4_5998842498053576157.mp3
16.08M
⭐️ بشنوید | صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام. ۱۴۰۳/۱۰/۲
48.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐️ ببینید | فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام. ۱۴۰۳/۱۰
40.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قانون_حمایتازخانواده
❗️هر بخش چند ثانیهای از این گفتوگو را در مجازی دیدید، ناقص است. باید این گفتوگو را کامل دید.
✅ عزیزانی که نقد میکنند، در واقع وضع موجود را نقد میکنند و ما هم مخالف وضع موجودیم.
✅این قانون، قانون فرهنگی و اقتصادی است و بیشتر وظیفهی دستگاههاست.
✅سنگینترین مجازاتهای این قانون مربوط به مدیرانی است که ترک فعل کنند.
✅اشکالاتی که رییسجمهور گفتند، وضع موجود است؛ اما قانون این ایرادها را رفع میکند.
✅هرکسی باید نسبت به عمل خودش مواخذه شود. ما مخالفیم که مسئول رستوران را برای یک فرد بیحجاب مواخذه کنید. اینها در قانون اصلاح شده است.
✅ گیردادن به رانندهی تاکسی اینترنتی، بهخاطر مسافر بیحجاب، اتفاقی است که دارد میافتد. ما در قانون این را اصلاح کردیم.
✅در قانون تصریح کردیم، کسی که میخواهد در گروههای امربهمعروف باشد، باید حتما تابعیت ایرانی داشته باشد. اتباعی که مجوز دارند، میتوانند اتباعخارجی را امربهمعروف کنند.
✅ قانون اگر اشکال داشت، بعد شش ماه رفعش میکنیم.
🔻یک ملاک ساده برای نقد و گلایه ها
🔻این متن کوتاه برای کسانی است که هدف شان از نقد به معنای واقعی کلمه اصلاح است. هدف شان رشد کشور است. هدف شان حقیقتا خدمت به مردم است.
🔻واقعیت اینست که اگر نقد می کنیم تا دوقطبی دیو و دلبری انتخابات روی زمین نماند و ادامه یابد، خیلی این متن به کار نمی افتد. اگر قصد و غرض مان از گلایه ها، خنک شدن جگرمان است باز هم این متن ها بی ثمر است. یا اگر خدای نکرده نقد مان بساط دکانداری است و آدم جمع کردن و لایک گرفتن و هورا کشیدن و غیره که دیگر هیچ اندر هیچ.
🔻خطاب این متن دلسوزان مردم و کشور هستند. کسانی که حقا و انصافا تلخی ها و زشتی ها و نقایص را می بینند و نمی توانند دم فرو بندند. حق هم همین است، سکوت نکنند و زبان به گلایه باز کنند. اما طبیعی است که برای این دسته خود گلایه و قلم گرفتن هدف نیست و غرض نهائی تغییر و اصلاح است.
🔻با این توصیف یک سوال کلیدی وجود دارد و آن اینکه کدام نقد سازنده است؟ آیا با این دست گلایه ها کار کشور جلو می رود؟ سودش به جیب مردم می رود؟ برای انقلاب مفید است؟ خلاصه بااین دست نقدها اخلاق و عدالت و عقلانیت رعایت می شود؟
🔻معیار ساده اینست؛
وقتی نقطه پایانی نقد و گلایه تان را گذاشتید، به حال مخاطب نگاه کنید. این روزها با وجود رسانه های اجتماعی خیلی فهمیدن حس و حال مخاطب بعد از خواندن یک متن یا دیدن یک عکس سخت نیست. از واکنش مخاطب در نظرات تا ابراز احساسات و تکرار متن های مشابه تا چه و چه. نگاه کنیم ببینیم اثر متن ما در مخاطب چیست؟
🔻کدام اثر؟ به واقع چه اثری را باید در مخاطب رصد کنیم؟ پاسخ روشن است: امید. امید به حرکت. امید به اصلاح. امید به تغییر.
🔻اگر مخاطب بعد نقد ما احساس کرد که در حال حرکتیم و تغییر میسر است یعنی دقیق نوشتیم. اما اگر حس ناامیدی داشت و از راه طی شده پشیمان شد و به ساز و کارهای انقلاب مثل مردمسالاری بدبین شد یعنی خطا کردیم.
🔻ناامیدی زمانی ایجاد می شود که مخاطب بعد از نقد کردن احساس کند نقدشونده، دیو است. اهریمن است. شیطان است. فاسد و خائن است. ناکارامد محض است و هیچ. چک کنیم ببینیم کدام مدل نقد ها با مخاطب چنین می کند.
🔻مسخره کردن، تحقیر کردن، موضوعات کوچک را بزرگ کردن، موضوعات اصلی را ندیدن، مشکلات و موانع را به حساب نیاوردن، مشکلات پیچیده را ساده تحلیل کردن، موفقیت ها را به هیچ گرفتن، حرکت های رو به جلو را در نظر نگرفتن، توان آدم ها را ندیدن و راه حل منطقی نداشتن و غیره ثمره اش می شود ناامیدی. میشود یاس و کینه و حقد و لجاجت و عصبانیت.
🔻مهم نیست چه کسی سرکار باشد؛ با هرکس چنین کنیم نتیجه اش یک کلام است: بن بست؛ و خیانتی از این بالاتر نیست. ظلم اکبر همین است و لاغیر.
کشور در شرایطی است که نیاز به حرکت دارد. مردم نیز بین این و آن فرق نمی گذارند. همه یک دست حاکمیت هستند. این روزها فقط و فقط باید تلاش کرد و کشور را جلو ببریم. مشکلات را رفع کنیم و بار روی دوش مردم را کمتر سازیم. به مدد الهی
14.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐️ رهبر انقلاب هماکنون در دیدار مداحان و شاعران اهل بیت(ع): مهمترین کار حضرت زهرا(س) تبیین بود؛ مداحی اهل بیت(ع)، پیروی از حضرت زهرا(س) در تبیین است/ فاطمه زهرا(س) هم حقایق روز را بیان کرد، مسائلی که همان روز پیش آمده بود/ تبیین مسائل روز یک وظیفه بسیار مهم است. ۱۴۰۳/۱۰/۲
39.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐️ رهبر انقلاب، هماکنون: برنامه آمریکا برای تسلط بر کشورها یکی از دو چیز است: یا ایجاد استبداد یا هرجومرج و اغتشاش/ در سوریه هرج و مرج به وجود آوردند و حالا به خیال خودشان احساس پیروزی میکنند/ یک عنصر آمریکایی در لفافه میگوید هر که در ایران اغتشاش کند ما کمکش میکنیم؛ احمقها بوی کباب شنیدند!
✏️ ملت ایران هر کسی را که مزدوری آمریکا را در این زمینه قبول بکند، در زیر گامهای خود لگدمال خواهد کرد. ۱۴۰۳/۱۰/۲
18.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐️ رهبر انقلاب، هماکنون: مرتب میگویند که جمهوری اسلامی نیروهای نیابتی خودش را در منطقه از دست داد! این هم یک غلط دیگر! جمهوری اسلامی نیروی نیابتی ندارد. یمن میجنگد چون با ایمان است؛ حزبالله میجنگد، چون قدرت ایمانی او را به میدان میکشاند؛ حماس و جهاد میجنگند چون عقیدهشان آنها را وادار میکنه به این کار میکند/ اینها نیابت از ما ندارند.
✏️ما اگر یک روزی بخواهیم اقدام بکنیم احتیاجی به نیروی نیابتی نداریم...
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐️ رهبر انقلاب: من پیشبینی میکنم سر برآوردن یک مجموعه شرافتمند قوی در سوریه هم اتفاق خواهد افتاد.
✏️ جوان سوری چیزی برای از دست دادن ندارد. دانشگاهش ناامن است، مدرسهاش ناامن است، خانهش ناامن است، خیابانش ناامن است، زندگیاش ناامن است، چه کار کند؟ بایستی با قوت و اراده در مقابل آن کسانی که این ناامنی را طراحی کردهاند و آن کسانی که آن را اجرا کردهاند باید بایستد و ان شاءالله بر آنها فائق خواهد آمد.
✏️ فردای منطقه از امروز منطقه به لطف الهی بهتر خواهد بود. ۱۴۰۳/۱۰/۲
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ رسایی: سیاست اشتباه گرانسازی دلار تا چه زمانی ادامه دارد؟/ مدافعان سیاست افزایش قیمت دلار پاسخگو باشند
🔹۴۵ سال است دلار را گران میکنند تا جلوی گرانی آن را بگیرند ولی گرانتر میشود!
ـــ دلار بود ۷ تومان،
ـــ شد ۴۰ تومان، شد ۶۰ تومان،
ـــ شد ۱۱۰ تومان، شد ۱۷۰ تومان،
ـــ کردیم ۳۰۰ تومان، ۸۰۰ تومان، ۱۲۲۶ تومان،
ـــ شد ۲۵۰۰ تومان، شد ۴۲۰۰ تومان، ۲۸۵۰۰ تومان
ـــ و سال آینده قیمت آن را کردیم ۳۸۵۰۰ که الان رسیده به ۷۶ هزار تومان!
🔹آیا طرفداران این سیاست نباید پاسخ دهند؟
🔹۱۱ بار تکرار یک اشتباه اسمش چیست؟
🔻عقبگرد به دهه از دست رفته ۹۰/ چه زمانی جلوی بیکفایتی دولت سوم روحانی گرفته میشود؟
🔹با روی کار آمدن دولت پزشکیان، بهوضوح میتوان ردپای سیاستها و تصمیمات دولت حسن روحانی را در عرصههای مختلف مشاهده کرد. دولتی که خیلی زود دولت سوم روحانی لقب گرفته است، با بازگشت بسیاری از وزرا و معاونان دولتهای یازدهم و دوازدهم، همان مسیر پراشتباه گذشته را ادامه داده و بار دیگر کشور را با بحرانهایی روبهرو کرده است که مردم با ریاست جمهوری شهید رئیسی امیدوار بودند هرگز شاهدشان نباشند.
🔹یکی از نخستین نشانههای این عقبگرد، گرانیهای یکشبه و افزایش افسارگسیخته قیمتها است که مردم را به یاد دوران سخت دولت روحانی میاندازد. زمانی که یک شبه و بدون اطلاع قبلی مایحتاج روزمره مردم گران میشد و رئیسجمهور هم با خنده نمک به زخم مردم میزد. از سوی دیگر، قطعیهای مکرر برق و گاز، که پیشتر به یکی از نمادهای ناکارآمدی مدیریت انرژی تبدیل شده بود، بار دیگر با همان توجیهات همیشگی، زندگی مردم را مختل کرده است. با روی کار آمدن دولت شهید رئیسی، بسیاری از این مشکلات مدیریت شد تا به زندگی روزمره مردم آسیبی وارد نشود و به نظر میرسید که روند بهبود در حال آغاز است؛ همانگونه که رهبری در آخرین دیدار پیش از انتخابات تیرماه سال جاری فرمودند: «دولت سیزدهم از ظرفیتهای کشور خوب استفاده کرد و اگر دولت شهید رئیسی ادامه پیدا میکرد بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل میشد.» اما حالا و با روی کار آمدن دولت پزشکیان، دوباره مردم با قطعیهای مکرر برق و گاز دست و پنجه نرم میکنند. اگرچه مهمترین مشکل مردم در حال حاضر مسائل اقتصادی و معیشتی است، اما قطعیهای مکرر برق و گاز یکی از نشانههای واضح بازگشت به دوران دولتهای روحانی و ناکامیهای گذشته است.
🔹اما حالا یک نشانی دیگر نیز به نشانیهای یکی بودن دولت پزشکیان با دولت روحانی اضافه شده است. باز هم مدیریت ضعیف کشور منجر به تعطیلی گسترده مراکز آموزشی شده است. بسیاری از مدارس و دانشگاههای کشور در هفته گذشته، تنها یک روز تشکیل شدند و در مابقی روزها به بهانههای مختلف از جمله بحران انرژی و آلودگی هوا حالت تعطیلی درآمدهاند و دانشجویان و دانشآموزان، بار دیگر به پای سیستمهای مجازی و آموزش از راه دور بازگشتهاند.
🔹 این بازگشت به آموزش مجازی، که بهویژه در دوران روحانی انتقادهای زیادی به همراه داشت، اکنون به یکی از سیاستهای پیشفرض دولت پزشکیان تبدیل شده است و برخی دانشگاهها تا انتهای ترم تحصیلی را مجازی اعلام کردند. این وضعیت درحالی است که زیرساختهای اینترنت همچنان ناکارآمد است، هزینههای تجهیزات الکترونیکی افزایش یافته و کیفیت آموزش نیز در پایینترین سطح خود قرار دارد.
دولت پزشکیان نشان داده که چیزی بیش از تکرار نسخهای از دولتهای یازدهم و دوازدهم نیست؛ همان سیاستها، همان تیم مدیریتی و همان نتیجهها: تعطیلی، بلاتکلیفی و عقبگرد.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil