🔴 آیا بازیهای سیاسی پشتپرده در حال آشکار شدن است؟!
🔹در مطلبی با عنوان (دوستان انقلابی خطر رئیس مجلس شدن پزشکیان وجود دارد) به نیروهای انقلابی هشدار داده بودیم که مراقب بازیهای سیاسی پشتپرده باشند.
🔹با گذشت چند روزی از آغاز تبلیغات صفبندی کاندیداها و طرفداران کمکم مشخص میشود و اگر دقت کنید تمرکز بر یک سری موضوعات بیشتر شده است مانند تمرکز بر کارنامه با هدف حمله به یک کاندید خاص.
🔹اگر دقت کنید این موردی نیست که فقط در این انتخابات شکل گرفته باشد و هر جا که احزاب تشخیص دهند حضور جریان انقلابی در جامعه پررنگ شده و اقبال مردم به این جریان بیشتر شده است اتحاد احزاب به ظاهر مخالف هم به راحتی و به سرعت شکل گرفته است.
🔹 برخی شاید بگویند چرا احزاب باید به راحتی دست خود را برای مردم رو کنند ؟!
که در جواب باید گفت مهمترین علتش احساس خطر بزرگی است که کاملاً در بیخ گوش خود حس کردهاند و باعث بیطاقتی برخی از اعضای آنها شده است.
🔹این بیطاقتی را اگر دقت کنید در سایر موضوعات هم وجود دارد که در روزهای آینده بیشتر خواهید دید با کلیدوازهایی مثل خطر جنگ، ارتباط با دنیا، حجاب و گشت ارشاد، طرح صیانت، تعامل مناسب با مردم و ...
🔹 بنابراین جریان انقلابی باید خود را برای روزهای پرزحمت تا روز انتخابات هر چه زودتر آماده کند که مطمئناً در صورت موفقیت در انتخابات هم این زحمات بواسطه فشارها از همان روزهای ابتدایی بیشتر شده که علت اصلی از دست رفتن منافع فراوان احزاب و قبیلههای سیاسی است.
الهی به امید تو
شماره صندلی شهید رییسی در مناظرات ۴
شماره صندلی سعید جلیلی در مناظرات ۴
کد انتخاباتی شهید رییسی ۴۴
کد انتخاباتی سعید جلیلی ۴۴
سعید خدمت ادامه راه شهید خدمت
#انتخاب_اصلح
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 منفورترین دوگانه انتخاباتی تاریخ ایالات متحده
▪️◾️▪️
▪️بر اساس نظرسنجی جدید موسسه پیو، درحالی که حدود ۵ ماه به انتخابات آمریکا باقی مانده است، بخش قابل توجهای از آمریکاییها نسبت به دو نامزد موجود نظر مثبتی ندارند.
▪️بنابر این نظرسنجی، دوگانه بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ منفورترین دوگانه تاریخ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از زمان برگزاری این نظرسنجی است. چرا که یک چهارم آمریکاییها دیدگاه مثبتی به این دو نامزد ندارند.
▪️لینک منبع
https://www.pewresearch.org/short-reads/2024/06/14/biden-trump-are-least-liked-pair-of-major-party-presidential-candidates-in-at-least-3-decades/
🔴منهایِ تخریب (۷)
🔹«روش اسلامی نقد» از منظر رهبر انقلاب، حضرت آیتالله خامنهای
⚡️ارائه مهمترین و تازه ترین مطالب اجتماعی ایران و جهان درکانال پیک آشنا😍✋
🌸
entekhabat-low.pdf
14.77M
🔸رأی دادیم. چی شد؟
🟩مهم ترین پیشرفت های سال های اخیر
🌿لزوم حضور فعال خواص
🌿برای افزایش مشارکت چه کنیم؟
🌿پیامدهای عدم حضور در انتخابات
🔰مهدی کروبی؛ مصداق شاخصهای رهبری ‼️
🔸۴روز پس از انتخابات سال۸۸ و در شرایطی که کاندیداهای شکستخورده به نتایج انتخابات معترض بودند، رهبر انقلاب جلسهای را با نمایندگان نامزدهای ریاستجمهوری ترتیب میدهند که بخشی از محتوای آن، سالها بعد با عنوان "من مدیر جلسهام" منتشر میشود؛ در این جلسه نمایندگان هر یک از ستادهای انتخاباتی مطالب مورد نظر خود را بیان میکنند و رهبر انقلاب نیز در پایان جلسه نکاتی را متذکر میشوند؛ آقای دانشجعفری که از طرف ستاد آقای محسن رضایی در آن جلسه حضور داشت، طی اظهاراتی به ذکر دلایل خود پیرامون بیاعتمادی بخشی از مردم به نتیجه انتخابات پرداخت؛ وی در بخشی از سخنان خود که منجر به واکنش رهبری شد، میگوید: "این تلقی وجود داشت که خود حضرتعالی هم شاید علاقهمند نباشید که در جهت خلاف رأی به دولت اقدام بشود و صحبت کردستان حضرتعالی را یک مثالی میگرفتند که به این دلیل بیان شده بود"
🔸رهبر انقلاب در واکنش به این اظهارات میفرمایند: "من فقط یک جملهای که خارج از مسائل بررسی قانونی و اینها است و در بیان آقای دانشجعفری بود بگویم که مطلقا آن جور که شما تلقی کردید، نیست. من در کردستان حرفهای همیشگی خودم را زدم؛ آن چیزی که من درباره عزت اسلامی بيان کردم حرفهای امروز من که نیست؛ اینها حرفهای بیست و چند سال من است. شما مراجعه کنید به سابقه سخنرانیهای من، اظهارات من در مراحل مختلف؛ خب، در این بیست سال سه تا رئیسجمهور در این کشور بودند. شما مراجعه کنید؛ زمان آقای هاشمی حرفهای من همینهاست؛ حرفهایم فرق نکرده. آنجا حرفهای خودم را زدم؛ باز هم من همان حرفها را میزنم! یعنی تا وقتی که توان گفتن دارم، من همین حرفها را خواهم زد؛ همان مبانی، همان اصول، همان ارزشها؛ آن چیزهایی را که با آن حیات من شکل گرفته تکرار خواهم کرد. ممکن است منطبق بشود با بعضی، با بعضی منطبق نشود؛ یا بعضی با بعضی منطبق کنند، بعضی دیگر با بعضی دیگر منطبق کنند. من یک سخنرانی یک جا کرده بودم، آقای #کروبی آمد گفت که من رفتم ایلام و گفتم این حرفهایی که فلانی زد، من را داشت میگفت؛ آن منم. خب تلقی آقای کروبی این است." [فتنه تغلب، ص۳۰]
🔸واقعیت آن است که این معضل در هر انتخاباتی مشاهده میشود و حتی شخصی مثل آقای کروبی، خود را مصداق شاخصهای رهبری معرفی میکند! با این حساب چاره چیست؟ نزدیکترین کاندیدا به شاخصهای رهبری را چگونه باید تشخیص دهیم؟ باید توجه داشت رهبر انقلاب علاوه بر آن که یک سری شاخصهای کلی درباره نامزد اصلح بیان کردهاند، در مقاطع زمانی مختلف نیز بخشی از این شاخصها را بر افراد گوناگونی تطبیق دادهاند؛ به نظر میرسد تنها راهی که برای تشخیص نامزد اصلح باقی مانده است، مراجعه به تطبیقهایی است که توسط شخص رهبری -و نه کاندیداهای ریاستجمهوری- صورت گرفته است؛ اگر دنبال نزدیکترین نامزد به مبانی فکری رهبری هستید، تعابیر ایشان را درباره نامزدهای حاضر در صحنه استخراج کنید!