و اما مورد هشتم از موارد هشت گانه ای که دختر و پسر باید در جلسه اول از همدیگه بپرسند :
این که بپرسند تا چه اندازه به رفت و آمد با دوستان و نزدیکان خود و نزدیکان همسر تمایل دارید
☺️شما میخواهید با سوال پرسیدن از این قضیه متوجه تیپ شخصیتی طرف مقابلتون بشید
😊و بدونید که یک انسان درونگرا هست یا یک انسان برو نگرا
💥 انسانی که توی ارتباطات با فامیل رفت و شد میکنه یا بیشتر با غریبه ؟
💥اهل سفرهای خانوادگیه بیشتر یا بیشتر اهل سفرهای مجردیه ؟
🍃برگی از یک کتاب
🔰 بانوانى که با عمل جرّاحی، لولههاى رحم خود را مسدود مىکنند، در حقیقت اساسىترین دستگاه موجودیّت خود را که زن بودن است، خراب و تباه و فاسد مىنمایند.
🍃 رَحِم زن، مانند چشم و دست و پا و قلب او یکى از اعضاى پیکر اوست. بلکه از اعضاى بسیار مهمّ است که با بقاء و سلامت آن، موجودیّت و زنیّت زن محفوظ، و با فناء و نابودى و مرض آن، زنیّت زن تباه شده است.
🚫 پزشک و جرّاح، حقّ بستن لولههاى رحم را ندارد، گرچه با اجازه و یا امر زن و شوهرش باشد؛ زیرا موجب نقصان عضو است، و نقصان عضو شرعاً و عقلًا حرام است.
همانطور که کسى حقّ ندارد به جرّاح بگوید: دست مرا ببر! و یا گوش مرا ببر! و یا پاى مرا قطع کن! همینطور نمىتواند بگوید: لولههاى رحم مرا مسدود کن! انسان اختیار اجزاء و اعضاى بدن خود را نداشته، و حقّ از بین بردن و خراب کردن آنها را ندارد.
❇️ مالک انسان خداوند است، و او به انسان، نه عقلًا و نه شرعاً إجازه اینگونه تصرّفات را نداده است.
🚫 کسى که لولههایش را بستهاند، بکلّى عقیم و نازا میگردد؛ و با فرض بازکردن لولهها با عمل جرّاحى دیگر، باز آبستن شدن او بسیار بعید است. ولى أحیاناً اگر بانوئى که از روى جهالت خود و یا شوهرش لولههایش را بستهاند، گمان آن رود که با عمل جرّاحى مجدّد مىتوانند لولهها را باز کنند، شرعاً بر او واجب است که در صورت امکان و عدم مانع، خود را تحت عمل قرار داده و لولههاى خود را باز کند.
📚 کاهش جمعیت ضربه سهمگین به پیکر مسلمین (ص۴۷)
نویسنده: حضرت علامه آیةالله حسینی طهرانی قدّسسرّه
زنان و مصرف دخانیات
صنعت سیگار از سال ۱۹۲۰ در ایالات متحده یک فعالیت تبلیغاتی با هدف قراردادن زنان آغاز کرد. به دلیل جذابیت زنان، این کمپینها با پیشرفت زمان و برجستهتر شدن بازاریابی، تهاجمیتر میشوند. عمل بازاریابی که منحصراً برای زنان انجام میشود تا به امروز ادامه یافته و اکنون در سطح جهانی گسترش یافتهاست.
با بازاریابی هدفمند جنسیتی، از جمله بستهبندی و شعارها (به ویژه سیگارهای "باریکتر" و "سبکتر") و تبلیغ زنان سیگاری در فیلمها و برنامههای تلویزیونی معروف، صنعت دخانیات توانست درصد زنان سیگاری را افزایش دهد. در دهه ۱۹۸۰، صنایع دخانیات ملزم شدند که هشدار پزشک عمومی جراحان را بر روی هر بستهبندی از محصولات توتون چاپ کنند. این اتفاق کمی از محبوبیت سیگار میان زنان کاست ولی بعداً بعد از اینکه تبلیغات شرکتها بیشتر شد و بستهبندیهای جذابتری را جایگزین کردند، محبوبیت آنها میان نسل جوان کمی بیشتر شد. امروزه، استعمال دخانیات در مکانهای عمومی ممنوع شدهاست و این عامل میزان سیگار کشیدن را در ایالات متحده کاهش دادهاست.
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام : " شرح دلبری "
✍ نویسنده : " محمدعلی تولایی "
📑 ناشر : " موسسه خدمات اجتماعی _ پژوهشی آستان قدس رضوی "
📖 توضیحات :
حاج قاسم با وصیت خویش نشان داد که هنوز زنده است، نفس میکشد، و بیش از پیش با دستان ساده اما پرتوان خویش، بر سر یتیمان وادی عشق دست کشیده و نزد خداوند خود با ندای (یا لَیتَ قَوْمِی یعْلَمُونَ) آنان را شفاعت میکند!
📗 وصیت حاج قاسم، تحفهای بود برای تمام آنانی که توفیق پیدا نمودند، یک اربعین در سوز عشق وصال ذوب شوند و در کنار غم قاسم سلیمانی، به سرفرازی «مکتب سلیمانی» بیاندیشند و در آن وادی قدم گذارند.
📙 در این اثر سعی شده است با نگاهی گذرا به وصیتنامه حاجقاسم که در حقیقت منشور عشق و دلدادگی و انسانیت است، گریزی به اندیشههای والای او بزنیم و از روزنه فهم بهتر غزل عاشقانه او، توشهای جهت اعتلای مکتب سلیمانی اخذ نماییم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماشاءالله خدایا توی همه خونه ها چندتا ازین نازنینهارو عنایت کن ....آمین
🔰 #عدل در اجتماع به منزلة پایههای ساختمان است و #احسان از نظر اجتماع به منزلة رنگآمیزی و نقاشی و زینت ساختمان است. اول باید پایه درست باشد بعد نوبت به زینت و رنگآمیزی و نقاشی میرسد. اگر «خانه از پایبست ویران است» دیگر چه فایده که «خواجه در بند نقش و ایوان» باشد. اما اگر پایه محکم باشد در ساختمان بینقاشی و بیرنگآمیزی هم میتوان زندگی کرد. ممکن است ساختمان فوقالعاده نقاشی خوبی داشته باشد و ظاهرش جالب باشد، اما چون خراب است یک باران کافی است آن را بر سر اهلش خراب کند.
📚بیست گفتار، ص 8.
عدالت اجتماعی شهید مطهری
------------------•[]💠[]•---------------
🔴 بحران بزرگ سالمندان تنها در ۲ دهه آینده!!
💢 حسام الدین علامه ( رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان) با تاکید بر اینکه ایران در دو دهه آینده با بحران بزرگ سالمندی جمعیت مواجه خواهد شد، برخی از این بحرانها را عنوان کرد و گفت:
💢 در راس این بحرانها، بحث «سالمندان تنها» است که در خانوادههایی با بعد خانوار کم زندگی میکنند. افزایش آمار طلاق به عنوان آسیب اجتماعی شایع در دوران میانسالی و همچنین پدیده تکفرزندی در دوران میانسالی باعث میشود که ما در ۲۰ سال آینده سالمندان تنهای ناشی از تجرد قطعی و آسیب اجتماعی طلاق و فوت همسر را داشته باشیم و لازم است بحث بیمه مراقبت طولانی مدت از سالمندان و مدلسازی بومی برای نگهداری از سالمندان تنها در درون اجتماع مبتنی بر خدمات داوطلبانه و سرویسهای در منزل برای سالمندان تنها فراهم شود.