ارسال پرونده تخلف روحانی به قوه قضاییه
🔹نمایندگان مجلس با ۱۸۲ رای موافق، حسن روحانی را ناقض اصل ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی در موضوع سند ۲۰۳۰ دانستند و پرونده تخلف رئیسجمهور برای رسیدگی خارج از نوبت، به قوه قضاییه و مراجع ذیصلاح ارجاع میشود.
🔸اصل ۷۷: عهدنامه، مقاولهنامهها، قراردادها و موافقتنامههای بینالمللی باید به تصویب مجلس برسد.
🔸اصل ۱۲۵: امضای عهدنامهها، مقاولهنامهها، موافقتنامهها و قراردادهای دولت ایران با سایر دولتها و همچنین امضای پیمانهای مربوط به اتحادیههای بینالمللی پس از تصویب مجلس شورای اسلامی با رئیس جمهور یا نماینده قانونی اوست.
🔴عملیات تخریب و ترور کجا طراحی شده است؟
♦️حجم و شدت حملات به آقای رئیسی، طبیعی نیست. نقد منصفانه، محترم و مغتنم است. اما توهین و تهمت، و تخریب و ترور شخصیت سازمان یافته، خاستگاه دیگری دارد.
🔹آمریکا و اسرائیل طی چند سال اخیر، گرفتار سرشکستگی های داخلی بی سابقه شده اند که ریشه در ناکامی آنها در غرب آسیا دارد. "جنگ جهانی چهارم" و "جنگ جهانی سوم" (جنگ های مستقیم و نیابتی) که قرار بود ریشه اقتدار ایران و متحدانش را بزند، موجب اقتدار مضاعف این جبهه شد.
♦️با این وصف، "ساخت داخلی قدرت ایران"، در کانون توجه "ناتوی اطلاعاتی و فرهنگی" (متولی عملیات اطلاعات پایه و رسانه ای علیه کشور های هدف) قرار گرفته است؛ این که با نفوذ در عمق و اخلال و خرابکاری، بتوان جنگ را علیه ایران مغلوبه کرد.
🔹شبکه آمد نیوز، یکی از شبکه هایی است که طراحی های ناتوی اطلاعاتی، از مجرای آن عملیاتی (و پدیدار) می شد. یک سال پس از انتخابات 96، در حالی که طیف غربگرا تصور می کرد با موفقیت از پل انتخابات گذشته، مدیر آمد نیوز، تحلیل امنیتی مافوق های خود را -به مثابه نشتی بشکه و از موضع تبختر- بازگو کرد:
🔻«ما در انتخابات 96 تحلیل داشتیم. این جور نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاح طلبیم، یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما، تحلیل امنیتی داشت. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟
🔻ما بر اساس تحلیل امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. الان هم از کاری که در انتخابات کردیم، دفاع میکنم. چون با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش می رسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار می آمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
🔹اما چهار سال بعد، شواهد و قرائن، از پایان کار غربگرایان خبر می دهد. نامزدی را که آماج شدید ترین حملات قرار دادند تا رای نیاورد، اکنون جزو محبوب ترین شخصیت ها پس از شهید سلیمانی است.
♦️طبق همه نظرسنجی ها، در حالی که نرخ مشارکت در انتخابات رو به افزایش است و پیش بینی می شود به 60 تا 65 درصد صعود کند، 70 درصد رای دهندگان، آقای رئیسی را نامزد مد نظر خود معرفی می کنند و این در حالی است که نامزدهای دولتی یک تا چهار درصد، و سایر نامزد ها 2 تا 8 درصد رای دارند.
🔹انتخابات مهم ایران - چه درباره اصل میزان مشارکت و چه منتخب آن- حکم مرگ و زندگی را برای آمریکا و اقمارش پیدا کرده. بنابراین به واسطه نیروهای نیابتی، تا بتوانند انتخابات را لجن مال می کنند تا از چشم ناظران منطقه ای بیاندازند؛ همچنان که تقلا می کنند نامزد توانمند و انقلابی رای نیاورد.
♦️بنابراین، تخریب اصل انتخابات و ترور شخصیت آقای رئیسی، دودی است که دلالت بر آتش سوزی گسترده در اتاق های فرماندهی و عملیات ناتو می کند.آنها ابایی ندارند که حتی کسانی را وادار به انتحار کنند؛ ولو مباشران، از تمام نقشه خبر نداشته باشند.
🔹پدر خواندگان ائتلاف غربگرا، ماه هاست سرگرم مهره چینی برای این ماموریت هستند. آنها بخشی از این نقشه کثیف را با قربانی کردن ظریف (در ماجرای تهیه و درز فایل صوتی مسموم) اجرا کردند؛ اما ظریف بو برد و حاضر به ادامه خودزنی نشد.
♦️بار دوم نیز می خواستند فرزند حاج سید احمد آقا (ره)را قربانی کنند که اصرار او به مشورت با رهبری و شنیدن نصیحت مشفقانه و پدرانه، بازی اشرافیت غربگرا را به هم زد.
✅ موضوع: مناظره یا منازعه؟!‼️
🍃🌻🍃
🔻مناظرههای انتخاباتی همواره از پرچالشترین برهههای تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان بوده است و همین مناظرههای پینگپنگی سبب جذابیت و تماشای آن به مدت 200 دقیقه میشود. این مناظرهها ضمن آنکه سواد کاندیداها را میسنجد، همچنین باعث افزایش سطح سواد و تحلیل سیاسی مخاطبان و رأیدهندگان میشود؛ اما در اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری 1400 شاهد تبدیل مناظره به منازعه کاندیداها بودیم. این سطح از منازعه بهگونهای اوقات مردم عزیزمان را ناخوش کرد و صفحه مجازی رهبر معظم انقلاب نیز در واکنش به این نزاعها، بخشی از صحبتهای اخیر ایشان را منتشر کرد و نوشت: «هر وقتی نامزدها در مناظرات تلویزیونی روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی ضرر کرد».
🌀 نکات تحلیلی: در مورد متن و حواشی اولین مناظره نکات ذیل حائز اهمیت است:
🔸۱ - یکی از چشماندازهای جمهوری اسلامی در گام دوم رسیدن به تمدن نوین اسلامی است و مقام معظم رهبری بارها در اسناد بالادستی، افق این پیشرفت را نشان دادهاند و حتی فرمودهاند که خطّی که نظام اسلامی ترسیم میکند، خطّ رسیدن به تمدّن اسلامی است. اولین تحلیل از این مناظره و برخی از سخنان بیانشده نشان داد که برخی از نامزدها توان گام برداشتن در این مسیر را ندارند.
🔹 ۲ - نقش کنایههای انتخاباتی روحانی در انتخاباتهای گذشته که باعث پیشی گرفتن وی در لحظات آخر از سایر نامزدها شد، سبب شده که برخی از اساتید عملیات روانی همان تیکهها و کنایهها را نیز به برخی از نامزدها بدهند تا علیه نامزدهای دیگر بکار بگیرند.
🔸 ۳ - سؤالات طراحی شده مجری برنامه متناسب با نیازهای مردم و جامعه، برای عبور از مشکلات طراحی شده است و باعث میشود که مردم شناخت بیشتری از یک نامزد به دست بیاورند که البته برخی از افراد که اشراف کافی برای حل مسائل کشور نداشتند، بهجای پاسخگویی به این سؤالات، خود سؤالات دیگری مطرح میکردند یا به ایراد اتهام علیه سایر نامزدها میپرداختند.
🔺نکته پایانی: در کشور ما امکانات و ظرفیتهای زیادی برای ایجاد امید و افزایش مشارکت مردم وجود دارد و خوب است که نامزدها همین ظرفیتها و نحوه فعال کردن آنها را برای مردم تشریح کنند و اگر نامزدها در این زمینه کوتاهی دارند، بر فعالان سیاسی، رسانهها و حامیان نامزدها تکلیف است که به بیان این ظرفیتهای بالقوه و بالفعل کشور بپردازند. یک رئیسجمهور باکفایت میتواند مشکلات کشور را با تکیه بر این ظرفیتها حل کند.
⭕️ مشارکت حداقلی، تحریم حداکثری
🔹 همانطوری که مشارکت و حضور پرشور در انتخابات می تواند دارای آثار مثبت و مفیدی در تغییر اوضاع و بهبود شرایط باشد، به همین میزان عدم شرکت در انتخابات نیز، دارای آثار و تبعات مختلف و بعضاً خطرناکی خواهد بود. از طرفی، براساس نظریات سیاسی، مهمترین سنجه تعیین مقبولیت و مشروعیت سیاسی یک نظام، مشارکت فعال و پرشور مردم در انتخابات می باشد. جالب است بدانید، دشمنان ایران اسلامی، به انتخابات بعنوان یک نقطه عطف، برای نشان دادن فاصله میان حاکمیت و مردم، نگاه می کنند و در این جهت، تلاش شبانه روزی صرف می نمایند.
🔸 در واقع، مشارکت حداقلی و یا به عبارت بهتر، عدم حضور حداکثری در پای صندوق رای، این پیام را به دشمن خواهد داد که تحریمهای گسترده اقتصادی علیه ملت ایران، نتیجه بخش بوده است و مردم اعتمادشان را به نظام سیاسی که حاکم است از دست داده اند. بنابراین، دشمنان تحریم ها را بعنوان یک عامل موثر، افزون خواهند کرد و در نتیجه لازم است همه اقشار و آحاد جامعه به تبعات خطرناک رای ندادن دقت نمایند.
اهمیت برنامه محوری نامزدهای انتخاباتی
یکی از مهمترین پیش نیازهای یک انتخابات پرشور و البته با نتایج مطلوب، برنامه محوری نامزدهای انتخاباتی است. متأسفانه در ادوار مختلف انتخابات ریاست جمهوری در ایران، رقابت های انتخاباتی حول محور دوگانه سازی های کاذب و جعلی، و در راستای پر کردن سبد رأی خود، حتی به بهای خیانت به منافع ملی به انجام رسیده است. نتیجه چنین انتخاباتی قطعاً با خسران عمومی همراه بوده و تنها به ایجاد شکاف های مختلف سیاسی در کشور شتاب بخشیده است. در نقطه مقابل، برنامه محوری نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری می تواند عیار آنها را برای کسب منصب ریاست قوه مجریه مشخص کند. با سنجش برنامه های گوناگون، انتخاب کنندگان می توانند اطلاعات و شواهد کافی درباره میزان توانایی و دانش نامزدها کسب نموده و انتخاب صحیحی را رقم بزنند. به نظر می رسد امروز و با گذشت 42 سال از نخستین انتخابات ریاست جمهوری در ایران، این مهم توسط برخی نامزدها مورد اهتمام واقع شده که البته باید گسترش و عمق بیشتری یابد.
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مفتی اعظم اهل سنت در آمریکای لاتین: #آیت الله خامنه ای یک سروگردن از تمام سیاستمداران جهان بالاتر است!
💢"شیخ عمران حسین" مفتی اعظم حنفی ها در آمریکای لاتین و نویسنده معروف جهان اسلام در سخنانی به تعریف و تمجید رهبر ایران پرداخت و گفت:
🔺"ایران به دلیل داشتن چنین رهبری به درستی در برابر ظالمین جهان به سرکردگی آمریکا ایستاده است"
‼️ما گلــــــــهای خندانیم!!
▪️پیامک به دختران و فیلترینگ رو از همتی و مهرعلیزاده بگیرن باید تو مناظرات ما گل های خندانیم بخونن
#مناظره
#انتخابات
#دولت_سوم_روحانی