eitaa logo
این عماریون
369 دنبال‌کننده
239.6هزار عکس
65هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‏فیلم از طرف Khalili
🎥 ابراز ارادت زیبای این دختر بچه به تصویر رهبر انقلاب
🔴بولتون: ترامپ دنبال توافق با ایران است؛ بعید می‌دانم اصلاً اقدام نظامی علیه ایران امکان‌پذیر باشد مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا: 🔹فکر می‌کنم شاید ظرف ۳۰ روز آینده، ترامپ به فکر توافق برای بازگشت ایران به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ باشد. 🔹ترامپ با توصیه‌های حقوقی و سیاسی بدی احاطه شده که به او می‌گویند شانس پیروزی دارد، او به هیچ عنوان شکست در انتخابات را نخواهد پذیرفت.
⚡️پروتکل های فقهی مدیریت کرونا را تدوین کرده ایم/مطلقاً به سازمان بهداشت جهانی (Who) اعتماد نداریم! 👌به فضل الهی پروتکل های فقهی مدیریت کرونا را تدوین کرده ایم. این بسته فقهی کاربردی در ۵ سرفصل اصلی و ۲۸ بخش تنظیم شده است. 👌بخشِ اول این بسته فقهی به بررسی عملکرد سازمان معیوب بهداشت جهانی(Who) در مدیریت کرونا به صورت مفهومی و مصداقی می پردازد. (۲ بخش) 👌بخش دوم این بسته فقهی به تبیین مفاهیم پایه مرتبط با تحلیل کرونا می پردازد. در این بخش، تحلیل پوزتویستی "کربن پایه بودن حیات" با تحلیل فقهی "آب پایه بودن حیات" مقایسه شده است. (۲ بخش) 👌بخش سوم مباحثاتِ بسته فقهی مدیریت کرونا به تبیین نظریات و الگوهای فقهی مورد استفاده در تحلیل و مدیریت کرونا، شامل: ۱-الگوی مواجهه با سازمان بهداشت جهانی، ۲-الگوی توسعه اطلاعات طبی مردم، ۳-الگوی فقهی ارزیابی غذا، ۴-الگوی مدیریت اختلافات انسانی، ۵- الگوی تحلیل بیماری (پاتولوژی فقهی) ۶- الگوی تنظیم خبر، ۷- الگوی تولید خانوادگی، ۸- نظریه مدیریت شهری محله محور و ۹- نظریه روابط انسانی پیوسته می پردازد. (۹ بخش) 👌بخش چهارم این بسته فقهی در ۶ بخش زیرساخت دارویی مدیریت کرونا را تئوریزه می کند. ۱- پروتکل های فقهی کنترل علائم و عوارض کرونا، ۲-پروتکل های فقهی کنترل عامل بیرونی بیماری کرونا(بیوتروریسم)، ۳- پروتکل های فقهی کنترل هیجانات مزاجی فرد مبتلا، ۴- پروتکل های فقهی بهداشت محیط، ۵- پروتکل های فقهی کنترل آثار ذهنی و قلبی کرونا مانند اضطراب، ترس و خیال و ۶- پروتکل های فقهی پیشگیری از کرونا، جایگزینی سریع و کارآمد برای ناکارآمدی پزشکی سلول پایه محسوب می شود.(۶بخش) 👌بخش پنجم و نهائی پروتکل های فقهی مدیریت کرونا در ۹ حوزه ۱- امامت و حکمرانی، ۲- تزکیه و اخلاق، ۳- علم و آموزش، ۴- مکاسب و معیشت، ۵-نفی سبیل و سلطه، ۶- عبرت و تجربه، ۷- بیان و مدیریت خبر، ۸- تشخیص و ارزیابی و ۹- نظم، به بررسی آثار غیر پزشکی توطئه کرونا می پردازد. مباحثات این بخش، مهمترین سرفصل پروتکل های فقهی مدیریت کرونا محسوب می شود و چارچوبی جدید برای تدوین "الگوی جدید امنیت" در مواجهه با تهدیدات نرم را تئوریزه می کند. (۹ بخش) حجت الاسلام علی کشوری - کارگاه مقدماتی تبیین پروتکل های فقهی مدیریت کرونا (بخش اول طرح لقمان) سه شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - قم ⚡️متن خبر:
✍ سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: جان بسیاری از ایرانیان در گرو تصمیم و اقدام سریع دولت برای حمایت از توان داخلی برای تولید واکسن کروناست 🔹زهرا شیخی: جوانان همین مرز و بوم می توانند واکسن کرونا را تولید کنند. 🔹نباید بیشتر از این فرصت سوزی کنیم و منتظر باشیم تا واکسن کووید۱۹ را از سایر کشورها وارد کنیم. 🔹نمی توانیم صبر کنیم و کشور را معطل بگذاریم تا ببینیم کدام کشور واکسن را تولید می کند و آیا آن واکسن ها به بیماران ایرانی می رسد یا خیر. 🔹از ابتدای دولت یازدهم همواره حل بسیاری از معضلات و مشکلات کشور از سوی دولت معطل می ماند تا بتواند از خارج از کشور امکانی را فراهم کند.
🔴ویژگی های ناو اقیانوس پیمای شهید رودکی ناو اقیانوس پیمای شهید رودکی شناوری سنگین، چند منظوره و دوربرد است که قابلیت حمل و عملیاتی کردن انواع هواپیما، پهپاد و سامانه‌های موشکی، پدافندی و راداری را دارد. این ناو با تناژ ۴ هزار تن و طول ۱۵۰ متر و عرض ۲۲ متر دارای رادار آرایه فازی سه بعدی، موشک‌های سطح به سطح، سطح به هوا، سامانه‌های مخابراتی یکپارچه بسیار پیشرفته جنگال و موشکی سوم خرداد با قابلیت حمل بالگردها، پهپادها و شناورهای عملیاتی است که همه آنها از تولیدات داخلی بوده و توسط مجموعه سپاه و وزارت دفاع تولید شده است. این ناو اقیانوس پیما کاربری لندینگ کرافت هم دارد. مسله جالب حضور بالگرد قدرتمند بل ۴۱۲ روی چد بالگرد این ناو است.این بااگرد مونتاژ ایران است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۱۰۰ هزار تومان و اینهمه سر و صدا! 🔹️مجری تلویزیون: ۱۰۰ هزار تومن پولی نیست که این همه سرو صدا برای پرداختش به مردم راه انداخته‌اید که شما نمی‌توانید و ما می‌توانیم...
خصوصی در بخش بازرگانی خارجی و صنایع بزرگ تسری یافت. گروهی حتی کوپنی شدن کالاهای اساسی را چپ گرایانه و کمونیستی تلقی می‌کردند و گروهی دیگر فعالیت سرمایه داران بخش خصوصی در صادرات و واردات کالاها را نشانه تفکر راست گرایانه و طرفداری از سرمایه‌داری قلمداد می‌نمودند. این امر در ابتدا در قالب اختلاف شورای نگهبان و اکثریت مجلس اول بروز کرده بود اما دامنه آن ابتدا به تدریج به داخل دولت میرحسین موسوی و دو گروه عمده خط امامی، یعنی ”حزب جمهوری اسلامی” و ”مجاهدین انقلاب” و نیز درون جامعه روحانیت مبارز کشیده شد. 🔸بدین‌ ترتیب در دولت موسوی گروهی شامل آقایان عسگراولادی (وزیر بازرگانی)، احمد توکلی (وزیر کار و سخنگوی دولت)، علی‌اکبر پرورش (وزیر آموزش و پرورش)، ناطق‌نوری (وزیر کشور)، مرتضی نبوی (وزیر پست و تلگراف و تلفن) و ولایتی (وزیر امورخارجه) در جایگاه منتقد دیدگاه اقتصادی تمرکزگرای حاکم بر این دولت قرار گرفتند. افرادی مثل محمدتقی بانکی (رئیس سازمان برنامه و بودجه)، محسن نوربخش (رئیس بانک مرکزی)، حسین نمازی (وزیر اقتصاد)، بهزاد نبوی (وزیر صنایع سنگین) و محمد سلامتی (وزیر کشاورزی) برخلاف دیدگاه‌های اقتصادی فعلی، اغلب آنها در حمایت شدید از اقتصاد بازار، در آن زمان‌ها حامی افزایش تصدی‌گری دولت در همه ابعاد اقتصادی از مالکیت زمین کشاورزی و شهری گرفته تا صنایع و تجارت و توزیع کالاها بودند. 🔸امام براساس مقابله با سرمایه‌داری و حمایت از مستضعفین و نیز اعلام کارشناسان دولتی مبنی بر انطباق حضور دولت در بسیاری از این عرصه‌ها با مصلحت اقتصاد کشور، از این جریان حمایت می‌کردند. لذا این جریان خود را «خط امام» می‌نامید. هرچند امام در بسیاری از مواقع نیز عدم واگذاری امور اقتصادی به مردم را مورد انتقاد قرار می‌دادند. 🔸اختلاف اعضای دولت موسوی صرفاً اختلاف بین دو گروه سیاسی نبود. تدریجاً اعضایی از شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی مثل عسگراولادی، ناطق‌نوری، پرورش و ولایتی در دولت موسوی عمدتاً بر سر نحوه برخورد با موضوعات اقتصادی رو در روی دولتمردانِ هم‌حزبی خود قرار گرفتند. . ... 🔸در نتیجه‌ی اختلافات درون حـزبِ جمهوری اسلامی، سـه جنـاح در این حزب شکل گرفته بود: + جناح اکثریت (منتقدان دولت مهندس موسوی) شامل افرادی همچون: ناطق نوری، عسگراولادی، بادامچیان، ولایتی، پرورش، محمدرضا باهنر، مؤتلفه‌ای ها، اعضای مشترک روحانیت مبارز و... + جناح طرفداران دولت شامل: مهندس موسوی، مسیح مهاجری، سیدمحمدرضا بهشتی، فرشاد مؤمنی، محسن دعاگو، حسین کمالی، محجوب، محمدحسن زورق و... + جناح میانه شامل افرادی همچون: هاشم رهبری، میرمحمدی، محمدخان، میرسلیـم و... 🔸رفته‌رفته انتقادهای تلویحی و تصریحی حضرت امام از حزب افزایش یافت. برای حضرت امام این نحوه فعالیت سیاسیِ تنش‌آلود حزب در شرایط نفس‌گیرِ جنگ تحمیلی و تنگ‌تر شدن محاصره نظامی و اقتصادی در کشور قابل توجیه نبود. به گونه‌ای که ایشان حمایت‌های مالی از فعالیت‌های حزبی را نیز قطع کردند. بخشی از دلگیـریِ امام به تضعیف دولت در شرایط دفاع مقدس و نیز بی‌توجهی به مقتضیات زمان در نگاه به موضوعات اقتصادی مربوط می‌شد. 🔸سرانجام اختلافات پیش‌آمده موجب شد تا آقایان خامنـه‌ای و رفسنجانی از بنیان‌گذاران حزب در سال ۱۳۶۶ طی نامه‌ای، ادامه‌ی شرایط کار حزب را در آن شرایط بهانه‌ای برای ایجاد اختلاف و دو دستگی و موجب خدشه در وحدت و انسجام ملت دانسته و خواهان موافقت امام با تعطیلی حزب شدند و با موافقت امام کارنامه بزرگ‌ترین و فراگیرترین حزب سیاسی پس از انقلاب اسلامی بسته شد.