد: با يك جست و جوي ساده در فضاي وب به راحتي ليست بلند بالايي از توهين هاي اقاي روحاني به منتقدين قابل دسترسي و بيش از ٥٠ مورد است كه اميدواريم بعد از سالها به اين توهين ها نيز رسيدگي شود.
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد شهریار زرشناس : راه حل مشکلات کشور '' انقلابی ترین'' گزینه ممکن و '' دولت با برنامه'' است حرف اول و آخر برای انتخابات ۱۴۰۰ این‌جا زده شده ملاک من و شما برای رأی دادن باید همین باشه انقلابی ترین گزینه ممکن ، و دولت با برنامه
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ده‌نمکی: امیدوارم صداوسیما در برابر فشارهای بیرونی تاب بیاورد ♦️‌ مسعود ده‌نمکی کارگردان سریال «دادستان» در صفحه اینستاگرام خود با انتشار یک ویدئو از این سریال نوشت: «دادستان» هر روز ملتهب‌تر می‌شود، امیدوارم که سازمان در برابر فشارهای بیرونی تاب بیاورد و از فضای مجازی و رسانه‌های جدید عقب نیافتد. ♦️۱۶۲ تلفن سازمان است؛ من اگر جای شما مخاطبان همراه دادستان بودم به آن‌ها امید و قوت قلب می‌دادم تا دو هفته «دادستان» را تحمل کنند و کم نیاورند.
🔻 اول با توهينهاي روحاني برخورد كنيد بعد با توهين كنندگان به روحاني 🔹حسينعلي حاجي دليگاني نماينده مردم شهرستانهاي شاهين شهر وميمه وبرخوار در مجلس در گفت و گو با درباره اتقاقات اخير در راهپيمايي اصفهان گفت: قطعا شعار مرگ بر هر مقام مسئول در كشور محكوم است و به هيچ وجه آن را تاييد نميكنيم اما جاي سوال از كساني است كه درباره اين موضوع تا حد شديدترين برخوردها پيگير هستند اما ده ها توهين آشكار اقاي روحاني به منتقدين و مردم را نديدند. 🔹نماينده مردم شاهين شهر گفت: اقاي روحاني تاكنون 7 مصوبه مجلس كه شوراي نگهبان تاييد كرده را به راحتي اجرا نكرده است كه بر اساس قانون جرم محسوب ميشود و در حقيقت مصداق توهين عملي به نمايندگان مردم، شوراي نگهبان و همه مردم است. 🔹وي در پايان تاكيد كرد: با يك جست و جوي ساده در فضاي وب به راحتي ليست بلند بالايي از توهين هاي اقاي روحاني به منتقدين قابل دسترسي و بيش از 50 مورد است كه اميدواريم بعد از سالها به اين توهين ها نيز رسيدگي شود.
❓مگر ممکن است انسانی مانند امام زمان(ع) اینقدر طول عمر داشته باشد؟ ✅پاسخ: اکنون که سال 1438ه.ق است، عمر حضرت(ع) 1183سال است. عمر طولاني محال نيست بلکه غير عادي است. تاريخ را که ميخوانيم، ميبينيم کسي نيامده براي انسان و یا سایر مخلوقات، عمر خاصّي تعريف کند. الان هستند افرادی یا موجوداتی در بين ما که با توجه به شرايطي از جمله عوامل ارثي، محيط زندگي و نوع شغل عمري طولاني دارند. مثلاً: در گياهان: در کاليفرنيا، درختاني با بيش از 5000 سال موجودند.*1 در حيوانات: مُسِن ترين حيوان، لاکپشتي است در جزاير "گالاپاگوش" با 177 سال عمر.*2 و در برترین خلایق یعنی انسانها: حضرت آدم 930 سال، شيث بن آدم 912 سال، انوش 960 سال، کيومرث 1000 سال، عاد 1200 سال، نوح 950 سال.*3 البته اگر کسي با کتب آسماني خصوصا قرآن آشنا باشد، ميداند معجزه و کارهاي خارق العاده اي ازجمله طوفان نوح، سرد شدن آتش بر ابراهيم، تبديل شدنِ عصاي موسي به اژدها، تولد عيسي بدونِ پدر و زنده نگهداشتنِ يونس در شکم ماهي، تاکنون در دنيا واقع شده است. همچنين اين طول عمر حضرت، منحصر بفرد نيست بلکه افرادي مانند الياس، ادريس، عيسي و خضر نيز هم اکنون در قيد حيات اند و عمرشان بسيار از امام زمان(ع) بيشتر است. 📚 1-دايرة المعارف بريتانيايي ج14؛ 📚 2-دايرة المعارف آمريکايي ج1717؛ 📚 3-تاريخ مروج الذهب ج1و2.
💫 مرحوم آیت الله ضیاء آبادی ( ره) 🔸 راه را خود قرآن به ما نشان داده است، 🔸 طبق برنامه ای که قرآن داده است عمل بکنیم به واجبات و محرمات عمل کنیم تا به لقاء الله برسیم. 🔸 ما هم عقل داریم و هم وحی پیامبر صلوات الله علیه به ما رسیده است، 🔸 عقل گفته است که خالق دارم، خالق من پیغمبر صلوات الله علیه را فرستاده است و او وحی داده است که روشن بیان شده است. 🔸با عقل فهمیده ایم که خالق و رازق داریم و او از طریق وحی برای ما برنامه فرستاده است، 🔸برنامه همین است که به واجبات عمل کنیم، محرمات را ترک کنیم، حرام مرتکب نشویم، 💫 اینها را عمل کنیم به آن مقام میرسیم
شنبه اول ماه رجب است هر کس ده نفر را با خبر کند تمام گناهانش بخشیده میشود.رسول خدا صلی علیه آله. دوستان امشبب هركس دعا كنه قبول ميشه چون كه امشب ماه خانه خدا رو طواف ميكنه اين پيام روبه همه إرسال كن هيچ كس رو محروم نكن از اين دعا «ربى من كل ذنب واتوب الیک»امشب ماه عمود بر کعبه میشه. التماس دعا امشب تلاوت آيه29و30سوره فاطر باعث نزول بركت است. شما هم مثل من برای دوستاتون ارسال کنید.بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ ﴿٢٩﴾لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَهُمْ وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّهُ غَفُورٌ شَکُورٌ( ۳۰)سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ موَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين حضرت محمد(ص) فرمودند هر کسی این دعا را بین مردم پخش کند گرفتاریهایش حل شود... فقط امشب. این عماریون
‼️ سونوگرافی نکن (نُخبه جمع کن)⇩ 🚨هشدار جدی حکیم دکتر روازاده در خصوص جلوگیری از به بهانه تشکیل نشدن جنین ↫اکنون که به برکت روشنگری های دلسوزان و اندیشمندان ایران اسلامی آحاد مردم از اهمیت موضوع جمعیت و ازدیاد نسل امت محمّدی (ص) مطلع شده اند و دیگر کسی به شعار شیطانی "دو تا بچه کافیه" اعتماد نمی کند و آسیب های روش تک فرزندی در خانواده برای عموم روشن شده است، نوبت به طراحی دسیسه ای دیگر از سوی دشمنان امت اسلامی است تا بتوانند نسل مسلمانان خصوصاً شیعیان را نابود کنند. ↫ های زود هنگام به وسیله دستگاه های تقریباً مستعمل و معیوب و توسط افراد فاقد تبحّر، دعوی تشکیل نشدن قلب جنین زیر دو ماه را بر سر زبان ها انداخته اند و اضطراب بسیار شدیدی را برای مادران جوان به ارمغان آورده اند و زنان را عملاً مجبور به سقط جنین می کنند. ‼️ بعد از یکبار سونوگرافی با این ادعا که ضربان قلب جنین ثبت نشده است، به مادر می گویند که این جنین قلب ندارد پس دستور می دهند به طرفۀ العینی بستری شود و جنین بی گناه را سقط کند و می گویند اگر در اقدام به سقط کوتاهی کنی، چنان و چنین می شود ... ✅ اینجانب دکتر روازاده، با تجربه چندین ساله خود در امر طبابت سوگند یاد می‌کنم که این بار حتماً و حتماً عجله کار شیطان است. بسیاری از این جنین‌هایی که توصیه به سقط مظلومانه شان می شود اگر سقط نشوند، بعد از گذشت یک ماه در سونوگرافی بعدی از قلب سالم و رشد طبیعی برخوردار خواهند بود و همه کودکانی که توصیه به کشتنشان در دوره جنینی کرده اند همگی در آینده افرادی تیزهوش و سالم و نخبه خواهند شد. ↫ به مادران عزیز و پاکدامن کشورم توصیه می کنم، اگر به شما گفته شد که جنین قلب ندارد بستری نشوید و اقدام به سقط نکنید، به هیچ عنوان این حرف را نپذیرید و مضطرب نشوید. به خدا توکل کنید و یک ماه دیگر هم صبر کنید. جنینی که قلب نداشته باشد و رشد نکند به صورت طبیعی در می میرد و دست هوشمند و قدرتمند طبیعت این جنین مرده را به آرامی و بدون هیچ عارضه ای از رحم شما طی یک دوره مشابه دوره عادت ماهیانه دفع می کند. ❌ پس عجله نکنید و پیش از موعد دست به قتل کودک دلبند خود نزنید و عوارض خطرناک و گاهی جبران ناپذیر یک عمل جراحی کورتاژ رحم را به جان نخرید که قطعاً باعث نازائی های احتمالی و کوتاهی عمر شما می شود. 🚫 از سونوگرافی های مکرر در دوران بارداری بپرهیزید. اگر شما جوانید و سابقه معلولیت در خانواده خود ندارید، به هیچ وجه نیاز به آزمایش، سونوگرافی و ندارید. ✅ با آرامش، به خدا توکل کنید و فرزند دلبندتان را در صدف وجودتان با عشق و محبت بپرورانید. در طول بارداری حتماً تغذیه سالم داشته باشید و با ایمان به خدا خوشحال و سرزنده این دوران را سپری کنید تا فرزندی سالم، صالح و تیزهوش داشته باشید.
سدیر یکى از شاگردان امام باقر علیه السلام بود. او مى گوید: امام باقر علیه السلام به من فرمود: اى سدیر آیا روزانه یک برده آزاد مى کنى ؟ عرض کردم : نه . امام علیه السلام فرمود: در هر ماه چطور؟ عرض کردم : نه . حضرت فرمود: درهر سال چطور؟ عرض کردم : نه . امام علیه السلام گفت : سبحان اللّه ، آیا دست یکى از شیعیان ما را مى گیرى و به خانه ببرى و به او غذا دهى تا سیر شود؟ به خدا سوگند این کار بهتر از آزاد کردن برده اى است که از فرزندان حضرت اسماعیل باشد. 🌷 *ولادت حضرت امام محمدباقر علیه‌السلام مبارک باد* 🌷
‏عکس از Khalili
🌹 *امام كاظم(عليه السلام) میفرمايد:* *رجب،* نام نهرى در بهشت است كه از شير سفيدتر و از عسل شيرين تر است; بنابراين هركس يك روز از ماه رجب را روزه بدارد، خداوند از آن نهر به او خواهد نوشاند همچنين آن حضرت در روايت ديگرى مى فرمايد: رجب، ماه عظيمى است كه خداوند، اعمال نيك را در آن چند برابر مى فرمايد و گناهان را در آن محو مى كند. پس هركس يك روز از ماه رجب را روزه بگيرد، به اندازه مسير يك سال از جهنّم دور و *هركس سه روز از آن ماه را روزه بدارد، بهشت بر او واجب مى شود.*