💢سند انشعاب اصلاحطلبان
🗞روزنامه «هممیهن» که مواضع اصلاحطلبان رادیکال را منتشر میکند، درباره بیانیه انتخاباتی این جریان نوشت:
🔹اینکه این سند از لحاظ محتوایی چقدر عقلایی است و چه نقدهایی به آن هست، و نیز چقدر از یک تشکل سیاسی ریشهدار که برای امر انتخابات به وجود آمده این موضعگیری قابل قبول است، یک سوی ماجراست؛ اما از آن جهت که موضعی بههرحال گرفته شده و تشکلها را از سردرگمی فعالیت و تصمیم اصلاحطلبان رها میسازد، قابل تقدیر است.
🔸بر همین اساس با وجود همه نقایصی که در این سند وجود دارد، به نظر میرسد در انتخابات اسفندماه تا به این لحظه تصمیم «سکوت انتخاباتی» و عدم حضور فعال مدنظر جبهه اصلاحطلبان است؛ البته باید دید که چقدر به آن پایبندی وجود دارد و چه سرنوشتی در انتظار اصلاحطلبان است و آیا این سند خود تأییدی بر انشعاب در جبهه اصلاحات نیست
💢رسالت مجلس در بودجه
🔹سازمان برنامه و بودجه در اطلاعیهای که در روزهای گذشته منتشر کرد، عنوان داشت: «نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق بودجه علیرغم مخالفت نمایندگان دولت، احکام الحاقی متعددی را که بار مالی آنها تأمین و پیشبینی نشده است را به تصویب رساندند.» بر همین اساس، برخی نمایندگان مجلس اذعان کردند، مبلغ ۳۲۵ همت بار مالی جدید و مبلغ ۳۲۲ همت تعهد جدید به بودجه تحمیل شده است. فارغ از قضاوت درباره درستی یا نادرستی اقدامات مجلس، این اطلاعیه به وضوح نشان از یک معضل اساسی در کشور دارد و آن چیزی نیست جز اشکال در فرآیند بودجهنویسی در کشور. هر چالش مهمی که در اقتصاد ایران مطرح میشود، بدون لحاظ جنبههای بودجهای آن قابل تبیین نیست؛ زیرا ساختار و ماهیت بودجه هم در سلسله علل قرار دارد و هم خود معلول است. از این منظر بودجه به منزله سند دخل و خرج کشور میتواند پیشبرنده و تولیدکننده توسعه باشد و در نقطه مقابل چنانچه دچار ناترازی و کسری شود، میتواند امالمسائل اقتصاد نیز باشد.
🔸وضعیت نهادی تصویب، اجرا و نظارت بودجه به گونهای است که هم دولت و هم مجلس و هم مسئولان اجرایی و هم مردم از آن گلهمندند. دولت به دلیل دخالت بیش از حد مجلس در مرحله تصویب، نظارت نامؤثر و نسبتاً نامطلوب دستگاههای نظارتی، تصویب و اجرا، عدم کفایت منابع، ایجاد وظیفه برای دولت بدون پذیرش مسئولیت، تأمین منابع مالی و خارج بودن بخشی از منابع و مصارف از حیطه مسئولیتهای دولت گلهمند است. نارضایتی مجلس متأثر از مبهم بودن خدمات عمومی در بودجه، عدم توازن در توزیع منابع عمومی، رعایت نکردن چارچوبهای حقوقی و قانونی، نامعلوم بودن سیاستهای کلان دولت در تنظیم بودجه و ارتباط نداشتن بودجه با برنامههای توسعه است. از دید مسئولان اجرایی نیز مشکلات بودجه عبارتند از حجم زیاد قوانین و مقررات مالی و سازگاری نداشتن آنها با واقعیتهای اجرایی. بنابراین، مجموع این عوامل سبب شده است مهمترین مطالبات رهبری از دولتها اصلاح ساختار بودجه باشد.
🔹همگرایی دولت و مجلس در کمیسیون تلفیق و شنیدن نقدها و نظرها، گامی رو به جلو برای منطبق کردن مصوبات بودجه بر نگاه ملی و فرامنطقهای است. به نظر میرسد، باید این نگاه ملی در مطالعات فنی اقتصادی تقویت شود. اساساً نگاه ملی در بودجه ضعیف است. نمایندگان اگرچه در حوزه های انتخابی با فشارهایی روبهرو هستند و تلاششان برای تحقق منافع منطقهای خود است، اما این مسائل نباید نگاه ملی و منافع کلی کشور را به حاشیه ببرد. رسالت مهم مجلس در فرآیند بودجهنویسی، به گونهای است که باید نقش نظارتی خود و ملاحظات کلی کشور را تقویت کند و دولت را در مسیر بهرهوری و بهینهسازی بودجه قرار دهد و نقش یک نهاد اعمالکننده قانون و نظارت بر رفتار دستگاه اجرایی کشور را ایفا کند.
💢ماجرای تکراری!
🔹اکنون که کشور در آستانه یکی از مقاطع مهم و سرنوشتساز خود قرار دارد و در پایان سال دو انتخابات حساس برگزار میشود، مطابق با رسم رایج در هر دوره از انتخابات، جمعی از افراد و عناصر سیاسی به دلیل موضوع رد صلاحیتها، متعرض عملکرد شورای نگهبان شدهاند. قضاوت درباره عملکرد شورای نگهبان کار دشواری نیست؛ از قضا پاسخ به این پرسش که مبنای عمل شورای نگهبان آیا ضوابط قانونی است یا تمایلات سیاسی، در زمره سادهترین سؤالات به حساب میآید.
🔸هیچ نهادی مصون از خطا نیست، اما آنهایی که امروز منتقد رفتار و عملکرد شورای نگهبان هستند، خود و جناح متبوع آنان در ادوار گوناگون در قوه مجریه و مقننه مسئولیت اداره کشور در بخش اجرایی و قانونگذاری در اختیار آنان بوده است. عدهای که امروز شدیدترین نقدها و اتهامات را نسبت به شورای نگهبان دارند، در مقاطع متعدد خود از سوی این نهاد تأیید شدهاند و بر اساس همین سازوکار به مناصب رسيدهاند. نمیشود تازمانی که حکم شورا به نفع ما باشد، تمکین کنیم و زمانی که علیه ما باشد، جنجال و اعتراض راه بیندازیم.
🔹عدم تأیید صلاحیت برخی داوطلبان در انتخاباتها به معنای پیاده کردن برخی از چارچوب انقلاب و نظام سیاسی نیست که مدیر مسئول محترم یکی از روزنامههای کشور اعلام میکند «وقتی از قطار انقلاب افراد و گروهها را پیاده و بلکه پرتاب و بیحیثیت میکنیم، سادهترین برداشت این است که چرا سوار شویم که چنین سرنوشتی پیدا کنیم.» این چه منطقی است که شورای نگهبان باید همه داوطلبان و خاصه همه چهرههای شاخص سیاسی را بدون در نظر گرفتن ترتیبات قانونی تأیید صلاحیت کند، تا به سیاسیبازی و سیاستورزی متهم نشود؟ و کدام دلیل عقلی و منطقی میگوید اگر فردی در یک انتخابات صلاحیت او تأیید نشد، پس در نتیجه از قطار انقلاب و نظام سیاسی به بیرون رانده شده است؟
🔸نظام جمهوری اسلامی ایران در طول همه این سالها به سیاست جذب حداکثری و دفع حداقلی عمیقاً اعتقاد دارد. هیچ عقل سلیمی نمیپذیرد که نظامهای سیاسی و مقامات یک کشور، دور و بَر یک سیستم و ساختار سیاسی خود را خلوت کنند و طرفداران و هواداران خودشان را از نظام برهانند. بنابراین متهمسازی نظام جمهوری اسلامی به اتهاماتی از قبیل اخراج برخی از ساختار هیچ گونه پایه واقعی و عقلانی ندارد. این را باید مد نظر داشته باشیم که قوانین انتخابات در اختیار شورای نگهبان نیست، لذا بخشهای متولی لازم است برخی روشهای معیوب را با هدف تحقق انتخابات و انتخاب مطلوب بازنگری و ساماندهی کنند.
#دوگانگی
#ردصلاحیت_روحانی
✅اهداف دشمن در جنگ نرم از نگاه امام خامنه ای:
۱) قطع جریان تواصی در کشور
دشمن دو هدف را به نظرما در جنگ نرم دنبال میکند -حالا یک جنگهای آشکار نظامی و سخت و خشن هست که آنها حکم خودش را دارد، امّا جنگ نرم مشکلتر علاج میشود و به یک معنا از جنگ سخت خطرناکتر هم هست- دشمن در این جنگ نرم دو حرکت را انجام میدهد: یکی این است که این زنجیرهی تواصی به حق و به صبر را قطع کند؛ دوّم اینکه حقایق را وارونه نشان بدهد که تبلیغات فراوانی هم دارند که حقایق عالم را راحت بعکس و بدروغ وارونه نشان بدهند. امّا اینکه رشتهی تواصی به حق و صبر را در بین مؤمنان قطع کند، جریان تواصی را قطع کنند، چیز خطرناکی است؛ [اینکه] کاری کنند که مؤمنین به یکدیگر توصیه نکنند، همدیگر را حفظ نکنند، به یکدیگر امید ندهند؛ اگر قطع این جریان، بریده شدن جریان تواصی در جامعه اتّفاق بیفتد، خیلی خطرناک است. این موجب میشود که انسانها احساس تنهایی کنند، احساس نومیدی کنند و ارادهها ضعیف بشود، امیدها کمرنگ بشود، جرئت اقدام از دست برود. وقتی تواصی نبود، این اتّفاقات میافتد؛ و طبعاً وقتی این جور شد، امیدها کم شد و جرئتها کم شد و ارادهها ضعیف شد، قهراً هدفهای عالی و متعالی بتدریج از دسترس دور میشود و کمرنگ میشود و دستنیافتنی به نظر میرسد و به دست فراموشی سپرده میشود؛ که این افسران جنگ نرم ما نباید اجازه بدهند این اتّفاق بیفتد. من یک وقتی(۲۵) گفتم جوانهای ما افسران جنگ نرم ما هستند. جوانها نباید اجازه بدهند یک چنین اتّفاقی بیفتد و باید امیدآفرینی کنند، باید توصیهی به ایستادگی، توصیهی به تنبلی نکردن، توصیهی به خسته نشدن کنند؛ اینها کارهایی است که جوانهای ما که گفتیم افسران جنگ نرم هستند بر عهده دارند.
البتّه امروز فضای مجازی یک فرصتی است برای این کار. حالا دشمنان از فضای مجازی جور دیگر استفاده میکنند امّا شما جوانهای عزیز این جوری از آن استفاده کنید: از فضای مجازی استفاده کنید برای امیدآفرینی، برای توصیهی به صبر، برای توصیهی به حق، برای بصیرتآفرینی، برای توصیهی به خسته نشدن، تنبلی نکردن، بیکاره نماندن و مانند اینها. خب این در مورد این کارِ اوّل دشمن که قطع زنجیرهی تواصی و حفاظت از یکدیگر است
انتخابات ما آنقدر مهم است که تمام دشمنان این خاک و سرزمین مادری برای انجام نشدنش صف بستهاند...
هوشیار باشیم!
#انتخابات
✨ ﴾﷽﴿✨
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
⭕️دعای سلامتی اقا صاحب الزمان
عجل الله تعالی فرجه الشریف
✨﴾﷽﴿✨
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#نذر_گل_نرجس_صلوات
#التماس_دعای_فرج 🤲
از ابتدای شهریور ۱۴۰۲ تاکنون که نرخ دلار آزاد از ۴۹ هزار تومان به ۵۶ هزار تومان جهش کرده، سه خبر مرتبط با کوتاه آمدن دولت از نرخ ۲۸۵۰۰ منتشر شده است:
۱-حذف ۲۸۵۰۰ برای نرخ تسعیر پتروشیمیها
۲-حذف ۲۰۰ قلم کالای مشمول ۲۸۵۰۰
۳-تعیین سقف ۱۱ میلیارد دلار برای تخصیص ۲۸۵۰۰ در ۱۴۰۳
21.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 ماجرای ازدواج حضرت زینب (س)
سخنران شهید کافی
27.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 2 اتفاق شگفت و جذاب در معراج پیامبر (ص)
سخنران شهید کافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منبر نهم ( قسمت اول )
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 منبر نهم ( قسمت دوم )
سخنران شهید کافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 منبر نهم ( قسمت سوم )
سخنران شهید کافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تفاوت شگفت گرگ با گوسفند
سخنران شهید کافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 منبر نهم ( قسمت چهارم)
سخنران شهید کافی
♻️گرمی مغز چیست⁉
🔸در حالت گرمی مغز ممکن است فرد دچار چنین حالاتی شود👇
✨عصبابی✨پرحرف✨پر جنب و جوش✨ زود فهم✨ لج بازی✨شکستن اشیاء✨ اذیت دیگران✨و حتی تشنج، که از آن ب عنوان تشنج گرم نام برده میشود
☄همچنین چهره زرد رنگ و یا سرخ میشود
⬅️ این حالات با خوردن گرمیجات بیشتر میشود.
⚠️در بیشفعالی علاوه بر موارد گفته شده، عدم تمرکز و بیتوجهی نیز همراه است
🔥درمان و تعدیل گرم مغزها استفاده از خنکی ها مثل👇
🦋مصرف سرکه طبیعی به صورت مالیدنی و بوییدنی و خوردنی
🦋 مصرف سبزی یا عرق کاسنی و خرفه، کاهو سکنجبین، عدس، جو و...
🦋دوش آبسرد و یا شستن پا با آب سرد
🦋شستن موها با ختمی
🦋حنا و سدر ب بدن زدن
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼
🍃🌺🍂
🌿🍂
🌸
✅ برای بهبود گلودرد
⏪ مصرف مايعات را 2 برابر معمول كنيد. مايعات باعث رقيقشدن خلط و تسريع خروج آن ميشود.
⏪ آب نمك ولرم غرغره كنيد.
⏪ از عسل و ليمو استفاده كنيد. يك قاشق عسل ،یک لیوان آب و يك عدد ليموترش را در يك ليوان آب ولرم حل كنيد و سپس آنرا جرعه جرعه بنوشيد . عسل درد گلو را تسكين داده و ليمو به كاهش خلط كمك ميكند.
⏪ آبنبات بمكيد. اين كاربه خودي خود آرام بخش نيست اما با تحريك بزاق موجب شست و شو وتميزشدن حلق ميشود.
⏪ هواي منزل را مرطوب نگه داريد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ایالت تگزاس آمریکا به تنهایی هشتمین اقتصاد بزرگ جهان با درآمد سالانه 1.8 تریلیون دلار محسوب می شود .
♦️این ایالت که قصد جدایی دارد بزرگترین تولید کننده انرژی در ایالات متحده و بزرگترین صادر کننده ایالات متحده برای بیش از 20 سال بوده است.
♦️درآمد هنگفتی از فناوری بالا، کشاورزی، صنعت و تولید نفت و گاز طبیعی بدست می آورد و ساختاری مستقل از زیرساخت انرژی عمومی ایالات متحده دارد.
⁉️به چی باید رأی بدم؟
🇮🇷🍃 به ایرانی که در زمره امنترین کشورهای جهان است. برطبق ردهبندی دو موسسه معروف انگلیسی به نامهای «اینترنشنالsos» و «کنترل ریسک»)
#انتخابات
#ایران_قوی