💫🍃🌸🍃💫
#اذکارمعجزه_آسای_طلایی
❣ختم هایی برای تمام حاجات خاص❣
❤️به قصد بر آمدن حاجت در یک هفته، در ساعت معین ، این اذکار مفید و موثر را بخواند;
((البته بهتر است بعد از نماز انجام دهد)) :
💚روز شنبه 1060 بار ذکر ✨[ یا غَـنِی ]✨ برای توانگری
💚روز یکشنبه 489بار ذکر✨[ یافَتّاح ]✨ برای گشایش کار ها و بخت
💚 روز دوشنبه 129بار ذکر ✨[ یا لَطیف ]✨ برای حاجات نهان و غمهای درون
💚و سه شنبه 903بار ذکر ✨[ یا قابِـض ]✨ جهت رسیدن به مطلوب
💚 روز چهارشنبه 541بار ذکر ✨[ یا مُتَعال ]✨ برای پیدا کردن شغل و منصب
💚 پنجشنبه 308بار ذکر ✨[ رَزّاق ]✨ جهت افزون شدن روزی
💚 و روز جمعه 256بار ذکر ✨[ نُـور ]✨ جهت نورانیت دل و عزت بسیار مفید است.
📚 رهنمای گرفتاران ، ص۲۲۵
التماس دعا بعد از صلوات
🌈 @nashriat_siasi 20.4.0.pdf
368K
📰 اخبار و تحلیل های روزانه
🗓 یکشنبه بیست تیر ماه
🔺تفسیر غلط از مشارکت مردمی!
🔺اعتراف به شکست، پس از 20 سال؟!
🔺استقبال و قدردانی افغانستان از میانجیگری ایران
🔺نقشه راهی برای وزارت امور خارجه دولت سیزدهم
🔺عمان: ایران به دنبال صلح و ثبات در یمن است
🔺کمک ۱۳ میلیونی به خانوادهها پس از تولد فرزند چهارم
🔺مشکل برق کشور؛ سوء مدیریت یا ماینرها؟!
🔺واکنش خطیبزاده به حضور غربیها در سیرک منافقین
🔺رئیسی: امکان تحول در کشور فراهم است
🔺کارایی بالای واکسن پاستور بر کرونای جهشیافته
🔺طرح ایجاد وزارتخانه جدید در مجلس!
🔺جنبش النجباء عراق: آمریکاییها را رها نخواهیم کرد
🔺حذف مالیات ارزشافزوده طلا از ۶ ماه دیگر
🔰صداوسیمای نا امن برای خانوادهها
🔸مدیریت صدا و سیما در آستانه تغییر؛ آیا شاهد تحول جدی خواهیم بود؟
✍🏻دکتر مصباح الهدی باقری
🔻با یکی از دوستان قدیمی پیام رد و بدل میکردیم. در اثنای بحث به مسائل تربیتی بچهها رسید. گفت: "چند روزی است تلویزیون، سریال دودکش۲ رو داره پخش میکنه. بخشهائی از قسمت اولشو دیدم، مناسب بچه ها و حرمت خانواده نبود. مجبور شدم یه جوری سر بچهها رو گرم کنم و نذارم ببینند. "
برام جالب بود، فصل اول و حتی بخش دومش که با نام پادری پخش شد، سریالی خوش دست و در چارچوب بود ولی حالا همان نویسنده، کارگردانی رو هم (بجای محمدحسین لطیفی در دو سریال قبلی) بعهده میگیره و بعد...
اگر نگوییم از اول انقلاب، حداقل ۲۷ ساله که تلویزیون رو خودیها یا همانها که پای راستشان را در زمین انقلاب میدانیم اداره کردهاند، پس چه شده است که بعد از نزدیک به سه دهه، تلویزیون حتی از سالهای اولیه این سه دهه هم برای خانوادهها امن نیست و باید حتما در خانه ممیزی کنند و بعد بچه ها رو پای تلویزیون بنشانند.
تلویزیون بیشتر از اینکه در همه این سالها با یک ایده تحولی حرکت کند در دام روزمرگیها افتاده بطوری که سالهاست درگیر پرکردن آنتن به هر طریقی است. حداقل و فقط سالی هزار قسمت سریال باید توسط سیمافیلم برای شبکه ها آماده یا مجوز آمادهسازی اش صادر شود فلذا همچنان لنگ نان شب است.
ورودی نیروی انسانی تلویزیون با گزینش سفت و سخت، سعی میشود از باصطلاح خودیها جذب شود. لذا نیروی انسانی وارد شده در رسانه نیز مهر تائید نظام را خورده است؛ اما در کدام بخش؟ بجز معاونت سیاسی، در سایر بخشها غالبا دور از آنتن و با فاصله معنادار از گروههای برنامهساز و یا حداکثر مشارکت در ساخت برنامههای جیم و دال و...
🔻شهریور سه سال پیش یکی از بزرگان نظام در دیدار با مدیران رسانه میفرمودند (نقل به مضمون و با سانسور اسامی): پخش صحبتهای فلان اندیشمند برجسته اسلامی یا بهمان مفسر قرآن برای استفاده در آنتن تلویزیون خوب است ولی بدانیم اگر این صحبتها ترجمه به متنهای اقتباسی و نمایشی نشود، بیننده عام تلویزیون رغبت کمتری به دیدن آن میکند و تقریبا اینگونه صحبتها بسیار کم مورد توجه مخاطب توده قرار میگیرد...در این رده چقدر نیروی تراز و کارآمد تربیت شده است؟ اصلا این تربیت، کجای دستورکارهای رسانه است؟
رسانه در همه این سالها اداره شده است، شاید به نسبت بودجه و درگیریهای دیگرش هم بد اداره نشده باشد ولی این مسیری که می رویم شاید برای برخی نان داشته باشد (که دارد... مثل اینکه خوب هم دارد) اما برای انقلاب، آبی به همراه ندارد.
در حقیقت، درست است که اداره کلان رسانه و حتی جذب نیرو در قسمتهای سیاستگذاری و بدنه کارشناسی ستادی با فرمولهای غربالگری انقلابی سامان یافته است، اما همچنان آنتن از طریق درپشتی بدون غربال و حساسیت لازم در حال تامین است؛ و چون همیشه لنگ آنتن هستیم لذا با غمض عین و فروکاستن شدید و غلیظ انتظارات، از آن گذشته و میگذریم.
🔻رسانه ملی، در همه این سالها بدون کوچکترین نشانه از داشتن ایده تحولی فقط اداره شده است؛ یعنی نیروهای اصلی و صفی که با استاندادهای حرفهای رسانه هم منطبق باشند، کمتر در مجامع رسمی رسانه (مثل دانشگاه صدا و سیما) یا مجامع ضمنی تربیت نیرو (مثل گروههای برنامهساز) رشد پیدا کردهاند. نیروهای خوب انقلابی نیز یا از نظر عده، تعداد قلیلی هستند یا در فضای حرفهای رسانه و اتمسفر حاکم، شبیه بقیه شدهاند.
بعد از بیست و هفت سال (اگر نگوئیم چهل سال)، همچنان مشغول کارهای ضربتی و تند و سریع و "در برهه حساس کنونی" هستیم و هنوز به ایده تحولی و اجرای آن نرسیدهایم. حتی ایدههای فاخری مثل جوانگرائی دستخوش بازیهای مدیریتی و کش و واکشها و سهمخواهیها شده است و ذیل فکرهای سطحی دست و پا میزند تا شاید جوانمرگ نشود.
🔻دولت مردمی و انقلابی میتواند گرفتار همین آفت سهمگین باشد مخصوصا اگر و فقط اگر بخواهد با روزمرگی و تامین نیازهای روز حرکت کند. حقیقت ماجرا این است که وضعیت اجرائی کشور بعد از دستپخت ۸ ساله آقای روحانی و دوستان، شبیه آنتن تلویزیون است که نیازهائی ضربتی و اقداماتی فوری را میطلبد اما اگر دولت در دام همین نیازها و اقدامات که بسیار دشوار و صعب هم هستند بیفتد و نتواند لااقل ایده تحول ریل حکمرانی و نیروهای مورد نیازش را کلید بزند و در دام روزمرگیها بیفتد، فرصت پیش آمده به ثمن بخس بر باد فنا خواهد رفت.
لازم است نیازهای فوری در کنار اصلاح و تغییر ریل حکمرانی و اقدام برای تربیت نیروی کارآمد، جدی گرفته شود...
دولت مردمی، هم یک اسم شریف است و مهمتر از اون یک رسم انقلابی.
آمریکای فرسوده
🔹آمریکای بدون روتوش، با آمریکای بزک شده، زمین تا آسمان فرق می کند. آمریکای واقعی، دارای درماندگی های مزمن است. نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان اخیرا هشدار داد:
🔻"زیرساخت های آمریکا باید بهتر باشند. با این حال، جاده ها، پل ها و شبکه آب ما رو به زوال است. شبکه برق ما دربرابر قطعی ها، آسیب پذیر است. دسترسی به اینترنت پرسرعت و قابل استفاده برای بسیاری وجود ندارد".
🔹اقتصاد و جامعه آمریکا شرایط بسیار بغرنجی را سپری میکند؛ چنان که هفته گذشته جو بایدن رئیسجمهور، ضمن سخنرانی در ویسکانسین گفت:
🔻"من تمام تلاش خود را برای متحد کردن آمریکا انجام دادم. برخی از دوستانم میگویند این غیرممکن است. ما در رابطه با موضوعات زیادی دچار شکاف هستیم.
🔻(با اشاره به خرابی وسیع زیر ساخت ها) از هر ۵ مایل بزرگراه و جاده در آمریکا، یک مایل آن در وضع بد قرار دارد. البته وضع برخی از ایالتها به مراتب از این هم بدتر است.
🔻از ساخت حدود ۵۰ درصد از پلهای ما بیش از ۵۰ سال گذشته است. از نظر مهندسان بیش از هزار پل در ویسکانسین دچار مشکلات ساختاری هستند. تنها هزار پل در ویسکانسین این وضع را دارند.
🔻حالا ببینید که در سراسر کشور وضع چگونه است. بیشتر پلهای آمریکا به تعمیر و بازسازی نیاز دارند. عبور کامیون از روی بیش از ۶۰۰ پل در ویسکانسین ممنوع است.
🔻برای مثال به میلواکی توجه کنید. آب این شهر به سرب آلوده است که می تواند آسیبهای زیادی به سلامتی افراد وارد کند. آب ۱۰ میلیون خانه در آمریکا به سرب آلوده است. آب ۴۰۰ هزار مدرسه در معرض خطر آلودگی به سرب قرار دارند".
🔹این سخنان در حالی عنوان شد که بنابر گزارشهای رسمی، میزان کسری بودجه آمریکا به رقم سه هزار هزار میلیارد دلار رسیده است.
🔹سخنان بایدن در حالی است که دونالد ترامپ پنج سال قبل، تبلیغات انتخاباتی را با انگشت گذاشتن بر حجم خرابی و خسارت دولت های بوش و اوباما بنا کرد.
🔹ترامپ همچنین در اولین مصاحبه پس از انتخابات به ABC NEWS گفت:
🔻"ایالات کتحده در حال فرو پاشیدن است. ما هزینه ساخت یک مدرسه در بروکلین یا لسآنجلس را نداریم. شیکاگو مانند افغانستان شده هر چند روز یک بار شماری از مردم هدف گلوله قرار میگیرند. میخواهم مطمئن شوم در دوره من هیچ کس در خیابانهای ما به خاطر بیمه و فقر نخواهد مرد.
🔻پلهای ما ویران شدهاند. ما پول ساخت یک مدرسه را نداریم. سیاستمداران ما برای مدتی طولانی، مردم را مأیوس کردهاند. با ۶ تریلیون دلاری که در جنگ خاورمیانه از ۱۵ سال قبل هزینه کردهایم، میتوانستیم کشور را دو بار بازسازی کنیم. به وضع جادهها، پلها، تونلها و فرودگاههانگاه کنید که شبیه مکانهای از رده خارج است".
🔹همچنین توماس فریدمن (تحلیلگر ارشد دموکراتها) آبان 1391 در گفتوگو با روزنامه ملیت ترکیه خبر داده بود:
🔻"ما دیگر حتی به اندازه یک بند انگشت، توان مداخله نظامی در بحرانهایی مانند سوریه نداریم. البته میتوانیم پول و سلاح بدهیم اما مداخله مستقیم نه. آمریکا وارد دورهای شده که باید کمی هم به مشکلات داخلی خود بپردازد.
🔻اکنون بیت لحم پنسیلوانیا برای ما مهمتر از بیت لحم خاورمیانه است. مردم آمریکا برای خدمات کمتر بهای بیشتری میپردازند و بیش از هر دورهای میپرسند که نیروهای ما در فلان منطقه جهان چه میکنند؟
🔻... ما در عراق ضامن نارنجک را کشیدیم و خود را روی آن انداختیم. همه ترکشهای جنگ به ما اصابت کرد".
ای آقایان نویسندگان! اینقدر تضعیف نکنید روحانیت را
بازخوانی تذکار تاریخی #امام_خمینی به نویسندگان هجمهکننده به روحانیت
🔹... امروز #وظیفه هست برای همه ما، #ملت ما باید این وظیفه را انجام بدهد. امروز روزی است که قدرتهای بزرگ با #توطئههای داخل و خارج میخواهند این #نهضت را بهکلی به هم بزنند، و #اسلام را که الان از آن ضربه دیدند زیرپا بگذارند، و قطع کنند ریشههای او را. امروز همه اهالی مملکت ما و کشور ما باید به حال آمادهباش باشند.
🔸نروید سراغ زمین و ـ نمیدانم ـ این چیزهایی که مال دنیاست. اینقدر دنبال این چیزها نروید. شما باید #اسلام را حفظ کنید. در پناه اسلام همه این چیزها را هم داشته باشید.
🔹اگر اسلام را از دست شما بگیرند، خیال نکنید که اسلام را که گرفتند یک ملتی میگذارند و یک ملیتی که این آقایان #ملتگراها، هی دهن خودشان را پر میکنند، ملت، ملت! اگر اسلام را از دست شما گرفتند و آخوند و ملت را جدا کردند، شما چهار نفر #ملی نمیتوانید هیچ کاری بکنید، اگر بین شما امثال بختیار نباشد و حال اینکه ممکن است باشد، اینقدر #تفرقه ایجاد نکنید. ای آقایان نویسندگان! اینقدر #تضعیف نکنید #روحانیت را. ای آقایان #روشنفکران! اینقدر مملکت را از این طرف به آن طرف نکشید تا اینکه خدای نخواسته بیایند همه تان را عذرتان را بخواهند. با هم باشید. آماده باشید.
🔸ملت باید آماده باشد برای این اموری که دارد پیش می آید، که آن روزی که خدای نخواسته فرض کنید فانتوم آنها آمد و اینجا را خراب کرد و من هم رفتم سراغ کارم، ملت دستش باز و با مشت محکم حفظ بکند #اسلام را. روحانی، بازاری، کارگر، کشاورز، کارمند، قوای مسلح، همه باید حال آماده باش داشته باشند...
▫️٢٠ تیر ۵٩، صحیفه امام، ج ١٣، ص ١٧ و ١٨.
.
سمّ حکمرانی
🔹مردم، امروز آقای اردکانیان را به عنوان یکی از مقصران قطع برق می شناسند.
♦️اما طیف مدعی اصلاحات و اعتدال تا چندی قبل، او را به عنوان نظریه پرداز و در تراز ریاست جمهوری وانمود می کردند.
🔹او درباره الزامات حکمرانی درست سخن می گفت و از این که دیگران برنامه ریزی نداشته اند، انتقاد می کرد.
♦️اما در دوره مدیریت ایشان بود که غیر از فصل گرمای هوا، در زمستان هم گرفتار قطع برق شدیم. و در همین دوره، از الزامات برنامه ششم در زمینه توسعه ظرفیت های نیروگاهی و تبدیل شدن به صادر کننده پایدار عقب افتادیم.
🔹در تدبیر و دور اندیشی اردکانیان همین بس که چهار سال قبل گفت: "ساخت نیروگاه برای ۲۰۰ ساعت، توجیه اقتصادی ندارد و زیر بار فشار برای نیروگاه سازی نمی روم"!
♦️... ناگهان چقدر زود دیر شد و رسیدیم به جایی که اعلام کنند تولید برق 10- 15 هزار مگاوات کمتر از مصرف کشور است؛ آن هم در دوره رکود اقتصادی که بسیاری از واحد های تولیدی تعطیل یا نیمه تعطیل هستند.
🔹سمّ حکمرانی، ادعا داشتن فراوان، اما کم گذاشتن در آینده نگری و اقدام و عمل است. بسا مدیران ضعیف که در متن مجادلات سیاسی، حاشیه امن برای سوء مدیریت پیدا کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شرم باد بر دولتی که با بیعملی و بیتدبیری مردم را با مشکلاتشان رها کرده است.
#سیستان_مظلوم #بلوچستان_محروم #حسام_الدین_آشنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت دلاوری مجری تلویزیون از سیستان و بلوچستان: من دیدم بیمارانی را که در راهروها و تا در اورژانس بستری بودند و کمبود اکسیژن در استان بیداد میکند.
انشالله با زحمات کادر درمان و ارتش مشکلات این استان حل شود
📡 ماهواره
آمریکا تقریبا چهار برابر ایران جمعیت داره، ۹۰٪ ماهواره های دنیا در اختیار آمریکاست، مردم آمریکا به دولتشون مالیات میدن اما برای استفاده از ماهواره باید پول پرداخت کنن،
دولت آمریکا فقط هشت کانال مجانی براشون گذاشته، ، در تمام دنیا ماهواره با کسب هزینه در اختیار مشتری قرار میگیره،
ما در ایران بسیار خوشبختیم که علاوه بر کانالهای غیر فارسی، فقط ۱۶۲ کانال فارسی رایگان داریم.
چقدر دوستمان دارند !!!
اکثراین کانالها ازجمله فارسی وان ها در مالکیت مُرداک یهودی صهیونیست قرار داره،
فارسی وان وقت نماز، اذان پخش میکنه و مناسبتهای مذهبی اسلامی خصوصا شیعی را یادآوری میکنه !
اونها برای سرگرمی ما بروزترین فیلمها و سریالها رو میخرن، بفارسی دوبله میکنن و مجانی برامون پخش میکنن،
اونم " فقط برای ما رایگانه و نه برای همسایه های عرب ما "!!!!!!
جالب این که هدف اوّل و مُهِمشون ایجاد گسست خانوادگی در جامعه ایران و نابود کردن قداست خانواده است به همین جهت موضوع خیلی از سریالها به روابط ناسالم خانوادگی و عادی سازی روابط نامشروع بین زن و مرد و دختران و پسران مربوط میشه.
خصوصا خیانت به همسر، تشویق به طلاق و پذیرفتن بچه نامشروع به عنوان یک هدیه الهی و دهها خیانت دیگر.
جالبه بدونید مردم انگلیس بابت مالیاتی که روی قبضهای برقشان بابت برنامه های BBC فارسی میاد اعتراض کردن و جواب گرفتن که این یک مسأله دیپلماتیکه باید همکاری کنید!!
مُرداک در یکی از برنامه های تلویزیونیش در آمریکا عنوان کرد که : "ما ایرانی ها را قورباغه پز میکنیم"!!!
حالا این یعنی چی؟
فرانسویها قورباغه را در آب ولرم و با شعله بسیار آرام میپزن که تا بیاد بفهمه، پخته شده و هیچی حالییش نمیشه.
راستی! تا حالا چندهزار و یا چند میلیون نفر از ماها با حربه های استعمار قورباغه پز شدیم (و هویت ایرانی اسلامی خود را از دست دادیم) و متوجه نشدیم ؟؟!!
حالا یه چیز دیگه:
آندلس یک کشور بود با صدها سال سابقه دولت اسلامی، بزرگترین قدرت نظامی و علمی زمان خودش در اروپا، بارها جنگ بین اونا و مسیحی ها و یهودیها در گرفت و بخاطر جوونای غیرتمند آندلس جلوی اونا دوام آورد، مسیحیا با ایجاد یک دولت کوچیک در شمال آندلس چندتا کار کردن، باغهای بزرگ انگور ایجاد کردند
فقط برای ساخت مشروب مجانی برای مسلمونا،
دختران مسیحی با آرایش و لباس محرک در میان مسلمونها ظاهر شدند،
رستورانهایی درست کردند با خدمه دختران بی حجاب مسیحی و کارهای مشابه دیگر،
چندین سال بعد وقتی مردم مسلمان اندلس سرگرم عیاشی و خوشگذرانی شدند مسیحیان با یک حمله، قتل عامی در اندلس براه انداختند که مورخین شان نوشتند تپه های بزرگی
از دست و پا و سرهای مسلمانان بطورجداگانه درشهرها ایجاد شد و بگفته خودشان هنگام عبور از کوچهها خون تا زیر لگام اسبها میرسید.
الآن اون کشور اسمش شده اسپانیا و کمترین تعداد مسلمان در بین کشورهای اروپایی رو داره.
در یک تحقیق میدانی در ساری از ۲۰ نصب کننده حرفه ای آنتن ماهواره ۱۸ نفرشان برای خودشون ماهواره نصب نکردند !!
علت را که پرسیدند گفتند: از نصب ماهواره برای دیگران و رفت و آمدهای بعدی به منازلشان جهت تنظیم ماهواره و رفع خرابی آن دریافتیم که چه آثار مخربی بر آنان و خانواده هایشان ایجاد کرده و چگونه هویت خود را فراموش کردند.
ما از این اتفاق، عبرت گرفتیم و خانواده هایمان را از این خطر حفظ کردیم.
آری چه زیبا فرمود پیامبر عزیزمان : "ساعتی فکر از هفتاد سال عبادت بهتر است ".
خب حالا موقع آن است فکری کنیم و دیگران را به فکر واداریم.
"""
♨️ مغالطه ای جدید از روحانی بخت برگشته
🔴 مهدی نصیری در کانال تلگرامی خود با استناد به برخی از سخنان امیر مومنان ع نتیجه گیری ناحقی از کلمات حق امام داشته و بیان کرده که پیام این احادیث برای حاکمان جمهوری اسلامی این است:
🔸به چنگ آوردن حکومت به هر بهایی و حفظ و تداوم آن با هر شیوه ای و بی اعتنایی به خواست و تمایل عمومی مردم و مهندسی انتخابات برای رسیدن به گزینه مورد نظر به بهای منزوی کردن اکثریت، با شیوه حکمرانی نبوی و علوی نسبتی ندارد.
🔴 باید از این روحانی سابق بخت برگشته پرسید که آیا پیروزی انقلاب اسلامی به چنگ آوردن حکومت به هر بهایی بود؟؟؟
🔴 همچنین باید از او که گوی سبقت را از اصلاح طلبان رادیکال نیز ربوده، پرسید که آیا او انتظار دارد رهبر انقلاب اسلامی دو دستی حکومت را تحویل آمریکا و غرب گراها بدهد؟
🔴 مگر امام علی در طی ۵ سال حکومت داری خود سه جنگ بزرگ با افراد بظاهر مسلمان نداشت؟ مگر چون عده ای بیعت با اورا شکسته و اورا نخواستند حضرت کنار کشید؟؟
🔴 وانگهی مردم انقلابی و بصیر دوران ما کجا و مردم کج فهم و نادان زمان امام کجا؟
🔴 جناب نصیری اگر هم مردم گلایه ای دارند بخاطر عملکرد همفکران لیبرال شماست نه نظام و انقلاب
🔴 محاکمه برجامیان
فقط یک مورد از ده خسارت ذکر شده در تصاویر بالا کافیست که دادگاه #محاکمه برجامیان هر چه زودتر تشکیل شود تا دیگر کسی جرات نکند به این سادگی با منافع و آبروی مملکت بازی کند ...
🔺جهت یادآوری عرض کنم با افزایش نیروگاه های هسته ای (که وظیفه دولت بوده) می شد مشکل کنونی #قطعی_برق و حتی تا حدودی مشکل کمبود آب را حل نمود چرا که هر نیروگاه هسته ای علاوه بر تولید برق ، مقدار زیادی آب شور را هم شیرین می کند.
اما برجام بزرگترین ضربه را به صنعت فوق استراتژیک هسته ای کشور زد ...