💢دلارهای غربی اوکراین را تجهیز میکند
🔹رئیس ادارهکل ستاد مشترک روسیه (در جایگاه سرویس اطلاعات نظامی) در مقالهای نوشت: «ناتو حدود ۸۰۰ تانک و بیش از ۳۰ هزار هواپیمای بدون سرنشین به اوکراین داده است.»
🔸بهنوشته وبگاه «روسیا الیوم»، «ایگور کوستیوکوف» اشاره کرد: «ناتو افزون بر تانک و پهپاد، از فوریه ۲۰۲۲ (آغاز جنگ) بیش از ۳/۵ هزار خودروی زرهی، حدود ۱/۵ هزار توپ، حدود ۲۷۰ موشکانداز، ۱۳۰ هواپیما و بالگرد، بیش از ۲۵۰ سامانه پدافند هوایی و حدود ۲۹۰ هزار سامانه ضدتانک به ارتش اوکراین داده است.»
🔹وی افزود: «ناتو بیش از ۱۳۲ میلیارد دلار برای این کمکها هزینه کرده است که بیش از ۶۳ میلیارد دلار آن از سوی ایالات متحده آمریکاست.»
🔸گفتنی است، این همان کشورهایی هستند که رسانههای آنها تلاش میکنند با سیاهنمایی و جنجال کوچکترین کمکها به مقاومت را قطع کنند.
💢مگر شورای نگهبان همه را رد صلاحیت نکرده بود؟
🔹اصلاحطلبان ضمن تأکید بر افزایش نمایندگان اصلاحطلب و اعتدالی مجلس دوازدهم نسبت به مجلس یازدهم تصریح میکنند راهبرد آنان تقویت جریان اصلاحطلب و اعتدالی و اثربخشی آن در معادلات مجلس جدید بر پایه بهرهگیری از اختلافات میان اصولگرایان و کنشهای رادیکالهای به مجلس راه یافته است.
🔸در این زمینه «محمدجواد حقشناس» از اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی طی گفتوگویی با تأیید افزایش تعداد نمایندگان منتسب به جریان اصلاحطلب، مستقل، معتدل و میانهرو در مقایسه با مجلس فعلی از برآورد حدودی ۶۰ نفری در این زمینه خبر داده و تأکید میکند، با روشن شدن خاستگاه سیاسی برخی از نمایندگان جدید در یک ائتلاف بزرگتر، میتوان این فراکسیون اصلاحطلبان یا مستقلین و معتدلین را به ۸۰ نفر نیز افزایش داد.
💢سفر پربرکت رئیسجمهور به مازندران
🔹دو روز آخر هفته گذشته حجتالاسلام رئیسی برای بار دوم به استان مازندران سفر کردند. طی این سفر ۱۱۷ مصوبه تصویب و پیگیری شده و با افتتاح طرحها و پروژههای متنوعی در سراسر استان، دوره جدیدی از رونق و آبادانی در استان سرسبز مازندران آغاز شد. به بهانه سفر اخیر رئیسجمهور به استان مازندران نکات حائز اهمیت این سفرها در ادامه بیان میشود:
🔸۱ـ سفرهای استانی برخلاف برخی انتقاداتی که به آن وارد میشود، همانند هزینهزا بودن یا کند شدن رسیدگی به امورات و... که برخی، از جمله عباس عبدی (روزنامهنگار اصلاحطلب) مطرح کردهاند؛ برکات متنوع و مهمی دارد که سبب شده است مزایای آن بر معایبش بچربد. دیدار چهره به چهره با شهروندان، شنیدن مستقیم و بدون واسطه دغدغههای مردم، بازدید از روند پیشرفت طرحهای عمرانی، مشاهده و شناخت ظرفیتها و استعدادهای محلی و منطقهای استانها، پیگیری مصوبات و توافقات پیشین، مشاهده و بررسی میدانی وضعیت کارگزاران و تشویق یا تذکر به ایشان از جمله برکات این سفرهاست.
🔹۲ـ دومین موضوع حائز اهمیت این است که رئیسجمهور طی این سفرها میتواند با حضور در شورای اداری استانها و همچنین جلسات تخصصی با فعالان اقتصادی استانها و دیگر تشکلها و انجمنها، بدون واسطه پای صحبتها و دغدغههای ایشان نشسته و با مانعزدایی از روند کار ایشان، موجب رونق کسبوکار و فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی افراد شود. در این جلسات حضوری است که طبیعتاً نارساییها، ناکارآمدیها، مشکلات و برخی سهلانگاریهای احتمالی کشف و بررسی میشود و در ادامه تلاشها برای رفع کاستیها انجام میپذیرد.
🔸۳ـ سومین موضوع این است که نشاط اجتماعی مردم هم با دیدن رئیسجمهور منتخب خود افزایش پیدا میکند. استقبال گرم و پرشور مردم مازندران از حجتالاسلام رئیسی که به سان دیگر سفرها و استقبالهای گرم و صمیمانه سایر استانها بود، مؤید این کلام است.
🔹۴ـ موضوع بعدی این است که سفرهای استانی ریاستجمهوری در ادامه جامه عمل پوشاندن به وعدههای انتخاباتی رئیسجمهور است؛ چرا که شعار دولت، «مردمی بودن» بود و برای جلوهگری این شعار نیاز است تا شخص اول دولت در دل مردم حضور مستقیم و مستمر داشته باشد.
🔸سخن پایانی اینکه ویژگی متمایز این سفرها دوری از اقدامات، کارها یا تصمیمات نمایشی است. در این راستا، دولت به جای کلنگزنیهای جدید و آغاز پروژههای نو که چه بسا محل تأمین اعتبار آنها با اما و اگرهایی روبهرو است، بر اتمام طرحهای نیمه تمام در هر استان کشور تمرکز کرد. این امر نشان میدهد، دولت در این سفرها صرفاً به دنبال تشویقهای سیاسی زودگذر یا تصمیمات نمایشی نیست، بلکه حل مسائل و رفع چهره نامبارک عقبماندگیها و توسعه نیافتگیها، غایت اصلی دولت مردمی به شمار میرود.
💢نگاهی به احیای واحدهای تولیدی در دولت سیزدهم
🔹تعطیل و یا نیمه تعطیل شدن واحدهای صنعتی کوچک و متوسط یکی از آفتهای چند سال گذشته در اقتصاد و بخش تولید کشور بوده است. خود تحریمیهای داخلی و فشارهای خارجی مهمترین عواملی بودهاند که سبب این کج کارکردی شده و زمینه افول صنایع کوچک را ایجاد کرده اند. با این همه رویکردی که دولت سیزدهم از ابتدای روی کار آمدنش پیش گرفت؛ احیای واحدهای تولیدی راکد بود در همین راستا بود که در دولت ابراهیم رئیسی تا به امروز ۸۷۷۰ واحد تولیدی احیا شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️🔻چرا واردات خودرو همچنان با مشکل روبرو است؟
روایت محسن زنگنه نماینده مجلس از فراز و نشیب های واردات خودرو و علت اصلی مخالف با واردات خودرو در مجلس و دولت:
🔹️مشکل اصلی کمبود ارز است.
🔹️ما سال گذشته ۱۷ میلیارد دلار کسری تراز تجاری داشتیم و مشکل دوم تخصیص همان ارز کم بخاطر منافع شرکت های انحصاری با مشکل روبرو است
22.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیل مشهد و بازخوانی تذکر ده سال قبل امام خامنهای
در سال ۱۳۹۳ رهبر معظم انقلاب نسبت به کوهخواری جنوب مشهد تذکر جدی دادند اما مدیران وقت نه تنها توجهی نکردند بلکه کوههای جنوبی مشهد را تخریب و از بین بردند همان کوههایی که هم مجرای تنفس شهر بود و هم مانع تشدید سیل در شهر، امیدواریم دستگاه های نظارتی و اطلاعاتی وارد عمل شوند.
🔸رهبر انقلاب در بیاناتشان در بازدیدهایی که از نمایشگاه داشتند، کتابها را به سه دسته تقسیم کردند:
دسته اول کتابهای مفید؛ کتابهای خوب، خواندنی و مؤثر در سبک زندگی و طرز تفکر. دسته دوم، کتابهای مضر که کتابهایی هستند که نه تناسبی با فرهنگ ما دارند نه نیازی را از جامعهی امروز ما برطرف میکنند؛ و دستهی سوم کتابهای خنثی؛ البته در بعضی از تعابیر ایشان گفتند این کتابهای خنثی اگرچه انتشارشان مشکلی ندارد اما از یک نظر اینها هم کتابهای مضر شاید تلقی بشوند. از این جهت کتاب خنثیای است که یک جوان وقت خودش را اختصاص میدهد به مطالعهی آن ولی چیزی به دست نمیآورد. البته اگر موجب انس به کتابخوانی بشود و باعث شود یک جوان آشنایی پیدا کند با مطالعه و عادت پیدا بکند به مطالعه و بعداً به سراغ کتابهای مفید و سودمند برود از این نظر میشود آنها را کتابهای بلامانعی در نظر گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* مطالعه کتابهای داروهای ضدسرطان توسط رهبر معظم انقلاب
رهبر معظم انقلاب در دیدار با متخصصین حوزه پزشکی بخش مقابله با بیماری سرطان از نویسنده کتابی سخن گفتند که در این جلسه حاضر بود و نه تنها با کتاب ایشان آشنایی داشته و آنرا خوانده بودند بلکه اطلاعات دقیقی از وی نیز داشتند.
🔰شهید مطهری (ره):
در کتاب آشنایی با قرآن
برای یهودیها و مسیحیها هم یک روز خاص در هفته است که شنبه است و یکشنبه. قهراً این یک وظیفۀ عمومی است برای همۀ مسلمین که این اختصاص و خصوصیت جمعه را حفظ کنند. نغمههایی در مقالات بهاصطلاح علمی شنیده میشود. مینویسند این برای ایران سبب رکود کارهاست که تعطیلات را جمعه قرار بدهیم در حالی که اکثریت مردم دنیا که ما با آنها سروکار داریم تعطیلاتشان یکشنبه است. آنوقت ما مجبوریم که در هفته دو روز تعطیل داشته باشیم، روز جمعه به خاطر خودمان و روز یکشنبه برای اینکه دنیا تعطیلی دارد. اینها همه مقدمۀ جذبشدن و مقدمۀ هضمشدن فرهنگی در هاضمۀ دیگران است.
📚 ج۷، ص۸۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوت، بزرگترین ثروت طبیعی ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهره تابستانی کوچه باغ های تفت یزد