eitaa logo
این عماریون
371 دنبال‌کننده
239.1هزار عکس
64.9هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
اصولاً فضای میدانی به هیچ وجه به نفع اوکراین نیست چون چند استان آن از دست رفته ،باخموت را هم از دست داده تلاش اش هم بر ضد حمله ناکام مانده و خسارات سنگینی متحمل شده اوکراین در باتلاق آمریکا و غرب فرورفته
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبشار سیاه چشمان ارتفاعات چالوس، مازندران
🔺اطلاعاتی جدید از اجرای طرح برخورد با هنجارشکنی‌ها
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اداب ورود به ماه محرم👆👆👆 استاد آیت الله عالی...👌
 🌷امام باقر(علیه‎السلام): 🔸هر كس بعد از "وضو گرفتن" یك بار آیة الكرسى بخواند، خدا ثواب چهل سال عبادت را به او عطا كند و مقامش، چهل درجه بالا می‎رود. 📕اصول کافی،ج6 __________________________ ➬@ «»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 رئیسی: خرید تضمینی محصولات عشایر از برنامه‌هایی است که بر آن تاکید داریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 استقبال مردم استان کهگیلویه و بویراحمد از رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 استقبال گرم عشایر کهگیلویه و بویراحمد از رئیس‌جمهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 رئیسی: عملیات اجرایی احداث سد سقاوه برای رفع مشکلات عشایر امروز آغاز می‌شود رییس جمهور در جمع اقشار مختلف مردم یاسوج: 🔸۷۰ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان با بهره‌برداری از سد چمشیر سیراب می‌شوند. 🔸عملیات اجرایی احداث سد سقاوه نیز امروز آغاز خواهد شد؛ این سد برای رفع مشکلات عشایر اهمیت بسیار بالایی دارد.
🌹مردم عشایر ۴۵ هزار تن محصول دامی تولید میکنند، یعنی ارزش هر خانواده عشایر در مقایسه با آقازاده هایی که میلیون ها دلار ارز خارج میکنن اصلا قابل مقایسه نیست. دمت گرم آقای دکتر رئیسی، ممنون که هستی و داری به این انسانهای شریف خدمت میکنی بله تا میتونی به این انسانهای شریف خدمت کن اینها ارزشش رو دارن👌✅🌹
🔴از تصاویر جالب حاشیه‌های مراسم تجلیل رئیس جمهور از خانواده‌هایی که فرزندان معلول و تحت درمان را به سرپرسی پذیرفتن😍
🟢 برخی اعضای کمیسیون فرهنگی، مانع تسریع در تصویب لایحه حجاب؟!! 🔹 پس از ارسال لایحه عفاف و حجاب توسط دولت به مجلس، کمیته بررسی و تدوین لایحه عفاف و حجاب در مجلس زیر نظر رئیس مجلس شکل گرفت که در این کمیته نماینده های مرکز پژوهش های مجلس، دولت، قوه قضاوئیه، کمیسیون قضائی و فرهنگی و برخی دیگر از دستگاههای مرتبط با موضوع حضور داشته و با برگزاری جلسات متعدد با متخصصین و کارشناسان حوزوی و دانشگاهی، لایحه عفاف و حجاب را به بیش از 60 ماده با در نظر گرفتن ابعاد دیگر موضوع عفاف و حجاب نهایی کرده است. 🔹 برخی از موارد درج شده در این لایحه که میتوان به آن اشاره کرد مانند: ▪️ممنوعیت صداوسیما از برجسته‌سازی و تبلیغ مروجان بی حجابی یا افرادی که سبک زندگی آنها مغایر فرهنگ حجاب است. ▪️محکومیت مروج سازمان‌یافته بی‌حجابی یا بدپوششی به 150 تا 280 میلیون تومان جریمه نقدی و 15 تا 25 سال حبس ▪️الزام وزارت صمت به حمایت صرفا از واحدهای تولیدی‌مروج پوشش اسلامی و فاخر ▪️برگزاری کارگاه‌های آموزشی عفاف و حجاب و پوشش جهت اصناف پیش از اعطای مجوز فعالیت ▪️تخصیص یارانه برای ارزان‌سازی دسترسی به پوشاک اسلامی - ایرانی و چادر ▪️کاهش مالیات تا سی درصد برای مراکز تجاری و تولیدی و خدماتی مروج پوشش و حجاب ▪️مقابله با هنجارشکنی و عادی‌سازی رفتارهای خلاف عفت در فضای مجازی توسط سلبریتی ها ▪️محکومیت زن کشف حجاب سر کرده به جزای نقدی 6 تا 24 میلیون تومان و بار دوم به جزای 24 تا 50 میلیون تومان ▪️دستگیری افراد برهنه یا نیمه برهنه در انظار عمومی و جریمه به مبلغ 100 تا 150 میلیون تومان یا 5 تا 10 سال حبس 🔹 و ... که نشان از تکامل لایحه و پرداختن به ابعاد مختلف عفاف و حجاب و همچنین جریمه های سنگین تر و بازدارنده تر از گذشته است. 🔻 اما خبرها حاکی است که برخی از نمایندگان، بخصوص برخی از اعضا در روند تصویب و اجرایی شدن آن ایجاد اختلال و مانع تراشی میکنند!!!!!!! امروز آقای قالیباف نیز به این افراد هشدار داد که بر حذف ابعاد فرهنگی لایحه در کمیسیون اصرار نکنند و اجازه دهند لایحه سریعتر به نتیجه برسد. 🔻 امروز کمیسیون قضائی مجلس در جلسه خود میبایست این لایحه را تصویب کند تا پس از اعلام وصول توسط هیئت رئیسه به صحن علنی مجلس برای تصویب نهایی ارسال شود اما برخی نمایندگان که قبلا مجلس و رئیس مجلس را متهم می کردند که روند کندی را دنبال می کند یا قصد رسیدگی به لایحه را ندارد، امروز که با عزم وی مواجه شده‌اند،با بهانه کاهش دادن مبالغ جریمه ها، عدم ارجاع پرونده ها به دادگاه ها، تقویت گشت ارشاد در بازداشت های میدانی و ... در حال مانع تراشی در نهایی شدن و تصویب آن هستند!!!! ✅ حال، سوال این است که هدف این افراد از مانع تراشی در تصویب لایحه چیست؟!!!! با اینکه در رسانه ها مدام مصاحبه میکنند و خواهان تسریع در تصویب لایحه هستند؟!!!! آیا پای انگیزه های انتخاباتی در میان است؟!!! آیا پای منازعاتِ شخصی و جریانی در میان است؟