ترفندشناسی
قسمت چهارم
در قسمت قبلی به اینجا رسیدیم که یک تیم اجرایی که بنیانگذار نظام سرمایهداری در کشور بودند در طی چندبار مذاکره با آمریکا در مسائل مختلف ، هربار فریب آمریکا و به طور کلی فریب جبهه استکبار را خورده و این مسئله آثار و عواقب ناگواری برای کشور بجا گذاشت. یکی از آثار حماقتهای این تیم ، بیاعتمادی جبهه مقاومت به شل و سفتکنهای ایران بود. اگر چه فرماندهان جبهه مقاومت دارای بصیرت کافی در کار خود بوده و گوش به فرمان مقام عظمای ولایت هستند اما باید دانست که بلندگوهای رسانهای و خناسان شیطانصفت در بین آنها هم فعالیت میکنند و شبکههای اجتماعی و کانالهای معاند ، در بین آنها هم مرتبا بر طبل یأس و ناامیدی و فاصلهگرفتن از ایران میکوبند.
بعد از روی کار آمدن دولت خاتمی و کابینه طرفدار نظام سرمایهداریاش ، تاسیسات و توانمندیهای هستهای کشور ، محور مذاکرات قرار گرفت. آمریکا و اروپا که دندانهای دولتمردان ایران را خوب شمرده بودند و حد بینهایت حماقت آنها را میدانستند از یک طرف شروع به تهدید نموده و مرتب عواقب ادامه دادن فعالیتهای هستهای را گوشزد میکردند و از طرف دیگر چراغ سبز برای مذاکره و امتیاز دادن نشان میدادند تا ضریب اثربخشی دروغهای خود را بیشتر کنند.
مذاکرات مقدماتی 23 مهر با سفر مدیران کل وزارت امور خارجه سه کشور اروپایی یعنی انگلستان، فرانسه و آلمان به تهران آغاز شد و درنهایت 29 مهر نشست مشترک هیات ایرانی با وزرای خارجه این سه کشور اروپایی در کاخ سعدآباد، برگزار و به بیانیه سعدآباد منجر گردید.
بیانیهای که ایران را وارد فاز جدیدی از مذاکره با اروپا کرد. مذاکراتی که اگرچه با تاکتیک اعتمادسازی، تنشزدایی و تعامل بازدارنده و حسن نیت نسبت به اروپا و آژانس بینالمللی انرژی اتمی تا 24 مرداد 84 پیگیری شد، ولی درنهایت بهرغم توافقنامههای بروکسل و پاریس، طرفهای اروپایی به تعهدات خود پایبند نبودند و به دستاوردی نرسیدیم. تا آنجا که علی لاریجانی معتقد بود: «در این مذاکرات دُرّ غلتان دادیم و آبنبات گرفتیم!» .
در توافقنامه سعدآباد، ایران به تعلیق غنیسازی، اجرای سریع پروتکل الحاقی و ارائه یک اظهارنامه کامل درباره تاریخچه فعالیتهای هستهای خود متعهد شد و این موارد همانهایی بود که در قطعنامه شورای حکام در ۲۱ شهریور ۸۲ آمده بود. اروپاییها هم ظاهرا سه تعهد در مقابل ایران قبول کردند. یکی کمک به توسعه فعالیت صلحآمیز هستهای ایران، یکی هم کمک در جهت عاری شدن خاورمیانه از سلاحهای هستهای و دیگری بسته شدن پرونده هستهای ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی.
در این راستا ایران به هر سه تعهد خود عمل کرد، اما طرف غربی به هیچیک از تعهدات خود عمل نکرد.
خب ، این یک فریب بزرگ و یک ترفند برای متوقف کردن بسیاری از مسائل کشوری و منطقهای بود؟
اما آیا این فریبخوردنها و سادهلوحیها در اینجا متوقف شد؟
آیا جبهه نفاق درس عبرت گرفت؟
خیر . در قسمتهای بعدی ثابت خواهیم کرد که اینها ادامه داشته و هنوز هم ادامه دارد و اینها تا کشور و منطقه را به خاک سیاه ننشانند دست بردار نخواهند بود.
سناریوی جدید آمریکا برای ناامنسازی عراق چیست؟
قطری السمرمد کارشناس امور امنیتی فاش کرد که نیروهای آمریکایی نفوذ عناصر تروریستی عضو داعش از جمله اتباع خارجی را به منطقه «وادی حوران» در غرب الانبار عراق تسهیل کردند.
اطلاعات به دستآمده حاکی از نفوذ شماری از تروریستهای داعش از سوریه به منطقه صحرایی وادی حوران در غرب الانبار است. این نفوذ با پشتیبانی وهماهنگی نیروهای ائتلاف بینالمللی صورت میگیرد.
ائتلاف بینالمللی موسوم به ضد داعش راه را برای رسیدن نیروهای داعش به تونلهای زیرزمینی مخفی در منطقه مذکور هموار کرده است.
تروریستها در قالب گروههای کوچک 3 تا 4 نفره، مجهز به خودروهای مدرن و سلاحهای مختلف و با آگاهی نیروهای آمریکایی مستقر در پایگاه عین الاسد در منطقه پراکنده شدهاند. امری که بیانگر وجود یک سناریو است که هنوز ابعادش مشخص نیست.
نیروهای این ائتلاف آمریکایی، یک چتر هوایی برای حرکت اعضای این سازمان جنایتکار از سوریه به سمت منطقه وادی حوران که دارای زمینها ناهمواری است، فراهم میکنند.
چگونه جلسه محرمانه در کاخ سفید برای حمله به ایران بینتیجه ماند؟
طی سالهای اخیر، گروههای افراطی در ساختار سیاسی آمریکا با بهانهسازیهایی نظیر تلاش ایران برای ساخت سلاح هستهای، درصدد تشدید تنشها و حفظ هژمونی خود در نظام بینالملل بودهاند. این گروهها حتی از ابزارهایی چون آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای اهداف سیاسی بهرهبرداری کردهاند. در مقابل، ایران با تأکید بر دکترین صلحآمیز هستهای خود که مبتنی بر فتوای مقام معظم رهبری است، به شفافیت و تعامل در فعالیتهای صلحآمیز هستهای پایبند مانده است.
جریانهای افراطی اخیراً گزینه حمله به تأسیسات هستهای ایران را در جلسات محرمانه مطرح کردهاند، اما ایران ضمن مقابله با این فضاسازیها، بر دکترین صلحآمیز خود تأکید کرده است. در همین راستا، علیاکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی، پایبندی ایران به تفاهمات بینالمللی را مجدداً اعلام کرد.
رویکرد ایران در تقویت دیپلماسی منطقهای و تعامل با کشورهای همسو، نقشی اساسی در کاهش تنشها و مقابله با پروژه ایرانهراسی ایفا میکند.
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از برگزاری جشن هنر شیراز، پارسونز سفیر وقت انگلیس تو ایران سال ۱۳۵۱ موقع دیدار با شاه گفت: «اگر برخی از این نمایشها در انگلیس اجرا میشد، بدون شک کارگردان و بازیگران آن، جان سالم به در نمیبردند»!
__________________
13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گویا مفتی های عربستان دارند از خوابی که اسرائیل برای کل منطقه کشیده است بیدار میشوند..
📌راهبردهای دشمن و رسالت امروز ما
راهبرد دشمن در فروپاشی از درون بر ۴ محور استوار است:
۱. تضعیف ستون های مقاومت از درون با بی اعتبارسازی نظام اجرایی کشور
۲. تخریب نیروهای امنیتی نظامی و امنیتی
۳.ایجاد دوگانه سازی در ساختار حاکمیت بین جناح های سیاسی
۴.بی تفاوتی جامعه با تحلیل رفتن اعتمادبه نهادهای اجرایی امنیتی و آرمانهای انقلاب زمینه جسارت دشمنان فراهم می شود.
با این ۴ راهبرد، سیاست ما برجسته سازی روح امید و تقویت ارکان حاکمیت و اغماض از مسائل جزیی حاکمیت و هوشیاری در انحرافات کشور و هوشمندسازی مردم و همراه سازی جامعه با رهبری نظام است.
بنابراین مواظب مسائل فرعی باشیم که محاسبات و اعتماد مردم را دشمن نسبت به نظام تغییر ندهند.
شناخت خطوط اصلی راهبردها و سیاست های دشمن و رجوع به مکتب و اندیشه های امام خامنه ای برای نحوه مواجهه با دشمن و اقدامات میدانی از رسالت های امروز ماست.