فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این وحشی دیوانه، مظهر اسرائیل است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا: اول می خواهند مردم فلسطین را نابود کنند، بعد همه مسلمانان را نابود کنند و بعد به سمت ما مسیحیان حرکت کنند. تا دیر نشده باید صهیونیست ها را متوقف کرد
💠 مقام معظم رهبری :
توصیه ی من ، امید و نگاه خوش بینانه به آینده است . بدون این کلید اساسیِ همهی قفل ها ، هیچ گامی نمیتوان برداشت .
آنچه می گویم یک امید صادق و متّکی به واقعیّت های عینی است .
#لبیک_یا_خامنه_ای
🔷🔷🔷 ظریف: قرار نیست جای مستضعفان بجنگیم.
👈 جناب ظریف شما درست میگویید چون شما جای مستکبران می جنگی
👈راستی یادت هست کشتی کمک مردم ایران به مستضعفان یمن که در محاصره بودند و زن و بچه درحال کشتار بود ، پس از تماس جان کری متوقف کردید؟
👈بله آقای ظریف در جنگ بین مستضعفان و مستکبران ، بی طرف نداریم شما اگر با مستضعفان نیستی قطعا با مستکبرانی
😡😡😡
بذر توطئه؛ پیشزمینه بیانیه بالفور
با احتضار مرد بیمار اروپا، یعنی امپراتوری عثمانی، سیاست قدرتهای بزرگ در نیمه دوم قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم، به سمت تجزیه منطقه خاورمیانه عربی رفت تا سه ضلع ناسیونالیسم عرب، ظهور جنبش صهیونیسم و جاگیری قدرتهای اروپایی، همچون آلمان، انگلستان و فرانسه را تضمین کند. تحولات سیاسی نشان داده است که عوامل خارجی و سیاستهای توسعهطلبانه قدرتهای استعماری و امپریالیستی با خلق موجودی به نام رژیم اشغالگر قدس، منافع بسیاری را نصیب خود ساخت و بار دیگر اتحاد استعمار و بورژوازی را ممکن کرد. ریشه بذر کاشتهشده در پیمان سایکس ـ پیکو، بین انگلستان و فرانسه قرار دارد که به دنبال آن، دو بندر «عکا» و «حیفا» سهم انگلستان شد و فلسطین تحت حاکمیت بینالمللی درآمد. گفته میشود که رویای صهیون ــ که به معنای تپه است و یک نام انجیلی برای اورشلیم بهشمار میآید و به معنای تلویحی، مرکزیت معنوی ملت یهود است ــ پیش از تئودور هرتزل ــ که کتاب «دولت یهودی» را در سال 1896م منتشر کرد و مدعی شد که یهودیان یک ملت واحد و نه مجموعهای متفرق از گروههای اجتماعیاند ــ در اندیشه موسی هس (1862م) و لئون پینسکر (1882م) زاده شد. آن دو ایده تأسیس یک دولت یهودی در فلسطین را ارائه دادند. اما درواقع، با توجه به بررسیهای پژوهشگران، این امر حتی به زمان پیشتر از طرفداران تولد دوباره یهود برمیگردد؛ چراکه در فاصله سالهای 1840-1848 انگلستان و فرانسه مسئله یهودیان را با عنوان «مسئله شرق» مطرح و در کنفرانس پنججانبه قدرتهای بزرگ، طرح ایجاد کشور یهودی را در فلسطین تهیه کردند.
فروپاشی امپراتوری عثمانی، به شکلگیری کشورها و تغییر نظم بسیار از اموری منجر شد و رخدادهای مهمی را در خاورمیانه رقم زد؛ همچنین جنگ جهانی اول و اقتصاد ضعیف اروپا، اهمیت بدهبستانهای سیاسی و دیپلماتیک پشت پرده را برای تغییر چهره خاورمیانه آشکار کرد. پیشنویسهای بیشماری که انگلستان با شروع رایزنیهای خود از اوایل تابستان 1917م، آنها را تدوین کرده بود حکایت از آن دارد که «اعلامیه بالفور» نه نتیجه انساندوستی زمان جنگ بود و نه یک ابتکار عجولانه در واکنش به بحران فزاینده در فلسطین، بلکه یک اعلامیه تمامعیار سیاسی برای کمک گرفتن از یهودیان آمریکا و ترغیب آنها به فشار وارد کردن به دولت آمریکا به منظور کمک به نیروهای متفقین بود و نیز، امیدوار بودن به یهودیان روسیه تا دولت انقلابی روسیه یک بار دیگر به صحنه جنگ بازگردد. در این میانه بود که اعلامیه بالفور منتشر شد.
چگونگی اعلامیه بالفور نشان میدهد که مذاکرات یادشده بدون صورتمجلس و صرفا در حد یادداشت خصوصی و تذکاریه از اواخر ماه آوریل 1917م شروع شده بود تا بر اساس فرمولی که لرد روتشیلد و پروفسور وایزمن تهیه کرده بودند، دولت انگلیس زمینههای مساعد به منظور ایجاد وطنی برای یهودیان در فلسطین فراهم کند. در اصلاحیهها و رفت و برگشتهای پیشنویس این بیانیه، واژگان «باید» و «تضمین» که بار سنگینی بر دوش انگلیس میگذاشت، تعدیل یافت و سرانجام در روز 2 نوامبر 1917م اعلامیه توسط لرد جیمز بالفور منتشر شد. در این اعلامیه تصریح شده بود که «دولت اعلیحضرت تأسیس وطن ملی برای یهودیان در فلسطین را با نظر موافق تلقی میکند و برای رسیدن به این هدف مساعی حسنه خود را به کار خواهد برد». اعلام این بیانیه، خنجری بر پیمانها، مذاکرات و کنفرانسهای دوجانبه و چندجانبه بین انگلستان و شریف حسین و حتی فرانسه بود. نهضتهای ناسیونالیست عربی و سازمانهای سیاسی فلسطینی مانند «المنتدی الادبی» و «النادی العربی» در سالهای 1919 و 1920م نگرانی خود را نسبت به گسترش صهیونیسم اعلام کردند، ولی این نگرانیها نزد انگلستان هیچ اهمیتی نداشت. بالفور طی نامهای به لرد کرزن، بهصراحت عقیده خود را نسبت به ملت فلسطین اعلام کرد و گفت: «صهیونیسم صحیح یا غلط، خوب یا بد مرامی است که ریشه در اعصار و قرون دارد و از نظر حال یک نیاز تلقی میشود و از نظر آینده امیدهای فراوانی به آن دوخته شده است؛ به همین جهت نیز، مرام صهیونیستی خیلی مهمتر از آرزوها و تعصبات هفتصدهزار عربی است که فعلا بهعنوان جمعیت سرزمین تاریخی فلسطین شناخته میشوند». بنابراین، منافع اقتصادی انگلستان بر اخلاق سیاسی و تعهدات او اولویت پیدا کرد.
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731