eitaa logo
این عماریون
369 دنبال‌کننده
239.6هزار عکس
65هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺️🔻بایدن: امیدوارم تا دوشنبه آینده آتش‌بس در غزه برقرار شود 🔹 بایدن در پاسخ به این پرسش خبرنگاران که چه زمانی آتش‌بس در غزه برقرار می‌شود، گفت: مشاور امنیت ملی گفته که ما (به آتش‌بس) نزدیک هستیم البته هنوز کار تمام نشده است. امیداورم که تا دوشنبه آینده آتش‌بس برقرار شود. 🔹دوحه پایتخت قطر دیروز دوشنبه، میزبان دور جدیدی از گفت‌وگوها درباره آتش بس در غزه بود که با حضور نمایندگان رژیم صهیونیستی و نمایندگان حماس و میانجی‌هایی از قطر، مصر و آمریکا برگزار شد.
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بارش شدید باران و وقوع سیلاب در پیشین،سرباز در استان سیستان و بلوچستان
🔺️🔻قیمت مسکن در سال ۱۴۰۳ کاهش می‌یابد؟ روزنامه ایران نوشت: 🔹️آمارهای رسمی و گزارش‌های میدانی نشان می‌دهد که اگر مؤلفه‌های تأثیرگذار بر قیمت مسکن دچار تغییرات ناگهانی نشود، چشم‌انداز بازار مسکن در سال آینده روند کاهشی قیمت‌ها را نشان می‌دهد. 🔹️نرخ تورم مسکن و اجاره بها در بهمن‌ماه کاهشی بوده است. رشد ماهانه قیمت مسکن و اجاره‌بها ۲.۸ درصد است که نسبت به تورم بیش از ۳ درصدی دی‌ماه، نرخ تورم کاهشی است. 🔹️انتظار برای کاهش بیشتر قیمت مسکن در سال آینده، باعث شده تا تقاضا برای خرید مسکن در حال حاضر کم باشد. 🔹️ کارشناسان بازار مسکن انتظار دارند با اجرای طرح‌های مختلف، ثبات بازار، در سال آینده نیز برخلاف بیش از یک دهه اخیر، قیمت مسکن افزایش نداشته باشد. 🔹️کاهش تورم نقطه به نقطه مسکن در دی‌ماه ۱۴۰۲ نسبت به دی ۱۴۰۱، نشان‌دهنده روند کاهشی قیمت مسکن است. کاهش تورم ماهانه مسکن در ۵ ماه از ابتدای سال ۱۴۰۲، ثبات نسبی در این بازار را نشان می‌دهد.
🔺️🔻ماندگاری هوای سرد در کشور تا پایان هفته/ آغاز موج جدید بارش‌ها از امشب 🔹️سازمان هواشناسی کشور از ماندگاری هوای سرد به ویژه در نیمه شمالی کشور تا پایان هفته جاری خبر داد و اعلام کرد: امشب سامانه بارشی جدیدی وارد کشور خواهد شد و فردا با تقویت فعالیت این سامانه به‌تدریج بارش باران و برف و وزش باد شدید به جز نوار غربی، کل کشور را فرامی‌گیرد. 🔹️آسمان تهران امروز و امشب ابری در بعضی ساعات همراه با مه رقیق و بارش برف و گاهی وزش باد پیش‌بینی شده که احتمال کولاک برف نیز وجود دارد. همین شرایط برای فردا نیز رخ خواهد داد و بارش‌ها تا روز پنجشنبه در تهران تداوم دارد
📸 پایان رشدهای منفی اقتصادی؛ ایران: رکود اقتصادی دهه ۹۰ تمام شد روزنامه دولت نوشت: 🔹️مرکز آمار در پاییز امسال، رشد اقتصادی بخش نفت را ۲۱.۰۸، خدمات ۴.۶، صنعت ۱.۳ و ساختمان ۰.۴ درصد اعلام کرد 🔹️این مرکز رشد اقتصادی پاییز ۱۴۰۲ را ۵.۱ درصد اعلام کرد. این رقم نشان‌دهنده تداوم روند مثبت رشد اقتصادی در ۲ سال گذشته و عبور از رکود اقتصادی دهه ۹۰ است. رشد اقتصادی در تمام فصول ۲ سال گذشته مثبت بوده است
🔺️🔻آمار نگران‌کننده از بی‌دندانی در ایرانی‌ها؛ ۵۵ درصد افراد بالای ۶۵ سال همه دندان‌های خود را از دست داده‌اند/ افراد ۳۰ تا ۴۰ ساله هم در کشور ۱۲ تا ۱۳ دندانِ ازدست‌رفته دارند همشهری نوشت: 🔹️طبق آمارهای موجود، هر ایرانی حداقل ۶ دندان پوسیده دارد؛ بالای ۸۰ درصد افراد ۵ تا ۶ ساله به طور متوسط ۵ دندان شیری پوسیده، یا کشیده‌شده یا پرشده دارند، افراد ۳۰ تا ۴۰ ساله که در سن فعالیت اجتماعی هستند، ۱۲ تا ۱۳ دندانِ ازدست‌رفته دارند. در گروه سنی بالای ۶۵ سال نیز بیش از ۵۵ درصد افراد دیگر هیچ دندانی برایشان باقی نمانده است. 🔹️ نتایج پیمایش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۵ در زمینه سلامت دهان و دندان نشان می‌دهد که ۹۰.۹ درصد کودکان ۶ ساله و ۹۲.۱ درصد کودکان ۱۲ ساله دندان‌های خود را با مسواک تمیز می‌کنند. در حالی که تنها ۱۱ درصد از کودکان ۶ ساله و ۱۸.۶ درصد از کودکان ۱۲ ساله از نخ دندان استفاده دارند. همچنین مسواک زدن بیش از یک بار در روز در بین دانش‌آموزان ۶ و ۱۲ ساله به ترتیب ۴۷.۹ و ۵۵.۲ درصد گزارش شده است
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پایداری شبکه گاز در تمامی نقاط کشور مدیر هماهنگی امورگازرسانی شرکت ملی گاز: 🔹️باتوجه به ورود سامانه بارشی در اکثر مناطق کشور، میزان مصرف گاز افزایش پیدا کرده است. 🔹️در دوروز گذشته بیش از ۶۰۰ میلیون متر مکعب در بخش خانگی و تجاری مصرف گاز داشتیم. 🔹️با اقدامات مناسبی که در وزارت نفت انجام شد پایداری شبکه در حال حاضر در تمامی نقاط کشور برقرار است و چیزی به اسم قطع گاز در این مدت نداشتیم.
🔺️🔻 کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص زودهنگام سرطان‌ها رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: 🔹️با استفاده از هوش مصنوعی می‌توان سرطان‌هایی که هنوز پیشرفته نکرده و درمان آن در زمان کمتر و با هزینه کمتری انجام می‌شود، کنترل کرد. 🔹️باید توجه کنیم که تکیه ما به هوش مصنوعی منطقی و معقول باشد نه در حد جایگزینی با نیروی انسانی.
🔺️🔻 انتقاد عباس عبدی از ارز مسافرتی: فساد انگیز است عباس عبدی فعال سیاسی اصلاح‌طلب: 🔹️من یادم است یک‌بار به نخست‌وزیر نامه نوشتیم که این چه وضعی است که به آدم‌ها پانصد دلار می‌دهید تا به سفر بروند! 🔹️آن موقع دلار دولتی ۷ تومان و دلار در بیرون ۴۰ تومان بود. گفتیم آخر این چه کاری است که شما دلار ۷ تومانی می‌دهید. چرا دولت، دلار و ارز -ثروت خارجی- خود را که در جنگ نیاز دارد، این طوری هدر می‌دهد؟ ولی این کار شد. 🔹️از همان موقع، یک بخش آن تخریب اخلاق مردم بود؛ من یادم است که مثلا اگر یک وقتی کسی از شیراز دست مادر پیرش را می‌گرفت و می‌رفت سر مرز بازرگان، صبح تا شب می‌رفت کنار دریاچه وان و برمی‌گشت، چند تا لاستیک هم با خودش می‌آورد و آن را می‌فروخت، یک پولی هم به جیب می‌زد. آخر، این چه کاری بود؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرازیرشدن آبشار از کوه‌های بندرعباس 🔹️بارش باران در کوه‌های روستای چاهوی بندرعباس، موجب سرازیرشدن آبشار شده است.
🔺️🔻 اکرم عفیف هدیه ویژه خود را دریافت کرد 🔹️درخشش عفیف در دیدار برابر تیم ملی فوتبال ایران باعث شد تا یک هوادار قطری هدیه ویژه‌ای را برای او در نظر بگیرد.  🔹️عنان الجذنه، هوادار قطری یک شتر از نژاد«قحیدیة» ر ا  که از بهترین نژادهای شتر در قطراست به خاطر نمایش خیره کننده اکرم عفیف در دیدار برابر ایران به این بازیکن هدیه داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یافتن افعی ۱۰ متری در برزیل 🔹️ افعی بزرگ آناکوندا که طول آن به بیش از ۱۰ متر و وزن آن به نزدیک به ۳۳۰ کیلوگرم می‌رسد در مکان احداث یک پروژه ساختمانی پیدا شد.