🔻کرونا بهانه مذاکره ایران و آمریکا میشود؟
🔹️اذعان ترامپ به محدودیت انتقال تجهیزات پزشکی؛ رییسجمهور آمریکا بار دیگر در روزهای اخیر تأکید کرده است که اگر ایران پای میز مذاکره بیاید تحریمها برداشته میشود.
این عماریون
عضو کمیسیون حقوقی مجلس:
🔹هواپیمای اوکراینی، یک هفته قبل از حادثه در ایران، در اسرائیل بود
🔹 کنترل این هواپیما از دسترس ما خارج شده بود؛ نیروهای نظامی ما وظیفه خود را به خوبی انجام دادهاند
🔹 بازداشت کردن افراد در این زمینه بی معناست
این عماریون
✅ آیا میدانستید با عضویت در گروههای واتساپ، شماره موبایلتان برای همۀ اعضاءِ گروه آشکار میشود و آنها میتوانند به بخشی از اطلاعات خصوصی شما دسترسی پیدا کنند؛ امّا در پیامرسانهای داخلی مانند سروش، ایتا و... چنین مشکلی وجود ندارد؟
✅ آیا میدانستید هزینۀ اینترنت و تبادل فایل و فیلم در واتساپ دو تا سه برابر هزینۀ اینترنت و تبادل فایل در پیامرسانهای داخلی مانند ایتا، سروش، گپ و... است؟
✅ آیا میدانستید قانوناً دستگاههای اطلاعاتی کشور همواره حق دارند کلیۀ اطلاعات رد و بدل شده در واتساپ و کلیه پیامرسانها و شبکههای اجتماعی خارجی را بدون کسب اجازه از شما و قاضی رصد کنند؛ امّا در مورد پیامرسانهای داخلی مانند سروش، ایتا، گپ، بله و... بدون تشکیل پروندۀ قضایی و صدور رسمی دستور قضایی با امضاء مقام قضایی رسیدگیکننده به پروندۀ و طی مراحل دادرسی موضوع با ادلۀ کافی، چنین حقی ندارند؟
✅ آیا میدانستید در واتساپ امکان ویرایش پیام بعد از ارسال وجود ندارد اما در اکثر پیامرسانهای داخلی مانند سروش، ایتا، گپ، بله، روبیکا و... این امکان وجود دارد؟
این عماریون
ارسال شده از سروش+:
📹 حسن روحانى: هم فعالیت اقتصادی و هم پروتکلهای بهداشتی قابل اجراست.
🔺ساختار این جمله برایتان آشنا نیست؟ سال ۹۲: «هم سانتریفیوژ باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم» پس از هفت سال هیچکدام نمیچرخد! برای امروز هم این عبرت تاریخی را در نظر بگیرید، کدام برقرار باشد، #جان یا #نان؟
🖍️ تعطیلی فعالیت های اقتصادی یقیناً برای عموم مردم قابل اجرا نیست چرا که بسیاری از مردم با کار روزانه امرار معاش می کنند
🖍️ از طرفی برای شکست کرونا باید برای مدتی تمام فعالیتها که اجتماعات مردمی را به همراه دارد تعطیل شوند
🖍️هر دو مورد نه باهم قابل اجرا هستند نه به تنهایی قابل اجرا
🖍️ #راه_حل ۱_ادامه تعطیلیها تا اخر اردیبهشت ۲_ یارانه معیشتی برای هر نفر ۱۵۰ هزار تومن به مدت یک ماه ۳ _افزایش جریمه رانندگان از ۵۰۰ هزار به یک میلیون تومن ۴_ عدم پرداخت حقوق به مسئولان رده بالای دولتی به مدت یک ماه ۵_ و برداشت از صندوق ذخیره ارزی ۶_خودداری از برگشت زدن چکها توسط بانکها به مدت دو ماه ۷_ صادرات بنزین ذخیره شده ی در زمان عدم مصرف داخلی.
این عماریون
ارسال شده از سروش+:
♦«ما و جهان پساکرونا»: در جهان دگرگونشدۀ آینده نقشی مؤثر خواهیم داشت یا صرفاً نظارهگر خواهیم بود؟
✍️ #محمدباقر_قالیباف
🔹شیوع ویروس کرونا در مدت زمان کوتاهی جهان را درگیر خود کرده است و در صورتی که طولانی شود تأثیری ماندگار بر همۀ ارکان نظم آیندۀ جهانی خواهد گذاشت. برای تحلیل ژئوپلتیکی این پدیدۀ مهم میتوان به نکات ذیل اشاره کرد؛
1️⃣ شیوع ویروس کووید-۱۹ نشان داد برخلاف آنچه برخی پژوهشگران در مورد کاهش نقش دولتها و جایگزینی آن با سایر بازیگران فراملی و فروملی بحث کردهاند، هنوز هم دولتها بازیگر اصلی جوامع هستند و این نقش در بحرانها تشدید میشود. در جهان پساکرونا دولت قویتر و مداخلهگرتر خواهد شد و مسئولیتهای پیشین خود را بازیابی خواهد کرد.
2️⃣ گسترش این ویروس از یک فرد در یک بازار محلی در یک استان در کشور چین به سطح و مقیاس جهانی نشان داد که چگونه در شرایط جهانی شده یک محیط جغرافیایی محلی میتواند در سطوح مختلف تاثیرگذار باشد.
3️⃣ شیوع این ویروس به احیای معنا و مفهوم سنتی مرزهای ملی در نظام جهانی منجر شد و بر این واقعیت تاکید کرد که همچنان کارویژه اصلی مرزها همان فاصلهگذاری با دیگران است و دولتها در تلاش برای پس گرفتن قدرت کنترل خود هستند.
4️⃣ دخالت موثر دولت چین در کنترل شیوع ویروس در آن کشور جلوههای دیگری از دخالتهای مثبت و حداکثری دولتها برای افزایش کارآمدی را نشان داد. کرونا به روشنی ضعفهای لیبرال دموکراسی و دولت ناظر غیرمداخلهگر را نشان داد.
5️⃣بحران کروناویروس، ضعف شدید ادعای رفاه، خدمات اجتماعی و بهداشت عمومی و روانی کشورهای لیبرال دموکراتیک غرب را عیان کرد ونشان داد تصاویر زیبای ساخته شده از این کشورها واقعی نیست.
6️⃣ این بحران بنابر مدت زمانی که جهان را درگیر خواهد کرد بر ساختار نظام سرمایهداری تاثیر بنیادی خواهد گذاشت.
❌چه باید کرد؟
🔰 در سطح جهانی به نظر میرسد که مولفۀ سلامت و بهداشت عمومی در تبیین قدرت مغفول ماندهاند و امروزه باید در کنار ژئو اکونومی، ژئوکالچر و غیره از ژئوهلث یا ژئوپلتیک بهداشت عمومی نیز بحث کرد.
◾️ جامعه و نظام سیاسی ایران در نتیجۀ ویژگیهای خاص فرهنگی، سیاسی و تاریخی و فشارهای چند ده سالۀ خارجی در برابر بحرانهای اینچنینی تابآوری نسبی قابل توجهی دارد که در کنار ظرفیت بسیار مهم گروههای فعال مردمی، منجر به توفیقاتی قابل توجه در سطح اجتماعی شد.
❇️ اما ضعف در برنامهریزی قبل از بحران و سردرگمی استراتژیک در مدیریت حین بحران از چالشهای حکمرانی دولتهای ما از گذشته تا حال بوده است. توانایی مدیریت هر بحرانی به عملکرد دولتها قبل از وقوع آن بحران برمیگردد. برای مدیریت بحرانهای بزرگ، نیازمند تصمیمهای بزرگ با قاطعیت و عزم راسخ هستیم.
🔺 بحران کرونا نشان داد که الگوی حکمرانی نیمهمتمرکز میتواند راهبردی کلیدی برای الگوی حکمرانی ما باشد. ناتوانی نظام حکمرانی ما در بهرهگیری از ظرفیتهای محلی کشور و تاثیر این ناتوانی بر کاهش توانایی دولت در حل مسائل ملی و بروز ناکارآمدیهای فراوان در بحران کرونا به طور عیان مشخص شد
💢 در نتیجه، مشخص است کشورهایی که بتوانند با مدیریت حسابشده کرونا را پشت سر بگذارند، نقش موثری برای خود در نظم آیندۀ جهانی تعریف خواهند کرد. این فرصتی بیبدیل برای جمهوری اسلامی ایران است تا برای نقشآفرینی خود در جهان پساکرونا برنامهریزی کند.
این عماریون
♦چندی پیش عباس عبدی نوشت رئیس جمهور با سختگیریها موافق نیست چون اصلاً در پی مذاکره با آمریکا بر بستر اپیدمی کروناست. گفتیم انشاءالله گربه است!
حالا که برغم هشدار مسئولان بهداشتی مبنی بر اوج گیری دوباره کرونا، رئیس جمهور دستور داده مراکز اقتصادی از ۲۰فروردین باز شود، چه بگوییم؟
این عماریون
♦چندی پیش عباس عبدی نوشت رئیس جمهور با سختگیریها موافق نیست چون اصلاً در پی مذاکره با آمریکا بر بستر اپیدمی کروناست. گفتیم انشاءالله گربه است!
حالا که برغم هشدار مسئولان بهداشتی مبنی بر اوج گیری دوباره کرونا، رئیس جمهور دستور داده مراکز اقتصادی از ۲۰فروردین باز شود، چه بگوییم؟
این عماریون