فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🌺🌺🇮🇷🌸🌸🌸🇮🇷🌸🌸🌸
🌹 آغاز ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و ۱۲ بهمن ماه، سالروز ورود حضرت امام خمینی (ره) به میهن اسلامی خجسته باد
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا باید رأی بدیم وقتی حکومت هرکی رو که دلش بخواد سر کار میاره؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
»»» آیه ی روز :
**
الْيَوْمَ نَخْتِمُ عَلَىَ أَفْوَاهِهِمْ وَتُكَلِّمُنَا أَيْدِيهِمْ وَتَشْهَدُ أَرْجُلُهُم بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ
یس - ٦٥
امروز بر دهانشان مُهر مینهیم، و دستهایشان با ما سخن میگویند و پاهایشان کارهایی را که انجام میدادند شهادت میدهند!
**
نکته ها:
ذكر نام دست و پا از باب نمونه است، زیرا در آیات دیگر مى خوانیم كه گوش و چشم و دل نیز مورد سؤال قرار مى گیرند(618) و حتّى پوست گواهى مى دهد.(619) به هر حال هر عضوى به آن چه عمل كرده گواهى مى دهد.
-----
618) اسراء، 36.
619) سجده، 20.
**
پیام ها:
- خداوند، سبب سوز و سبب ساز است. دهانى را كه وسیله سخن گفتن است مى بندد و دست و پا را وسیله ى سخن گفتن قرار مى دهد. «نختم على افواههم و تكلّمنا ایدیهم و... ارجلهم»
- معاد، جسمانى است. «تكلّمنا ایدیهم»
- در قیامت اعضاى بدن، تابع اراده انسان نیست. «تكلّمنا ایدیهم و تشهد ارجلهم»
- قوى ترین گواه در دادگاه، اقرار و اعتراف عامل جرم است. «تشهد ارجلهم»
- اعضاى بدن داراى نوعى درك و شعورند كه مى توانند در قیامت شهادت دهند. «تكلّمنا ایدیهم و تشهد ارجلهم»
💠 روز جهانی حجاب مبارک 💠
🔴میلیون ها مسلمان در سرتاسر جهان روز ۱ فوریه ، بزرگداشت روز جهانی حجاب در سرتاسر جهان برگزار می کنند.
🔷در صفحه فیس بوک سازمان «روز جهانی حجاب» آمده است: بزرگداشت سالانه روز جهانی حجاب برای هفتمین سال در نخستین روز ماه فوریه برگزار می شود. و ما از شهروندان و پیروان تمامی ادیان می خواهیم تا این روز در همبستگی با مسلمانان در سرتاسر جهان حجاب بگذارند.
🔷در این بیانیه آمده است: ماموریت نهایی ما ایجاد یک دنیای صلح آمیز است که در آن شهروندان در جهان به هم دیگر و عقاید یکدیگر احترام بگذارند. هدف ما به طور ویژه جنگیدن با تعصبات، تبعیض، و سوءبرداشت ها علیه زنان مسلمان است. اکنون زمانی بسیار بحرانی محسوب می شود چرا که حجاب در برخی کشورها ممنوع اعلام شده و از سوی دیگر زنان مسلمان به خاطر داشتن حجاب هدف قرار گرفته و به طور فیزیکی یا کلامی مورد آزار و اذیت قرار می گیرند.
🔷گفته می شود تاکنون ۱۴۰ کشور مختلف برای برگزاری روز حجاب اعلام آمادگی کرده اند. در این روز بسیاری از بی حجاب ها و غیرمسلمانان دعوت می شوند تا برای یک روز هم که شده حجاب را در کنار مسلمانان تجربه کنند. ترویج درک متقابل و ایجاد تحمل مذهبی یکی از دلایل برپایی این رویدادها اعلام شده است. .
.
🔷نظمه خان بنیانگذار روز جهانی حجاب در شهر نیویورک آمریکا «شکستن کلیشه ها، از بین بردن سدها» را شعار امسال روز جهانی حجاب عنوان کرده است. .
.
🔷 در این روزها، زنان کشورهای مختلف در شبکه های اجتماعی تصاویری از خودشان با حجاب اسلامی با هشتگ های «#FreeInHijab» و «#WorldHijabDay» را منتشر میکنند.
🌷❄️🌷❄️🌷
انقلاب اسلامی؛ آیتی قابل تدبّر
انقلاب اسلامی به طور مسلم یکی از آیات الهی است👇
و لذا همان طور که باید در سایر آیات الهی تدبّر کرد تا جنبه ی باطنی آنها آشکار شود، باید در انقلاب اسلامی از جهات گوناگون تدبّر نمود👇
امام صادق علیه السلام فرمودند:
«الْعَالِمُ بِزَمَانِهِ لَا تَهْجُمُ عَلَیْهِ اللَّوَابِس»؛ [۱]
بر آن کس که به زمانه ی خود داناست، اشتباهات هجوم نمی آورد. و به واقع
قضیه همین طور است که اگر انسان جهت گیری زمانه را درست تشخیص داد، در دام دشمنان نمی افتد. رسول خدا صلی الله علیه و آله میفرمایند:
«عَلَی الْعَاقِلِ أَنْ یَکُونَ بَصِیراً بِزَمَانِهِ مُقْبِلًا عَلَی شَأْنِه حَافِظاً لِلِسَانِه»؛ [۱]
لازم است بر عاقل که اوضاع و احوال زمان خود را بشناسد و موقعیّت خود را درک نماید و زبان را از بیهوده گویی حفظ کند.
🌷❄️🌷❄️🌷
[۱]: تحف العقول عن آل الرسول صلی الله علیه و آله، ص ۳۵۶.
[۱]: إرشاد القلوب إلی الصواب، ج ۱، ص ۱۴۰.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دیشب / بارش برف در نقاط مختلف استان اصفهان
❤️
🙏🌸🌸👌😍
🅾️ استفتائات مقام معظم رهبری به برخی سوالات و شبهات از سوی رای دهندگان جهت انتخابات
🔻 حکم شرکت در انتخابات
س۱. آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرعا واجب و عدم شرکت، حرام است؟
ج. شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی، اسلامی و الهی است.
🔻واجب عینی بودن شرکت در انتخابات
س۲. آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟
ج. واجب عینی است.
🔻وظیفه خواص در قبال شناساندن اصلح
س۸. وظیفه روحانیون و خواص در قبال شناساندن فرد اصلح چیست؟ آیا از لحاظ شرعی تکلیفی بر عهده آنها می باشد؟
ج. همگان به ویژه خواص و علما وظیفه دارند با حداکثر دقت، افراد اصلح را با حجت شرعی شناسایی کرده و به مردم معرفی کنند و مردم را در انتخاب درست یاری دهند. عدم دخالت خطرناک است؛ دخالت بدون بصیرت و حجت هم خطرناک است
بنام خدا
خلاصه تاریخ زندگی حضرت خدیجه «س» (بخش دوم)
ازدواج :
دست یافتن به سن دقیق حضرت خدیجه(س) هنگام ازدواج با پیامبر(ص) دشوار است. با این وصف با در نظر گرفتن این که مدت زندگی مشترک پیامبر(ص) باحضرت خدیجه(س) ۲۵ سال بوده است (۱۵ سال، قبل از بعثت و ۱۰سال، بعد از بعثت)، و منابع تاریخی نیز سن حضرت خدیجه(س) هنگام وفات را ۶۵ سال یا بنابر ترجیح بیهقی ۵۰ سال گفتهاند، به احتمال قوی سن حضرت خدیجه(س) هنگام ازدواج با پیامبر(ص) مطابق با یکی از این دو قول، ۴۰ یا ۲۵ سال بوده است.که بنا بر منابع دیگر قول دوم(25سال) ارجح می باشد.
فرزندان:
طبق نقل مشهورفرزندان حضرت پیامبر«ص»و حضرت خدیجه «س» شش تن بوده اند،دو پسر به نامهای قاسم و عبدالله و چهار دختر به نامهای زینب ،رقیه، ام کلثوم و فاطمه (س).
مورخانی همچون بلاذری و ابن سعد در قرن سوم، ابن عبدالبر در قرن پنجم و ابن خلدون در قرن هشتم، حضرت خدیجه «س» را اولین زن وحضرت علی «ع» را اولین مردایمان اورنده به پیامبر اسلام «ص» معرفی کردهاند.همچنین در این منابع به پیشگامی حضرت خدیجه (س) به همراه حضرت علی(ع) در برپایی نماز به همراه پیامبر (ص) اشاره کرده و آنان را اولین نمازگزاران در اسلام معرفی کردهاند.
نقش حضرت خدیجه (س) در اسلام :
کمکهای مالی حضرت خدیجه (س) موجب غنای پیامبر (ص) شد. از رسول خدا(ص) نقل شده که «هیچ مالی به من سود نبخشید، آنگونه که ثروت حضرت خدیجه(س) به من سودبخشید»بنابر روایات اسلامی ، پیامبر(ص) از اموال خدیجه(س) در راه کمک به آزادی بدهکاران، یتیمان و بینوایان استفاده می کرد.در ماجرای محاصره شعب ابیطالب «ع»اموال حضرت خدیجه(س)در حمایت از بنی هاشم مصرف شد ، تا آنجا که در روایت آمده است: «حضرت ابوطالب «ع» وحضرت خدیجه (س) همه اموال خود را برای حفظ اسلام و محاصرهشدگان انفاق نمودند»در جریان محاصره شعب ابیطالب «ع»حکیم بن حزام برادرزاده حضرت خدیجه (س)،با شترها، گندم و خرما را حمل میکرد و با زحمت و خطر زیاد، آنها را به بنی هاشم می رساند. خداوند این کار حضرت خدیجه(س) را در ردیف نعمتها و مواهب بزرگ خود به بنده برگزیدهاش حضرت محمد (ص) برشمرده.پیامبر(ص) نیز همواره از بخشندگی و ایثار حضرت خدیجه، با عظمت و بزرگی یاد میکرد.حضرت خدیجه(س) افزون بر حمایت های مالی از آیین اسلام و شخص پیامبر(ص) با تمام وجود در صحنههای مختلفی که خطراتی پیامبر «ص» را تهدید می کرد حضور داشت وهمراه حضرت علی «ع» از رسول خدا (ص) دفاع میکردند. بر اساس نقلی که بحار الانوار از کتاب «المنتقی من سیرة المصطفی» آورده است، روزی پیامبر(ص) در مکه در ایام حج بر فراز کوه صفا سه بار با صدای بلند اعلان کرد که ای مردم من فرستاده خدا هستم. ابوجهل با سنگ پیشانی وی رامجروح کرد و چون جضرت خدیجه(س) توسط جضرت علی(ع) با خبر شد هر دو با مقداری غذا به سراغ پیامبر «ص» رفتند و با صدازدن وگشتن در کوهها اورا یافتند.
در ادامه همین گزارش آمده که جبرئیل به پیامبر(ص) گفت: «یا رسول الله! خدیجه را دریاب که از گریۀ او فرشتگان به گریه در امده اند! او را به سوی خود صدا بزن و سلام مرا به او برسان و بگو : خداوند متعال، تو را سلام میرساند و به او بشارت ده که دربهشت برای تو خانهای از مروارید است که آن را با نور، زینت دادهاند و در آن جا هیچ ترس و وحشتی وجود ندارد!». حضرت خدیجه با کمک حضرت علی(ع) پیامبر(ص) را با بدنی خونین به منزل بازگرداندند. ولی مشرکان آنها را تعقیب کردند. در این میان جضرت خدیجه «س»وحضرت علی «ع» خود را سپر پیامبر (ص) قرار میدادند.
جایگاه حضرت علی(ع) نزد حضرت خدیجه «س» :
پیامبر اکرم(ص) پس از ازدواج با حضرت خدیجه(س) و پیش از بعثت، او را از علاقه خود به علی (ع) آگاه کرده بود از این روخدیجه برای خانه ابوطالب، پدر علی(ع) آنچه را نیاز داشتند می فرستاد، چندان که گفته می شد علی «ع» نور چشم خدیجه است.همچنین بر اساس روایتی که نباطی بَیاضی، عالم شیعه قرن نهم قمری، نقل کرده، پس از بیعت حضرت خدیجه «س» وحضرت علی(ع) با پیامبر (ص)، رسول خدا(ص) به حضرتخدیجه امر کرد با علی(ع) نیز بیعت کند زیرا علی(ع) مولای خدیجه «س» و مولا و امام مؤمنان پس از پیامبر (ص) می باشد.
وفات:
بیشتر مورخان، زمان رحلت حضرت خدیجه «س» را، دهم رمضان سال دهم بعثت ذکر کردهاند.حضرت ابوطالب «س» عموی پیامبر «ص» نیز در همین سال از دنیا رفتند. پیامبر «ص» این سال را عام الحزن نامیدند.بنا بر روایات اسلامی پیامبر(ص) ابتدا با ردای خویش و سپس با ردای بهشتی، خدیجه (س) را کفن کرد و او را در قبرستان معلاة در مکه به خاک سپرد.امروزه مدفن حضرت خدیجه «س» نشانه و بنای بسیار مختصری دارد و زیارتگاه حج گزاران و زائران مکه می باشد.
پایان.