عهد می بندم گناهان کبیره را انجام ندهم ، توفیقم ده از صغائر و مکروهات نیز چشم پوشیده و به واجبات و مستحبات اهتمام ورزم.
توفیقم ده سه شنبه ها و پنجشنبه ها دعای توسل و کمیل و جمعه ها ندبه و سمات را خالصانه بخوانم.از اینکه تمام این خیرات را تا اینجا برای خود خواستم و به فکر دیگران نبودم عاجزانه معذرت می خواهم. همه ما را به راه راست هدایت فرما.
توفیق بده و کمک کن خود را در قبال مسئله ازدواج نکردن بتوانم حفظ کنم و چشم و گوش و دست و پا و سایر قسمتهای بدنم به خطا نرود.
توفیق غسل جبهه و نماز اول ماه و...، دستگیری از محرومین و هر چیزی را که فعلاً به ذهنم نمی رسد از تو خواستاریم.
ما را در هر کار خیری که در حال و آینده واقع خواهد شد شریک قرار بده . به ما هنری هم از کارهای فنی با تلاش خودمان عطا بفرما.
توفیق زیارت ائمه اطهار و مکه معظم را به ما عطا بفرما.
پنجشنبه
21/3/1366
ساعت 4 بعد ازظهر
خاطرات
بهترین روش
به یاد شهید سیدحسین رسولی منش
روایتی از ناصر تقی فارغ
آن روزها در جبهه، اهل خواندن نماز شب نبودم. رسولیمنش آدم نکتهسنجی بود. هرگاه قصد داشت کسی را از منکری باز دارد، یا به خصلتی تشویق کند، مسئله را به گونهای مطرح میکرد که کسی رنجیده خاطر نشود. هیچ وقت نشد که در جمع بچهها مرا خطاب قرار دهد و مثلاً بگوید که تقی، به جای گزافه سخن گفتن و لطیفه تعریف کردن، قدری هم قرآن بخوان. یا زودتر بخواب که سحر خواب نمانی و از فضیلیت اقامۀ نماز شب محروم نشوی.
قبل از عملیات والفجر8 بود. در پاییز سال 1364 تعدادی از نیروهای لشکر در پادگان انبیاء مستقر شده بودند، ما نیز در مقر توپخانه، داخل دو عدد چادر استقرار یافتیم. صبحها وقتی نگاه من و رسولیمنش در هم میآمیخت، پس از سلام و احوالپرسی، به شوخی میگفت: «تقی تو که دیشب برای خواندن نماز شب برخاستی، مرا هم صدا میزنی!» بدون رو در بایستی میگفتم: «آقای رسولیمنش، من که نماز شب نمیخوانم.» اما او باز هم روی گفتهاش پافشاری میکرد و میگفت: «من میدانم که میخوانی. قبل از اینکه بخوابی، میدیدمت.» گفتم: «خب شما که دیدی من نماز شب خواندم و بعد هم برای خوابیدن آماده شدم، دیگر برای چه منتظر بودی صدایت کنم!» گفت: «آن موقع که سلام نمازت را میدادی، دیدمت. دیگر نزدیک اذان صبح بود، وقت نمیشد که من هم بخوانم.» سعی میکرد با جوابهای قانع کننده، صحبت خود را توجیح کند. این سئوال و جوابها تا یک هفته ادامه داشت. یک شب تصمیم گرفتم او را زیر نظر بگیرم. به محض اینکه برای اقامۀ نماز شب از خواب برخاست، من هم بلند شدم و به دنبالش به راه افتادم. در تاریکی شب، از چادر رفت بیرون تا وضو بگیرد. وقتی برگشت، با صدایی آرام شروع کردیم به حال و احوالپرسی کردن. نمیخواستم مزاحم استراحت دیگران شویم. در آن حین خجالت میکشیدم بدون اقامۀ نماز به رختخواب برگردم. وضو گرفتم و رفتم کنارش تا آن موقع از نحوۀ خواندن نماز شب بیاطلاع بود. دو یا سه نماز دو رکعتی خواندم و از جا برخاستم. صبح که شد، اولین کاری که کردم، رفتن به سراغ مفاتیح بود. طریقۀ خواندن نماز شب را خوب مطالعه کردم، و از آن پس من هم نماز شبخوان شدم. لذتی که به ثروتی میارزد.
سورۀ واقعه
به یاد شهید سیدحسین رسولی منش
روایتی از ناصر تقی فارغ
ما دیدهبانها شبها آخر وقت، قبل از اینکه برای استراحت به چادر برویم، کمی دور هم مینشستیم. در این شبنشینیها از هر دری صحبت میکردیم و گاه لطیفهای میگفتیم و میخندیدیم اما رسولیمنش معمولاً وقتش را به مطالعه یا تلاوت آیات کلامالله مجید میگذراند. یک شب به جمع ما ملحق شد و بعد از کمی صحبت، چند تا لطیفۀ بامزه تعریف کرد، طوریکه همگی بلندبلند خندیدیم. سه چهار شب به همین نحو ادامه داد، تا اینکه یک شب گفت: «بچهها چطور است امشب کار دیگری انجام دهیم؟» پرسیدم: «چه کاری؟» جواب داد: «پنج دقیقه از وقتمان را اختصاص دهیم به مطالعۀ سورۀ واقعه.» همه با این پیشنهاد موافقت کردیم و از آن شب به جای ابطال وقتمان با حرفهای بیربط، به تلاوت سورۀ واقعه پرداختیم.

💢 قدرت ائتلاف سازی؛
افول آمریکا و صعود حریفان
🔹ائتلاف سازی، هنر کشورهای دارای "راهبرد، قدرت، نفوذ و تعامل" است. توافقات و پیمان های جمعی، قدرت تولید می کنند.
🔹در حالی که آمریکا (و غرب) مدت هاست ناتوان از تشکیل ائتلاف های جدید هستند، جهان فرا غرب در حال تاسیس سازمان های متنوع است.
🔹روزنامه گاردین به تازگی نوشت: "قرن آمریکایی مانند پایان امپراتوری بریتانیا به سر آمده است". در حالی که ائتلاف های "آمریکا ساز"، رو به از هم گسیختگی می رود، ائتلاف هایی مانند بریکس و شانگهای، سرگرم یارگیری، از آسیا تا آفریقا، و قاره آمریکا هستند.
🔹هر چه از کارکرد سازمان های غرب ساز (مثل ناتو یا حتی شورای امنیت) کاسته می شود، کارکرد سازمان های شرقی (فرا غرب) قوت و گسترش بیشتری پیدا می کند.
🔹این واقعیت، تقویت گزاره ای است که در چند سال اخیر، در ادبیات مقامات غربی تکرار شده:
🔻- نیکولا سارکوزی: «محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق یعنی آسیاست. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم.»
🔻- جوزپ بورل: «تحلیلگران از مدتها قبل درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق، پیش چشم ما در حال وقوع است»
🔻- ولفگانگ ایشینگر رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ: «جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند.»
🔹اکنون ائتلاف های پویا و قدرتمندی در جهان شکل می گیرند که آمریکا و تروئیکای اروپایی (انگلیس و فرانسه و آلمان) از آنها حذف شده اند.
🔹هیچ بعید نیست که تدریجا در ادامه روند فعلی، برخی کشورهای اروپای شرقی یا حتی فرانسه و آلمان، ناچار از درخواست عضویت در پیمان هایی مثل بریکس شوند.
🔹ائتلاف هایی مانند ناتو، اتحادیه اروپا و جی هفت، به حداقل آورده برای اعضا رسیده اند و بعضا حتی زیان آن برای برخی اعضا، و سود آن صرفا برای برخی دیگر بوده است.
🔹آمریکا زمانی تلاش داشت ائتلاف هایی مانند ناتو، ناتوی عربی، شورای همکاری خلیج فارس و پیمان ابراهیم، را در مقابل رقبای خود قرار دهد. اما اغلب این ائتلاف ها به واگرایی دچار شده و اعضای آن سودای تعاملات جدید با ایران، چین و روسیه را در سر می پرورانند.
🔹هر قدر جهان فرا غرب در حوزه تعاملات اقتصادی، دیپلماتیک، سیاسی و امنیتی به هم نزدیک تر می شوند، ائتلاف های برساخته آمریکا، دچار بی کارکردی (یا ضد کارکرد) و واگرایی بیشتر می شوند.
🔹این واقعیت را می توان در پیشی گرفتن اقتصاد چین، تاب آوری اقتصاد روسیه در مقابل تحریم و افزایش درآمد ها، تشدید روند دلار زدایی از تجارت میان کشور ها، مغلوبه شدن جنگ آمریکایی اوکراین، خنثی شدن حربه شورای امنیت، شکست های نظامی آمریکا در افغانستان و عراق و سوریه و.... مشاهده کرد.
🔹جمهوری اسلامی ایران، نقش منحصر به فردی در معماری جهان جدید و متکثر ایفا کرده و بنابراین باید جایگاه شایسته خود را در نظم جدید کسب کند. باید برای این راهبرد در حال اجرا، دائما پایش و برنامه ریزی کرد.
🔻مرزنشین تشنه قاچاقچی سیر // گردش مالی میلیاردی کودک ۹ ساله
🔷 معاون فرهنگی اجتماعی مرزبانی استان هرمزگان در یادداشتی با انتقاد از فاصله طبقاتی برخی قاچاقچیان سوخت در هرمزگان با مرزنشینان، از گردش مالی ۱۴۰ میلیارد ریالی یک کودک ۹ ساله، فقط در یک سال گذشته خبر داد!
🔷 سید مرتضی اولادعلی در این یادداشت اشاره کرد: وقتی گردش مالی یک جوان ۲۸ ساله قاچاقچی در هرمزگان، ظرف یک سال گذشته، بیش از یک هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال باشد و گردش حساب کودک ۹ ساله همین قاچاقچی، طی یک سال، ۱۴۰ میلیارد ریال از راه تحصیل مال نامشروع قاچاق باشد، باید بسیاری از مشکلات و آسیب های اجتماعی در مناطق مرزی را در این معظل جستجو کرد.
🔷 اولادعلی با اشاره به اینکه در حالی استاندار هرمزگان، چند ماه قبل، رفع مشکل تنش آبی بخش مرکزی شهرستان بندرعباس را با اختصاص یکصد میلیارد تومان قابل حل دانست که بیش از یک و نیم برابر این اعتبار ، فقط درآمد یک قاچاقچی ۲۸ ساله در هرمزگان، طی یک سال بوده است!
🔷 وی با تقدیر و تشکر از عزم جدی دستگاه قضایی در استان هرمزگان و دستگیری و مسدود سازی حساب های این سرباند قاچاق توسط مرزبانان هرمزگانی، حضور و فعالیت این قاچاقچیان را باعث ضربه شدید به رونق اقتصادی و از بین رفتن زیر ساخت های فرهنگی و اجتماعی استان دانست.
🔷 معاون فرهنگی اجتماعی مرزبانی استان هرمزگان در بخش پایانی یادداشت خود بار دیگر به شعار سال اشاره کرد و با بیان این مطلب که کمر تولید در استان هرمزگان توسط قاچاق سوخت شکسته شده خاطرنشان کرد: این پدیده علاوه بر نادیده گرفتن بخش عمده ای از عملکرد اقتصادی، باعث بروز بسیاری از مشکلات در عرصه تولید و توسعه و رونق اقتصادی استان شده است و سیاست ها و برنامه های اجتماعی و فرهنگی را دچار مشکل می کند زیرا معضل قاچاق در قدم اول باعث ضعف اقتصاد و تولید داخلی و در قدم دوم باعث به خطر انداختن امنیت اجتماعی میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 از روشهای آسان جلوگیری از سرقت خودرو
10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فرود موفق تفنگداران دریایی سپاه به وسیله چتربازی-سقوط آزاد از بالگرد Mi-۱۷۱E بر روی شناور پشتیبانی لجستیکی شهید رودکی ندسا درحال حرکت!
🔹 موقعیت : خلیج فارس / جزیره فارور
55.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸چرا آمریکا نگران پیوستن ایران به بریکس است؟
●➼┅═❧═┅┅───┄
✨ ﴾﷽﴿✨
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
⭕️دعای سلامتی اقا صاحب الزمان عج
✨﴾﷽﴿✨
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#نذر_گل_نرجس_صلوات
#التماس_دعای_فرج 🤲
🔥انتخاب #سلاح_ورزی و دو اقدام لازم
🔻ظلمهایی که در قرن ۱۸ و ۱۹ میلادی بر اساس اندیشه #لیبرالیسم_اقتصادی بر کارگران در کشورهای غربی شد به قدری وحشتناک بود که در نهایت موجب به قیام های خونبار کارگری گردید که شکل گیری تشکل های کارگری در دنیا یکی از نتایج آن بود.
🔻با رشد تشکل های کارگری، کارفرمایان هم مجبور شدند برای حفظ توازن، تشکل های کارفرمایی را شکل بدهند.
🔻یکی از اهداف #تشکل_های_کارفرمایی ایجاد هماهنگی و احیانا مقاومت در تصمیمات در برابر #دولت ها و #تشکل_های_کارگری به منظور حفظ منافع کارفرمایان بود.
🔻در ایران هم تقریبا در اوائل قرن پیش تشکل کارفرمایان در قالب اتاق بازرگانی کنونی تشکیل شد که به دلیل ساختار انتخاباتی آن از مناطق گوناگون کشور برخی آن را پارلمان بخش خصوصی نام گذاشتهاند.
🔻حمایت و رعایت حرمت تولیدکنندگان سالم وظیفه حاکمیت است اما از سوی دیگر انجام حکمرانی اقتصادی به نفع مردم هم وظیفه مهم حاکمیت است.
🔻برخی معتقدند دولت موافق سلاحورزی نیست اما نمی خواهد خود را مقابل منتخب منتخبان بخش خصوصی قرار دهد و عملا وارد تقابل با بدنه کارفرمایان شود هر چند برخی دیگر این نظر را قبول ندارند.
🔻اما به هر حال با توجه به رفتار سلاح ورزی و حامیان خاص او حاکمیت باید دواقدام را در دستور کار قرار دهد:
۱- #بازنگری در مورد اختیارات اتاق بازرگانی و حذف دسترسی های غیرضروری به اطلاعات کلیدی اقتصادی و جلسات سطح بالای رسمی که این اقدام در هر صورت عمیقا ضروری است.
۲- بسترسازی راه اندازی تشکل های کارفرمایی موازی