eitaa logo
این عماریون
376 دنبال‌کننده
237.8هزار عکس
64.5هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نقش مهم شهید فخری‌‌زاده در تولید کیت تشخیص و واکسن کرونا حسین آبنیکی، از مدیران سابق صنعت هسته‌ای: 🔸اولین کیت ایرانی تشخیص کرونا توسط تیم تحقیقاتی شهید فخری‌زاده تولید شده بود. 🔸واکسن کرونایی که تیم شهید فخری‌زاده مشغول تولید آن بود الان وارد فاز آزمایش انسانی شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔥واکسن موشکی ۹۹/۹/۹ می تواند زمان خوبی برای استفاده از «واکسن ویژه ایرانی» برای ایمنی کره زمین از غده سرطانی اسرائیل باشد!
🍏خواص سرکه سیب ⇩ 🌸درمان سرماخوردگی 🌸آنفولانزا 🌸گلو درد 🌸درمان سر درد 🌸درمان فشار خون بالا 🌸درمان خستگی مزمن 🌸درمان سوختگی 🌸درمان چاقی 🌸کاهش وزن بدن ‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌
84858_689.pdf
520.9K
📰 اخبار روزانه یک شنبه 9 آذر . Pdf 🔺بر مرام شهید می‌مانیم و می‌بالیم! 🔺پاسخ ایران چگونه خواهد بود؟ 🔺«عقلانیت ترس» دوباره فعال شد! 🔺دستور کار کمیسیون انرژی مجلس؛ کاهش تعهدات هسته‌ای 🔺نگرانی اصلاح‌طلبان از سبد رأی 1400 🔺تغییر قاعده بازی ایرانی در مواجهه با دشمن! 🔺باید از وابستگی به نفت رها شویم 🔺تراز مثبت تجاری در آبان ماه 🔺حزب‌الله: در کنار ایران هستیم 🔺رهبر حزب وطن ترکیه: مرحوم فخری‌زاده شهید همه ماست
♦️اهدای پلاسمای کووید ۱۹ چه شرایطی دارد؟
❤️ علی‌بن‌الحسین (ع) مکرّر می‌فرمود که رسول اللَّہ (ص) فـرمـود : 🌟ما مِنْ قَطْـرَةٍ أَحـَبُّ إِلَی اللَّـہِ عزّوجلّ مِنْ قَطْرَةِ دَمٍ فِـی سَبیـلِ اللَّـہ 🌱هیچ قطـره‌ای برای خداوند عزّوجلّ محبوب‌تر از قطرۀ خـونی که در راه خـدا ریختہ شـود نیـست.
🌀یادداشت ثامن(۴) 💢بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج ❇️ گفتار هشتم؛ مطالبه‌گری 🔻بسیج به موازات خدمت‌رسانی، مطالبه‌گر خدمت به مردم نیز می‌باشد. کشور ایران ثروت‌های بالفعل و بالقوه زیادی دارد و می‌تواند شرایطی فراهم کند که نیازهای مردم خصوصاً در حوزه معیشتی برآورده شود، اما واقعیت تلخ موجود بیانگر سختی معیشت بخش‌هایی از جامعه است که دولت جمهوری اسلامی و سایر قوا و دستگاه‌های حکومتی باید به آنها رسیدگی کنند و در جهت حل آنها اقدامات موثری انجام دهند. 🔹امروزه برخی دولتمردان و مسؤلان و نمایندگان مجلس به علل مختلف از انجام وظایف ذاتی خود باز می‌مانند، مسائلی همچون ترجیح منافع گروهی و حزبی بر منافع ملی، حاشیه‌سازی، درگیر شدن در منازعات بی‌حاصل سیاسی و یا عدم اولویت‌بندی مناسب، از جمله عللی است که می‌تواند به ضعف رسیدگی به مشکلات و اولویت‌های جامعه منجر شود. البته مسائل دیگری از جمله عدم شایسته گزینی‌ها، ناکارآمدی‌ها و در موارد حادتر سودجویی‌ها و منفعت طلبی‌های نامشروع معدودی از مدیران هم مزید بر علت عدم رسیدگی کامل به مشکلات جامعه می‌گردند. 🔸در چنین وضعی بسیج باید زبان گویای حق خواهی و مطالبه گری مردم باشد و با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و تریبون‌های در اختیار، فریادگر مطالبات مردم باشد. 🔹حداقل کاری که می‌تواند انجام گیرد مجاب سازی و حتی وادار سازی مسئولان ذی ربط به حضور در میان مردم می‌باشد تا در مواجهه با مردم، ضمن شنیدن درد دل مردم و دلجویی از آنها، متوجه مسئولیت‌های خود شده و وظایف خود را به نحو احسن به انجام رسانند. 🔺مطالبه گری بسیج باید به گونه‌ای باشد که اذهان و افکار عمومی، «بسیج» را کاملاً در کنار خود ببینند نه آن که هنگامه اعتراض، بسیج را جزئی از بانیان مشکلات خود پندارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ❇️آن روزی که شهر اصفهان در دوره‏ی شاه سلطان حسین مورد غارت قرار گرفت و مردم قتل عام شدند و حکومت باعظمت صفوی نابود شد، خیلی از افراد غیور بودند که حاضر بودند مبارزه و مقاومت کنند؛ اما شاه سلطان حسین ضعیف بود. ⛔️ اگر جمهوری اسلامی دچار شاه سلطان حسین‏ها بشود، دچار مدیران و مسئولانی بشود که جرأت و جسارت ندارند؛ در خود احساس قدرت نمیکنند، در مردم خودشان احساس توانائی و قدرت نمیکنند، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود. ✅ بیانات در دیدار اساتید و دانشجویان در دانشگاه علم و صنعت‌۱۳۸۷/۰۹/۲۴
(http://axnegar.fahares.com/axnegar/DgEvBp0AWFi9AG/8769566.jpg) مجله نیچر: باید با و جلوی ایران گرفته شود. ✍️ سعید مستغاثی مجله نِیچِر (nature)، معروفترین و معتبرترین مرجع علمی جهان است. در سال ۲۰۰۵ یکی از سردبیران این مجله پس از سفر به ایران، مقاله ای عجیب با عنوان «رژه بزرگ ایرانیان» منتشر کرد. این سردبیر در نوشته خود با اشاره به پیشرفت‌های ایران می‌نویسد: «تعالی علمی در ایران درحال بازسازی دوباره است مگر اینکه با (ترور) یا بیشتر جلوی آن گرفته شود... و ایرانیان می‌دانند چه کسانی هستند و از سابقه تمدن و علمی‌شان به‌خوبی آگاه هستند. در چند سال گذشته، این کشور پول بیشتری را در علم سرمایه‌گذاری کرده است حتی آیت‌الله علی خامنه‌ای، که به‌طور موثر مسئولیت این کشور را برعهده دارد، برای علم صحبت کرده و از کشور خود خواسته است تا «اعتمادبه‌نفس در تمامی زمینه‌های علمی» را توسعه دهند. این فراخوانی درون یک جامعه دانشگاهی کوچک است که به‌شدت از میراث غنی و باستانی پیشرفت علمی ایران آگاه است.»‌ ‌ ادامه می‌دهد: «در این سال حقوق و دستمزد دانشگاهی‌ها شدیدا افزایش یافت؛ درنتیجه، بسیاری از آنها قادر خواهند بود بدون کار دوم، برای اولین بار از زمان در سال 1979، به اهداف علمی خود بپردازند....» ‌ پ ن ۱: چند سال پس از انتشار این مقاله ، ج.ا.ایران به سریعترین نرخ رشد علم در جهان دست یافت newscientist.com/article/dn20291 و پس از آن و دانشمندان ایرانی وارد مراحل شدیدتری شد.