📸 اشتراکات حکمرانی شهید رئیسی با امیر کبیر
🔹️رهبر انقلاب در دیدار با کابینه دولت چهاردهم با تمجید از «امیرکبیر»برای بنیانگذاری طرحهای بزرگ، «شهید رییسی عزیز» را در امتداد امیرکبیر ارزیابی کردند.
🔴 پزشکیان: مسئول اصلی رفع رفتارهای ناهنجار برخی جوانان ما نیروی انتظامی نیست؛ این روش به جای اصلاح، موجب تخریب و خسارت بیشتر میشود
🔴 باید در آموزش به گونهای عمل کنیم که میان دانشآموز تهرانی با دانشآموزی در روستاهای دورافتاده سیستان و بلوچستان تفاوتی نباشد
🔴 نظام آموزشی باید مطابق نیازهای کشور بازطراحی شود/ چرا در کشور ما فردی که خواهان دریافت خدمات آموزشی استاندارد برای فرزندان خود است، حتما باید پول زیادی هزینه کند؟
♨️ رییس جمهور در آیین تکریم و معارفه وزرای آموزش و پرورش گفت: در حالی که فرزندان ما با یکدیگر هیچ تفاوتی ندارند، اما خدمات و شیوههای آموزشی آنها بر حسب محل زندگی یا میزان درآمد، بسیار با هم تفاوت دارد که این مصداق بیعدالتی است و باید عدالت را در نظام آموزشی کشور اجرا کنی
🔺🎥 پزشکیان:این همه دانشگاه برای حل چه مشکلی می خواهیم؟
🔹رئیس جمهور در مراسم تودیع و معارفه وزیر علوم: این همه دانشگاه را برای چه می خواهیم؟ با چه کیفیتی؟ برای حل چه مشکلی؟ جوانان خوب و پاک و بی گناه کشور را می آوریم ۴ سال ۱۰ سال وادارشان می کنیم درس بخوانند وقتی از دانشگاه بیرون می آید می گوییم کار نداریم اصلا به تو نیاز نداریم؛ تو که به من نیاز نداشتی، چرا علم مرا تلف کردی؟ چرا ۱۰ سال عمر و زندگی مرا در این مسیر حرکت دادی؟
🔹من کلاس سوم دبیرستان بودم می خواستم انتخاب رشته کنم رفتم هنرستان می گفتند نرو کار نیست من می گفتم مگر می شود در این کشور رشته ای تأسیس کنند ولی نتوانم در آن کار کنم؟ مگر آنهایی که آن بالا نشسته اند، نمی دانند نباید مرا بیخود آموزش دهند؟ اما هر چه قد ر جلوتر آمدم دیدم خیلی راحت آدم را وادار می کنند که درس بخواند و مدرک بگیرد و بعد بگویند کاری با تو نداریم؛ این مشکل اصلی ماست.
😡 دانشگاه ها را تعطیل کن جناب دکتر ؟؟!
◾️۲۴ صفر سالروز وفات #صاحب_بن_عباد عالم و شاعر و وزیر دولت آل بویه در قرن چهارم که نقش مهمی در گسترش تشیع در اصفهان و ایران داشت.
▪️دنیویت و دیانت ابن عباد دو چهره از یک شخص بود،گویی در سینه ی او دو قلب می تپید!
متکلم و عالم و وزیر از یک سو و شاعر و عاشق پیشه و هزله گو از سویی دیگر.
در سیاست کاربلد بود و بسیاری از امور حکومت آل بویه به او سپرده شده بود.
در کتاب تاریخ قم آمده که صاحب بن عَبّاد مشکل خراج و بی آبی قم را حل کرد و حصار دور شهر قزوین را نوسازی کرد.
صاحب بن عَبّاد را می شود موسس اولین کتابخانه عمومی جهان اسلام نامید.
در کتاب تاریخ قم آمده که قبل از او علما و وزرا و پادشاهان کتاب های خود را مانند سیم و زر در گنجینه ها پنهان می کردند اما او کتاب های خود را که حدود ۴۰۰ بار شتر می شدند در اختیار اهل مطالعه قرار میداد تا استفاده کنند!
در نهایت سلطان محمود غزنوی به جرم این که کتاب های او نوشته رافضیان و زندیقان است کتابخانه او را سوزاند!
صاحب بن عباد دو قصیده برای امام رضا علیه السلام می گوید و شیخ صدوق برای تشکر،کتاب عیون اخبار الرضای خود را به صاحب تقدیم می کند و در مقدمه کتاب درباره او می نویسد:
چيزى را در نزد او ارزشمندتر از علوم(روايات)اهل بيت عليهم السلام نيافتم.چون او به ريسمان هدايت و ولايت آنان چنگ زده و طاعتشان را گردن نهاده و امامتشان را پذيرفته است خداوند عزتش را پايدار كند.
چون می خواستم که محبت ها و الطاف او را كه نسبت به من ابراز نموده بوده جبران كنم و در نزد او تقرّب جويم و كوتاهى هاى خود را در مورد خدمتش تلافى نمايم، اين كتاب(عیون اخبار الرضا)را براى كتابخانه پُر رونقش تأليف نمودم.
صاحب بن عباد اهل برائت بود و بسیاری از اوقات از شیخین با طعن یاد می کرد و میگفت ناصبی ها را ترک کرده ام و ترسی ندارم که مرا رافضی بنامند.
ثعالبى در یتیمة الدهر این شعر را از او نقل مى کند:
«حبُّ علیّ بن أبی طالب *هو الّذی یهدی إلى الجَنّه
إن کان تفضیلی له بدعةً *فلعنةُ اللهِ على السُنّه»
(دوستى على ابن ابى طالب است که به بهشت هدایت مى کند .اگر برتر دانستن على بدعت است پس لعنت خدا بر سنّت باد)
او بسیار حاضرجواب و بذله گو بود.
ثعالبی نقل می کند که یک بار در مجلس صاحب بن عباد،از بدیع الزمان همدانی(شاعر) بادی در رفت.او شتاب زده گفت که این صدای تخت بود.اما صاحب در پاسخ گفت:ترسیدم که صدای«تحت» باشد!
و در آخر برای ختم کلام بسنده می کنم به کلام علامه امینی که در شأن او می گوید:
او از كسانی است كه شرح حال نویس،هر اندازه ادیب و سخندان باشد از بیان فضایل و مكارم او ناتوان بوده، زبانش در كام میخشكد.
مزار او در میدان طوقچی است.
روحش شاد/صلوات