کانال تحلیلی گفتمان انقلاب اسلامی
@sameir
🔰 افغانستان برای تمام افغانها (1)
💠 #مقام_معظم_رهبری:
افغانستان کشور برادر مااست ؛ هم زبان ، هم دین ، از لحاظ فرهنگی هم فرهنگ ؛ و واقعا مشکلات افغانستان ومصیبتهای افغانستان انسانرا به شدت متاثرمیکند ...
ما طرفدار ملّت افغانیم ...
نوع رابطه ما با دولتها هم به نوع رابطه آنها باما بستگی دارد
۱۴۰۰/۶/۶
📝 مشکلات افغانستان ریشه در اقدامات آمریکاییها ، اشغال وجنگهای داخلی دارد ؛ همواره اشغالگری محکوم به شکست است . ۲۰ سال اشغال افغانستان توسط آمریکا وناتو چیزی نداشت جز ظلم به مردم، بمباران عروسی وعزا ، زندانی کردن بسیاری ، آزمایش جنگ افزارها وده ها برابرشدن تولید مواد مخدّر.
دراین مدت ملت مظلوم افغان اگرپسرفت نکرده باشند حتماپیشرفت هم نکردند.
🔷 15_ 10 قوم بزرگ وکوچک در افغانستان زندگی می کنند که طالب ها یا همان طالبان تنها بخشی از قوم پشتون وحداکثر ۳۰ درصد جمعیّت افغانستان را شامل می شوند .
🔷 تمام قومیّتها ، اقلیّتهای مذهبی ومردم افغانستان باید بتوانند برای تعیین سرنوشت خود تصمیم بگیرند ویک دولت فراگیر با حضور تمام اقوام افغانی در افغانستان حاکم شود .
🔷 ایران به عنوان برادر قوی در کنار افغانستان مظلوم است واز افغانستان امن حمایت می کند . ایرانیان طرفدار ملّت افغان هستند . اصل سیاست خارجی ایران این است که مردم افغانستان حکومت را به دست بگیرند وحکومت آن با انتخابات آزاد تعیین شود.
📌 درباره تاثیر پاکستان وعربستان وماجرای درّه پنجشیر در ادامه خواهم نوشت .
#مازیاران_چشم_یاری_داشتیم (۱)
#تحلیل
✳️ رهبرانقلاب درتاریخ ۱۳۸۸/۵/۲۳
آملی لاریجانی را به عنوان رئیس قوه قضائیه منصوب کردند وبا تمجید از ایشان با عنوان محقق فرزانه وارجمند یاد کردند .
بعد از ۵ سال ۹۳/۵/۳ برای تمدیدمسئولیت ایشان فرمودند:
آیت الله جناب آقای حاج شیخ صادق آملی لاریجانی دامت توفیقاته ، با تکریم وقدردانی از یک دوره ی تلاش عالمانه وارزشمند جنابعالی ....
✳️ ۹۷/۱۰/۹ همچنین در ادامه اعتماد رهبری انقلاب به آملی لاریجانی با ذکر همان عبارات تمجیدی ایشان را به ریاست مجمع تشخیص مصلحت وهمزمان تمدید عضویت شورای نگهبان منصوب کردند .
✅ یادمان نمی رود در ایام فتنه ۸۸ که ریاست قوه مجریه ومقننه یعنی احمدی نژاد وعلی لاریجانی تا جای ممکن از بکار بردن واژه #فتنه طفره می رفتند وهاشمی رفسنجانی هم پناهگاه وتکیه گاه اصحاب فتنه شده بود، اما آملی لاریجانی با شجاعت وصراحت بطور مکرر از صداوسیما سران فتنه را محکوم میکرد وبه نوعی از معدود بزرگان نظام بود که از نظر نظام پشتیبانی می کرد .
✅ دستگیری ومحاکمه مهدی هاشمی رفسنجانی هم درآن دوران شروع مبارزه با فساد آقازاده ها محسوب می شد .
🔻 اما متاسفانه ایشان با اینکه ۱۰ سال رئیس ق.ق و۲۰ سال عضو شورای نگهبان بودند نقدش را عمومی کرد، به وجه نظام آسیب زد ورعایت مصالح کلّی نظام را از یاد برد ودرنهایت کناره گیری کرد .
📌متن شبهه👇
من این موها رو بکنم تو مشکل مملکت حل میشه دزدی و اختلاس کوفت زهرمار حل میشه ؟
📌 پاسخ به شبهه👇
جملات زیبا و دلنشین و با قافیه، لزوماً درست و منطقی نیستند. چه بسا زیباترین نثرها، خلاف عقل و منطق باشند، مثل این کلیپ
1️⃣ حقیقت دین، چیزی غیر از رفتار و کردار دینداران است.
👈 اگر همه نمازخوان ها، دروغ بگویند، دلیل نمی شود که ما دیگر نماز نخوانیم چون نمازخوان ها دروغ می گویند. ما باید نماز بخوانیم، دروغ هم نگوییم چون خدا گفته.
👈 اگر همه چادری ها گناه کار باشند، دلیل نمی شود که ما حجاب را کنار بگذاریم، حفظ حجاب واجب است چون خدا گفته.
👈 اگر همه حاجی های ریشی رباخوار باشند، ما حق نداریم ریش خود را از ته بتراشیم و حج را ترک کنیم. بلکه باید ببینیم دستور خدا چیست و به آن عمل کنیم.
2️⃣ کسی که همه دینداران را افرادی ریاکار می پندارد که در پشت لباس دیانت به گناه ها و خلافکاری های خود مشغول اند، سخت در اشتباه است.
👈 زیرا اولاً: همواره اکثریت دینداران انسانهایی هستند که به عقاید خود پایبندند و قابل اعتماد ترند. برای همین است که وقتی برخی افراد می خواهند خلاف کنند، با ریش و تسبیح و انگشتر خلاف می کنند تا بدین طریق اعتماد مردم را جلب کنند
👈 ثانیاً آمار جرم و جنایت در بین دینداران بسیار کمتر از کسانی است که هیچ پایبندی به دستورات دینی ندارند.
👈 ثالثاً بسیاری از کارهای خیر و انسان دوستانه، توسط مؤمنان و دینداران در جامعه انجام می شود: هزاران خیریه مردمی در کنار کمیته امداد امام، بهزیستی و گلریزانها و جشنواره های متعددی مانند جشن عاطفهها، جشن نیکوکاری و ...گروه های جهادی، صندوقهای قرض الحسنه مساجد، تهیه جهیزیه و ...معمولاً توسط مؤمنین انجام می شود.
👈رابعاً هرگاه پای امنیت و دفاع از ناموس و وطن و جنگ با دشمنان باشد، اکثراً از بین دینداران افرادی برای گذشتن از جان خود داوطلب می شوند.
3️⃣گناه، گناه است، چه بزرگ باشد چه بسیار کوچک.
نمیشود گفت چون فلانی دزد است حجاب را کنار بگذاریم
یا مثلا اکر به ناموس کسی تجاوز شد بگوییم اگر جلو این تجاوز را بگیرم مشکل دزدی حل میشود ؟ پس اجازه دهند ناموس مردم تکه تکه شود!!!!
کسی که یک هزارتومانی می دزدد، گناهکار است و باید محاکمه شود، کسی هم که ده هزار میلیارد اختلاس می کند گناهکار است و باید محاکمه شود. نمی شود گفت گناه، آن اختلاس چند هزار میلیاردی است نه دزدی هزارتومانی. این منطق درستی در مواجهه با گناهان نیست.
✅اما دغدغه اصلی این کلیپ، برای مؤمنین و مسئولین جای تأمّل دارد:
🔹 دغدغه مطرح شده در این کلیپ این است که چرا مؤمنان یا مسئولین نسبت به گناهان و جرائم کوچک سخت گیر هستند و می خواهند همه را نهی از منکر کنند و آفتابه دزدها را محاکمه کنند اما نسبت به گناهان بزرگ و جرائم سنگین و مشکلات و معضلات اساسی ساکت هستند؟ این دغدغه، دغدغه درستی است.
اما این مشکل،فراگیر و عمومی نیست و نمی توان تمام دینداران را متهم به اینگونه رفتارها کرد:
👈 در کشور ما دینداران انقلاب کردند، تا به جای آنکه یک مرد شرابخوار زن باز بر مردم حکومت کند، یک انسان عادل با تقوا و پاکدست امورات مردم را به دست بگیرد.
👈 در کشور ما دینداران برای تحقق عدالت و از بین بردن فقر و فساد و فحشاء، انقلاب کردند.(البته می دانیم که هنوز تا تحقق کامل عدالت فاصله داریم اما در مسیر عدالتیم.)
👈 رهبر ما همواره به قوه قضائیه دستور می دهد که انقلابی عمل کند؛ یعنی در مقابل باندهای فساد و گردن کلفت ها کوتاه نیاید؛ الحمدلله دیدیم که در سالهای اخیر همین اتفاق هم افتاد و بسیاری از مجرمان یقه سفید مجازات شدند.
👈 مردم ما به خصوص دینداران در انتخابات 1400 شخصی را انتخاب کردند که شعارش عدالت خواهی و فساد ستیزی و مبارزه با فقر و تبعیض و اشرافی گری بود، نه کنسرت و اعتبار پاسپورت و ورزشگاه رفتن زنان و رفع فیلترینگ. این یعنی مردم ما نسبت به این مسائل حساس هستند و برای رفع این مشکلات قدمی برداشته اند.
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
📌متن شبهه:
مومنان شاهنشاهی!!!
دوستانی که مثل من و امثال من، مویی سپید کردهاند، ایامی را بیاد دارند که جناب احمد توکلی، وزیر کار ۳۱ ساله دولت میرحسین موسوی، هر هفته به عنوان سخنگوی دولت، از جیبهای خود، مقداری زیورالات و طلاهای اهدایی مردم را در میاورد و به دوربین تلویزیون با افتخار نشان میداد.
این نمایش ایثار مردمی بود که در راه جنگ مال خود را میبخشیدند، چون میدیدند که انسوتر، در جبهههای جنگ، عدهای از مردم، سر و دست و جان را در راه وطن میبخشند.
این مردمان دست پرورده نظام شاهنشاهی بودند ،
همان نظامی که هر روز ملعون و کافر و ... خطاب میشود، اما از درون آن، مردمی مومن، ایثارگر و مخلص رشد کرده بودند.
اینان نه هر روز در مجالس وعظ شرکت کرده بودند، نه هر روز در هیات و روضه و عزاداری شرکت کرده بودند، نه هر هفته در نماز جمعه خودسازی کرده بودند، نه هر صبحگاه در مدرسه آیات قرآن خوانده بودند و نه صبح تا شب از رادیو و تلویزیون بر آنان دین اسلام عرضه و ابلاغ میشد.
اینها دستپروردگان نظام شاهنشاهی بودند !
چهار دهه از آن سالها گذشته است،
کجایند آن نسل ایثارگر؟
کجایند جوانانی چنان پاکدل؟
کجایند خانوادههایی چنان بخشنده؟
کجایند مردمی مشابه آن انسانهای زلال و پاک؟
میگویند تهاجم فرهنگی نگذاشته، چنان مردمی با آن تعداد انبوه دوباره شکل بگیرد.
خوب اگر تهاجم فرهنگی مانع بوده، آن نسل که خود در درون فرهنگ منحط شاهنشاهی رشد کردهبودند، فرهنگی که تلویزیونش پر بود از شو و رقص و ترانه، کابارهاش پر از خواننده، میکدههایش پر از مشروبات، و ... .
پس مشکل، این حرفها نیست.
چهار دهه است که شب و روز سیل سخنرانی و منبر و روضه و مداحی شبکههای رادیو تلویزیون را سیراب کرده، پس چرا آن جوانان و آن مردم از درونش زاییده نشدهاند؟
البته آنان که خود را به کوری زدهاند، ادعاهای گزاف میکنند، اما من که هم آن سالها را دیدهام و هم این سالها را، منصفانه میگویم آن جوانان و آن مردم کجا و این جوانان و این مردم کجا؟.
پس این همه اسلامگویی و اسلامپراکنی، چرا مسلمان تربیت نکرده؟
📌 پاسخ به شبهه👇
1️⃣ به نظر می رسد که این شما هستید که خود را به کوری زده اید و سر در برف فرو کرده اید. لابد می خواهید ادعا کنید که ملّت ایران بخشندگی و گذشت را از خاندان پهلوی یاد گرفت، آن زمان که بی هیچ مقاومتی شمال و جنوب ایران در اختیار روس و انگلیس قرار دادند یا زمانی که نفت و گازمان را در اختیار بیگانگان قرار دادند، یا زمانی که خاک بحرین را هدیه کردند!
2️⃣ ادعای شما بی سند و مدرک است. هیچ هیئتی و هیچ حوزه علمیه ای از بیت المال و بودجه دولتی ارتزاق نمی کند. البته ناگفته نماند که برخی از نهادهای وابسته به حوزه بودجه دولتی می گیرند اما نهاد محوری حوزه علمیه و مدارس زیرمجموعه همچون گذشته با وجوهات شرعی و موقوفات اداره می شود.
3️⃣ بله، در ابتدای انقلاب و ایام جنگ، که دولت با مشکلاتی مواجه بود، مردم به دولت کمک مالی می کردند. اما این روحیه هیچ گاه از بین نرفته. اگر چشمتان باز باشد و حافظه تان یاری دهد، قطعا بخاطر می آورید کمک های مردم به جبهه ها را. کمک های عظیم مردم در هر زلزله و سیل را.
⁉️ چرا بی خود جوّ درست می کنید؟ شما مگر در ایران زندگی نمی کنید که تا این حد بی خبرید؟
🔹اکنون صدها نفر از مردم به صورت جهادی در بیمارستان ها مشغول کمک رسانی جهادی هستند.
🔹 میلیون ها بسته کمک معیشتی با همین کمک های مردم در ایام کرونا تهیه و توزیع شده است.
🔹 با کمک های مردمی به ستاد دیه کشور، تا سال 96، 110 هزار زندانی جرائم غیر عمد آزاد شده اند.
🔹 18 هزار گروه جهادی متشکل از جوانان این مرز و بوم، در نقاط مختلف کشور مشغول خدمت رسانی هستند.
🔹 تنها در سال 99، 479 میلیارد تومان، کمک های مردمی به کمیته امداد اهدا شده است.
🔹 سیل خوزستان و گلستان و کمکهای مالی و جهادی مردم را فراموش کرده اید؟
🔹 ساخت و خرید کانکس و ... توسط مردم در زلزله کرمانشاه را فراموش کرده اید؟
🔆 مردم، همان مردم اند؛ این شما هستید که تغییر کرده اید.
❌کپی برداری و انتشار مطالب کانال فقط با درج کامل لینک پاسخ به شبهات مورد رضایت ماست
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
🔴اعتراف تلخ یا تلاش برای تبرئه/ شرکای وضع موجود، منتقد شدند
🔹روزنامه شرق: «کدخدا» خواندن آمریکا اشتباه بود/ دولت قبل «میدان» را برای «مذاکره» میخواست
🚨تلاش «جریان تحریف» برای تبرئه خود: تقصیر روحانی بود!
🔹از «امضای کری تضمین است» تا «روحانی نباید آمریکا را کدخدا میخواند» شش سال فاصله است. شش سالی که طی آن جریان غربگرا با تمام قدرت به دنبال بزک آمرکا و تحریف چهره اصلی دشمن شماره یک ملت ایران بود. عجله و دستپاچگی این جریان برای ارتباط با آمریکا البته آن قدر زیاد بود که حتی مانع درخواست مذاکره با قاتل حاج قاسم سلیمانی هم نشد. درخواستی که البته با دست رد ترامپ روبرو شد و همچون همیشه ذلت و خواری برای تشنگان مذاکره به جا گذاشت.
🔹حالا و پس از تحویل دولت روحانی، غربگرایان به فکر آسیبشناسی و ترمیم وجهه خود افتادهاند و برای آن که نشان دهند حرفهای بهظاهر آکادمیکشان غلط نبوده، تقصیرها را به گردن روحانی میاندازند و خودشان کنار میایستند. گویی فراموششان شده که در زمان انعقاد توافق پر اشکال برجام با تیترهای «آغاز پایان تحریمها»، «پیروزی بدون جنگ»، «فروپاشی سازمان تحریمها» و «اینک بدون تحریم» به استقبال برجام رفته بودند. حالا گویا قرار است همه چیز بر سر روحانی خراب شده و «جریان تحریف» به جای آمریکا، این بار گذشته خودش را بزک کند.
🔹روزنامه شرق در یادداشتی که به بررسی وضعیت سیاست خارجی ایران پرداخته، اعترافات جالبی از هشت سال دیپلماسی دولت روحانی ارائه داده است. نویسنده در ابتدا با ذکر این نکته که «تاکنون سیاست خارجی ایران از غرب به منطقه برای افزایش قدرت چانهزنی تعمیم مییافت، اکنون برعکس شده و از طریق منطقه به غرب تعمیم مییابد» صراحتا اعلام میکند که نگرش غربگرایان به فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی، چیزی جز ابزاری برای معامله با غرب نبوده است. این سخنان که متاسفانه نزدیکی زیادی به واقعیت دارد، سالها از سوی همین جریان به شکلی وارونه روایت میشد و اوج این تحریف را باید در سخنان محمدجواد ظریف در آن مصاحبه محرمانه جستجو کرد.
🔹وزیر سابق امور خارجه در مصاحبه مذکور مدعی بود که در جمهوری اسلامی اصالت با «میدان» است و نه «دیپلماسی». این ادعای ظریف البته بیشتر شبیه توجیهی بود تا شکستهای دیپلماتیک دولت در عرصه بینالمللی به حوزه فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی گره بخورد و به بهانه اولویت دادن به میدان، سرپوشی بر ضعفهای متعدد مذاکراتی خود بگذارد. با وجود این ادعای ظریف، حقیقت اما حکایت از این دارد که همانطور که روزنامه شرق اشاره کرده، اتهام هزینهکرد میدان به نفع دیپلماسی غربگرا، بیش از همه به نام دولت روحانی نوشته میشود. ضعف دیپلماسی در دولت یازدهم و دوازدهم به حدی بود که حتی اقتدار حاصل از میدان نیز به پای دیپلماسی خوشخیال و اعتماد نابجا به غرب، بدون هیچ منفعتی هزینه شد.
🔹نکته حائز اهمیت دیگر این یادداشت، نقدی است که این روزنامه به «کدخدا» خواندن آمریکا از سوی روحانی کرده و مینویسد: «رئیس دولت قبلی با عدم دقت در «کدخدا» خواندن آمریکا در سیاست جهانی این تصور باطل را در آمریکاییها تقویت کرد که تثبیت جایگاه منطقهای ایران از طریق کاهش تنش با غرب و آمریکا صورت میگیرد؛ همین تصویرسازی بعدها منجر به آزردگی روسها، چینیها، اروپاییها، کشورهای عربی منطقه و ترکیه شد.» این روزنامه با انتقاد درست اما دیرهنگام خود، تصویرسازی روحانی از نگرش ایران به آمریکا را زیر سوال برده اما هیچ اشارهای به دستگاه عظیم و پرتلاش «جریان تحریف» برای «بزک آمریکا» در داخل کشور نمیکند. گویا تنها یک جمله روحانی که به غلط آمریکا را «کدخدا» دانسته بود، مسیر هشت ساله سیاست خارجی کشور را تعیین کرد و رسانههای نزدیک به دولت از جمله روزنامه شرق، هیچ نقشی در ایجاد این تصویر غلط در داخل و خارج از کشور نداشتند.
🔹این جریان در طول هشت سال گذشته کوچکترین نقدی را به حساب کاسبی تحریم میگذاشت و منتقدان را با الفاظی که همه میدانند تحقیر میکرد و حالا ادعای نقد روحانی دارد. جریانی که تیترهای درخشانی چون «امضای کری تضمین است» را برای همیشه در حافظه تاریخی ملت ایران ثبت کرده و باید نماد عبرت آیندگان باشد، امروز پیشقدم نقد دولت قبل شده و از سهم خودش در ناگواریهای این هشت سال به سادگی عبور میکند. مردم فراموش نخواهند کرد که مدیرمسئول همین روزنامه درباره اغراقهای صورت گرفته درباره برجام گفت: «این مبالغهها باید میشد به این خاطر که فضا خیلی فضای تنگ و ترشی بود، دولت باید در حقیقت این موضوع را قدری بزک میکرد که بتواند حرفش را به کرسی بنشاند.»
🔹امروز اگر قرار است آسیبشناسی صورت بگیرد، در کنار «جریان غیرانقلابی درون نظام» به عنوان متهم ردیف اول، حتما «جریان تحریف» به عنوان متهم ردیف دوم حضور دارد و باید در پیشگاه ملت پاسخگو باشد.