eitaa logo
این عماریون
376 دنبال‌کننده
238هزار عکس
64.5هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
🖼اثر استاد بدرالسما به مناسبت ۱۳ آبان
🔴 تحلیل ٣٠ پست آخر اینترنشنال سعودی در اینستاگرام قبل و بعد از تهدیدات ایران علیه عربستان را نشان می‌دهد 🔹 تا قبل از تهدیدات ایران ٨٠% تولید محتوا مربوط به اغتشاشات ایران بود اما بلافاصله بعد از هشدارها،در 15پست آخر تنها ۴۶% پست‌ها مربوط به اغتشاشات ایران هست و تقریبا تولید محتوا با کاهش۵٠%مواجه شد.
🔴 چین و روسیه برگزاری جلسه شورای امنیت علیه ایران را محکوم کردند 🔹نماینده چین در سازمان ملل: هدف نشست‌های فرمول آریا، گزارش‌دهی غیررسمی به اعضای شورای امنیت درباره مسائل مرتبط با صلح و امنیت است، درحالی‌که مسائل اخیر ایران در حیطه مسائل داخلی این کشور است و نباید در دستور کار نشست فرمول آریا قرار گیرد. 🔹نماینده روسیه در این جلسه از مرگ مهسا امینی ابراز تأسف کرد اما برای زیر سوال بردن جلسه و نشان دادن رفتار دوگانه کشورهای غربی به مرگ «اشلی بابیت» اشاره کرد. بابیت دختری بود که در جریان حمله به ساختمان کنگره آمریکا در سال ۲۰۲۱ توسط پلیس کشته شد. 🔹این جلسه، موسوم به «جلسه فرمول آریا درباره اعتراضات جاری در ایران» که از ساعاتی پیش به درخواست آمریکا و آلبانی آغاز شد بخشی از تلاش‌های کشورهای غربی برای تنفس مصنوعی به اغتشاشات ایران است.
صرفا جهت تأمل... ‏غذایی از سفره و حق مردم مستضعف بگیر و به این شکم سیرها بصورت مفت و ارزان بده تا با ریختنش در سطل زباله به خیال احمقانه شان، کنش سیاسی نشان دهند... اینها اگر پول واقعی برای غذای دانشگاه میدادن اینجوری باهاش بازی می کردن؟
🔴 سخنگوی وزارت خارجه: ادعای وال‌استریت ژورنال بی‌اساس است 🔹‌ خبرسازی‌ مغرضانه در مورد احتمال حمله ایران به یکی از کشورهای منطقه با هدف ایجاد فضای منفی علیه ایران و تخریب روندهای مثبت جاری با کشورهای منطقه صورت می‌گیرد. ایران امنیتِ منطقه را در برقراری تعامل سازنده با همسایگان می‌داند. 🔹‌ جمهوری اسلامی ایران بر اساس احترام متقابل و در چارچوب اصول و قواعد بین المللی، به سیاست حسن همجواری با همسایگان ادامه می دهد و برقراری و ارتقای ثبات و امنیت در منطقه را در برقراری تعامل سازنده با همسایگان می داند و با جدیت آن را ادامه خواهد داد.