❌ نگاه افراطی و تکبعدی به سیاست خارجی، /عامل عقبماندگی 10 ساله اقتصاد ایران/
شهیدرئیسی با نگاه غیرجناحی، 3 ساله جبران کرد
🔸آمارهای صندوق بینالمللی پول(که در اواسط تیرماه سال جاری منتشر شد) نشان میدهد که تولید ناخالص داخلی بر اساس شاخص قدرت خرید در سه سال گذشته با رشد چشمگیر مواجه بوده است.
🔸تولید ناخالص داخلی ایران بر اساس شاخص قدرت خرید (PPP) به بالاترین رقم 44 سال گذشته رسیده است. این را آمار صندوق بینالمللی پول نشان میدهد.
🔸بر اساس این آمار، تولید ناخالص داخلی ایران براساس شاخص قدرت خرید برای سومین سال متوالی رکورد زده و به یک و هشت دهم هزار میلیارد دلار رسیده است.
🔸رشد اقتصادی ایران بر اساس شاخص قدرت خرید در این سه سال روند افزایشی داشته و دهه عقبماندگی 90 را جبران کرده است.
🔸این رقم در دوره سالهای 1390 تا سال 1400 (دهه 90) تنها نیم درصد بوده و فاصله چندانی با صفر ندارد. درحالیکه در سال 1400 به یک و چهار دهم هزار میلیارد دلار رسیده است و از این سال تا سال 1403 رشد 27 و یک دهم درصدی را ثبت کرده است.
🔸رتبه ایران از این لحاظ در سال 1390 برابر با 17 بوده که تا سال 1400 تا 21 پایین آمده است اما در سه سال گذشته به جایگاه نوزدهم بازگشته است.
🔸همه اینها در حالیست که مدعیان اصلاحات به مردم تعهد داده بودند که با توافق برجام در دهه 90، اقتصاد کشور را متحول کنند تا مردم دیگر نیازی به دریافت یارانه نقدی هم نداشته باشند.
🔸این آمارِ صندوق بینالمللی پول نشان میدهد، معطل کردن کل اقتصاد کشور با خوشخیالی و نگاه افراطی و تکبعدی به سیاست خارجی، چگونه میتواند کشور را یک دهه به عقب برگرداند.
🔸نسخهای که همچنان پس از روی کار آمدن دولت چهاردم، به عنوان تنها ایده حکمرانی از سوی این طیف سیاسی شنیده میشود.
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اسکندر مؤمنی: اتباع افغانستانی باید به کشورشان بازگردند/ وضعیت فعلی دیگر برای کشور قابل تحمل نیست
وزیر کشور در برنامه «صف اول»:
🔹در ساماندهی اتباع اولویت اول با کسانی است که غیرقانونی آمدهاند و مجوز اقامت ندارند
🔹وضعیت فعلی دیگر برای کشور قابل تحمل نیست.
🔹انتظار می رود اتباع افغانستانی در ایران به کشور خودشان بروند و وطن شان را بسازند.
🔹به همه اتباع افغانستانی احترام می گذاریم اما شرایط کشور ما دیگر این اجازه را نمی دهد.
💢الزامات وفاق ملی
🔹«وفاق ملی» یکی از پرتکرارترین کلیدواژه ادبیات سیاسی کشور در دولت چهاردهم است؛ واژهای که اصلیترین شعار دکتر پزشکیان بود و پس از آن هم رئیسجمهور نشان داد به این موضوع صرفاً به چشم یک شعار نمینگرد. رئیسجمهور در مراسم تحلیف رسماً دولت خود را «وفاق ملی» نامگذاری کرد. امروزه کشور برای دستیابی به مفهوم واقعی وفاق ملی راه زیادی در پیش دارد، لذا در ادامه به برخی از الزامات آن اشاره میشود:
🔸1ـ احترام به اصول حاکمیت: آقای پزشکیان در مناظرات و پسازآن نکاتی مطرح کرده است که همین ادعاها متضمن وحدت ملی و شکلگیری کابینه وفاق ملی است. ادعای اطاعت از رهبری و عملیاتی کردن ابلاغ سیاستهای کلی نظام، التزام به اجرای قانون بهویژه قانون برنامه هفتم توسعه برای پاسخگویی به مطالبات معیشتی مردم، استفاده از خبرهترین کارشناسان در اداره کشور، تصمیمگیری بر اساس اجماع ملی در اداره سیاست خارجی و سیاست داخلی کشور. اگر آقای پزشکیان به این اصول پایبند باشد، مهمترین اصول وفاق ملی محقق خواهد شد.
🔹2ـ پایبندی به اصول مشروعیتبخش نظام اسلامی: فصل مشترک متن تنفیذ رؤسای جمهور این جمله کلیدی است که «تنفیذ رأی ملت منوط و موکول به حفظ و رعایت و پیمودن صراط مستقیم الهی، اجرای قانون اساسی و ایستادگی در برابر دشمنان زورگو است...». پایبندی به این متن متضمن وحدت ملی و دولت وفاق ملی است. دولت «وحدت ملی» و «وفاق ملی» از یکصدایی در دولت و حکومت به دست میآید.
🔸3ـ منافع ملی: یکی از معیارهای وفاق ملی توجه به منافع ملی است. همه برنامهها، اقدامات و تصمیمات، سیاستها، وضع قوانین و مقررات لازم است مبتنی بر منافع ملی طراحی شوند و هر اقدامی که مغایر با منافع ملی و مصالح و سرنوشت کشور است، کنار گذاشته شود یا اصلاح و تغییر یابد.
🔹4ـ اصل شایستگی، تعهد و توانایی در انتخاب مدیران: اعم از معاونان، وزرا، استانداران، فرمانداران، سفرا، مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکتهای دولتی یا شبهدولتی مانند شستا و صندوقهای بازنشستگی کاملاً لازم است و باید مورد توجه قرار بگیرد.
🔸5ـ تقویت فرهنگ همگرایی: یکی دیگر از الزامات وفاق ملی ایجاد فرهنگ همگرایی، جمعپذیری، همبستگی، تفاهم، رفاقت و همدلی در بستر اجتماعی است. اگر این فرهنگ در جامعه ترویج شود و شکل بگیرد، بسیاری از موانع مشارکت مردم در توسعه کشور برداشته و سرمایه اجتماعی آسیب دیده به خوبی بازسازی میشود.
🔹نکته پایانی توصیه رهبر معظم انقلاب درباره بهکارگیری مدیران و افراد مؤمن، انقلابی، متعهد و همچنین جوان نیز میتواند یکی از الزامات اصلی وفاق ملی باشد و نقطه مقابل آن نیز فاصلهگیری و حذف طیفهای تندرو مدعی اصلاحات است که حامی فتنه و اغتشاش بودهاند.
💢باید لافزنی را متوقف کنیم!
🔹«نیسیم فاتوری» نایب رئیس کنست (پارلمان اسرائیل) و عضو کمیسیون امور خارجی و دفاع اعلام کرد: «ما قصد داریم پس از آزادی گروگانها از نوار غزه، جنگ را به جبهه شمالی سوق دهیم.»
🔸فاتوری مدعی شد: «ما دقیقاً میدانیم حسن نصرالله کجا مینشیند، این رویکرد ما در روزهای آینده است. اگر چارهای نباشد ممکن است او را ترور کنیم.»
🔹وی درباره سخنان گالانت مبنی بر اینکه «لبنان را به قرون وسطی» بازخواهیم گرداند، گفت: «باید لافزنی را متوقف کرده و اقدامات عملی را آغاز کنیم و به آنها چیزی را که شایسته آن هستند نشان دهیم، باید در شمال بمانیم و امنیت را بازگردانیم، این جنگی است که چارهای از آن نیست.»
🔸این عضو کنست رژیم صهیونیستی گفت: «من از فشارهای آمریکاییها اطلاع دارم، اما باید در موضع خود ثابتقدم باشیم، همانطور که با وجود مخالفت آمریکا وارد خان یونس و رفح شدیم، اینگونه میتوان در جنگ پیروز شد.»
🔹این عضو کنست درباره «یحیی السنوار»، رئیس حماس گفت: «ما به او هم دست خواهیم یافت، او در رهبری حماس تنها مانده است.»
💢آیا استارلینک شرایط اینترنت را دگرگون میکند؟
✍🏻«عیسی زارعپور» وزیر سابق ارتباطات در واکنش به موج خبری جدید درباره اینترنت استارلینک نوشت:
🔹موج رسانهای این روزها در مورد «استارلینک» محل تأمل است؛ چراکه در بلندمدت به لحاظ سرعت، کیفیت و پایداری، اینترنت ماهوارهای جایگزین ارتباطات زمینی بهویژه فیبرنوری نخواهد شد. بر همین اساس، کشورهای اروپایی و حتی آمریکا(دارنده استارلینک) درسالهای اخیر دهها میلیارد دلار برای توسعه فیبرنوری سرمایهگذاری کردهاند، ضمن اینکه بر اساس مقررات جدید اتحادیه بینالمللی مخابرات (کمیسیون تنظیم مقررات جهانی)، ارائهدهندگان اینترنت ماهوارهای برای ارائه خدمات مکلف به اخذ مجوز از رگولاتوری کشورها شدهاند. همچنین با پیگیری دولت سیزدهم، سال گذشته مقدمات ارائه سرویس اینترنت ماهوارهای با اولین اپراتور خارجی در کشور فراهم شد.
💢اقتدار جمهوری اسلامی
🔹روز پنجشنبه هفته گذشته در راستای اجرایی شدن توافق امنیتی میان تهران و بغداد که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ امضا شد، اعضای گروهک تروریستی کومله، مستقر در استان سلیمانیه اقلیم کردستان، خلع سلاح و به اردوگاهی دور از مرزهای جمهوری اسلامی ایران تبعید شدند.
🔸همه اعضا و خانوادههای سه شاخه کومله شامل(کومله کردستان ایران، کومله زحمتکشان کردستان و کومله، سازمان کردستانی حزب کمونیست ایران) اردوگاههای محل اقامت خود در استان سلیمانیه اقلیم کردستان عراق را در منطقه زرگویز، زرگویزله و بانهگهوره تخلیه و تمام سلاحهای سنگین و نیمهسنگین خود و تجهیزات لجستیکی را تسلیم نیروهای امنیتی وابسته به حزب اتحادیه میهنی کردستان (حزب جلال طالبانی، رئیسجمهور فقید عراق) کردهاند. این تجهیزات طی مدت چهار دهه از طرف بعثیها، آمریکا، رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم، به گروهکهای کرد معاند ایران هدیه داده شده بود.
🔹اعضای گروهک منحله کومله در چند مرحله، از نزدیک مرزهای ایران به اردوگاه سورداش در نزدیکی شهرستان دوکان در ۴۰ کیلومتری عمق سلیمانیه تبعید میشوند و به طور کامل از مرزهای ایران اسلامی فاصله خواهند گرفت. کوملهها از این پس برای خروج از اردوگاه سورداش باید مجوز تردد در داخل شهر بگیرند و مانند یک پناهنده سیاسی مشمول قوانین عبور و مرور خواهند شد و به هیچ عنوان اجازه نزدیکشدن به مرز یا استفاده از سلاح نظامی را ندارند و باید به مرور از عراق هم خارج شوند. پس از خلع سلاح و اخراج نیروهای دموکرات و کومله از مجاورت مرزهای ایران، اکنون استرداد افرادی که در عضویت احزاب کرد معاند ایران هستند، شامل حدود ۱۲۰ نفر از رهبران و اعضای احزاب تروریستی و تجزیهطلب ضدایرانیِ مستقر در اقلیم کردستان، به عنوان بخش دیگری از توافقنامه امنیتی میان تهران و بغداد دنبال میشود.
🔸در این راستا، «سردار پاکپور» فرمانده نیروی زمینی سپاه اعلام کرد: «با رشادتهای نیروی زمینی سپاه و قرارداد امنیتی امضا شده با کشور عراق تمامی گروههای تروریستی در اقلیم کردستان عراق خلع سلاح شدند. دلاورمردان نیروی زمینی سپاه با تمامی امکانات و تجهیزات و در تمامی مرزهای کشور در حالت آمادهباش بوده و آماده هر نبردی هستند.»
🔹دشمنان ایران به ویژه آمریکا، رژیم صهیونیستی و انگلیس با کمک و هدایت گروهها و احزاب معاند به دنبال ضربهزدن به ملت و خاک ایران اسلامی بودهاند که گروهکهای معاند کرد مستقر در مرزهای مشترک ایران و اقلیم کردستان نیز با سوءاستفاده از موقعیت جغرافیایی کوهستانی مرزهای غربی کشور، به توصیه کارفرمایان غربی خود هر از گاهی اقدامات ضدامنیتی علیه ایران انجام میدادند که نمونه اخیر آن نقش اساسی در آشوبهای پاییز سال ۱۴۰۱ است؛ اما امروز در آستانه سفر مهم رئیسجمهوری ایران به عراق و با خلع سلاح و تبعید این گروههای تروریستی، ضربه سنگینی به دشمنان ایران اسلامی وارد شده و یک پیروزی بزرگ و راهبردی در سایه اقتدار نظام جمهوری اسلامی به دست آمده است.
💢چرا دالان زنگزور مهم است؟
🔹دالان ادعایی زنگزور در صورت اجرا یک دالان حمل و نقل 36 کیلومتری است که از جمهوری آذربایجان شروع می شود و با امتداد در جنوب ارمنستان تا نخجوان ادامه دارد. گشایش این دالان، باعث قطع دائم مرزهای ایران و ارمنستان میشود. از این رو در معنای وسیع، زنگزور دالانی ژئوپلتیکی است که استان آذربایجان شرقی در ایران را از مسیر ترانزیت ترکیه به باکو حذف میکند اما این تنها علت پرداختن به بحث دالان زنگزور نیست.
💢عزم سپاه برای ساخت ایران قوی
🔹سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای حفاظت و پاسداری از انقلاب اسلامی، سیاستها و رویکردهای ثابتی دارد که یکی از مهمترین آنها، تلاش همهجانبه و فراگیر برای ساخت ایران قوی آن هم در تمام حوزههاست. آن چیزی که این نهاد مردم پایه را از سازمانها و ارگانهای دیگر متمایز میکند، ورود سپاه به حوزههای مختلف برای خدمترسانی به مردم است. ماندگاری انقلاب اسلامی در پرتو ایران قوی معنا پیدا میکند و ایران قوی را باید ساخت
🔴گزارش کیهان از پروژه «خالصسازی» با تابلوی «وفاق ملی»
🔰 حذف منتقدان و بهکارگیری افراطیها «وفاق ملی» نیست
🔸با گذشت روزها و هفتهها از آغاز دولت چهاردهم، هرچه پیش میرویم وجوه جدیدی از ادعای وفاق ملی برای اذهان عمومی آشکار میشود.
🔸فاز جدید وفاق ملی مورد ادعای مدعیان اصلاحات و سیاستمداران آنان در دولت جدید، علاوهبر میدان دادن به افرادی که علنا و آشکارا ضدیت خود را با نظام جمهوری اسلامی اعلام داشتهاند، با منزوی کردن نیروهای انقلابی همراه بوده است.
این روند درست در زمانی آغاز شده است که به فاصله کمتر از چند هفته از توصیه رهبر معظم انقلاب درباره بهکارگیری مدیران و افراد مؤمن، انقلابی، متعهد و همچنین جوان، انتصابات و بهکارگیریها در دولت درست در نقطه مقابل این توصیه پیگیری شده است.
🔸متاسفانه نگاهی کوتاه به انتصابات اخیر در دولت نشانگر این است که با تسلط طیفهای تندرو مدعی اصلاحات بر تصمیمگیریهای دولت، بیش از اینکه امیدی به تربیت صد مدیر جوان مؤمن در دولت چهاردهم باشد، ظن تربیت صد مدیر حامی فتنه و اغتشاش بیشتر احساس میشود.
🔸مدعیان اصلاحات پیشتر و در حالی که بعضی از دلسوزان از دولت شهید رئیسی به دلیل کندی چند ساله در روند عزل و نصب افراد انتقاد میکردند، ایشان و کلیت نظام را به خالصسازی متهم میکردند ولی عجیب اینکه اکنون با رایی کمتر از دولت سیزدهم، با دیکتاتوری تمام، حتی نهادهای غیردولتی را نیز هدف حملات خود برای خالصسازی از مسئولان انقلابی قرار میدهند.
🔸در روزهای اخیر همچنین یکی از افرادی که سابقه سیاهی در حمایت از آشوبگران سال ۱۴۰۱ را در کارنامه دارد در حکمی به سرپرستی دفتر ریاست و هماهنگی امور استانها سازمان محیط زیست منصوب شد.
به نظر میرسد با غفلت تصمیمگیران در دولت چهاردهم و با تسلط تندروهای مدعی اصلاحات بر ارکان تصمیمگیری دولت، افراد زاویهدار در حال دریافت جایزه عدم تعهد خود به نظام هستند.
🇮🇷
خصوصی.سازی ، عامل انحطاط جامعه
قسمت نوزدهم
عزیزان من ، قبول کنید که کار به مقدار زیادی ، از دست ما خارج شده. اگر هرچه زودتر جلو این کار گرفته نشود و دست عوامل وضع موجود از اقتصاد کوتاه نشود ، تمام زوایای زندگی همه ما تحت تاثیر تصمیمات غیر انسانی اینها قرار میگیرد و گفتیم که تصمیمات اینها صرفا اقتصادی نیست .
خیلی از تصمیمات اینها ، سیاسی امنیتی است و باعث تسلط اجانب بر کشور میشود.
اینکه ما برویم و جلو ابرقدرتهای دنیا بایستیم و آنها را به زانو دربیاوریم و وسعت کشورمان را از شرق تا غرب گسترش بدهیم و بر کشورهای منطقه مسلط شویم و دشمن را فرسنگها به عقب برانیم اما در داخل کشور خودمان مجری دستورات همین ابرقدرتها باشیم و عدهای همچون غلام حلقه بگوش به دنبال اجرای سیاستهای اقتصاد سرمایهداری و قوانین یهودیت برای اقتصاد و فرهنگ و تولید و دین و مذهب باشند و برعکس ، فرامین مقام معظم رهبری را معطل بگذارند ، اینطور نمیشود.
نمیشود که هم اقتصاد سرمایهداری را به بدترین وضع ممکن آن اجرا کنیم و هم انتظار برداشته شدن فشار از روی قشر آسیبپذیر داشته باشیم.
در دولت آقای رئیسی کارهای افتصادی بسیار خوبی شد . اما همه اینها ، تحت تاثیر و تابع نظام اقتصادی فاسدی هستند که سالهاست بر کشور ما چمبره زده و علت افت شاخصهای انها ، نظام اقتصاد سرمایه داری بوده و لذا هرگونه فعالیت برای پرداختن به شاخ و برگ ، یک کار رو بنایی محسوب میشود و تا این نظام اقتصادی اصلاح نشود و دست عوامل وضع موجود از آن، قطع نشود و نظام اقتصاد اسلامی و اقتصاد مقاومتی اجرا نگردد ، مشکلات اقتصادی به شکل دیگری بروز میکند.
قیمتسازی برای ارز یکی از اقدامات همین افراد است . چه در داخل سیستم حکومتی باشند و چه نباشند. وقتی بوسیله حذف ارز ترجیحی و یا با تغییر قیمت مبادلهای دلار ، سود فلان شرکت فولادسازی که خصوصی شده است ، ۴۰۰ درصد رشد میکند ، چرا عوامل وضع موجود به دنبال حذف ارز ترجیحی و قیمتسازی برای دلار نباشند؟
وقتی با تبلیغ و تزریق مرتب این تفکر که مردم ما اسرافکار هستند و خیلی بالاتر از حد متوسط جهانی ، آب و برق و گاز و گوشت و نان و.... مصرف میکنند، به دولت القا کنیم که تا گرانسازی نشود ، مشکلات حل نمیشود ، سودش را چه کسی میبرد.
اینها که عرض میکنم درددل نیست. در دل این صحبتها راهکار هم هست و صدالبته مهمترین راهکار ، قطع دست عوامل وضع موجود از اقتصاد است.
باما باشید...
🔻عمامه عاریتی؟!
✍حکایتی شیرین و عبرتآموز که حاج شیخ عبدالکریم بر فراز کرسی درس خارج در قم،این خاطره را از دوران جوانی خویش نقل کرده اند: مرحوم حاج شیخ عبدالکریم حائری از شاگردان مرحوم میرزای بزرگ شیرازی در سامرا بود. در محضر امیر المومنین (ع) در حرم به آقا امیر المؤمنین میگوید:
آقا ما داریم بر میگردیم به ایران و میدانم برگردم، سیل مقلّدین و مراجعین در مسائل شرعیه به سمت ما میآید. آقا، یک الگویی را به ما معرفی کنید که من در آیندهی زندگیام این الگو بشود برای ما شاخص، این استقبال دنیا، مرجعیت، عزّت، ثروت و آقایی، ما را غافل نکند.
حاج شیخ عبدالکریم حائری سه ماه نجف می ماند و صبح و شام وقتی حرم مشرّف میشد از امیر المؤمنین (ع) همین خواسته را تقاضا میکرد. سه ماه هم ایشان کربلا میماند. جمعاً میشود شش ماه. دیگر ایشان داشته باز ناامید میشد که شاید آقا امام حسین (ع) هم مصلحت نمیدانند که معرفی کنند، آن شب با دل شکسته از حرم میرود در همان منزلی که در کربلا اسکان داشتند. شب خواب سید الشهداء (ع) را میبیند که میفرمایند:
شیخ عبدالکریم! از ما یک انسان جامعِ کاملِ وارسته میخواهی به عنوان الگو؟" میگوید: بله آقا. میفرمایند: فردا صبح وارد حرمِ ما که میخواهی بشوی طلوع فجر، کنار قبرِ حبیب بن مظاهر اسدی، یک جوان ۱۸ سالهای نشسته، عمامهای کرباسی به سر دارد و یک عبای کرباسی و لباس کرباسی هم پوشیده. شما که وارد میشوی، این جوان بلند میشود وارد حرم میشود یک سلامی پایین پا به من میکند، یک سلام به علی اکبر، یک سلام به جمیع شهداء، از حرم خارج میشود. بعد از طلوع فجر این جوان را دریاب که یکی از انسانهای بزرگ است.
حاج شیخ میفرماید: بیدار شدم. طلوع فجر، وقتی وارد حرم شدم، دیدم کنار قبر حبیب بن مظاهر، همان گوهری که امام حسین (ع) حواله کرده بود، نشسته بود. وارد شدم، این قیام کرد و آمد در حرم و یک سلام به حضرت سید الشهداء(ع)، یک سلام به علی اکبر و یک سلام به جمیع شهداء، از حرم خارج شد آمد به ایوان و از آنجا به صحن رفت. دنبالش دویدم. در صحن، صدایش زدم و گفتم: آقا بایست من با تو کار دارم. برگشت یک نگاهی به من کرد و گفت: آقا! عمامه من عاریتی است و رفت
از صحن رفت بیرون، رفت در کوچه پسکوچههای کربلا، دنبالش دویدم: آقا! عرضی دارم، مطلبی دارم، بایست. دوباره درحال حرکت برگشت و گفت: آقا! عبای من هم عاریتی است و رفت. آقای حاج شیخ عبدالکریم میگوید: دیدم دارد از دستم میرود؛ محصول شش ماه زحمت درِ خانه دو امام، با این دو کلمه دارد میگذارد و میرود. دویدم و خودم را به او رساندم و دستش را گرفتم و گفتم:
بایست. عبای من عاریتی است؛ عمامه من عاریتی است یعنی چه؟ شش ماه التماس کردهام تا شما را معرفی کردهاند، کار داریم با شما. یک نگاهی به حاج شیخ میکند و میگوید: چه کسی من را به شما معرفی کرد؟ آقا شیخ عبدالکریم میگوید: صاحب این بقعه و بارگاه، سیدالشهداء(ع). میگوید: دنبال من بیا. در کوچه پسکوچههای کربلا میروند تا به خارج از کربلا میرسند. یک تلّی بود که روی آن تل، یک اتاقکی بود. میرسد به درِ آن اتاق و میگوید:
اینجا خانه من است، فردا طلوع فجر وعده دیدار من و شما همین جا. میرود داخل و در را میبندد. مرحوم حاج شیخ فرموده بود: من در عجب بودم؛ خدایا، این چه مطلبی میخواهد به من بگوید که موکول کرد به فردا. چرا امروز نگفت؟! آن درسی که بناست به من بدهد و زندگی آینده من را تضمین کند در معنویت؛ بشود درس؛ بشود پیام
ایشان میفرماید: لحظهشماری میکردم. آن روز گذشت تا فردا و طلوع فجر، رفتم بیرونِ کربلا روی همان تل. پشتِ همان اتاقک. آمدم در بزنم، صدای ناله پیرزنی از درون آن اتاق بلند بود و صدا میزد: وَلَدی! وَلَدی. پسرم، پسرم. در زدم دیدم پیرزنی با چشمان اشک آلود در را گشود. گفتم: خانم دیروز یک جوانی زمان طلوع فجر وارد این خانه شد و گفت اینجا خانه من است و با من وقت ملاقات گذاشته. این آقا کجاست؟
گفت: این پسرِ من بود، الآن پیشِ پای شما از دنیا رفت. وارد شدم. دیدم پاهای این جوان به قبله دراز، هنوز بدن گرم. گفتم: وا أسفا! دیر رسیدم. حاج شیخ در درس خارج فرموده بود: آن درسی که آن جوانِ بزرگ و کامل از طرف امام حسین (ع)به من آموخت، درسِ عملی بود. روز قبل به من گفت: آقا عمامه من عاریتی است! عبای من عاریتی است! فردا جلوی چشمانِ من، عبا و عمامه را گذاشت و رفت. میخواست به من بگوید:
شیخ عبدالکریم حائری!
▫️ مرجعیت،عاریتی است
▫️ ریاست،عاریتی است
▫️ خانههایتان،عاریتی است
▫️پولهایتان،عاریتی است
▫️وجودتان،عاریتی است
▫️سلامتیتان،عاریتی است.
▫️هر چه میبینید،عاریه است و امانت است.
دل به این عاریهها نبندید
رهبر انقلاب: با روحیه جهادی میشود کوههای مشکل را از جا کند
رهبر انقلاب: من عرض میکنم با روحیهی جهادی میشود کوههای مشکل را از جا کَند. کار جهادی یعنی چه؟ یعنی خستگیناپذیری، بیمزد و بیمنّت کار کردن، هدف را انجام وظیفهی انسانی و خدایی قرار دادن، و پیش رفتن؛ این کار جهادی است.
البتّه چهارچوبهای قانونی و اداری وجود دارد، باید رعایت بشود، امّا کار جهادی، کیفیّت است، نوع کار است. صد درصد کار قانونی میشود انجام داد، به صورت جهادی و به غیر صورت جهادی.
بخشی از بیانات رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ حکم چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران. ۱۴۰۳/۵/۷
#لبیک_یا_خامنه ای