7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸پاسخهای هوشنگ امیراحمدی به یاوهگوییهای کارشناس سلطنتطلب: یک مشت شارلاتان نشستهاند و ایران را از آمریکا و اسرائیل میترسانند!
🔸چهل سال از عمرم را شبانهروز صرف رابطه ایران و آمریکا کردهام؛ با این تجربه میگویم اگر قرار بود رابطه با آمریکا، باعث حیات کشوری میشد، الان حکومت #پهلوی زنده بود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
اردشیر زاهدی داماد محمدرضا پهلوی در سال ۱۳۵۷
🔸تمام تخم مرغ هایتان را در سبد آمریکا نگذارید! کشورها باید روی پای خودشان بایستند
🔰مطالبهگری؛ دوقطبیسازی نیست
🔸ملّت باید با دولت همراه باشد، اتّحاد را حفظ کند؛ این منافات ندارد با انتقاد کردن یا حرف زدن یا مطالبه کردن؛ اینها اشکالی ندارد… قوای سهگانه هم باید با هم متّحد باشند -دولت، مجلس، قوّهی قضائیّه- باز این منافات ندارد با اینکه مجلس در قبال دولت به وظایف خودش عمل کند؛ به وظایف قانون اساسی عمل بکند؛ سؤال کند، مطالبه کند، بخواهد، قانونگذاری کند، استیضاح کند و امثال اینها.
رهبر انقلاب؛ ۱۴ خرداد ۱۳۹۵
🔻خاموشیهای گسترده، یادگار دولت روحانی/ رکورد بینالمللی دولت شهید رئیسی در توسعه صنعت برق
🔹️این روزها که مردم به دلیل قطعیهای مکرر برق منازل و چرخهای تولیدی کشور کلافه شدهاند و کارشناسان دلیل این قطعیها را ناترازی سیستم تولید و مصرف برق کشور میدانند؛ این سؤال ایجاد میشود که عملکرد دولتهای قبلی در افزایش سالانه ظرفیت نیروگاههای برق، چگونه بوده است؟ با بررسی آمارها متوجه میشویم که برخلاف هشت سال دولت روحانی که ظرفیت نیروگاهی کشور با افزایشی حداقلی مواجه بوده، در دوران دولت شهید رئیسی با رکوردزنی در مقدار افزایش سالانه ظرفیت نیروگاهی، شاهد عملکردی قابلقبول هستیم و میتوان بهجرئت گفت اگر در سه سال اخیر هم روحانی و دولت سوم او بر سرکار بود؛ امروز شاهد قطعیهای شبانه روزی در تمام کشور بودیم.
🔹️با افزایش دمای هوای بیشتر نقاط کشور، مسئولین شرکت توانیر در گزارشی از افزایش پنج هزار مگاواتی مصرف برق و رسیدن آن به بیش از هشتاد هزار مگاوات خبر دادند. افزایشی که موجب ایجاد ناترازی ۱۹ هزارواحدی در سیستم توزیع برق کشور و در پی آن، قطعیهای مکرر برق در صنایع و مشترکین خانگی شود.
🔹️کارشناسان میگویند طبق روند مصرف سالانه برق در ۱۵ سال اخیر، ما با رشد متوسط سالانه ۲۵/ ۵ درصدی مصرف برق در کشور مواجه هستیم که برای جلوگیری از ایجاد ناترازی برق باید توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور متناسب با نیازهای کشور باشد تا با مشکل قطعی برق مواجه نشویم. خاموشی و قطع برق سابقهای طولانی در کشور داشته و حدود ۲۰ سال پیش نیز مردم دچار این معضل بودهاند، اما با اقدامات دولتها و افزایش ظرفیت تولید برق در سالهای گذشته موجب شد تا این مشکل در کشور حل شود. بااینحال، اما این موضوع با اقدامات و تصمیمات غلط دولت تدبیر و امید، پس از ۲ دهه، مجدداً مهمان خانهها، کارخانهها و کارگاهها شد.
🔹️فرار از وظیفه در دولت روحانی
با اینکه در برنامه ششم توسعه مکرراً به موضوع توسعه ظرفیتهای شبکه برق کشور اشاره شده و دولت روحانی مکلف به افزایش ۲۵ هزار مگاوات شبکه برق کشور در سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ بود، اما بررسیها نشان میدهد که دولت تدبیر و امید، ظرفیت شبکه برق کشور را در این مدت تنها حدود ۱۱ هزار مگاوات افزایش داده است همچنین مقایسه مجموع ظرفیت نصبشده شبکه نیروگاهی در دولتهای مختلف نشان میدهد که دولت روحانی رکورد کمترین توسعه ظرفیت تولید برق کشور را از بعد دوران دفاع مقدس به ثبت رساند.
🔹️روند افزایشی نیاز مصرف برق بهطوری بود که در سال ۱۳۹۸ به ۶۰ هزار و ۸۲۵ مگاوات، در سال ۱۳۹۹ با رشد ۵ درصدی، به ۶۳ هزار و ۸۵۴ مگاوات و در سال ۱۴۰۰ به ۶۷ هزار و ۱۲ مگاوات افزایش یافت. همچنین ۳۰ مهر ۱۳۹۹ اعلام شد: (مصرف برق طی ۹ سال، رشد ۵۸ درصدی داشته است) درحالیکه افزایش ظرفیت تولید برق در دوره روحانی فقط ۲۳ درصد بود، و با این حساب متأسفانه تولید برق، در هشت سال دولت روحانی، بهاندازه افزایش مصرف رشد نکرد و موجب ناترازی شدید و قطع گسترده برق در سالهای پایانی دولت وی شد. جالب است بدانیم این میزان در دولتهای نهم و دهم، ۸۵ درصد رشد داشت و عملکرد دولت روحانی، بدترین عملکرد دولتها ظرف چند دهه گذشته بود.
🔹️رکوردشکنی دولت رئیسی
پس از ۸ سال درجازدن صنعت برق، دولت سیزدهم با ساخت ۶ هزار مگاوات نیروگاه در سال اول فعالیت خود رکورد تاریخی افزایش ظرفیت تولید برق در کشور که پیشازاین در سال ۸۹ به ثبت رسیده بود را، ۱۰۶۵ مگاوات افزایش داد. به استناد آمار موجود در آمارنامه صنعت برق ایران، رکورد بیشترین ظرفیت اسمی نصبشده نیروگاههای کشور در طول یک سال تا پیش از سال ۱۴۰۰ در سال ۱۳۸۹ با اضافهشدن ۴۹۳۵ مگاوات به شبکه برق اختصاص داشت.
🔹️این در حالی است که کمترین ظرفیت اسمی نصبشده در طول ۱۰ سال اخیر نیز با اضافهشدن ۹۴۳ مگاوات در سال ۹۴ ثبت شده است. باتوجهبه رکورد ۴۹۳۵ مگاواتی تولید برق در سال، ۱۳۸۹ افزایش ۶ هزار مگاواتی تولید برق در یک سال نخست در دولت سیزدهم رکورد ساخت نیروگاه در یک سال را تغییر داده است. مقایسه آمار ساخت نیروگاه طی یک سال ابتدایی دولت سیزدهم با کل عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم بیانگر آن است که تنها در یک سال دولت سیزدهم معادل ۸۰ درصد کل دولت دوازدهم و ۷۰ درصد کل دولت یازدهم ظرفیت تولید برق افزایشیافته است.
🔰مطالبهگری؛ دوقطبیسازی نیست
🔸ملّت باید با دولت همراه باشد، اتّحاد را حفظ کند؛ این منافات ندارد با انتقاد کردن یا حرف زدن یا مطالبه کردن؛ اینها اشکالی ندارد… قوای سهگانه هم باید با هم متّحد باشند -دولت، مجلس، قوّهی قضائیّه- باز این منافات ندارد با اینکه مجلس در قبال دولت به وظایف خودش عمل کند؛ به وظایف قانون اساسی عمل بکند؛ سؤال کند، مطالبه کند، بخواهد، قانونگذاری کند، استیضاح کند و امثال اینها.
رهبر انقلاب؛ ۱۴ خرداد ۱۳۹۵
🟢 حلول ماه ربیع الاول
◽️با اجازه مادر سادات رخت عزای پسرش را نه از جان بلکه از تن در میآوریم و میگوییم، ای حسین داغ تو تا ابد در سینه ما خواهد ماند...
🔹حلولِ ماهِ ربیع الاول ماهِ شادی و شادمانیِ اهل بيت(ع) را تبریک عرض مینماییم.🌸
#ربیع_الاول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۩ پادکست
۩ سَرآغازِ همه برکات
۩ ربیع الاول
۩ مقام معظم رهبری
#ربیع_الاول
🔴رقابت هریس و ترامپ بر لبه تیغ/ نظرسنجیها در مورد انتخابات آمریکا چه میگویند؟
🔹گاردین از پیشتازی کامالا هریس در نظرسنجیهای انتخاباتی آمریکا در سطح ملی خبر داد اما این به معنای تمام شدن کار برای دموکراتها نیست.
🔹انتخابات سال ۲۰۱۶ و شکست کلینتون از ترامپ در آرای الکترال علیرغم پیروزی وی در آرای مردمی نشان میدهد همچنان کار برای دموکراتها سخت است.
🔹انصراف بایدن از رقابتها توانست پیروزی که در یک قدمی ترامپ بود را با اما و اگرهای زیادی مواجه کند و وضعیت نظرسنجیها را به نفع دموکراتها تغییر دهد.
🔹نظرسنجیها نشان میدهد رقابت انتخاباتی در ۷ ایالت به شدت به یکدیگر نزدیک است. احتمالا چند ایالت نوسانی مانند پنسیلوانیا، آریزونا و جورجیا تعیین کننده نتیجه انتخابات خواهند بود.
🔹تاکنون ترامپ ۲۱۹ رای الکترال و هریس ۲۲۵ رای الکترال را در چنگ دارند و هر کدام برای رسیدن به عدد ۲۷۰ تلاش میکنند.
⁉️ چرا برق قطع میشه؟
اول: چون به اندازه نیازی که از قبل همه میدانستند خواهیم داشت، نیروگاه ساخته نشد.
دوم: بخاطر مدیریت نکردن مصرف
⁉️ چرا نیروگاه ساخته نشده؟
بخشی به خاطر برجام و محدودیت وارده بر صنعت هستهای (برآورد نیاز ۱۴۰۴ در فقط هستهای ۲۳ هزار مگاوات بود، الان زیر یک مگاوات محقق شده)، استفاده نكردن جدی از ظرفیت انرژیهای تجدیدپذیر، بخشی بخاطر اولویتگذاری نکردن، بخشی بخاطر عادت کردن به راههای مرسوم تامین مالی داخلی و خارجی و بهانه کردن چیزهایی مثل تحریم و نرفتن دنبال تامین سرمایه از مردم و ایجاد جذابیت و تضمین برای آنها