پایان قصه کرونا
🔹وزارت بهداشت در روزهای گذشته اعلام کرد که از شرایط اضطرار بیماری کرونا خارج شدهایم و دیگر نیازی به استفاده همه افراد از ماسک نیست.
🔷تصاویری که میبینید گوشهای از حدود ۳ سال جولان کرونا در کشور است.
خدا را شکر
خوبه تموم شد، چه کسانی ازش نون خوردن
♦️گرد و خاک مناطق مرکزی استان اصفهان را در بر میگیرد
کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان:
🔹خیزش گرد و خاک و غبار آلودگی امروز به مناطق مرکزی استان، کلانشهر اصفهان و جنوب استان خواهد رسید و موجب کاهش کیفیت هوا و کاهش دید خواهد شد.
🔹وضعیت غبارآلودگی و کاهش دید تا فردا (دوشنبه) در استان ادامه خواهد داشت.
آیا «همسانسازی حقوق بازنشستگان» در برنامه هفتم گنجانده میشود؟
📣📣📣
به گزارش خبرنگار ایلنا، لایحهی دائمی شدن همسانسازی حقوق بازنشستگان دو سال در مجلس در انتظار تصویب بود و در نهایت از دور خارج شد. بعد از دو سال انتظار، حالا دوباره نمایندگان مجلس میگویند همسانسازی روی میز کمیسیون تلفیق مجلس قرار دارد.
علی رضائی (نماینده مجلس) با بیان اینکه اعضای کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه درصدد تصویب قانون همسانسازی حقوق بازنشستگان در برنامه پنج ساله هستند، گفت: همسانسازی حقوق بازنشستگان با توجه به میزان تورم و سختی حاکم بر زندگی این قشر از جامعه یکی از اولویتهای اساسی نمایندگان به شمار میآید البته باید راهکارهای نیز جهت تامین اعتبار این مهم ارائه شود.
اما مساله مهم، همان «راهکارهای تامین اعتبار» است؛ مروتی بازنشستهی کارگری با بیان اینکه برای قرار گرفتن همسانسازی حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم بایستی محل اعتبارات آن دقیق دیده شود؛ گفت: دولت بدهی خود به تامین اجتماعی را نمیپردازد، چطور قرار است یک همسانسازی جدید اجرا شود و کارگران بازنشسته هم سهمی در آن داشته باشند؟
حسن صادقی (رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعهی کارگری) با بیان اینکه اصولاً «همسانسازی» ربطی به مناسبات کاری کارگران ندارد و فقط در ادبیات استخدامهای دولتی معنادار است؛ میگوید: چطور قرار است اعتبار به سازمان بدهند؛ چطور قرار است همسانسازی در طول برنامه هفتم اجرایی شود؛ آیا اعتباری تعریف شده است؟
به گفتهی وی، به نظر میرسد، همسانسازی اخیر بیشتر شعار انتخاباتیست تا واقعیت اجرایی؛ چراکه در همان متناسبسازی حقوق بازنشستگان کارگری ایرادات و اشکالات بسیار وجود داشت.
🔴قسمت دوم از تاریخ پیدایش آمریکا 👇👇وایکینگ های آمریکایی
🔹به نظر می رسد که کریستوف آمریکا را به اروپاییان معرفی کرده است، نه اینکه آن را کشف کرده باشد.
🔹 اولین محوطه تاریخی مربوط به وایکینگ ها در جهان، L’Anse aux Meadows است که در سال ۱۹۶۰ در نیوفاندلند کشف شد.
🔹کشف این محوطه هزار ساله، نشان می دهد که وایکینگ ها سال ها قبل از کریستوف کلمب آمریکا را دیده و به آن سفر کرده بودند.
🔹 دانشمندان هنوز هم در حال مطالعه و کار بر روی این نظریه هستند. گویا در کتب قدیمی اسکاندیناویایی، اشاراتی به این ماجرا شده است.
🔹کشف دیگری در این منطقه، ماجرا را کمی واضخ تر کرد.
🔹به نظر می رسد که وایکینگ ها نه تنها به این قاره سفر کرده اند، بلکه قصد داشتند تا بخش هایی از آن را به مستعمره خود تبدیل کنند.
🔹 داگلاس بولاندر، باستان شناس اهل اسکاندیناوی در اینباره می گوید: «ما در حال مطالعات بیشتر هستیم.
🔹 این فعلا یک نظریه است و قطعی شدنش زمان خواهد برد. ولی احتمال اینکه این ماجرا صحیح باشد، وجود دارد.»
بنابراین، شواهدی وجود دارد که می گویند وایکینگ ها از قاره آمریکا دیدن کرده و حتی تلاش هایی برای ماندن در آن کرده اند. گویا آن ها در اثر تهدیدات بومیان منطقه، آمریکا را ترک کرده اند.
🔹پلینزی ها
گروه دیگری که احتمالا قبل از کریستوف کلمب به آمریکا سفر کرده اند، پلینزی ها هستند.
🔹مدرک این نظریه، سیب زمینی های شیرین هندی هستند! به تازگی قدیمی ترین سیب زمینی هندی کربنات شده در منطقه اقیانوس آرام را که قدمتش سال ۱۰۰۰ بعد از میلاد (۵۰۰ سال قبل از کلمب) بر می گردد را کشف کرده اند.
🔹البته این مدرک، خیلی درست و معتبر نیست، ولی می تواند باعث انجام مطالعات بیشتر در این زمینه شود. یکی از نظریه ها در این رابطه این است که پلینزی ها این سیب زمینی ها را ابتدا در آمریکا دیده اند و آن ها را با خود به جنوب شرق آسیا برده اند.
🔹اگر این نظریه درست باشد، پلینزی های آسیایی هم قبل از کریستوف کلمب قاره آمریکا را کشف کرده اند. نظریه هایی با اعتبار کمتر هم وجود دارند که از کشف آمریکا توسط چینی ها خبر می دهند.
🔹اولین آمریکایی های واقعی
به نظر می رسد که قبل از کریستوف کلمب هم کسانی بوده اند که آمریکا را کشف کرده اند و او کاشف آمریکا نیست و فقط این قاره را به اروپا معرفی کرده است.
🔹اما یک نکته که هیچکس به آن توجه نمی کند، این است که در تمامی مواردی که گفتیم، آمریکا سکنه واقعی و مردم بومی داشت، بنابراین کشف این قاره دقیقا به چه معنی است؟؟!!
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سخنان مقام معظم رهبری امام خامنه ای(مد) درباره مدعیان دروغین مهدویت و #مدعیان_دروغین زمینه ساز ظهور و ......👆👆👆👆👆
مواظب باشیم و فریب ادعاهای پوچ و بی سند و بی مدرک این افراد را نخوریم
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
🇮🇷
📝#جهاد_تبیین، مکمل و تداوم #عاشورا
🍃🌹🍃
🔻روش نظام ظلم و سلطه در مدیریت افکار عمومی، اغوا دروغ و تحریف وقایع و روش نظام الهی مبتنی بر جهاد روشنگری و تبیین واقعی وقایع در راستای نجات افکار عمومی از اسارت سلطه میباشد.
🔸واقعه عاشورا اوج مجاهدت همراه با بذل جان و فدا نمودن عزیزان و فرزندان و یاران باوفا در راه دین مبین اسلام بود و ۴۰ روز بعد از واقعه عاشورا تا اربعین اوج مجاهدت همراه با روشنگری و جهاد تبیین بود.
🔹جهاد تبیین نوعی حرکت انقلابی است که صورت و فعلیت آن حرکت جهادی و غایت آن تبیین است امام سجاد علیه السلام و حضرت زینب سلام الله علیها در طول این مدت علی رغم آن همه مصائب، مشکلات، آلام و رنجها لحظهای از جهاد تبیین غفلت نکرده و جهادگونه نسبت به روشنگری افکار عمومی در مورد نظام سلطه اقدام میکردند و اهداف انقلاب حسینی را برای مردم تبیین مینمودند.
🔸در زمان ورود اسرا به شهر شام پیرمردی مقابل مرکب امام سجاد علیه السلام ایستاد و گفت شکر خدا نمردم و لحظه خوار شدن شما را دیدم امام سجاد علیه السلام فرمودند: شما که شکر خدا میکنید آیا خدا را باور دارید؟ گفت: آری من موحدم. امام فرمود: آیا قرآنش را خواندهاید؟ گفت: چندین بار ختم کردهام. امام علیه السلام فرمود: آیا آیه (قل لااسئلکم علیه اجرا الا الموده فی القربی. شورا/۲۳) را دیدهاید؟ پیرمرد گفت: آری منظورت چیست؟ امام فرمود: خداوند متعال اجر رسالت پیامبرص را مودت و مهرورزی امت با فرزندان پیامبر قرار داده بعد اشارهای کردند به سرهای مطهر روی نیزهها و عیال و کودکانی که زنجیر به دست و پا میآمدند و فرمودند آیا این مودت با فرزندان پیامبر است پیرمرد با دو دست بر سر خود کوبید و به مجلس یزید آمد و با داد و بیداد یزید را رسوا نمود سپس یزید دستور داد سرش را از تن جدا کنند.
🔺خطبه های امام سجاد علیه السلام در مجلس یزید و خطبههای غرّای حضرت زینب سلام الله علیها در مجلس ابن زیاد سراسر تبیین و روشنگری و تداوم دهنده قیام عاشورای حسینی بود. وفیالواقع اسلام را محرم و صفر و محرم و صفر را جهاد تبیین زنده نگه داشته است.
سرنی در نینوا میماند اگر زینب نبود
کربلا در کربلا میماند اگر زینب نبود.