7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازپرسی که به خاطر مخالفت با طبری از تهران به اراک منتقل شد
این عماریون
.
قفل یا کلید رونق اقتصاد؟
۱- مشکل انباشته مسکن، فقط و فقط به سوء مدیریت حادّ دولتی بر می گردد. نه ربطی به تحریم دارد، نه به کرونا و نه هیچ بهانه دیگر.
دولت هفت سال خانه نساخت و همزمان اجازه داد سوداگران، خانه بخرند و احتکار کنند. هم تقاضا، انباشته و هم عرضه دستکاری شد و قیمت را پنج برابر کرد.
۲- کشور، معطل تدبیر و همت دولت است و گرنه؛
-ایران، سومین کشور پر مهندس دنیاست؛
-همه مصالح ساخت مسکن در داخل تولید می شود؛
-نیاز عمومی و سرمایه سرگردان، به قدر کافی برای تولید وجود دارد؛
- رونق ساخت و ساز می تواند 250 صنعت را احیا کند و شغل میلیونها نفر و مسکن میلیونها خانوار را تامین نماید.
۳- نقش مهم دولت این وسط چیست؟ اولا با مالیات کمر شکن، راه سوداگری را که موجب احتکار 2/5 میلیون واحد مسکونی شده، ببندد. و ثانیا نقدینگی سرگردان (مخرب) را با مشوق هایی به سمت تولید مسکن هدایت کند.
۴- مسئولیت معطل مانده دولت این است که متقاضیان مسکن، تولید کنندگان و سرمایه گذاران را با یک انتفاع عادلانه به هم برساند و میان آنها تعادل ایجاد کند. دولت حتی می تواند سود سرمایه گذاران را در آینده تضمین کند؛ مشروط بر این که جذابیت های موازی سوداگری را هزینه دار کرده باشد.
۵- سامانه های شفافیت معاملات و مالیات، شرط هدایت و مدیریت موفق همه بازارها از جمله بازار مسکن است. دولت با این ریل گذاری می تواند سرمایه ها را در مسیر تولید، هدایت و مسیر انحرافی دلالی را سد کند.
۶- مسکن، پیشران بزرگ اقتصادی است و می تواند آبی بر آتش رکود تورمی موجود باشد. این، یک فرصت است نه تهدید. شاه کلید بسیاری از گشایش هاست، اگر تدبیر کنیم.
این عماریون
☠️🔱👿 عرفان های نوظهور در ایران
🔻در یک تقسیم بندی کلی میتوان عرفانهای نوظهور را در ایران به ۵ قسم بیان نمود:
🔹 بخش دوم
شبه معنویتهای شرقی: عرفانهای تعالی بخش معروف به تی ام (TM)، یوگا، فالون دافای، ریکی، که عمدتا توسط مراقبههای و مدیتیشن و تلهپاتی، انرژی درمانی و... اهداف خود را پی میگیرند. این نوع عرفانها نیز از ترویج بعضی افکار عرفانی شرقیها مانند مجموعه کتابهای مراقبه اشو، لی هنگجی، دالای لاما، سای بابا، کریشنا مورتی و... از بهره میبرند.
این عماریون
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چندروز بیشتر تا ولادت امام رئوف نمونده، آقاجان همهی ما دلتنگیم...
این شعر زیبای "صابر خراسانی" عجیب تسکین دهنده دل تنگ ماست...
این عماریون
🔴 محمد خوش چهره: گرانی دلار پیشنهاد مشاوران اقتصادی رئیس جمهور است/ برخی اقتصاددانان از تحولات بازار ارز نفع میبرند
🔹استاد اقتصاد دانشگاه تهران: شخص آقای رییسجمهوری بعد از افزایش قیمت ارز از ۳ و ۲۰۰ به محدوده ۱۹ و ۲۰ هزار تومان اشاره کردند که دوستان اقتصادی ما (که معلوم هست این ۲ الی ۳نفر چه کسانی هستند، قصد ندارم اسم این افراد را ببرم مگر اینکه ندانید چه کسانیاند) گفتند که بگذارید؛ نرخ ارز برود بالا، صادرات افزایش پیدا میکند، تولید رونق پیدا میکند؛ آقای رییسجمهوری در ادامه گفتند اجازه دادیم تا ارز شد ۴ هزار تومان؛ بعد شد ۸ هزار تومان، بعد هم ۱۰هزار تومان را تجربه کردیم و ۱۴هزار تومان و.... آقای روحانی همینطور اشاره کردند که دیدیم که قیمت دلار چند برابر شد اما نه صادراتمان تکانی خورد و نه باعث رونق تولید شد اما دلار گران شد.
🔹هرچند آقای رییسجمهوری این عبارات را به شوخی و خنده مطرح میکردند اما واقعیت آن است که این افزایش قیمتها در زندگی عمومی مردم نه باعث خنده و کمدی بلکه تراژدی است. رییسجمهوری ریشه مشکلات را خوب توضیح دادند اما این افرادی که یک چنین برنامههایی را پیشنهاد میدادند امروز باید در پیشگاه ملت پاسخگوی عملکرد خود باشند و قبول کنند که اشتباه کردهاند.
🔹به نظر میرسد که جریاناتی در اتمسفر اقتصادی و مدیریتی کشور وجود دارند که از بحرانی شدن فضای اقتصادی سود سرشاری میبرند، حتی برخی اقتصاددانها هم هستند که با این جریانات همکاری دارند و منافعشان در این است که مثلا فلان اتفاق برای دلار بیفتد.
🔹من یکی از این مشاوران اقتصادی را میشناسم که از نقطه نظر تئوریک و نظری به یک باوری رسیده که بر اساس همان باورها عمل میکند اما نمیداند که در اقتصاد ایران عوامل غیر اقتصادی وجود دارند که به اندازه عوامل اقتصادی مهم و اثرگذار هستند.
این عماریون